Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Turija,nemam nikakav komentar.Sve je vec vidjeno tri puta i sve je bilo jasno od pocetka.Cekam Cica Glisu da se javi.A ja i dalje navijam za Atletiko Bilbao i mnogo sam razocaran porazom od Barselone.Pozdrav
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Kakav paradoks,od pocetka sezone trazimo napadacki fudbal,igru sa dva spica,a upravo posle takve igre(pre svega mislim na prvo poluvreme)doktor dobija otkaz....u svakom slucaju zasluzeno,ali smo opet bez ikakve potrebe gubili dragoceno vreme sa covekom koji je po ko zna koji put pokazao da nije trener za velika dela!Nadam se samo da je sa ovim konacno zavrsena ta saga sa Bekijem i da ga vise nikad necemo gledati na nasoj klupi,milsim da je sada stvarno bilo dosta!
A sta tek reci za nasu bajnu upravu,imali su dve odlicne prilike,tu pre svega mislim na pauze zbog utakmica reprezentacije kada je sve ovo mnogo bezbolnije moglo da prodje,novi trener bi imao vise vremena za upoznavanje igraca,mogao je sa njima otici na mini pripreme negde van grada....ali da je drugacije ne bi oni bili tako bajni kao sto jesu!
Kada je rec o novom treneru,meni se nikada nisu svidjale te price i podele na ove i one,nase i njihove,pa nismo mi neki tamo palanacki klub pa da tako razmisljamo,prvi i osnovni kriterijum treba da bude kvalitet,a ne to gde je igrao i koga je trenirao!Moje licno misljenje je da sto puta bolje dovesti i nekog trenera iz Holandske druge lige nego bilo kog naseg trenera,a razloga je milion!
Dostanic?!Koja je njegova preporuka?TO sto je veliki patriota?!Pizon?Jel treba da pljunemo sami sebi u lice,pa da predjemo preko onog sramnog odlaska nakon tri dana na nasoj klupi?!Zoran Maric?!Vidim da se svi otimaju oko njega,nista on nije bolji od Bekija!Ono sto mene mnogo vise brine,a to je delo koje ostaje iza Bekija,sta cemo sa nasim vedetama,koji su u nedelju pognuli glave,koji nisu imali hrabrosti da izvedu penale?!
Neki ovde ismevaju Tadica i Mijatovica,a ja im skidam kapu,gde je u nedelju bio nas nezamenljivi kapiten,izvodjac svih prekida,nije smeo da sutira penal,pri nasem vodjstvu,da se mozda nije uplasio punih tribina na karaburmi?!Jel to pravi kapiten?!Gde su bili nasi reprezentativci?!Gde je bio najiskusniji medju njima,Pantelic?!To mene mnoogo vise brine od imena buduceg trenera!
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

vladans wrote:Kakav paradoks,od pocetka sezone trazimo napadacki fudbal,igru sa dva spica,a upravo posle takve igre(pre svega mislim na prvo poluvreme)doktor dobija otkaz
Sorry za off

Lazetic je igrao po levom boku, a Tadic u sredini kao ofanzivni vezni, ono sto je Vukajlovic igrao do pre par kola. Tek u drugom poluvremenu kad smo vijali rezultat, Lazetic je otisao na drugog spica.
vladans wrote: Dostanic?!Koja je njegova preporuka?TO sto je veliki patriota?!Pizon?Jel treba da pljunemo sami sebi u lice,pa da predjemo preko onog sramnog odlaska nakon tri dana na nasoj klupi?!Zoran Maric?!Vidim da se svi otimaju oko njega,nista on nije bolji od Bekija!
Apsolutno se slazemo po ovom pitanju. Ponekad se zapitam da li su ovi stvarno ludi u upravi ili su samo fudbalski glupi ili %%$$%%$$. Prvo poluvreme je gotovo sto se tice trenera, Beki je otisao, cekamo drugo, dovodjenje novog. Hocemo ponov sebi zabiti autogol i promasiti 2 penala dovodjenjem Bekvalca #2 ili ce nekad priliku dobiti provereno kvalitetni strucnjak i provereni slaninar odlican u radu sa klincima Zoran Grujic Gruja.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Maric je definitivno jedan od glavnih kandidata za novog trenera. Ostajea nam da se molimo i da cekamo!
budababa wrote:Pizon nam je onomad pljunuo u lice kao najgorem olosu i zbog toga mu ne bih vise dao da bude ni portir u Vojvodini! Voleo bih da nam na klupu dodje iskljucivo covek koji je nesto dao za nas klub. Od svih tih silnih trenera, jedina dvojica kod koje smo gledali fudbal koji lici na nesto bili su Bobe Pavkovic i Ivica Brzic, i moj glas ide za nekog od njih. Pored toga, vratio bih Djumija u klub jer zna da radi sa mladima, ima dobru selekciju i zna da "nanjusi" potencijalno dobro pojacanje. Da radi kao pomocni, naravno ako mu nije ispod casti.
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

