Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Super Liga - sezona 2024/25

Post by Cane »

Ma super ste mi vi, sve znate kao i obično, mada ste do sada imali more pogrešnih zaključaka ali dobro, koga briga za to.
Mene bi blam bilo da napišem nešto i to ne kao pretpostavku nego kao tvrdnju, a za što se posle ispostavi da veze nema s istinom. U najmanju ruku bi malo obratio pažnju šta ću kasnije tvrditi kao neporecivu istinu, da ne ispadam smešan, a možda bi i generalno redukovao pisanje.
Tako sam napisao da ako do kraja godine ne dobijemo projekat stadiona, a što sam ja lično ovde izneo kao informaciju, onda ću se izviniti za obmanjivanje forumaša i jedno vreme neću napisati ni slovo. Ja to vidim kao neku vrstu odgovornosti, da ne delujem totalno neozbiljno, jer u tom slučaju sve gubi smisao.

PS: Što se tiče FSV i toga da je sasvim prirodno da tamo imamo mnogo veći uticaj nego sada, nikakve to veze nema s nekim statusom nepostojećeg "trećeg blizanca", što je kao uopšte kao pojam notorna glupost. Ne možemo mi to biti nikada, makar "preuzeli" sve saveze u ovoj državi jer oni su blizanci prvenstveno zato što su rođeni tada kad su rođeni, u jednom istom leglu i što imaju bukvalno iste stvaraoce, da ne kažem roditelje, pa su zato genetski identično blizanački pokvareni i loši i ostaće takvi dok postoje. Mi smo hvala Bogu, ipak nešto drugo i bar nam tu istoriju niko ne može promeniti, ma koliko nas mrzeli. Ali neću više o tome, da ne bi opet moji postovi bili brisani kao ideološki nepodobni.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Igrači Tekstilca ne mogu da veruju šta im sude protiv zvezde.
Turija

Post by Turija »

Cane wrote: Sat Aug 03, 2024 8:01 pm
PS: Što se tiče FSV i toga da je sasvim prirodno da tamo imamo mnogo veći uticaj nego sada, nikakve to veze nema s nekim statusom nepostojećeg "trećeg blizanca", što je kao uopšte kao pojam notorna glupost. Ne možemo mi to biti nikada, makar "preuzeli" sve saveze u ovoj državi jer oni su blizanci prvenstveno zato što su rođeni tada kad su rođeni, u jednom istom leglu i što imaju bukvalno iste stvaraoce, da ne kažem roditelje, pa su zato genetski identično blizanački pokvareni i loši i ostaće takvi dok postoje. Mi smo hvala Bogu, ipak nešto drugo i bar nam tu istoriju niko ne može promeniti, ma koliko nas mrzeli. Ali neću više o tome, da ne bi opet moji postovi bili brisani kao ideološki nepodobni.
Slazem se sa ovim napisanim iznad.
Ali i verujem da on ima tu ambiciju, dao je ulog davno, nedavno i Tanjgi kroz Vosu, medjutim, tu funkciju ne moze niko drugi dobiti, osim njihovih. Nije dovoljno njihov.

PS
Pisi i dalje. Ja tvoje postove citam pazljivo, iako se ponekad ne slazem i pomislim da si previse tolerantan prema onome kako se vodi Klub. Nesto slicno kao i sa @Deepom.
Vosu bih ja zeleo da vidim onakvu kako je @21 napisao.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Sat Aug 03, 2024 8:33 pm Igrači Tekstilca ne mogu da veruju šta im sude protiv zvezde.
Sta propustamo?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Sat Aug 03, 2024 8:40 pm
Deep Purple wrote: Sat Aug 03, 2024 8:33 pm Igrači Tekstilca ne mogu da veruju šta im sude protiv zvezde.
Sta propustamo?
Uključio sam se pre dvadesetak minuta, nisu krupne greške u smislu da je ekipi Tekstilca dat crveni ili penal ali svaki kontakt je faul za zvezdu, bukvalno nema kriterijuma, ne smeju da priđu igračima zvezde. Igrači Tekstilca prvo besneli na odluke a sada se na svaku smeju, ne mogu da veruju šta se dešava.

Jako ružno i pored svega toga umalo Tekstilac da ode na odmor sa prednošću, kao što sam i rekao jako lepo stoje na terenu i znaju vrlo dobro šta rade i pored slabijeg kvaliteta.

Treba pogledati ovu utakmicu ako neko ima vremena na raspolaganju.

