8. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 2:1

021

Post by 021 »

021 wrote:Posted: Wed Oct 01, 2008 8:08 pm

...Time činimo sebi medveđu uslugu, što će se videti vrlo brzo, kada loše partije na gostovanjima dovedu do toga da broj poraza u prvenstvu bude mnogo neugodniji od sadašnja dva. Jer, uz logičan nastavak niza dosadšnjih utakmica iz Azerbejdžana, Ivanjice, Izraela, Jagodine, Beograda, neizbežno nam sleduje upravo to.
Još jedna "prekretna utakmica" i ponovo poraz, sa istim protagonistima. Beki opet nedorastao zadatku. A zna se šta se za to dobija. Sedi, nedovoljan - 1!
Debeli je napravio već dovoljno štete, ali izgleda da ne shvata da je ulica kojom tako suvereno juri - jednosmerna. A Voša će biti na velikom gubitku kada budemo morali da prevalimo ne tako mali put ne bi li se vratili u tačku gde smo još letos pogrešno skrenuli, da bi mogli da pođemo dalje, ispravim stazama. Taj put unazad će biti utoliko lakši i kraći što se pre zahvalimo šefu, zajedno sa njegovim ljubimcima i time prekinemo ovaj, promašeni.
Da li ćemo dremati i dalje, zar ćemo čekati da nas probudi sopstveni krik?
Владика
Administrator

Post by Владика »

A šta tek reći o "slučaju" Lazetic"? Čime je taj igrač zaslužio toliko poverenje šefa "struke" pa da pod obavezno mora da igra sve odlučujuće mečeve?
ssnigd

Post by ssnigd »

Svoj post o ovoj tekmi cu zapoceti sa BEKI ODLAZI :!: :!: :!:

O tekmi. Prvo poluvreme dosta solidno, imamo loptu u nogama, sta vise dosta smisljeno napadamo, ali ne stvaramo puno sansi, mozda 2, 3 polusanse. I onda vec klasika, sto se Vose tice, Pop slobodnjak Djura glavom i izvoli 0:1. Lepa kontra nasih, Mrdja ka usamljenom Lazeticu, ovaj dribla i sutira ka golu, igrac ofke ispostavice se rukom izbija loptu sa gol crte i penal+crveni sasvim opravdano. Inace ofkovac se nije bunio na sudijsku odluku.

Drugo poluvreme ne vredi komentarisati jer je ono BRUKA, a tacnije slika i prilika danasnje Vojvodine pod vodjstvom Dragoljuba magistra Bekvalca. I cisto da se zna da igraci ofke uopste nisu simulirali, odugovlacili sa igrom valjanjem po terenu a mogli su itekako, a za primer mi u Jagodini vec od 60 minuta krecemo sa istim.

Nasi igraci su bez imalo samopouzdanja, u nekim situacijama nedisciplinovani, tuzno ih je gledati ove sezone.

Rajevac je podneo ostavku posle pobede od 2:1 protiv Smedereva ili Lucana nisam 100% siguran, a cekamo sada vasu odluku gosn Beki. Koliko jos samara i blamaze treba Vojvodina da dozivi da biste vi napustili nas klub. I zato kako sam zapoceo tako i zavrsavam.

BEKI ODLAZI :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Milan

Post by Milan »

Čitam u novinama da je juče uprava raspravljala o Bekiju. Da su imali imalo sluha, uoče ono što je odavno svima bilo jasno, ne bi izgubili ovo dragoceno vreme...

Takođe sam pročitao i da je Bata još pre nedelju dana podneo ostavku na svoju funkciju! Nadam se da ovo nije početak brodoloma...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Novon

Post by Novon »

Milan wrote:Čitam u novinama da je juče uprava raspravljala o Bekiju. Da su imali imalo sluha, uoče ono što je odavno svima bilo jasno, ne bi izgubili ovo dragoceno vreme...

Takođe sam pročitao i da je Bata još pre nedelju dana podneo ostavku na svoju funkciju! Nadam se da ovo nije početak brodoloma...
Ja sam malopre čuo da je smenjen Beki...
Locked