VOJVODINA u Evropi
-
Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)
Pratim ovu papazjaniju sa kartama.
Mogu razumeti da je stopirana prodaja sezonskih jer za Ajaks i jednu sa blizancima ti se isplati.
Medjutim, trebalo je dopustiti da ljudi sa sezonskim od prošle godine mogu da uzmu, što bi bilo više nego korektno i pošteno prema pravim navijačima.
Dalje, svi sa istoka i zapada su trebali da mogu da uzmu za istok. Ako je 1000 (ili malo više) prodatih sezonskih u prodaji bi bio manji deo, ali opet je to korektno prema najvernijim.
Kao što rekoše ljudi ko uzima za zapad i istok taj želi da gleda fudbal. Iz istog razloga sam i u Amsterdamu išao na redovnu tribinu, iako sam u Kragujevcu na polifinalu bio sa Firmom, kao i u Loznici naravno.
A neko je spomenuo kako je to ustupak kluba jer sezonske ne važe za evropske utakmice što nije istina. Svuda u Evropi kada kupiš sezonsku kupio si kartu za sve utakmice.
Mala je to zarada da se tako igra sa ljudima koji prate ovaj klub.
Mogu razumeti da je stopirana prodaja sezonskih jer za Ajaks i jednu sa blizancima ti se isplati.
Medjutim, trebalo je dopustiti da ljudi sa sezonskim od prošle godine mogu da uzmu, što bi bilo više nego korektno i pošteno prema pravim navijačima.
Dalje, svi sa istoka i zapada su trebali da mogu da uzmu za istok. Ako je 1000 (ili malo više) prodatih sezonskih u prodaji bi bio manji deo, ali opet je to korektno prema najvernijim.
Kao što rekoše ljudi ko uzima za zapad i istok taj želi da gleda fudbal. Iz istog razloga sam i u Amsterdamu išao na redovnu tribinu, iako sam u Kragujevcu na polifinalu bio sa Firmom, kao i u Loznici naravno.
A neko je spomenuo kako je to ustupak kluba jer sezonske ne važe za evropske utakmice što nije istina. Svuda u Evropi kada kupiš sezonsku kupio si kartu za sve utakmice.
Mala je to zarada da se tako igra sa ljudima koji prate ovaj klub.
Uf, netacno.Savcic Luka wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 7:33 pm A neko je spomenuo kako je to ustupak kluba jer sezonske ne važe za evropske utakmice što nije istina. Svuda u Evropi kada kupiš sezonsku kupio si kartu za sve utakmice.
U vecini slucajeva (cak i kod nas blizanci, a ako se ne varam i TSC) vlasnici sezonskih imaju mogucnost da dodju na utakmicu domace lige bez kupovine karte, a za utakmice u Evropi imaju pravo prece kupovine. Tj prvih par dana ulaznice mogu kupiti samo vlasnici sezonskih, pa tek nakon toga se pusta u otvorenu prodaju ono sto ostane.
Uostalom, uzimao si online ako se ne varam ulaznice za Ajax u Amstersamu, pa si verovatno i video da su i oni prvo pustili u prodaju onima sa njihpvom clanskom kartom, pa tek onda ostali.
Video sam i da klubovi u Hrvatskoj isto tako rade.
Zapravo, kad razmislim, ovako iz glave ne znam ni za jedan primer pored nas gde sezonsla vazi i za domacu ligu i za Evropu.
- Uvek sa tobom
У крајњем случају требали су људи са сезонском за запад и да добију ЗАПАД-ВИП, јер нису способни да организују утакмицу са Ајаксом у Новом Саду, а не да на западу/вип сад седи курта и мурта!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
N13, iskreno za Ajaks mi je drugar koji živi gore samo rekao da se mora online preko njihove aplikacije.N13 wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 9:06 pmUf, netacno.Savcic Luka wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 7:33 pm A neko je spomenuo kako je to ustupak kluba jer sezonske ne važe za evropske utakmice što nije istina. Svuda u Evropi kada kupiš sezonsku kupio si kartu za sve utakmice.
