Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ssnigd »

Ne zivite u zabludi da treneri u Srbiju imaju 100% slobodu u sastavljanju tima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
021

Post by 021 »

I, da li se na kraju zna zbog čega je Korać ostao na klupi? Nikome od novinara nije palo na pamet da postavi pitanje?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

021 wrote: Sat Jul 27, 2024 9:19 pm I, da li se na kraju zna zbog čega je Korać ostao na klupi? Nikome od novinara nije palo na pamet da postavi pitanje?
Ne znaju oni ni ko je on, nije igrao u zvezdi a ni partizanu.
Io odio Belgrado
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Sat Jul 27, 2024 5:10 pm To možda kad dovedemo ozbiljnog trenera, a ni tada, jer za takvo nešto bi prethodno trebalo remontovati čitav sistem, ne samo u klubu, FSS i državi, nego i u FIFA, EU i UN.
Prvi Zbiljić nema apsolutnu slobodu, a prvi je u hijerarhiji kluba.
Bandović još kako igra kako mu sviraju, ne kontam kako se stvorila ta fama o njemu kao inokosnoj ličnosti... Sigurno je pustio Zbiljić preko svojih botova da bi zataškao neke svoje užasne poteze, kao što je recimo slučaj Lazar Jovanović.
Izvini, ali intigira me od kog momenta, odnosno zbog čega si počeo Božu da kritikuješ?
Nakon odlaska Popovića ti je bio trener sa velikim t, zatim “Ivanović je pod njim ekslpodirao”, itd.
Mare je pisao kako nije poklekao pod pritiskom da vrati Carevića na go (ali nakon kartona Rosića…)
Šta se desilo ili šta si doznao u medjuvremenu?

Ja sam po prvi put u Amsterdamu video neki pomak u samoj organizacijo koju bih mogao pripisati treneru. Naravno, možda je bilo i ranije pomaka, ali nisam toliki znalac da sam uspeo da prepoznam to kao zaslugu trenera.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

021 wrote: Sat Jul 27, 2024 9:19 pm I, da li se na kraju zna zbog čega je Korać ostao na klupi? Nikome od novinara nije palo na pamet da postavi pitanje?
Лаза ми је написао да је део тахтике, тј. да је Божина одлука или ко што је неко написао можда је Сичењеу било у клаузили да мора да игра против Ајакса...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Maki

Post by Maki »

@Savcic Luka
Prvo ti meni odgovori šta misliš o novim dresovima, ja sam prvi pitao tamo na temi.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Sat Jul 27, 2024 11:28 pm @Savcic Luka
Prvo ti meni odgovori šta misliš o novim dresovima, ja sam prvi pitao tamo na temi.
Pa napisao sam, samo nisam išao na citat.
Iz analize se može izvući zaključak da je tema skoro pa promašena, čista šestica jer je pogodio boje :mrgreen:
Maki

Post by Maki »

Bandović me je povredio kao Slaninara izborom kapitena, pa sam mu zamerio što ignoriše mlade igrače, dotle da smo izgubili i Zlatnu koku Jovanovića po cenu da je ignorisao ugovor koji je zatekao kada je došao. Zatim, precrtao je Bjeku i Kovačeva, a forsirao je i dalje forsira svoje Crnogorce i cigane. Vidimo i da je mnoge igrače bez ikakvog razloga poslao na klupu posle dobrih igara, prvo golmana Rosića, pa sada i Koraća, a tako je bilo i sa Đorđevićem, Guramom, Bjekom, Kembelom. To je nefer i nekulturno.

On očigledno ima talenta da sastavi dobar tim i da ga fizički i taktički pripremi za sezonu, ali usput poruši mnogo toga. On meni, bez uvrede, izgleda pomalo autistično. Ima genijalne crte u nekim oblastima trenerskog zanata, ali kad pogledaš da ne ume da sastavi smislenu rečenicu (vrv jedini među Crnogorcima), i da nikad ne znaš kakav će tim da izvede i kakvu će besmislenu izmenu i kad izvršiti, onda je to baš mnogo čudno. Ima igru i rezultat, ali ima i najjači tim Vojvodine u novijoj istoriji. Voleo bih da ga vidim sa Buriramom ili Vošom od prošle godine protiv ove sadašnje sa Dudićem, Savićem, Kerkezom, ili Lazetićem na klupi. Mislim da bi ga i Batak lagano tukao kada bi zamenili timove koje su vodili.
No, to je moj lični utisak, videćemo šta nam nose dani pred nama.
Karlsson

Post by Karlsson »

