Znači kvalitetno smo se oslobodili plata od strane igrača koji su bili višak prošle sezone.Maki wrote: ↑Mon Jul 15, 2024 2:02 pmVidi stvarno, 2. kineska liga.
https://www.transfermarkt.com/stefan-vu ... ler/690479
Transferi
- Mare_Liman
Re: Transferi
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
Ako Borovina nije u planu da se priključi ove sezone u prvi tim, nama je neophodan još jedan napadač.
Prošlu polusezonu smo izgurali sa Ivanovićem i Vukanovićem, a sada uz njih imamo Veličkovića i Bamidelea kojima isto pozicija napadača nije strana.
Ja bih radije sredstva preusmerio na desetku, a napadača doveo u slučaju neke prodaje.
Ja bih radije sredstva preusmerio na desetku, a napadača doveo u slučaju neke prodaje.
- Red Marquis
- Moderator
Mi ako ćemo da igramo sa dva bočna kao što su Sery i ovaj Dele, nama treba klasičan špic kakav je ivanović. Pošto sam siguran da ćemo njega prodati (jer doći će neka ponuda a mi nikad ne odbijamo ništa) ne smemo ostati samo sa Vukanovićem, koji plus i nije klasičan špic.
No naravno, da ne bi gledali U.Nikolića na poziciji desetke to je trenutno apsolutni prioritet no.1
No naravno, da ne bi gledali U.Nikolića na poziciji desetke to je trenutno apsolutni prioritet no.1
Io odio Belgrado
+1Deep Purple wrote: ↑Mon Jul 15, 2024 12:30 pm Možemo mi da pričamo šta hoćemo ali naša liga individalnim kvalitetom ne zaostaje za Poljskom i to je istina.
Nama je generalno najveći problem infrastruktura i regularnost, kvalitet nam nije loš ma kako ga neki predstavljali.
Lazareviću ne mogu da poželim srećno, zbog kluba u kojem nastavlja karijeru, a Vukić je nastavio niz naših skandaloznih rešenja na špicu. Još nam je TSC uzeo pare za njega, neverovatno... Izneću ponovo jedno nepopularno mišljenje, ali ne bih imao ništa protiv odlaska Ivanovića za prave pare, naravno posle evropskih kvalifikacija. Ukoliko klub može da prihoduje 3+ miliona za njega, to bi bilo vrlo dobro za finansije kluba. Od igrača koji su pod ugovorom, ne bih imao ništa protiv da nas napuste Carević i Radulović, za adekvatan novac. Uroš Nikolić je takođe igrač koji nam više nije koristan, a trebalo bi i rasteretiti poziciju levog beka, gde je prevelika gužva posle dolaska Barrosa. Nadam se ostanku Bjekovića sada posle odlaska Lazarevića, mada sumnjam u to, a istovremeno se i pribojavam potencijalnih ideja sportskog sektora. Nejasna je ideja oko centarhalfova, obzirom da ih imamo 5(Korać, Crnomarković, Sičendže, Jeličić, Drobnjak) + Tanjgu. Mislim da je najrealnije da se sprema prodaja Koraća na zimu i sa je Sičendže doveden da se isproba i potencijalno uigra do tada. Za krila, imamo Serija, Delea, Sukačeva, Vukanović može da se spusti na krilo a spominjano je i pomeranje Giorbelidzea napred. Za špic, posle Evrope se treba okrenuti rešenjima koja imamo, Vukanović kao starter, a krenuti tog dečka što je postigao sulude količine golova uvoditi u prvi tim. Na golu smo prebukirani, a i u sredini će biti gužva sa Njegošem, Poletanovićem i Savićevićem pa i malim Popovićem. Od bonusa, 2002. je i ove godine godište bonusa, ako imaju naše državljanstvo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Продамо Ивановића за 3,5 милиона, и онда бууум. Доводимо Бисолија и Ђаковца и још нам нешто остане. И онда бијемо све редом, и цигане наравно. Једино што не би ништа освојили, али боже мој били би други мало ли јеRed Marquis wrote: ↑Mon Jul 15, 2024 4:18 pm Mi ako ćemo da igramo sa dva bočna kao što su Sery i ovaj Dele, nama treba klasičan špic kakav je ivanović. Pošto sam siguran da ćemo njega prodati (jer doći će neka ponuda a mi nikad ne odbijamo ništa) ne smemo ostati samo sa Vukanovićem, koji plus i nije klasičan špic.

