VOJVODINA u Evropi
- Mare_Liman
Re: Ajax - VOJVODINA, četvrtak 20.30
Људи последњих 10 минута на Јохан Крајф Арени, шта сте очекивали, Вукановића да играмо са два шпица? Капа доле и Бандовићу и сваком на терену! Вукановић погађа стативу мени се све срушило... Газимо их у Тополи
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Pera Centar
Bandović je odlično namestio igru, ali u 82 minutu ubacuje Đorđevića umesto Savićevića.
Đorđević pokazuje igramo sa petoricom nazad.
Pa brate kome nije bilo jasno da ćemo primiti gol?
Odigraš 82 minuta, a onda hoćeš 8 minuta da otaljaš.
Đorđević pokazuje igramo sa petoricom nazad.
Pa brate kome nije bilo jasno da ćemo primiti gol?
Odigraš 82 minuta, a onda hoćeš 8 minuta da otaljaš.
Ljudi...ja sam zadovoljan sa borbom...sa trcanjem...sa energijom...sa timskim duhom...Reultat je nezasluzen...trebali su ga dobiti od Alekse...ali ako budemo hrabri u Topoli dobijamo ih.
Butean amaterski pusta bocnog da centrira kontra nogom i naravno da ga dobijmo....
Steta...mogli smo lagano X ili 2 da donesemo
Butean amaterski pusta bocnog da centrira kontra nogom i naravno da ga dobijmo....
Steta...mogli smo lagano X ili 2 da donesemo
Mene lupa na psihu ovo - odlepicu
Igrali smo hrabro, muški, svaka čast.
Jok nego će Radulovica da ubaci da napada Ajax kući,ajd smešno - naravno da je trebalo da zatvara 0-0, alo jedan Ajax drzimo na egal ceo mec…nije ovo prijateljska ljudi

Igrali smo hrabro, muški, svaka čast.
Jok nego će Radulovica da ubaci da napada Ajax kući,ajd smešno - naravno da je trebalo da zatvara 0-0, alo jedan Ajax drzimo na egal ceo mec…nije ovo prijateljska ljudi
Last edited by draganas on Thu Jul 25, 2024 10:33 pm, edited 2 times in total.
- Neizlecivi
Igrali smo fudbal i bili konkurentni. Dajte za 7 dana opet! 

Момци су погинули,свака част.Видело се колико бодре један другог.Позитивни резултати ће донети само још бољу атмосферу.
Штета што примисмо гол на крају.
Биће то много боље.
Штета што примисмо гол на крају.
Биће то много боље.
Jao Aleksa i stativa momci svaka čast naklon do poda
, sada jedna banalna stvar mislim da je Korać pre gola glavom izbacio loptu na sred terena a mogao je bez problema vratiti Careviću ali šta bi bilo kad bi bilo po meni Bamidele igračina brz, zna sa loptom pomaže odbrani. Ja mislim da imamo velike šanse u revanšu samo malo kuražnije da odigramo.

- churguzijanac
Veliku šansu za istorijski rezultat smo propustili danas, velikuuu.
Ajax realno mnogo šansi propustio i trebali smo ih kazniti.Ne mogu da se otmem utisku koliko ovoj ekipi fali kvalitetan igrac na sredini.
Ajax realno mnogo šansi propustio i trebali smo ih kazniti.Ne mogu da se otmem utisku koliko ovoj ekipi fali kvalitetan igrac na sredini.
Auh, stativa boli još. Momci svaka vam čast i glave gore, nije kraj. Očekivano je bilo da ćemo se zadnjih 10 minuta braniti. Nema se šta zameriti, glave gore ovo je tek prvo poluvreme.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Нисмо ни заслужили, најгори народ смо, најгори навијачи, 82. минута на Јохан Крајф Арени држимо 0-0 и то да не играмо бункер читав меч већ излазимо повремено високо и на штопере и голмана, убације Ђорђевића уместо Савићевича и хоће да одбрани последњих 10 минута??? Кога да убаци Радуловића, Боровину да се разигра??? Капа доле човеку како је наместио утакмицу, капа доле сваком играчки, доживели смо да један Ајакс слави 1-0 и чува време на Јохан Крајф Арени, па пре 3 године нас Ласк демолирао 7-1, гледали смо Новевскњ, Вукадиновиће, Симиће... У Тополи мушки и да се прође!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Момцима свака част на борби и залагању! Грешке тренера код измена су нас коштале, Деле је требао раније напоље, а Алекса је требао раније ући, штета за ону шансу. Јеб* те одиграш мушки 82 минута и онда кукавички убациш 5 назад !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Svaka čast momcima na utakmici. Boli Vukanovićeva stativa, ali šta je tu je. Imamo ih u Topoli!
-
Hvala za izgubljen glas. Sutra mogu kao covek da radim. Ovi momci nisu stali, nisu odugovlacili. Voso, hvala. I bez brige, ako ovo budemo uvek vidjali, racunajte da smo mi tu za vas!!!
Jos jednom bi se osvrnuo na nase ljude. Ne kakite u svoje dvoriste, znamo da je tastatura idealna za to. Ali izazivate bes kod SVOJIH ljudi. Ista smo porodica, imamo jednu majku, Vosu.
Bravo jos jednom! 1312 pozdrav
Jos jednom bi se osvrnuo na nase ljude. Ne kakite u svoje dvoriste, znamo da je tastatura idealna za to. Ali izazivate bes kod SVOJIH ljudi. Ista smo porodica, imamo jednu majku, Vosu.
Bravo jos jednom! 1312 pozdrav

- Red Marquis
- Moderator
Izgledali smo kao jedan evropski tim a ne kao ekipa koja je sticajem okolnosti tu. Disciplinovano, i nisu fizički presisali.
Ali nisam mogao da uživam u meču koliko treba uz onog begešarskog idiota sa Arene. Prvo je bio u elementu ceo meč da smo mi ovde došli nekako da izbegnemo petardu, ceo meč potcenjivački. Onda kad krene da priča naravno da mora sve da mu kroz prizmu zvezde, kao i onaj bolid posle meča koji Njegoša nakon ovog meča pita jel mu se vratilo sećanje na neki gol dok je bio u ciganiji. Jebem vam svima sve mrtvo i živo.
Ali nisam mogao da uživam u meču koliko treba uz onog begešarskog idiota sa Arene. Prvo je bio u elementu ceo meč da smo mi ovde došli nekako da izbegnemo petardu, ceo meč potcenjivački. Onda kad krene da priča naravno da mora sve da mu kroz prizmu zvezde, kao i onaj bolid posle meča koji Njegoša nakon ovog meča pita jel mu se vratilo sećanje na neki gol dok je bio u ciganiji. Jebem vam svima sve mrtvo i živo.
Io odio Belgrado