Fantasy, i slicne zanimacije

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Fantasy, i slicne zanimacije

Post by Voja »

milancl wrote: Thu Jan 18, 2024 11:53 pm Kasno Saki na Kosovo stiže...
Bio je nekad, sad je već davna prošlost, možda može @Voja koju reč o tome da ti kaže kad bude raspoložen
A sta da kazem? :mrgreen: Bilo je lepo dok je trajalo, upoznao sam brdo dobrih ljudi, chatovi u vreme prenosa i noci na chatovima su bili nesto sto se verovatno nikada zaboraviti nece. Rezultatski sam bio onako, rekao bih sredina tabele, mada bila je tu i tamo po neka nagrada za uspeh u kolu. Promovisao sam ljubiteljima naseg fudbala par novih igraca, koje je moje oko zapazilo pre ostalih i tako to. Steta sto je sve zavrseno, i sto u ovoj zemlji lepe stvari imaju veoma kratak vek trajanja. Neozbiljnost, neodgovornost i gotovo nikakva azurnost rasterali su mislim preko 12-13000 ljudi okupljenih na jednom mestu samo iz razloga sto vole srpski fudbal
Image
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Игра ли се Еуро фантази?
Duplof

Post by Duplof »

CRD FCV wrote: Wed Jun 12, 2024 5:55 pm Игра ли се Еуро фантази?
Kejn je kapiten prvo kolo :mrgreen: :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

CRD FCV wrote: Wed Jun 12, 2024 5:55 pm Игра ли се Еуро фантази?
Jel na ovo mislis?

https://fantasyfootball.sportklub.n1inf ... /dashboard :mrgreen:
Necu imati vremena d agledam utakmice, pa necu ni igrati
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ja sa kolegama na poslu igram odnosno učestvujem u onom kicktipp-u
Duplof

Post by Duplof »

Drage kolege forumaši, ranije sam slao linkove za neke kvizove u vezi našeg kluba, a to činim i sad. Dodati su neki novi kvizovi, a ovi stari su malo izmenjeni i popravljeni.

Ukoliko uočite neke greške slobodno sugerišite i biće ispravljeno! Isto tako, ukoliko imate predlog za neki novi kviz napišite, pa ćemo videti šta se može uraditi po tom pitanju! :)

Uživajte, podelite vaše utiske i prosledite link onim slaninarima koji nisu deo foruma a fino bi se pokazali! :)

https://www.sporcle.com/playlists/fkv1914/fk-vojvodina
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Duplof wrote: Thu Jul 11, 2024 2:15 pm Drage kolege forumaši, ranije sam slao linkove za neke kvizove u vezi našeg kluba, a to činim i sad. Dodati su neki novi kvizovi, a ovi stari su malo izmenjeni i popravljeni.

Ukoliko uočite neke greške slobodno sugerišite i biće ispravljeno! Isto tako, ukoliko imate predlog za neki novi kviz napišite, pa ćemo videti šta se može uraditi po tom pitanju! :)

Uživajte, podelite vaše utiske i prosledite link onim slaninarima koji nisu deo foruma a fino bi se pokazali! :)

Ekstra, isprobao sam neke, imam i ja neke ideje, pa kad napravim, okačiću ovde da ih ubaciš.
Duplof

Post by Duplof »

MiSmoFKV! wrote: Thu Jul 11, 2024 3:11 pm
Duplof wrote: Thu Jul 11, 2024 2:15 pm Drage kolege forumaši, ranije sam slao linkove za neke kvizove u vezi našeg kluba, a to činim i sad. Dodati su neki novi kvizovi, a ovi stari su malo izmenjeni i popravljeni.

Ekstra, isprobao sam neke, imam i ja neke ideje, pa kad napravim, okačiću ovde da ih ubaciš.
:cheers: :cheers:
Post Reply