b92.net/sport

Bekvalac otišao, Radojičić trener
Uprava Vojvodine zvanično je objavila da Dragoljub Bekvalac više nije trener kluba i da će ekipu do daljnjeg voditi dosadašnji asistent Dragan Radojičić.

"Niko ne spori da je on dobar trener, ali Vojvodina u ovom momentu nije zadovoljna sa njegovim radom, s obzirom na ambicije koje klub ima", rekao je predsednik kluba Vojislav Gajić. On je ocenio da je sporazumni razlaz sa Bekvalcem "uobičajen odnos na relaciji kluba i trenera", kao i da u tome "nema ničega spektakularnog kao što mediji žele da prenesu".

Gajić je objasnio je da je "mnogo stvari uticalo" na odluku o razlazu.

"Pre svega, porodični razlozi. Posle svega, Bekvalac više nije isti čovek. Naši ciljevi su vrhunski rezultati, ali i afirmacija mladih igrača. On više nije mogao to da iznese na svojim leđima i zato smo prinuđeni da tražimo bolja rešenja", rekao je Gajić.

Gajić je u utorak rekao da će o novom treneru odlučiti Uprava kluba na osnovu predloga direktorskog tandema. On je rekao da su sva medijska nagađanja "neistinita".

Bekvalčev zet, vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović doživeo je krajem juna tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je bio ugrožen život.

Uprava Novosađana demantovala je i da je nekadašnji predsednik Ratko Butorović podneo ostavku na mesto potpredsednika kluba zaduženog za sport.
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

:) wrote:b92.net/sport
Gajić je u utorak rekao da će o novom treneru odlučiti Uprava kluba na osnovu predloga direktorskog tandema.
Jel treba ovo da nas brine ili.....
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9944
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Voja wrote:Kad logicno razmislim,Dostanic na nasoj klupi uopste ne bi bio iznenadjenje!!!! :shock:
Ovako,osecam se duznim da pojasnim ovaj moj post.Ovo nije bila nikakva moja zelja ili ne daj boze predlog.samo sam pokusao kao i uvek sto se trudim,da odem korak ispred svih i pokusam da predvidim nesto.E slusajuci sve price i citajuci ovde po forumima o ljudima koji nam upravljaju klubom,ime gore navedenog "trenera" mi se samo namece.
Daj boze da gresim.
Ej,ocekivao sam da cete danas mnogo vise napisati (ceo dan nisam bio na forumu),ali ste nesto skrti na recima,ili vas ima dosta koji ipak potajno obozavate Bekvalca!? :roll:

Postavite mene na neku funkciju u klubu i evo,ja vam odmah iznosim svoje razmisljanje,svoj program..... :lol: a koliko sam uspesan kao predsednik pogledajte u TIP ligi,pre samo sezonu ili dve sam startovao kao poslednji u drugoj ligi :lol:

