Ne numerišu se zasebno istok i zapad...
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Pa jbg, ja sam bio u inostranstvu i nisam fizički mogao.Cane wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 11:43 pm Braćo, pa ne prodaju se sezonske ipak od prekjuče pa da se sad toliko čudite. Ja sam svoju kupio mislim pre 10 dana i svi smo znali da će zbog Ajaxa biti povećana potražnja. Bar se na forumu o sezonskim pisalo skoro pa svaki dan, tako da ovde nije moglo biti neobaveštenih da su u prodaji već neko vreme.
Naravno da smo svi mogli pretpostaviti kako će u jednom trenutku doći do privremenog stopiranja je je kapacitet stadiona mali a nemoguće je u isto vreme prodavati sezonske i karte. Fer je što su ipak koliko toliko ranije oglasili da će obustaviti prodaju a ne samo prekinuli. Pretpostavljam da će uskoro krenuti prodaja karata pa ćemo videti da je se isplatilo na vreme kupiti sezonsku![]()
Sada odjednom ispade da je Voša toliko popularna da ne možeš uzeti sezonsku kartu!
Kako god, imaće par redovnih navijača manje na stadionu ove sezone!
- Neizlecivi
Da li je uopste realno da je pretilo da ae proda vise sezonskih od kapaciteta za Ajax u Topoli?
Ako su zaista stopirali da bi mogli da zavaljaju 3000+ ulaznica po nekoj ceni, onda bas ciganski. Ne mogu gotovo nikakvu zaradu da dobiju na tome, a mnogo toga da naruse.
Ako su zaista stopirali da bi mogli da zavaljaju 3000+ ulaznica po nekoj ceni, onda bas ciganski. Ne mogu gotovo nikakvu zaradu da dobiju na tome, a mnogo toga da naruse.
I ja sam uveren da je 1.000 okruglo pretplatnih, a stopirali su da bi uzeli pare za Ajaks. Kasnije će pojačati cene u tom drugom kontigentu, samo u slučaju da ne ispadnemo, što je i ekonomski sasvim opravdano. Ne verujem da je značajan procenat nas koji godinama kupujemo sezonske, a da ih nismo već prvih dana produžili, kao što i dolikuje pravim bolesnicima.

- churguzijanac
Tako jeMaki wrote: ↑Tue Jul 23, 2024 2:15 pmI ja sam uveren da je 1.000 okruglo pretplatnih, a stopirali su da bi uzeli pare za Ajaks. Kasnije će pojačati cene u tom drugom kontigentu, samo u slučaju da ne ispadnemo, što je i ekonomski sasvim opravdano. Ne verujem da je značajan procenat nas koji godinama kupujemo sezonske, a da ih nismo već prvih dana produžili, kao što i dolikuje pravim bolesnicima.![]()

- Red Marquis
- Moderator
Ma to je to sto posto, ja sam bio malo pre 16h juče, meni je 988 zapad, tako da se uklapa u to što je ovaj sa istoka 990 a bio je malo posle mene. Malo preko 1000 ukupno pretplatnih i to je to. Ni nije bilo za očekivati da će sad neka jagma krenuti...ako uspemo da ne odbijamo ljude i barem malo povećavamo broj svake godine, recimo 100+ na godišnjem nivou, to je jedino realno. Dok se nešto ne promeni drastično u našim igrama u Evropi ili poziciji na tabeli.
Io odio Belgrado
Mogli su ostaviti opciju produžetka sezonske, makar do utakmice sa Ajaksom, a ko želi da uzme sezonsku prvi put da bi Ajaks gledao povoljnije neka sačeka da prođe dvomeč i plati redovnu kartu. To bi bilo najpoštenije prema ljudima koji godinama već dolaze na stadion, a bili su onemogućeni da uzmu ranije karte kao @Salvador.
Ne bi bilo ove situacije da su klub i grad zajednički uspeli organizovati utakmicu na Karađorđu. Ali to je već tema za drugi topik.
Ne bi bilo ove situacije da su klub i grad zajednički uspeli organizovati utakmicu na Karađorđu. Ali to je već tema za drugi topik.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Svakako svo nezadovoljstvo i mrznju usmeriti prema upravi zbog ovog svega, jer debilska uprava nije obezbedila sta treba da obezbedi vec koliko 2-3 godine, ajde hipoteticki, da smo imali savrsen teren, opet ne bi dobili licencu za Karadjordje! Ponavljam debili su to znali i pre 2-3 godine i do dan danas ne rade nista po tom pitanju,pa i ovog trenutka sad, ova zamena terena im samo dosla ko kec na 11 za izgovor. je*em li vam mater svima nesposobnu, da docekujemo evropske utakmice van NS... Zbog ovoga bi negde govnjive motke radile odavno, al ajd teraj dalje jel... 

Promocija novih dresova Aston Villa.
Stexman, svaka cast. Meni ova kombinacija izgleda brutalno 
Ps. Pogledas ovu promociju Vile i shvatis koliko smo mi miljama daleko od toga. Vojvodjanska liga grupa "Zapad" i Liga sampiona.

Ps. Pogledas ovu promociju Vile i shvatis koliko smo mi miljama daleko od toga. Vojvodjanska liga grupa "Zapad" i Liga sampiona.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Meni je ovo lepo. Ovako bez reklame.

Sad kad tu dođu kladionice ne verujem da će tako lepo izgledati.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!