Maki wrote: Sun Jul 28, 2024 9:56 pm Bandović me je povredio kao Slaninara izborom kapitena, pa sam mu zamerio što ignoriše mlade igrače, dotle da smo izgubili i Zlatnu koku Jovanovića po cenu da je ignorisao ugovor koji je zatekao kada je došao. Zatim, precrtao je Bjeku i Kovačeva, a forsirao je i dalje forsira svoje Crnogorce i cigane. Vidimo i da je mnoge igrače bez ikakvog razloga poslao na klupu posle dobrih igara, prvo golmana Rosića, pa sada i Koraća, a tako je bilo i sa Đorđevićem, Guramom, Bjekom, Kembelom. To je nefer i nekulturno.

On očigledno ima talenta da sastavi dobar tim i da ga fizički i taktički pripremi za sezonu, ali usput poruši mnogo toga. On meni, bez uvrede, izgleda pomalo autistično. Ima genijalne crte u nekim oblastima trenerskog zanata, ali kad pogledaš da ne ume da sastavi smislenu rečenicu (vrv jedini među Crnogorcima), i da nikad ne znaš kakav će tim da izvede i kakvu će besmislenu izmenu i kad izvršiti, onda je to baš mnogo čudno. Ima igru i rezultat, ali ima i najjači tim Vojvodine u novijoj istoriji. Voleo bih da ga vidim sa Buriramom ili Vošom od prošle godine protiv ove sadašnje sa Dudićem, Savićem, Kerkezom, ili Lazetićem na klupi. Mislim da bi ga i Batak lagano tukao kada bi zamenili timove koje su vodili.
No, to je moj lični utisak, videćemo šta nam nose dani pred nama.
''Bandović me je povredio kao Slaninara izborom kapitena''
- Očigledno nije pogrešio.

''pa sam mu zamerio što ignoriše mlade igrače''
- Luka Drobnjak je debitovao za Vojvodinu pod Bandovićem, Ivanović bio prvi špic protiv Ajaksa i Bukinac će verovatno dobiti šansu kada se oporavi.
Sezona je tek počela.

''dotle da smo izgubili i Zlatnu koku Jovanovića po cenu da je ignorisao ugovor''
- Kao što neko već reče ako je njegova krivica zašto mu niko iz kluba nije skrenuo pažnju na to? Zašto je i uprkos tome dobio produženje ugovora?

''precrtao je Bjeku i Kovačeva''
- Bjekovića je precrtavalo 90% foruma i govorilo da nema kvalitet za Vojvodinu.
Kao što već neko reče Kovačev nije dobijao šansu ni u Mladosti GAT u Prvoj ligi, pa zašto misliš da je Vojvodina trebala da ga gura?

''a forsirao je i dalje forsira svoje Crnogorce i cigane''
- Dolaskom Bamidelea Radulović je izgubio status prvotimca, a u domaćem prvenstvu Veličković ima prednost u odnosu na Savićevića.
Jedini Crnogorac koji ima netaknut status prvotimca je Carević i to očigledno sa razlogom.
Da je Bandović želeo da štiti svoje Crnogorce ne bi dozvolio da Kajević i Vukčević napuste klub.

''Vidimo i da je mnoge igrače bez ikakvog razloga poslao na klupu posle dobrih igara, prvo golmana Rosića''
- Zar nije Rosić dobio šansu pre Carevića, pa je preseljen na klupu posle nekoliko kikseva?
ssnigd

Post by ssnigd »

Dosta se polemike diglo oko Bandovica i same tekme sa Ajaksom, pa eto neko moje vidjenje njegovog uticaja na igru i sam tok. Nekako se utakmica mogla podeliti u nekoliko faza.

0 - 20min- odlicno spremljena utakmica protiv tima, koji je mnogo brzi i iskusniji od nas. Naterali golmana da dva puta kiksne posle naseg presinga na njihovoj polovini. Ekipa igrala fudbal, momci drcni, ulazili punom snagom u svaki duel.
20 - 45min - Crnomarkovic pravi kiks i dobija zuti kartin, negde kasnije Sichenhe radi isto, ali ga Njegos spasava. Ekipa je izgubila samopouzdanje i prestala da igra. Ajaks osetio krv i krenuo da melje punom parom. Samopouzdanje im je noseno publikom poraslo na maksimum. Nekako prezivesmo.
Kada se dese ovakvi kiksevi, trener ne moze da ima preveliki uticaj.