Ljudi... ovako.Ja kao predsednik se ne bih borio kad je konkretno mesto trenera u pitanju,za osobu koja ce samo biti broj i nista vise.Zeleo bih dovesti nekoga ko ce prekrojiti istoriju,ko ce izmeniti sva pravila i sablone u fudbalskim almanasima.A tu se uklapaju likovi,kao i u svim mitovima ili poslati od Boga ili izmisljeni :lol:
Nama treba VODJA,lider.... treba nam neko ko bi poveo ovu vojsku u boj.Mi vodju na terenu nemamo.... ima tu cak stavise i dosta dezertera.... I sta nam preostaje nego stvoriti VODJU kraj aut linije.
Ko bi to mogao biti.Pa svaki vodja i krojac istorije je morao biti na neki nacin cudan,svojstven,sa sopstvenim vizijama i idejama,sposoban da ih sam ostvaruje,bez bilo cijeg sugerisanja. Vodja mora imati stav,mora imati drzanje,karakter,biti pravedan,ali i mudar,lukav,namazan svim bojama,ali takodje i zeljan pobeda,zeljan ulaska u Istoriju. Kad sve to prenesemo na nase fudbalske terene... na ove nase trenere pljuvatore (Karasi,Zivadinovic & co.) i trenere preletace (Ivanovic,Skoro,Djoincevic...),pa trenere kukavice (Bekvalac,Maric...),instant trenere (Jankovic,Pizon....).... videcemo da u Srbiji vodja ne postoji.Sem mozda jednog,pravednog,istrajnog,postenog i pre svega srcanog koji u sebi ima odlike pravog viteza,ime mu je Ivica Brzic.Ali,njemu je u poslednjoj borbi polomljen stit,da li ce kovaci nase sudbine uspeti da mu iskuju novi,moderniji,neprobojniji!??? Pred nama je!!!
U svoj ovoj mojoj bajci iliti pisanju novije fudbalske istorije,pojavljuju se i imena nekih novih mladjanih vitezova..... Sigurno je da njihovo dosadasnje baratanje macevima i kopljima daje za pravo da se nadamo da i od njih moze da se stvori VODJA koji je spreman da kroji noviju fudbalsku istoriju. Eno u uglu vidim,sede,vitez Gruja,vitez Deki,Vitez Ljubisa,vitez Tumba sto da ne i vitez Panta.... dajte mi jednog od njih,izmenicemo fudbalsku istoriju :wink:
Image
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Moj glas ide mladom,perspektivnom treneru nebitno da li je nas ili ne!Naravno,ne bih imao nista protiv da se vrati Ivica 8)
Napred Voso!
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Vojo, zbog čega Williamson? Je l' ti to ozbiljno predlažeš? Jedino što ja znam o tom čoveku jeste da je trenutno selektor omiljene nam Ugande, i to tek od skora. Ja bih baš voleo da vidim Škota na klupi Voše, možda bi uspeo da prenese taj njihov fajterski mentalitet na naše igrače.

Pre jedno mesec-dva sam imao prilike da čujem razmišljanje jednog bivšeg igrača iz šampionske generacije '66. , sada trenera u penziji, o situaciji u Voši, a ono je glasilo otprilie ovako: „Kad se zna unapred da moraju igrati 2 igrača Cvetkova, 2 od Rabrena, 2 od ovog, 3 od onog... Ja njima lepo kažem – pa vama ne treba trener!“ Image
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9944
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

021 wrote:Vojo, zbog čega Williamson? Je l' ti to ozbiljno predlažeš? Jedino što ja znam o tom čoveku jeste da je trenutno selektor omiljene nam Ugande, i to tek od skora. Ja bih baš voleo da vidim Škota na klupi Voše, možda bi uspeo da prenese taj njihov fajterski mentalitet na naše igrače.
Ima tu svega po malo.... Kao sto sam vec gore rekao,treba nam neko ko ce napisati Istoriju!!! :wink:
Image
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