- Mare_Liman
@Rabba
Изоставио си Радуловића за играле на крилима, а Гурам више није у клубу... Урош Николић ако нема прејаку плату мада чисто сумњам у то што да не ротација? За Ивановића и део текста што се напада тиче се слажем, што се штопера тиче сигурно је да ће Кораћ или Црномарковић отићи, мада би овако имали баш квалитетан ростер на позицији штопера, Дробњак би по свакој логици требао на позајмицу, одличан је био на припремама...
Изоставио си Радуловића за играле на крилима, а Гурам више није у клубу... Урош Николић ако нема прејаку плату мада чисто сумњам у то што да не ротација? За Ивановића и део текста што се напада тиче се слажем, што се штопера тиче сигурно је да ће Кораћ или Црномарковић отићи, мада би овако имали баш квалитетан ростер на позицији штопера, Дробњак би по свакој логици требао на позајмицу, одличан је био на припремама...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ne znam koliko si ispratio ali ima izjava Marka Jovanovića da Gruzijac i Bjeka nisu više naši igrači, Giorbelidze-u se traži novi klub, a Bjeka je slobodan igrač.Rabba wrote: ↑Mon Jul 15, 2024 4:42 pm Lazareviću ne mogu da poželim srećno, zbog kluba u kojem nastavlja karijeru, a Vukić je nastavio niz naših skandaloznih rešenja na špicu. Još nam je TSC uzeo pare za njega, neverovatno... Izneću ponovo jedno nepopularno mišljenje, ali ne bih imao ništa protiv odlaska Ivanovića za prave pare, naravno posle evropskih kvalifikacija. Ukoliko klub može da prihoduje 3+ miliona za njega, to bi bilo vrlo dobro za finansije kluba. Od igrača koji su pod ugovorom, ne bih imao ništa protiv da nas napuste Carević i Radulović, za adekvatan novac. Uroš Nikolić je takođe igrač koji nam više nije koristan, a trebalo bi i rasteretiti poziciju levog beka, gde je prevelika gužva posle dolaska Barrosa. Nadam se ostanku Bjekovića sada posle odlaska Lazarevića, mada sumnjam u to, a istovremeno se i pribojavam potencijalnih ideja sportskog sektora. Nejasna je ideja oko centarhalfova, obzirom da ih imamo 5(Korać, Crnomarković, Sičendže, Jeličić, Drobnjak) + Tanjgu. Mislim da je najrealnije da se sprema prodaja Koraća na zimu i sa je Sičendže doveden da se isproba i potencijalno uigra do tada. Za krila, imamo Serija, Delea, Sukačeva, Vukanović može da se spusti na krilo a spominjano je i pomeranje Giorbelidzea napred. Za špic, posle Evrope se treba okrenuti rešenjima koja imamo, Vukanović kao starter, a krenuti tog dečka što je postigao sulude količine golova uvoditi u prvi tim. Na golu smo prebukirani, a i u sredini će biti gužva sa Njegošem, Poletanovićem i Savićevićem pa i malim Popovićem. Od bonusa, 2002. je i ove godine godište bonusa, ako imaju naše državljanstvo.
Ok da i ovako ostane popunjeni smo....Velickog malog iz omladinaca prikljuciti na beku, Velicko, Vukan mogu igrati 10ku....Vukan je prosao pripreme i mislim da ce ove sezone pokazari da je pojacanje, Ivanovic i Vukanovic na spic moze i Dele....Radulovic je takodje bonus.
Kako ce sve to izgledati mislim mnogo bolje nego prosle sezone....ali fali po meni mnogo kvlitetniji špic štoper i veznjak ofanzivni
Kako ce sve to izgledati mislim mnogo bolje nego prosle sezone....ali fali po meni mnogo kvlitetniji špic štoper i veznjak ofanzivni
CRNO-BELI OJAČALI DESNI BOK LAZAREVIĆEM: NISAM SE DVOUMIO, JER ZA partizan NAVIJA POLA DRŽAVEВатробљув wrote: ↑Mon Jul 15, 2024 7:06 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... igu/487163
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ave/487180
Sve najgore, rupetino od igrača.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
+1
A i nek ostane zabeležen ovaj dan kada je ogavna uprava Starog kluba koja sebe bez ikakvog prava zove FK Vojvodina (što je mnogo širi pojam koji uključuje i nas navijače, ali i bivše i buduće igrače), dan kada slavi predaju svog igrača u Partizan.

https://www.fkvojvodina.rs/milan-lazarevic-u-partizanu/Фудбалски клуб Војводина захвљује се Милану Лазаревићу на дугогодишњој сарадњи и жели му среће и успеха у наставку каријере.
Last edited by Maki on Mon Jul 15, 2024 7:27 pm, edited 2 times in total.
- Mare_Liman
Целој црно-белој последњој линији звиждимо кад дођу у Нови Сад... Туга