Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Transferi

Post by Uvek sa tobom »

Ја сам још ономад писао да рекламације не примамо :greenbutt:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Ma kakav Kabić, može jedino ako će uz tih ugovorenih 800000 dodati još milion na ime naših duševnih boli jer su nam za tako kratko vreme potpuno upropastili najperspektivnijeg igrača :mrgreen:

Šalu na stranu, prema informacijama koje je imam ciganija je ipak platila jedan deo od tih 800000 ali ostalo je još duga, a stav našeg kluba je da ne dolazi u obzir bilo kakvo opraštanje nego se zahteva isplata celokupne sume u skorije doba. Između ostalog i to doprinosi ne baš najboljim odnosima između ljudi koji vode ova dva kluba i na tom planu se, posebno posle prelaska frizurice tamo i ovih promena u Zajednici, mogu očekivati dalje komplikacije.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ovih 28k što su dužni za Bambi brokolija, to plaća zajednica ili cigani?
Io odio Belgrado
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Cane wrote: Sun Jul 14, 2024 11:14 am Između ostalog i to doprinosi ne baš najboljim odnosima između ljudi koji vode ova dva kluba i na tom planu se, posebno posle prelaska frizurice tamo i ovih promena u Zajednici, mogu očekivati dalje komplikacije.
Nemoj biti naivan...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Cane

Post by Cane »

Rabba wrote: Sun Jul 14, 2024 12:14 pm
Cane wrote: Sun Jul 14, 2024 11:14 am Između ostalog i to doprinosi ne baš najboljim odnosima između ljudi koji vode ova dva kluba i na tom planu se, posebno posle prelaska frizurice tamo i ovih promena u Zajednici, mogu očekivati dalje komplikacije.
Nemoj biti naivan...
Ja samo prenosim ono što se priča među ljudima koji su "bliže vatri", nisam ni akter ni svedok da bi nešto rezolutno tvrdio i zaista se ne mogu zakleti da je sve što sam napisao tačno. Uopšte ne isključujem da će me vreme, ili neko ko je bolje upućen, demantovati ali trenutno je u opticaju ova informacija i ja sam mislio da nije loše da je i ovde prokomentarišem.
Ostaje nam svima da pratimo stvari kako se odvijaju i na osnovu toga zaključujemo ima li tu istine ili je nešto drugo u pitanju.
Last edited by Cane on Sun Jul 14, 2024 12:34 pm, edited 1 time in total.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Neizlecivi wrote: Sat Jul 13, 2024 10:13 pm Decko je odigrao dobru polusezonu i moze da samo eksplodira jos vise sledece. Zaista smesno i ocajno.
Ништа није тако сигурно у животу. Може свашта да се деси па и да експлодира као што си рекао. Може и да се повреди, може да се разболи као Болинги, може да има слабији учинак. Лопта је округла а живот непредвидив.

Рецимо Чумић да се није повредио можда би био са репрезентацијом на Еуру. А да се повредио мало раније пре него што је отишао у Рубин сада би седео на трибинама са нама и проклињао своју судбину.
srkins

Post by srkins »

Cane wrote: Sun Jul 14, 2024 11:14 am Ma kakav Kabić, može jedino ako će uz tih ugovorenih 800000 dodati još milion na ime naših duševnih boli jer su nam za tako kratko vreme potpuno upropastili najperspektivnijeg igrača :mrgreen:

Šalu na stranu, prema informacijama koje je imam ciganija je ipak platila jedan deo od tih 800000 ali ostalo je još duga, a stav našeg kluba je da ne dolazi u obzir bilo kakvo opraštanje nego se zahteva isplata celokupne sume u skorije doba. Između ostalog i to doprinosi ne baš najboljim odnosima između ljudi koji vode ova dva kluba i na tom planu se, posebno posle prelaska frizurice tamo i ovih promena u Zajednici, mogu očekivati dalje komplikacije.
Mi kao klub posedujemo određene mehanizme zaštite kad drugi klub ne ispuni svoje obaveze posebno su efikasni ti mehanizmi kad taj klub igra Evropsko takmičenje e sada pošto mi nismo aktivirali te mehanizme meni to sve govori o odnosima dva kluba plus crveni se danas pitaju za sve u fudbalu znači da je Zbijić samo popreko pogledao nekog iz tabora crvenih ne bi bio predsednik zajednice
Cane

Post by Cane »

@srkins
Ovo što si ti napisao je sasvim legitimo razmišljanje i zaključivanje i ne isključujem da si u pravu.
Razlika je u tome što ja nisam pisao nešto slično nego samo preneo informaciju koju sam čuo.
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Sun Jul 14, 2024 12:14 pm
Nemoj biti naivan...
@Cane da je tako onda bi klub glasao protiv dva bonusa, kao što je najavio predsednik zajednice, samo po zakonu zbiljić.
PS:menjaj izvor informacija :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Danilo

Post by Danilo »

E da za Bolingija niko ni medicinari ne veruju da se moze vratiti fudbalu bar profesionalnom.....mada decko ne odustaje trenira sam kao lud....Zelim mu da uspe na tom putu.

Jel neko od vas pratio malog Velickog ? Sta kazete za tog decaka
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

VošaNS wrote: Sat Jul 13, 2024 12:29 pm Ponudili smo 250.000 za Karikarija, ali odbijeni smo. Karikari ide u drugu ligu Danske.
Karikarija je želeo Kragujevac i zvao je, od Vojvodine ništa zvanično nisu imali ali je Horsens iz Danske bio dogovoren. 300.000. transfer i 6000e mesečna plata što je za ulove druge lige Danske baš ozbiljna lova, vide ga kao projekat za dalju prodaju a takvi crnci dobro prolaze u Danskoj standardno.
fare

Post by fare »

Imamo 3 odlična golmana jedan (Carević) može da ide doveli smo bekove doveli smo štopera doveli smo krila ali ono što nam je najveća rana već godinama špic njega ni od korova imali smo jedno vreme Bolingija ali on je nažalost završio sa fudbalom , i klasična 10 pogotovu sada posle odlaska Zuke ne znam šta mali Veličković igra ? ali i on je još mlad i neiskusan nama treba iskusna 10 stranac da zna sa loptom.I sumnjivo mi je ovo za Delea i Sičenjea da se ne sprema odlazak Seida i Serija posle ispadanja iz Evrope ? :oops:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Od igrača koji su prošle godine bili u Mladosti, Kokanović i Abadžija se i dalje pojavljuju u pripremnim utakmicama.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Rabba wrote: Sun Jul 14, 2024 4:22 pm Od igrača koji su prošle godine bili u Mladosti, Kokanović i Abadžija se i dalje pojavljuju u pripremnim utakmicama.
Чуо сам да је Абаџија одличан. Сад не знам ако има неко овде упућенији и да га је пратио?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
1892

Post by 1892 »

Za sad prelazni rok (što se dolazaka tiče) deluje odlično, pojačanja su se dovodila planski za deficitarne pozicije.

Pretpostavljam da u narednom periodu slede odlasci. Carević i Radulović bi mogli da nam lepo popune kasu a sa igračke strane ne bi puno izgubili njihovim odlascima. Korać i Ivanović bi bili nenadoknadiv gubitak i njihovim transferima bi bili bar 30% slabiji.

Nadam se da će bar jedna pozitivna strana pravila o dva bonusa biti ostanak Ivanovića jer verujem da je uz Veličkovića Miha planiran za bonusa u prvom timu.
Come on you Reds!
Post Reply