Uprava
-
Re: Uprava
@Deep
Hoćeš da kažeš da će Boske sprečiti Terzu da udje negde? Ili te ja nisam dobro razumeo?
Hoćeš da kažeš da će Boske sprečiti Terzu da udje negde? Ili te ja nisam dobro razumeo?
- Deep Purple
Malo sam se našalio na situaciju kada je prilikom rezultata 2:0 nula na poluvremenu za Ofk Beograd terza ušao u svlačionicu i zvezda pobedila tu utakmicu 6:2.Savcic Luka wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 7:34 pm @Deep
Pa da terza ne dolazi u tu situaciju da govori to.
Samo je razlika ta što je Zbiljić sa ekonomskog aspekta mnogo ozbiljniji i važniji igrač za sns od terze.
terza je više tu za zabavu naroda i skretanja sa nekih ozbiljnijih tema i upravlja propagandnom mašinerijom.
Koliko je kadar Zbiljić ili koliko mu se sme dozvoliti da se suprostavi mezimici vreme će pokazati.
Samo mislim da je Zbiljić ogolio neke stvari o zvezdi i partizanu jer i mi ovakvi kakvi smo u sportskom smislu i sa dosta manje ulaganja, jedne vrlo lako možemo da prestignemo već ove godine a druge sa dva ozbiljnija prelazna roka i stignemo a ulupali su stotine miliona u protekloj deceniji.
Zamislite tek da smo mi stručniji i da imamo neki ozbiljniji sistem.
- slanobarac
Jaoj Deep....... zbiljić ogolio neke stvari. Muko naša.Deep Purple wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 7:39 pmMalo sam se našalio na situaciju kada je prilikom rezultata 2:0 nula na poluvremenu za Ofk Beograd terza ušao u svlačionicu i zvezda pobedila tu utakmicu 6:2.Savcic Luka wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 7:34 pm @Deep
Pa da terza ne dolazi u tu situaciju da govori to.
Samo je razlika ta što je Zbiljić sa ekonomskog aspekta mnogo ozbiljniji i važniji igrač za sns od terze.
terza je više tu za zabavu naroda i skretanja sa nekih ozbiljnijih tema i upravlja propagandnom mašinerijom.
Koliko je kadar Zbiljić ili koliko mu se sme dozvoliti da se suprostavi mezimici vreme će pokazati.
Samo mislim da je Zbiljić ogolio neke stvari o zvezdi i partizanu jer i mi ovakvi kakvi smo u sportskom smislu i sa dosta manje ulaganja, jedne vrlo lako možemo da prestignemo već ove godine a druge sa dva ozbiljnija prelazna roka i stignemo a ulupali su stotine miliona u protekloj deceniji.
Zamislite tek da smo mi stručniji i da imamo neki ozbiljniji sistem.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
@Slanobarac vidiš glavni je problem što mene ovde ljudi ne razumeju i onda misle da branim i stajem na stranu nekoga a da znaju sa razumevanjem da čitaju jasno bi im bilo na šta sam mislio.
Pročitaj par puta i ako ne budeš shvatio objasniću konciznije, neka bude da se nisam ni ja dobro izrazio.
Nije ovde bilo uopšte pozitivne konotacije na račun bilo koga.
Pročitaj par puta i ako ne budeš shvatio objasniću konciznije, neka bude da se nisam ni ja dobro izrazio.
Nije ovde bilo uopšte pozitivne konotacije na račun bilo koga.
-
Odnos i pozicija vodećih ljudi svakako imaju veze, ali što se tiče crveno-crne bagre oni su državni projekat od većeg interesa. U ovom momentu crveno go**o
@Deep
Nisam ni ja savim razumeo kakve veze ima Terza sa Bosketovim postavljanjem, jer se moje pitanje odnosilo na njega.
Ali pitanje sam svakako uputio @Cane koji kaže da je možda postavljen kao dodatna kontrola.
@Deep
Nisam ni ja savim razumeo kakve veze ima Terza sa Bosketovim postavljanjem, jer se moje pitanje odnosilo na njega.
Ali pitanje sam svakako uputio @Cane koji kaže da je možda postavljen kao dodatna kontrola.
Pa u takvoj konstelaciji obično različiti centri (istog sistema odnosno partije ili bratije) vole da imaju svoje igrače, ko zna za šta mogu zatrebati, a nekad i da izvorno mogu preneti ko je kakav, kako se ponaša u određenim situacijama itd. Da se sad neko ne bi iščuđavao zašto to nekome treba jer svi pripadaju istoj opciji, znajte da unutar nje stvari nisu ni malo idilične kako to izgleda spolja. Zato mi je ponekad malo i smešno da čitam kako su neki Zbiljići i recimo Terzići "braća rođena" pa sve lepo i složno dogovaraju i rešavaju. U njihovom svetu svega ima više od "bratstva". Suprotstavljenih interesa, zavisti, obične i bolesne sujete, prikrivene i otvorene mržnje ...
Ali da kažem sve ovo što sam o novom sastavu UO napisao je, za razliku od nekih drugih slučajeva, apsolutno plod samo mog razmišljanja a ne nekih konkretnih informacija.
Tako da sam ovaj put po tome sličan velikom broju forumaša
Ali da kažem sve ovo što sam o novom sastavu UO napisao je, za razliku od nekih drugih slučajeva, apsolutno plod samo mog razmišljanja a ne nekih konkretnih informacija.
Tako da sam ovaj put po tome sličan velikom broju forumaša