U vecini slucajeva (cak i kod nas blizanci, a ako se ne varam i TSC) vlasnici sezonskih imaju mogucnost da dodju na utakmicu domace lige bez kupovine karte, a za utakmice u Evropi imaju pravo prece kupovine. Tj prvih par dana ulaznice mogu kupiti samo vlasnici sezonskih, pa tek nakon toga se pusta u otvorenu prodaju ono sto ostane.
Uostalom, uzimao si online ako se ne varam ulaznice za Ajax u Amstersamu, pa si verovatno i video da su i oni prvo pustili u prodaju onima sa njihpvom clanskom kartom, pa tek onda ostali.
Zapravo, kad razmislim, ovako iz glave ne znam ni za jedan primer pored nas gde sezonsla vazi i za domacu ligu i za Evropu.
Nisam se upuštao dalje.
Što se tiče ostatka Evrope, poznajem dva čoveka iz Londona koji imaju sezonske za dva različita kluba.
Koliko mi je poznato oni ne uzimaju posebne karte, ali moguće da grešim.
-
Savcic Luka wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 10:40 pmN13, iskreno za Ajaks mi je drugar koji živi gore samo rekao da se mora online preko njihove aplikacije.N13 wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 9:06 pmUf, netacno.Savcic Luka wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 7:33 pm A neko je spomenuo kako je to ustupak kluba jer sezonske ne važe za evropske utakmice što nije istina. Svuda u Evropi kada kupiš sezonsku kupio si kartu za sve utakmice.
Nisam se upuštao dalje.
Što se tiče ostatka Evrope, poznajem dva čoveka iz Londona koji imaju sezonske za dva različita kluba.
Koliko mi je poznato oni ne uzimaju posebne karte, ali moguće da grešim.
Pre 10 plus godina sam bio na old trafordu .oni npr nemaju sezonsku vec komplet karata za pl za sve ostalo imaju prava preče kupovine (kupovi plus evropa).
U poljskoj postoji sezonska ali ona vazi samo za ligu ne i za evropu i kup.
Za holandiju se ne secam kako funkcionise iako sam bio na 10tak stadiona tamo( stric mi je igrao tamo)
-
Onda sigurno grešim, jer sam se na bazi tih kontakata zaključio da važi.
No, poenta je da je ta organizacija mogla bolje da ispoštuje ljude koji prate ovaj klub godinama unazad.
Kao što rekoh, mala je to zarada od tih karata (jer mali je i kapacitat, plus obaveze prema raznim drugim licima).
Verujem da će grupa biti na visini sutra i napraviti atmosferu koja će poneti da svako zaboravi na neko lično nezadovoljstvo.
Momci su u Amsterdamu zaista bili dobri.
No, poenta je da je ta organizacija mogla bolje da ispoštuje ljude koji prate ovaj klub godinama unazad.
Kao što rekoh, mala je to zarada od tih karata (jer mali je i kapacitat, plus obaveze prema raznim drugim licima).
Verujem da će grupa biti na visini sutra i napraviti atmosferu koja će poneti da svako zaboravi na neko lično nezadovoljstvo.
Momci su u Amsterdamu zaista bili dobri.
- Mare_Liman
NOVOSAĐANI DUGO ČEKAJU NA VELIKI EVROPSKI SKALP Pre skoro deceniju Voša je pregazila Sampdoriju, može li da padne i četvorostruki šampion Evrope?
https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-aj ... la-533715/
https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-aj ... la-533715/
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Juče smo se provozali do Ns-a,cekali u redu kupili karte ,zezali se malo u redu i to je.
Ja ne razumem sta vam fali ,daj se malo iscimajte cekajte,nemojte većina non stop kuka nesto...
Jbt mi zapucamo skoro 80 km za karte kupimo i jos u redu popijemo radze i par piva...
Idemo samo pozitivno ljudi sutra!
Ja ne razumem sta vam fali ,daj se malo iscimajte cekajte,nemojte većina non stop kuka nesto...
Jbt mi zapucamo skoro 80 km za karte kupimo i jos u redu popijemo radze i par piva...
Idemo samo pozitivno ljudi sutra!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- Neizlecivi
Kako javlja Firma, ulaznica jos ima za sever po ceni 2000. Do 18h prodaja ide.
Nas trojica imamo tri karte ali je svako isao posebno da uzme.