A navijači nominalnog domaćina izrevoltirani odlukama se zadnjih par minuta čuli glasnije od navijača zvezde, čulo se plavi, plavi !
milancl

Post by milancl »

Turija wrote: Sat Aug 03, 2024 8:36 pm
Cane wrote: Sat Aug 03, 2024 8:01 pm
Slazem se sa ovim napisanim iznad.
Ali i verujem da on ima tu ambiciju, dao je ulog davno, nedavno i Tanjgi kroz Vosu, medjutim, tu funkciju ne moze niko drugi dobiti, osim njihovih. Nije dovoljno njihov.

PS
Pisi i dalje. Ja tvoje postove citam pazljivo, iako se ponekad ne slazem i pomislim da si previse tolerantan prema onome kako se vodi Klub. Nesto slicno kao i sa @Deepom.
Vosu bih ja zeleo da vidim onakvu kako je @21 napisao.
:cheers:
Svako od nas bi voleo da je Voša takva kakvu ju je 021 opisao. To je nažalost utopija. Neki uslovi će nadam se biti nekad ispunjeni, svi zasigurno ne nikada.

A to što se neko oseća prozvanim, nisam nikoga ciljao, već generalizovao neke forumaše, to je to, nemamo svi isto viđenje stvari.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Deep
Zahvaljujem.
Srecan ulazak Tekstilcu u ovu olupinu od lige. :lala:
Milan

Post by Milan »

Cane wrote: Sat Aug 03, 2024 6:11 pm
Milan wrote: Sat Aug 03, 2024 1:02 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... dnici-fss/

Meni nekako odavno miriše da bi se on rado preorijentisao sa FKV na FSS…
Površan i pogrešan zaključak.

Može se ispostaviti da je pogrešan, ali površan nikako. Površna može biti tvoja tvrdnja o MOM rezonovanju i izvodjenju zaključka iz toga.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ja sam prvi pisao o tom lošem odnosu između terzića i Zbiljića, počelo je još od situacije sa Kabićem i što se nije odložila utakmica kada smo poslali zahtev, posle je kulminiralo sa Bukincem i sada ovo sa Lanetom juniorom je još dobilo na produbljivanjem katastrofalnih odnosa.

Poenta je da je i klubovima muka od terzićeve diktature i dobiće Zbiljić podršku dosta klubova jer je on jedna od retkih opcija kojoj bi oni “smeli” da pruže podršku jer je i on sam u vladajućoj partiji pa onda ne bi izgledalo da se suprostavljaju terziću i sns-u već su se samo opredelili drugoj struji i to im odgovara jer sa Zbiljićem klubovi imaju dobre odnose, nikome nije dužan, obeštećenja dogovorena isplati, dogovara se sa njima, generalno ima naklonost svih klubova na koje terzić u toj meri ne može da utiče pa partizan je dao bezrezervnu podršku Zbiljiću.

Ako mi budemo konkurentni ciganima tek onda će se videti koliko su odnosi loši.

Zbiljić je jedini čovek u fudbalskoj Srbiji koji može da dobro utiče na poslovanje i delovanje terzića.

Samo da napomenem ovde nisam pisao pozitivno o Zbiljiću sa ovim već samo da je situacija ovakva trenutno i da bi domaći klubovi bez razmišljanja izglasali Zbiljića na svaku moguću poziciju samo da se smanji uticaj terzića pa da se moj upis ne shvati pogrešno i kao neka bilo kakva podrška.

Vreme će već sve pokazati u svakom slučaju samo neće biti dosadan period koji nadolazi.

I samo jedna stvar koju sam bio čuo ali uzmite je sa dozom rezerve, mi kada smo tražili još jednog štopera kontaktirali smo Tsc i Stojića i nisu imali ništa protiv da on pređe kod nas a u tom periodu su pregovarali i sa zvezdom, samo je to bio previše skup sport za nas i nismo mogli da odgovorimo zahtevima Tsc-a.

Mi sa Tsc-om imamo jako dobre odnose da su oni doveli Bamidele-a mi bi doveli Sašu Jovanovića ali oni nisu uspeli da dovedu Bamidele-a i rekli nam da nažalost moraju da prekinu pregovore sa nama u vezi Saše Jovanovića i onda smo se mi okrenuli Bamidele-u.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Da ne citiram ceo post, posto reagujem uglavnom na ovo:
Deep Purple wrote: Sun Aug 04, 2024 9:35 am ...Poenta je da je i klubovima muka od terzićeve diktature i dobiće Zbiljić podršku dosta klubova jer je on jedna od retkih opcija kojoj bi oni “smeli” da pruže podršku jer je i on sam u vladajućoj partiji pa onda ne bi izgledalo da se suprostavljaju terziću i sns-u već su se samo opredelili drugoj struji...