45 - 80min - Bandovic smirio ekipu, vratio samopouzdanje i mi smo nastavili tamo gde smo stali pre greske Crnomarkovica. Ovde se po meni video najveci uticaj trenera. Psiholoski je vratio ekipu u zivot.
80min - kraj - opet individualna greska. Savicevic legao na travu bespotrebno, isforsirao izmenu i potrosio nam je. Sigurno je i Bandovic morao brze da odreaguje i prilagodi se novoj situaciji. Radulovic je bila logicnija izmena, od one koju je uradio.
Tu se slazem sa nekima, da nas je ovo potencijalno kostalo poraza.

Sve u svemu, Bandovic je odlicno spremio ekipu. Bili smo spremni da se nadigravamo i bijemo svih 90min. Padovi koncentracije, zbog nedovoljno ovakvih utakmica nam je napravilo crne rupe i kostalo nas boljeg rezultata. Koliko sada tu trener moze da utice, ne znam. Ono sto je sigurno, Bandovic je imao mnogo vise pozitivnih stvari, nego negativnih.
Pravi sud cemo imati u cetvrtak.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Maki

Post by Maki »

Karlsson wrote: Mon Jul 29, 2024 8:24 am Luka Drobnjak je debitovao za Vojvodinu pod Bandovićem
Prvi posle pola godine, što je bio pozitivan šok za sve nas. Nije logično da staviš štopera na debi od prvog minuta, i to celu utakmicu. To ponajmanje liči na Bandovića, pisao sam o tome na drugoj temi.
Postoje dve mogućnosti zašto se to desilo. Prva, jer je Zbilja naredio da mali igra jer su došli skauti da ga gledaju (neko je pomenuo). Druga, realnija mogućnost, je da je Luka Drobnjak dobio prednost u odnosu na ostale naše klince jer je to ime i prezime crnogorsko 1/1. :mrgreen:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Maki wrote: Mon Jul 29, 2024 1:14 pm
Karlsson wrote: Mon Jul 29, 2024 8:24 am Luka Drobnjak je debitovao za Vojvodinu pod Bandovićem
Prvi posle pola godine, što je bio pozitivan šok za sve nas. Nije logično da staviš štopera na debi od prvog minuta, i to celu utakmicu. To ponajmanje liči na Bandovića, pisao sam o tome na drugoj temi.
Postoje dve mogućnosti zašto se to desilo. Prva, jer je Zbilja naredio da mali igra jer su došli skauti da ga gledaju (neko je pomenuo). Druga, realnija mogućnost, je da je Luka Drobnjak dobio prednost u odnosu na ostale naše klince jer je to ime i prezime crnogorsko 1/1. :mrgreen:
А постоји и трећа могућност а то је да је ово била најбоља прилика да заигра коју ће имати у овој полусезони. Противник који је прежаљен и пре него што је сезона почела, по именима која су дошла нема разлога за стрепњу.
Погледаш распоред и видиш да нема на видику противника против кога би могао да комбинујеш са штоперима.
А онда би опет тражили да се млађима да прилика.
hvylarn

Post by hvylarn »

Bonus igrač + otpisan protivnik. Ovo kad se sve saglede je logičan izbor. Zašto mu ne dati minute? Po meni su svi omladinci u protokolu trebali zaigrati.
Maki

Post by Maki »

Pa, to i kažem, trebalo je još klinaca da debituje tu utakmicu, a on je držao samo 2 bonusa u igri, koliko je i morao. Nije tipično za njega pa zato ni za pohvalu što mu je Drobnjak debitovao, jer ga je očigledno neka viša sila naterala. Možda me demantuje u nedelju na brdu, ako Luka ponovo zaigra, što bih ja prvi voleo.
Još jednom bih da pohvalim to pravilo dva bonusa, mada je glupo da nam strani igrači popunjavaju to mesto, kao Radulović, ili blizancima momci koji ne znaju ni reč srpskog.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Mon Jul 29, 2024 3:06 pm Pa, to i kažem, trebalo je još klinaca da debituje tu utakmicu, a on je držao samo 2 bonusa u igri, koliko je i morao. Nije tipično za njega pa zato ni za pohvalu što mu je Drobnjak debitovao, jer ga je očigledno neka viša sila naterala. Možda me demantuje u nedelju na brdu, ako Luka ponovo zaigra, što bih ja prvi voleo.
Još jednom bih da pohvalim to pravilo dva bonusa, mada je glupo da nam strani igrači popunjavaju to mesto, kao Radulović, ili blizancima momci koji ne znaju ni reč srpskog.
Možda je Radulović za tebe stranac ali za mene nije i pored toga što igra za Crnu Goru.
Post Reply