Malom Aleksiću je rečeno da je magistar smenjen zbog njega jer nije dovoljno igrao. Dete se našlo u čudu kad ga je je dubroja pitao "Znaš zasto je smenjen?". "Ne"-reče mali- "zbog tebe"-vro pedagoški mu odgovara gore pomenuti.
Nije problem, i ja mislim da Aleksić mora da ima mesta u prvoj postavi ali daj...
...ti si nasa prva ljubav...
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Au Vojo,posle svih onih atributa sto si izrekao,ja pomisli sad ces uzviknuti AJVANHO a ti uzviknu nekog tamo Viliamsona.Salu na stranu sve je ok,lepo receno,sve tacno ali ima jedan problem.TAKAV NE MOZE DA DODJE KOD NAS.Takav ne bi dozvolio mesanje sa strane,ne bi stavljao njihove igrace da igraju,boleo bi ga djoka za prodaju igraca,interesovao bi ga rezultat a ne visi interesi.E PA TAKVOG NECE DOVESTI JER BI IM SAMO PRAVIO PROBLEME.A lepo nam je predsednik kazo ko se pita za dovodjenje novog trenera.Cvetko i Rabren.Znaci stize nam nova ljiga tipa Dzimike(srce mi se cepa sto ovo govorim ali znam zasto govorim),Pizona i ostalih Beogradskih kulova koji su gurani od svojih mentora.Za sve te sto ih predlazu iz Beograda navedite sta su u karijeri i poslednje vreme uradili kao treneri.Ali tu je Beogradska produzena ruka Cvetko da iznese zadate zadatke na svojim junackim plecima.Zato,nek nam je bog u pomoci po ko zna koji put.Odavno nisam cuo ono slavno sa severa:UPRAVA NAPOLJE,al mi se cini da ni necu.Ta di to nasem meceni finansijeru da vicemo.Ova nasa ravnica je najlepsa na svetu,al j...ga,nikako da se pitomi vrate di su bili.Pozdrav p.s.Procitajte malo sta se pise po Hrvatskim kladionicarskim sajtovima za jedan mec iz nase lige,gde su desetorica junaka uspeli da preokrenu negativan rezultat iz prvog poluvremena,odbrane dva penala i pobede junacki na kraju.Kazu lepa kvota je bila.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9944
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

PRIJATELJ wrote:.E PA TAKVOG NECE DOVESTI JER BI IM SAMO PRAVIO PROBLEME.A lepo nam je predsednik kazo ko se pita za dovodjenje novog trenera.Cvetko i Rabren.Znaci stize nam nova ljiga tipa Dzimike(srce mi se cepa sto ovo govorim ali znam zasto govorim),Pizona i ostalih Beogradskih kulova koji su gurani od svojih mentora.

Odavno nisam cuo ono slavno sa severa:UPRAVA NAPOLJE,al mi se cini da ni necu.
Na prvi deo poruke mogu samo da ti kazem: DOSTANIC :lol:
Ili izglasajte mene za predsednika!!! :wink:

A drugi deo poruke je posebno interesantan i procitas li zadnjih nekoliko mojih postova shvatices sta je sustina njih i sta se stalno kroz njih provlaci!!!! Al jbg...
Image
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Voja wrote:Ili izglasajte mene za predsednika!!! :wink:
JESTE ! :lol: I ovako ima malo struja u klubu (eno, lesa je naveo samo jedan primer), sad treba još koja da nameće koji će to igrači igrati, a koji ne :wink:
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

PRIJATELJ wrote:.E PA TAKVOG NECE DOVESTI JER BI IM SAMO PRAVIO PROBLEME.A lepo nam je predsednik kazo ko se pita za dovodjenje novog trenera.Cvetko i Rabren.Znaci stize nam nova ljiga tipa Dzimike(srce mi se cepa sto ovo govorim ali znam zasto govorim),Pizona i ostalih Beogradskih kulova koji su gurani od svojih mentora.

Odavno nisam cuo ono slavno sa severa:UPRAVA NAPOLJE,al mi se cini da ni necu.
Ovo jejedino i najvaznije pitanje! Sve je ovde prolazno, jedino Cvetko i Rabren su neunistivi i nenadjebivi :!: Dokle vise da cutimo i trpimo "dje, dje" od ovog dvojca!Ima Djole jednu pesmu o tome! Krivi smo mi sto smo cutali :!: Prevari me jednom, sram te bilo, prevari me dva puta, sram me bilo!Koliko puta su nas RR? Sada cemo opet dovesti nekog "velikog" trenera i slisati vec mnogo puta ispricane bajke...Pitam se samo dokle cemo CUTATI i zmuriti na sve ovo :?: Pokazimo koliko nam je stalo do nase Vose, nije ljubav samo otici na stadion i navijati, vec boriti se za svoju ljubav svim sredstvima i na svim poljima :!:

1. Izbor je neki stranac koji ima autoritet, nije ga briga za pojedine zvezde "prvotimce" vec ce samostalno odlucivati ko ce igrati
2.Brzic, mada ga zbog parazita iz kluba Vosa trenutno ne zasluzuje!
3. Gruja i Govedarica

Sve sem ovog ce biti "SRAM NAS BILO" :!: I slobodno mogu da kazem, ako dovedu Dostanica i slicnu boranije da smo samo smesni i umisljeni likovi koji kao bodre "svoj" klub
Post Reply