...Zbiljić je jedini čovek u fudbalskoj Srbiji koji može da dobro utiče na poslovanje i delovanje terzića...
Vidi, bas zato sto su obojica SNS zna se tacno ko se tu zapravo pita. A to nisu ni Terzic ni Zbiljic. Sta god da se desi to ima amin od Velikog Vodje, i koji god od njih dvojice (ili neki 10-ti SNS aparatcik) da sedne u neku fotelju na kraju ce raditi tacno onako kako im Vodja naredi. U suprotnom bice brzo izbaceni ne samo iz te fotelje nego sa svih mesta na kojima mogu da vrse bilo kakav uticaj i sticu materijalnu korist, ako imaju privatne firme bice stavljene na crne liste i otezace im se poslovanje itd, sto naravno niko od njih ne zeli. Jedini covek u Srbiji fudbalskoj ili ne koji moze da utice na poslovanje i delovanje Zvezdana Terzica zove se Aleksandar Vucic. Nemojmo se zavaravati da je drugacije! A zna se gde leze njegove fudbalske simpatije, to bar nije tajna.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Чују се звиждуци у Тополи... У војвођанском дербију ТСЦ - Спартак, 0:0
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Radoye
Gresis jednu stvar samo, a to je koliko on zapravo poklanja paznje svemu tome. Opozicija od njega pravi neku bog zna kakvu hobotnicu. Ja sam ubedjen da 80% ovih problema i afera ne stigne do njega. Da stizu, ne bismo imali otvorene sukobe unutar te kriminalne organizacije. Ne bi sapic otvoreno pljuvao vesica na konferenciji npr, i ne bismo imali problema na relaciji grad-klub. On je samo postavljen na vrh tog izuzetno falicnog sistema i brine o mnogo vecim problemima po isti. Jeste, on je vrhovni sef svima njima, ali se on ne potresa mnogo problemima na razlicitim nivoima, dokle god zadatak stize od nivoa A do nivoa Z, i dokle god novac i uradjen posao stizu iz suprotnog pravca.

U prilog tome ide i onaj snimljeni telefonski razgovor, gde se od nekog sefa javnog preduzeca trazi da finansira popravku onog zida na mitru miricu, a ovaj zove sinisu malog da potvrdi, jer je mali zaduzen za pomoc zvezdi, pa mu mali odgovara sa (parafraziram): ''Ne znam ja, ako ti kazu da uradis, ti uradi. Moja je prica sira i veca.''

Njemu fudbal sluzi za zamajavanje sirokih narodnih masa, za pranje para i kontrolu navijackog tela, jer su na sopstvenoj kozi naucili pre 24 godine sta znaci kada ti navijaci okrenu ledja. Zato ga i ne zanima previse sta terzic radi, koliko ga klubova i ljudi mrzi, dokle god fudbal, kao jos jedna privredna grana, sluzi iskljucivo partiji i sistemu, i to ce biti tako dokle god terzic ne pretera sa silom, i u toj nezainteresovanosti da drzi bas sve konce u svojim rukama vide svi ti paraziti ispod njega, pa se otimaju oko mrvica, kontrole i paznje velikog sefa. To je divlji zapad, kao i svaki slican diktatorski sistem.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

@gospodinFKV - jeste to tako, ne petlja se Veliki Vodja direktno u to sto mu podguzne muve rade sve dok ispostuju generalno zacrtan plan i usput ne prave sranja ciji smrad stigne do Velikog Vodje. Ali svi koji su na nekom polozaju tu su zato sto Vodja u njih ima poverenje i odgovaraju samo njemu, i tacno znaju do kojih granica smeju da se bahate. Vodja ce da ih brani od gneva obicnih smrtnika i eventualnih istraznih radnji za to zaduzenih organa, ali samo dok ne predju tu granicu. Ako je predju ispadaju iz sistema i na njihovo mesto dolazi sledeca podguzna muva u nizu. A dok su u nemilosti nema prilike za finansijsko okoristavanje, a mogu i oni istrazni organi da navrate da pitaju za zdravlje, tako da zna se ipak cija je zadnja i ko odlucuje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Mare_Liman wrote: Thu Aug 01, 2024 5:50 pm
:lala:
Kragujevčani odbili ostavku generalnog direktora
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ora/488967

Ако се не варам овако је и Кан Кан нудио оставку па је одбијена.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja cu sad kao da ponudim ostavku, pa cete vi kao da je odbijete. :mrgreen:
Post Reply