Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Thu Aug 08, 2024 3:53 pm
Karlsson wrote: Thu Aug 08, 2024 3:45 pm Kakav bi to potez bio. Dovedeš igrača za siću, pustiš ga na dvomeč protiv Ajaksa, pa ga odmah zatim prodaš istom tom Ajaksu za neki tri puta veći novac.
Doduše izgleda da AIK-u ide 15% od sledećeg transfera.
Nije cena za Ajax 3.5 mil eur sa njima može itekako da se ispregovara i više.
Da li bi oni dali više za nekog anonimusa kojeg su dva puta gledali?
I hteo sam da naišem deset puta više. Ne znam zašto sam napisao tri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Karlsson Ubeđen sam da može cifra da se zaokruži i da se ubace neki procenti koji bi sutra potencijalno mogli biti i neka veća zarada i od samog obeštećenja. Naravno nije z aočekivati da Ajax ponudi ne znam deset miliona ali da se nađeš na 4m i nekih 15% od naredne prodaje bi bilo idealno.
Milan

Post by Milan »

Koliko smo mi platili Sičenjea?

Cane wrote: Thu Aug 08, 2024 3:37 pm
Milan wrote: Thu Aug 08, 2024 12:33 pm
Danilo wrote: Wed Aug 07, 2024 7:27 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/191517 ... enu-zvezdu
Ono o cemu sam pisao ...

Počeli smo da prelazimo preko ovakvih vesti kao da je u pitanju promena kuvarice na Vujadinu. Odličan pokazatelj zategnutih odnosa na relaciji Terzić - Zbiljić. Šta bi bilo da su dobri...? :roll:
Pa najjednostavnije rečeno da su dobri ovakve stvari se ne bi dešavale. To je čista logika, ali ako neko to drugačije doživljava neka mu, ima pravo na sopstveno zaključivanje.
A vreme će svakako pokazati ko je bio više u pravu :)

Molim te mi pojasni tu logiku :beg:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kafa

Post by Kafa »

Deep, je l planiramo sada da ga prodamo?
Kakav bi to posao bio, iskopaš talenta dovedeš ga na pozajmicu i prodaš ga za deset puta toliko. Korać se vraća na mesto koje je zaslužio i za deo tih para kupiš još štopera i špica.
Karlsson

Post by Karlsson »

Kafa wrote: Thu Aug 08, 2024 4:12 pm Deep, je l planiramo sada da ga prodamo?
Kakav bi to posao bio, iskopaš talenta dovedeš ga na pozajmicu i prodaš ga za deset puta toliko. Korać se vraća na mesto koje je zaslužio i za deo tih para kupiš još štopera i špica.
Sičenje bi svakako ostao do zime kao pozajmljen igrač, pa nakon toga bi zvanično počeo da mu važi ugovor sa Vojvodinom.
draganas

Post by draganas »

Zbiljic nije hteo da proda lika koji je odigrao za nas 2 utakmice za 3,5M. :lol: :lol: :lol:

+ gde bi svi prihvatili da ga menja Korać.

Kome ove bajke i zašto?

To kao kada je odbio 2,5M za Kabića. :mafia:

Umesto da se bavimo kako nam napredni predsednik, po nečijem nalogu, poklanja decu CZ.

Ali, današnja Vojvodina.
Karlsson

Post by Karlsson »

draganas wrote: Thu Aug 08, 2024 4:57 pm Zbiljic nije hteo da proda lika koji je odigrao za nas 2 utakmice za 3,5M. :lol: :lol: :lol:

+ gde bi svi prihvatili da ga menja Korać.

Kome ove bajke i zašto?

To kao kada je odbio 2,5M za Kabića. :mafia:

Umesto da se bavimo kako nam napredni predsednik, po nečijem nalogu, poklanja decu CZ.

Ali, današnja Vojvodina.
Ne pratiš pažljivo. Vest da je Vojvodina odbila ponudu za Sičenjea su plasirali Šveđani.
draganas

Post by draganas »

Piše i na tarabi….

Poenta, da je mogao Zbilja bi ga zavalio za 100.000eur vise nego sto je nas kostao, sve ostalo su bajke.
Karlsson

Post by Karlsson »

U redu kada ti već sve znaš. Eto i Šveđani su budale.
N13

Post by N13 »

draganas wrote: Thu Aug 08, 2024 5:20 pm Piše i na tarabi….

