VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by Deep Purple »

Grbavica.021* wrote: Sat Jul 13, 2024 9:41 pm
Ajax je bio bolji ali se muški potukao Rendžers, inače kod gola Ajaxa iz slobodnjaka nije prethodio faul pa je i pored loše reakcije Batlenda nakon šuta iz slobodnjaka ipak oštećen Rendžers. Faul je bio ali u ranije u tiku napada nad drugim igračem.

Ne trebamo mi da se opterećujemo Ajax-om oni su apsolutni favoriti već da gledamo koliko mi možemo da odigramo jer sve utakmice koje ćemo igrati ove sezone će biti u poređenju sa duelom sa njima na nivou kisele vode.

EDIT: Biće 400 navijača Ajaxa u Topoli.

Utakmica u Amsterdamu je rasprodata.
exlimanac

Post by exlimanac »

Da li neko moze da mi kaze kako ili kome da se prijavim za karte protiv Ajaxa.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

exlimanac wrote: Sun Jul 14, 2024 11:59 am Da li neko moze da mi kaze kako ili kome da se prijavim za karte protiv Ajaxa.
Blagi skrol, nije teško. Ni daleko.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Deep jel znaš možda koliki kontigent karata su pustili u prodaju ? Pitam te pošto čitam da je Krojf Arena rasprodata. Kapacitet iste je oko 60.000 mesta. Bilo bi možda "čupavo" da uz one na terenu, klupi, u svečanoj loži, bude još toliko Godenzonena :) Moja puna podrška za sve vas koji se spremate za put ka Amsterdamu. Predlog, mala šala: kontaktirajte ovu fantastičnu damu, možda bi prevoz bio jeftiniji, https://pricesadusom.com/preselila-se-u ... -limuzini/
exlimanac

Post by exlimanac »

Rabba wrote: Sun Jul 14, 2024 12:15 pm
exlimanac wrote: Sun Jul 14, 2024 11:59 am Da li neko moze da mi kaze kako ili kome da se prijavim za karte protiv Ajaxa.
Hvala za info da treba da otvorim oci...ali ko nije u mogucnosti da ode do shopa...?
djoks

Post by djoks »

Ја ову утакмицу видим као прилику да се направи нека сарадња са Ајаксом на пример да нам шаљу играче на позајмице. Треба некако пробати искористити Тадића за тако нешто кад већ неће да се враћа на Карађорђе бар још 4-5 година
Deep Purple

Post by Deep Purple »

exlimanac wrote: Sun Jul 14, 2024 12:47 pm
Rabba wrote: Sun Jul 14, 2024 12:15 pm
Hvala za info da treba da otvorim oci...ali ko nije u mogucnosti da ode do shopa...?
Pošalji poruku šopu na instagramu, tako sam ja uradio.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Uz dužno poštovanje prema Vukanoviću, njegovom liku i delu, Bandoviću bi poručio (iz dobre namere), predložio sledeće: Božidare na bar jednoj utakmici protiv "Božijih sinova" dajte traku Njegošu Petroviću, Sudije u Amsterdamu su španci: Grado, Granada, Fernandez, i Verdura. Deo Njegoševe karijere je FC Granada. Ako ne kapitenska traka oko ruke, popričajte sa Njegošem na temu sudija, možda može biti od koristi :) . Ako ste gospodine Bandoviću već okrenuti tom nekom razmišljaju kao čovek zahvalan sam.
Stexman

Post by Stexman »

Ja koliko sam procitao je to da je Njegos promovisan u kapitena. Mislim da je Dnevnik pisao.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Не свиђа ми се то мешетарење око капитена ако је Вукановић био заменик Зукићу, он је следећи капитен, ал пошто је код нас капитен следећи за продају све је јасно....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Prema svemu do sada viđenom je realno očekivati da će Vukanović u novoj sezoni češće ulaziti s klupe nego počinjati kao starter. U tom slučaju neozbiljno bi bilo misliti o njemu kao kapitenu.
Po meni Njegoš svojim ukupnim držanjem i stavom na terenu apsolutno zaslužuje traku i predstavljaće autoritet svima.
VošaNS

Post by VošaNS »

FINANSIJSKI PROBLEMI LIMITIRAJU AJAKS PRED VOŠU: U AMSTERDAMU NEMAJU PARA ZA ŽELJENA POJAČANJA

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nja/487181
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Da li neko ima info do kada su otvorene prijave za Amsterdam?
CenejFCV

Post by CenejFCV »

Neizlecivi wrote: Mon Jul 15, 2024 9:01 pm Da li neko ima info do kada su otvorene prijave za Amsterdam?
Ja verujem da moze do kraja nedelje.
Verovatno u sredu idem da se prijavim pa javljam
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Promaklo mi je, jel vaze samo sezonske za Sever sto se tice gostovanja za Amsterdam ili moze i Zapad| Istok ?
Post Reply