Sad kad bude cimanje oko stolica ima da mi presedne
Sad kad bude cimanje oko stolica ima da mi presedne

- Mare_Liman
ВОША ИГРА РЕВАНШ СА АЈАКСОМ: За клуб, за Нови Сад, за Србију
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/vos ... 31-07-2024
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/vos ... 31-07-2024
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman

Бандовић: Тимски и дисциплиновано, спремни смо на све за позитиван резултат против Ајакса
Тренер Војводине Божидар Бандовић оптимиста је пред реванш са Ајаксом у другом колу квалификација за Лигу Европе.
„Стара дама“ има заостатак од једног гола пошто је Ајакс славио на „Јохан Кројф арени“ резултатом 1:0.
– Одиграли смо добру прву утакмицу, али Ајакс има предност од једног гола. Биће веома тешко и зато ћемо морати да будемо максимално фокусирани, пошто преко пута имамо веома добар тим и велики клуб. Ипак, имали смо довољно времена да се одморимо, анализирали смо ривала и спремни смо да будемо истрајни током читавих 90 минута и учинимо све да остваримо позитиван резултат – рекао је Бандовић.
На питање холандских новинара о првој утакмици и констатацији да је Војводина одиграла још боље у другом полувремену, Бандовић је одговорио да Ајакс има одличан тим и да његова екипа мора да одигра још боље у реваншу.
– Мислим да смо у првом делу утакмице били веома добри, али да смо касније, у финишу првог полувремена имали одређених потешкоћа. У другом полувремену променили смо игру, играли смо бољи пресинг, али једноставно чак и када играте агресивно, Ајакс има веома квалитетне појединце, који умеју да доносе добре одлуке. Друго полувреме било је боље и офанзивно и дефанзивно, али сада морамо да будемо још бољи, јер очекујемо још тежу утакмицу. Можда је Ајакс није очекивао толико тешку утакмицу и да ће сада имати другачији приступ. Мада ми тренери се увек припремамо за тешке утакмице и за нас је најважније што играмо пред нашим навијачима и то ће бити наша помоћ. Ајакс је веома опасан у нападима, имају посебну тактику, бекови се убацују високо и морамо да будемо спремни на све – истакао је Бандовић.

У Нови Сад нису допутовали репрезентативци Холандије Брајан Броби и Стивен Бергвајн, али то не мења Бандовићев план.
– Као тренер увек сам веровао да тим не сме да зависи од једног или двојице играча. Они имају довољно добрих играча, што смо видели у првој утакмици. Ајакс је и даље веома опасан и организован тим са одличним појединцима – нагласио је Бандовић.
Он је за крај поручио да је атмосфера у екипи одлична, да су сви играчи спремни и здрави за реванш.
– Од првог дана летњих припрема нисмо имали проблема са повредама. Атмосфера је одлична, што смо одржали од прошле сезоне, можда је сада чак и боља и заиста сам имам што имамо овакав колектив. Играчи дају максимум на сваком тренингу и навијачи препознају ту енергију и част је радити са овом екипом. Осим тактичког и физичког, психолошки план је веома важан и када имате добар тимски дух, онда тим нема лимит и то је моје мишљење – закључио је Бандовић.
Утакмица Војводина – Ајакс на програму је у четвртак у 20 часова уз директан пренос на каналу Арена премиум 1.
Juce sam bio po kartu da zamenim za sezonsku i rekao mi je decko u upravi da ce biti ispred stadiona moguca prodaja novih dresova i to po 5000-6000din tako da lepa prilika da za male pare kupite dres.I nisam siguran da li je rekao salove ili majice u znaku utakmice.
Tako da slaninari ponesite kes i da se lepo uniformisemo.
Tako da slaninari ponesite kes i da se lepo uniformisemo.
-
U momke koji će danas istrčati ne sumnjam da će dati sve od sebe.
Nadam se da će danas Boža dodatno da demantuje moje mišljenje s kraja prošle sezone. Nadam se da će spremiti i voditi utakmicu i bolje nego u Amsterdamu. Nadam se da ćemo napraviti veliko iznenadjenje!
Nadam se da će danas Boža dodatno da demantuje moje mišljenje s kraja prošle sezone. Nadam se da će spremiti i voditi utakmicu i bolje nego u Amsterdamu. Nadam se da ćemo napraviti veliko iznenadjenje!