Poenta, da je mogao Zbilja bi ga zavalio za 100.000eur vise nego sto je nas kostao, sve ostalo su bajke.
Zbiljic neki mnogo mocan covek kad moze da kontrolise medije u Svedskoj, da postave lazne vesti kako bi forumasi mislili da je on mag, a zapravo hoce da ga pusti za 100k :)
draganas

Post by draganas »

Karlsson wrote: Thu Aug 08, 2024 5:24 pm U redu kada ti već sve znaš. Eto i Šveđani su budale.
Evo nije me mrzelo.

Pišu da je Sicenje imao sansu u AIK kod tri razlicita trenera i da nije uspeo, da su zadovoljni prodajom jer bolje da zarade od procenata nego da im sedi na klupi.
Izvinjavaju se, ali kazu da je uz duzno postovanje AIK veci klub od Vojvodine.

Sad ti reci ko niije citao :D :D

Elem, niko ti ne brani da verujes u 3,5M od Ajaxa, mada mislim da bi Ajax malo vise pogledao igrace koje kupuje, mozda se i zapitao zasto nije uspeo kod tri trenera u prethodnom klubu….ali opet, to je samo moje viđenje.
Last edited by draganas on Thu Aug 08, 2024 5:32 pm, edited 1 time in total.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Danilo wrote: Wed Aug 07, 2024 7:27 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/191517 ... enu-zvezdu
Ono o cemu sam pisao ...

Počeli smo da prelazimo preko ovakvih vesti kao da je u pitanju promena kuvarice na Vujadinu. Odličan pokazatelj zategnutih odnosa na relaciji Terzić - Zbiljić. Šta bi bilo da su dobri...? :roll:
Pa najjednostavnije rečeno da su dobri ovakve stvari se ne bi dešavale. To je čista logika, ali ako neko to drugačije doživljava neka mu, ima pravo na sopstveno zaključivanje.
Apsolutno! Ko zna zbog čega je to dobro. Možda se povredi, ko zna… I pored svega mi trajemo tako da, “Time is on our side, yes it is…”
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

N13 wrote: Thu Aug 08, 2024 5:25 pm
draganas wrote: Thu Aug 08, 2024 5:20 pm Piše i na tarabi….

Zbiljic neki mnogo mocan covek kad moze da kontrolise medije u Svedskoj, da postave lazne vesti kako bi forumasi mislili da je on mag, a zapravo hoce da ga pusti za 100k :)
On jeste mag, u to nema sumnje! Malo ljudi može to što on može danas.
Karlsson

Post by Karlsson »

draganas wrote: Thu Aug 08, 2024 5:31 pm
Karlsson wrote: Thu Aug 08, 2024 5:24 pm U redu kada ti već sve znaš. Eto i Šveđani su budale.
Evo nije me mrzelo.

Pišu da je Sicenje imao sansu u AIK kod tri razlicita trenera i da nije uspeo, da su zadovoljni prodajom jer bolje da zarade od procenata nego da im sedi na klupi.
Izvinjavaju se, ali kazu da je uz duzno postovanje AIK veci klub od Vojvodine.

Sad ti reci ko niije citao :D :D

Elem, niko ti ne brani da verujes u 3,5M od Ajaxa, mada mislim da bi Ajax malo vise pogledao igrace koje kupuje, mozda se i zapitao zasto nije uspeo kod tri trenera u prethodnom klubu….ali opet, to je samo moje viđenje.
''Tidigare under torsdagen uppgav Fotbolldirekt att Vojvodina har avfärdat ett bud på motsvarande 40 miljoner kronor, samtidigt som AIK har rätt till 15 procent av en framtida övergångssumma.''
Cane

Post by Cane »

Milan wrote: Thu Aug 08, 2024 4:08 pm Koliko smo mi platili Sičenjea?

Molim te mi pojasni tu logiku :beg:
Hoću, vrlo rado. Probaću s argumentima i primerima pa neka svako sam zaključuje.
Samo nemoj da danas prebacujemo fokus sa mnogo važnijih stvari od ove naše mentalne gimnastike.
Ako zaboravim, podseti me slobodno narednih dana, samo daj da sad na miru ispratimo ovo što nas sve mnogo više zanima.
Neće ova tema nigde pobeći, a svakako ima dovoljan broj forumaša kojima je ona uvek in :?
Post Reply