- slanobarac
Tačno se zna zašto je boske tu. On kao vođa navijača sns-a je zadužen za tribinu. 
I zato mi "nismo jedno i to nije naša snaga".
Ko hoće njega da prati neka mu je srećan put.

I zato mi "nismo jedno i to nije naša snaga".
Ko hoće njega da prati neka mu je srećan put.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Posto vidim da neki ne znaju ko je Boske, to je onaj lik sto je dosao na protest protiv Rio Tinta da bije ljude koji protestuju.
Uprava napolje!
- gospodinFKV
Prvoklasan glitch u matrixu i pravi covek za kombinat.
Jedan dan vodis navijanje na politickom mitingu(!?), drugi dan ulazis u UO fudbalskog kluba. Dokaz da se u ovom ekonomskom tigru od drzave sve moze kad se hoce. Nebo je tvoja granica. Ja samo cekam da pocnu da se otvoreno i bez blama sprdaju s nama i kazu - ''eto, vidite, sve se moze postici kad se dovoljno potrudite u zivotu''.
Po drustvenim mrezama vec cepaju botovi. Masina radi punom parom, ko smo mi da stojimo na putu naprednom kvantnom skoku u buducnost.
Ako nista drugo, makar cemo imati nekog da ocita brojilo kad dodje vreme da se ugasi svetlo i ispostavi finalni racun.
Jedan dan vodis navijanje na politickom mitingu(!?), drugi dan ulazis u UO fudbalskog kluba. Dokaz da se u ovom ekonomskom tigru od drzave sve moze kad se hoce. Nebo je tvoja granica. Ja samo cekam da pocnu da se otvoreno i bez blama sprdaju s nama i kazu - ''eto, vidite, sve se moze postici kad se dovoljno potrudite u zivotu''.
Po drustvenim mrezama vec cepaju botovi. Masina radi punom parom, ko smo mi da stojimo na putu naprednom kvantnom skoku u buducnost.
Ako nista drugo, makar cemo imati nekog da ocita brojilo kad dodje vreme da se ugasi svetlo i ispostavi finalni racun.

- Grbavica.021*
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ponoviću - teška grobarčina koja ne misli ništa lepo o Vojvodini. Inače, rodjak je sa našim Lazom…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Samo neka oni plate svoj sponzorstvo, a za koga navijaju baš me briga.
Rekonstrukcija stadiona kaže, epizoda ko zna koja sa istim krajem. Neće se desiti
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Kao što sam ranije već pisao, sačekajmo kraj godine za donošenje zaključka o stadionu. Prema mojim informacijama projekat kompletne rekonstrukcije se uveliko radi. Kad bude gotov, a krajnji rok je kraj godine, znaćemo šta ta rekonstrukcija obuhvata i koliko će se suštinski promeniti njegov izgled i funkcionalnost. Nadam se da to neće biti samo površno šminkanje nego ozbiljnija promena, ali svakako se to ne može znati dok ne vidimo gotov projekat.