Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Karlsson wrote: Sun Jun 30, 2024 11:16 am Kaže Mocart da smo želeli da vratimo Bralića i da smo mu nudili 200 000 evra godišnje, ali je odbio.
Okej je Bralic, ali ja bih brzeg stopera i da igramo sa 3 u poslednjoj liniji.
Meni je dekadentno da igramo sa dva stopera, pogotovo sto nemamo bekove koji mogu da nose igru u oba smera, a imamo ih vise napadacki orijentisanih.
Ne znam zasto trener Bandovic izbegava taj sistem? Cak je i Piksi presao na taj sistem igre i delovala je odbrana dosta dobro u Nemackoj (i sa ne bas brzim stoperima).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Milan wrote: Sun Jun 30, 2024 11:29 am Koji će nam k levi bek iz potrugalske druge lige sa 0 (NULA!) asistencija???!!! A pritom imamo 3 leva u ekipi...
u levom beku se traži više od samo asistencija :roll:
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Сва та појачања из Португала нису показала скоро па ништа.
Можемо зашто и због чега, али је утисак да то тржиште није донијело оно што нам је требало. Наравно, свјестан сам да не можемо куповати оно најбоље и оно мало слабије, али опет.

Заиста ми није јасно зашто се већа пажња не посвети словачком тржишту. У Новом Саду би се осјећали мање више као код куће.

Што се овог Бисолија тиче, дефинитивно би био појачање, бољи је од свих шпицева које у овом тренутку имамо. Ивановића не рачунам, он је проспект и вјерујем дечко који ће пуно донијети клубу.

Што се осталог тиче, понављам се као папагај, нисам задовољан из простог разлога што још увијек, а већ јул стиже није доведена десетка која ће све то фино да повеже, контролише и доноси квалитет офанзиви.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Karlsson wrote: Sun Jun 30, 2024 8:52 am Ima još jedan igrač koji je gazio u Tajlandu pre nego što je došao u Vojvodinu. Zove se Milan Bubalo.
Dovođenje igrača iz Tajlanda je isto kao kada bi najjači klubovi Evrope dovodili igrače iz Saudijske Arabije.
Videlo se na ovom EP-u koliko su SMS i Mitrović izgubili dodira sa pravim fudbalom.
Tamo uživaju status zvezda, iživljavaju se i pune statistiku protiv fizički i po kvalitetu slabih Saudijaca, pa posle ne mogu da se sastave protiv Slovenije i Danske.
Zar nije i Džon Meri doveden sa Tajlanda?
Karlsson

Post by Karlsson »

hvylarn wrote: Sun Jun 30, 2024 11:28 am Po meni deluje da mi tražimo treću opciju za štoper, a ne toliko startera.
Čisto sumnjam da bi mi davali platu 200 000 evra trećem štoperu. Koliko tek onda zarađuju starteri?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Sun Jun 30, 2024 2:35 pm Zar nije i Džon Meri doveden sa Tajlanda?
Samo da kazem da Dzonika danas ponovo debituje za Meizhou Hakka (tamo je i Kosovic) za koju je vec nastupao i u 43 meca dao 36 golova. Debi mu je protiv Nemanje Covica (njegov tim vodi 1:0, utakmica je jos u toku). Meri je usao u 60 minutu i za sad samo zuti karton :) Inace igraju sa igracem manje. Tako da Meri i Vosa, zavrsena prica rekao bih
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Voja wrote: Sun Jun 30, 2024 3:15 pm
churguzijanac wrote: Sun Jun 30, 2024 2:35 pm Zar nije i Džon Meri doveden sa Tajlanda?
Samo da kazem da Dzonika danas ponovo debituje za Meizhou Hakka (tamo je i Kosovic) za koju je vec nastupao i u 43 meca dao 36 golova. Debi mu je protiv Nemanje Covica (njegov tim vodi 1:0, utakmica je jos u toku). Meri je usao u 60 minutu i za sad samo zuti karton :) Inace igraju sa igracem manje. Tako da Meri i Vosa, zavrsena prica rekao bih
To je kao se neuzvraćenim ljubavima.Prodje vreme i posle mož ga jebati :mrgreen:
Nego sad kad je mali jovanča otišao iz kluba,valjalo bi i neku 10ku dovesti, da ne ostanemo samo na Zuki.
N13

Post by N13 »

fcvisart

Post by fcvisart »

churguzijanac wrote: Sun Jun 30, 2024 3:22 pm
Voja wrote: Sun Jun 30, 2024 3:15 pm
To je kao se neuzvraćenim ljubavima.Prodje vreme i posle mož ga jebati :mrgreen:
Nego sad kad je mali jovanča otišao iz kluba,valjalo bi i neku 10ku dovesti, da ne ostanemo samo na Zuki.
Hoćemo japanca!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
slanina

Post by slanina »

N13 wrote: Sun Jun 30, 2024 3:40 pm Baros zvanicno

https://www.fkvojvodina.rs/lukas-baros- ... ovog-leta/
Ima i.neke simbolike,sa Vošom, igrao je u Kovilju za Šajkaš izgleda :mrgreen:

Šalu na stranu, dobrodošao, brazilci su uvek dobrodošli, školovani su fudbaleri manje više svi.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
hvylarn

Post by hvylarn »

Karlsson wrote: Sun Jun 30, 2024 3:03 pm
hvylarn wrote: Sun Jun 30, 2024 11:28 am Po meni deluje da mi tražimo treću opciju za štoper, a ne toliko startera.
Čisto sumnjam da bi mi davali platu 200 000 evra trećem štoperu. Koliko tek onda zarađuju starteri?
Uzimam sa rezervom te cifre. Možda eventualno sa nekim bonusima.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Srbendinho wrote: Sun Jun 30, 2024 11:35 am Сва та појачања из Португала нису показала скоро па ништа.
Problem sa Portugalom je taj sto je percipiran kao mega kvalitetna liga, tim vise sto im juznoamerikanci dolaze u buljucima, dok je u realnosti slicnija nasoj, uz opasku da su njihovi najjaci klubovi nekoliko klasa iznad nasih najjacih. Sve ostalo, a pogotovo nizi rangovi, slicna je to divljina.

Sto se ovog Brazilca tice, ne bih ja posmatrao ucinak bekova kroz asistencije vise. Fudbal je odavno napredovao od tzv. overlap-a i centarsuta u kazneni, gde loptu ceka Mitrovic i (ne) daje gol. To sto smo mi navikli na taj fudbal, to je vec nas hendikep.

Ono sta sam kod Bandovica primetio je to da mu (vise) levi bek u izgradnji napada formira trio u zadnjoj liniji, tako da mislim da se ocekuje od bekova da budu stabilni na lopti, dovoljno jaki i da igraju u oba pravca.
VošaNS

Post by VošaNS »

U skorije vreme su iz Portugala dolazili Traore, Baraj i Indio, ne svidjaju mi se Portugal kombinacije, ali videćemo Lukas ima 24 godine može da napreduje.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Karlsson

Post by Karlsson »

Brazilac plaćen 150 000 + 10% od naredne prodaje.

https://gilvicentefc.pt/2024/06/30/luca ... vojvodina/
Danilo

Post by Danilo »

Prijatelj iz ondasnje lige kaze da je dobar izbor,dosta trci ima puno ponavljanja i drzi celu levu stranu, mnogo jaci ofanzivno nego defanzivno....zna da odluta ako se ne postavi kako treba ....bio navodno na probi u Arsenalu.
Post Reply