VOJVODINA u Evropi
- Mare_Liman
Re: Maribor - VOJVODINA, četvrtak 20.15 (prvi meč)
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Nemam snage da napišem ništa... osim da mi se Bandović i Ivanović... aj neću dalje.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Kratak je put od 4 miliona i pretnji Ajaxu do poklanjanja igrača. Mihailo mani se izjava, do sada sem toga ništa nisi pokazao.
Šteta za ovo. Hoćemo 3:0 u Topoli!
Šteta za ovo. Hoćemo 3:0 u Topoli!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Druže, uz dužno poštovanje, ali kako ti vviše ne dosadi? Koliko smo do sada vezali poraza u Evropi? Uvek loženje, optimizam, ovi mogu da se dobiju, mogu da se prođu, prolazimo sigurno, a uvek nam posle fali to nešto, ta neka sitnica da bi prošli dalje koja za divno čudo našim protivnicima nikada ne fali.Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 10:51 pm Moramo da verujemo u prolaz, iz sve snage krenuti pa za šta bude dovoljno. Treba napuniti stadion i pomoći u ostvarivanju cilja.
Možemo do sutra da analiziramo utakmicu ali ovakve neke stvari kao u drugom poluvremenu mogu samo nama da se dogode.
-
Nisam gledao drugo poluvreme zbog košarke ali vidim sve je tu. Odbranjenih penal koji primamo iz odbitka, crveni, prečka, izležavanje koje produžava zaostavno vreme, gol u 98. minutu...to smo mi. Luzerski mentalitet.
5 komada u Evropi, od toga 4 u zadnjih pet minuta i u zaustavnom vremenu...pomislio bi čovek da će naučiti.
Inače, ovaj Maribor je težak prosek proseka, tako da ako ovo ne prodjemo mogli bi odgovorni da podnesu ostavku. Ah, da, zaboravio sam...
5 komada u Evropi, od toga 4 u zadnjih pet minuta i u zaustavnom vremenu...pomislio bi čovek da će naučiti.
Inače, ovaj Maribor je težak prosek proseka, tako da ako ovo ne prodjemo mogli bi odgovorni da podnesu ostavku. Ah, da, zaboravio sam...
Last edited by Nevernik II on Thu Aug 08, 2024 11:22 pm, edited 1 time in total.
Za Ivanovića ako neko nudi milion i po prodati ga odmah, dok još uvek ima neku cenu i tražnju.
Kakve realno mi vajde imamo od njega?
Kakve realno mi vajde imamo od njega?
Momci, oladite malo od Ivanovića. Niti vredi 4 miliona niti ga nekome treba dati. Tu je sa razlogom, da vredi približno tih 4 miliona, već bi sada tresao mreže po Francuskoj, Španiji... Dečko ima nepunih 20 godina i počeo je, sa klupe, svoju drugu seniorsku sezonu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Далеко смо ми од Европе.Размишљам се што ово гледам,лепо сам требао кошаркаше који се боре као лавови.Нека пукну и 0-5 јебала их Европа и све.
Почиње да ми је жао што навијам за овај клуб.
Почиње да ми је жао што навијам за овај клуб.
- Uvek sa tobom
Јел има негде да се виде голови са утакмице?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Cekaj stani jebene prijateljske utakmice sa bugarski petoligasem se prenose live ,a ovo niste mogli da smislite i organizujete?
Posle ove utakmice ne znam na čemu se gaji optimizam i nada za Evropu. Preloše smo izgledali na terenu, Maribor je loša ekipa, a mi očajna. Ne znam da li imam volje da idem u Topolu, ali u nedelju sigurno preskačem.
Carević sve što je mogao to je i odbranio, Butean danas jako slabo, Baros sa druge strane pokidao. Štoperi do 98. sasvim dobri, ali ovakav gol i postavka... Njegoš klasa, ali previše je tu priče i negodovanja oko sudjenja, ne znam čemu vredjanje Poletanovićeve igre, do sada od svih pojačanja je pokazao možda i najviše, šteta za povredu. Savićević se nije video na terenu, a kad Bamidele primi loptu zgrozim se. Radulović staklen, a Seri pokazao zašto će otići na zimu. Medojević zaslužio crveni, nije povukao drugu nogu na vreme i crveni je čist kao suza, do sutra možete da plačete o sudjenju, ali to smo navikli u svakom sportu i svakom porazu. Ivanovića preskačem jer bih svašta rekao.
Koliko smo golova dali prošle godine u zadnjim minutima, toliko sad i primamo. Bandoviću vreme ti curi zajedno sa mojim strpljenjem, zatvori jednu je*enu utakmicu kako treba. Posle revanša Bandović ili da ostane ili da se rastajemo.
Carević sve što je mogao to je i odbranio, Butean danas jako slabo, Baros sa druge strane pokidao. Štoperi do 98. sasvim dobri, ali ovakav gol i postavka... Njegoš klasa, ali previše je tu priče i negodovanja oko sudjenja, ne znam čemu vredjanje Poletanovićeve igre, do sada od svih pojačanja je pokazao možda i najviše, šteta za povredu. Savićević se nije video na terenu, a kad Bamidele primi loptu zgrozim se. Radulović staklen, a Seri pokazao zašto će otići na zimu. Medojević zaslužio crveni, nije povukao drugu nogu na vreme i crveni je čist kao suza, do sutra možete da plačete o sudjenju, ali to smo navikli u svakom sportu i svakom porazu. Ivanovića preskačem jer bih svašta rekao.
Koliko smo golova dali prošle godine u zadnjim minutima, toliko sad i primamo. Bandoviću vreme ti curi zajedno sa mojim strpljenjem, zatvori jednu je*enu utakmicu kako treba. Posle revanša Bandović ili da ostane ili da se rastajemo.
Stojim u mestu gubim vreme
Miha, ubedljivo naš najbolji igrač večeras. Dečko ima 19 godina, a gol smo dali posle njegovog prodora, a i onaj promašaj je bio nakon što je oduzeo loptu. Ovaj večerašnji tim bih ceo rasprodao osim Baroša, Serija i Mihe. Bandović je dobio bukvalno svakog igrača na koga je pokazao prstom, preskup tim, a poraz do poraza. Ko je kriv? Niko me ne može ubediti da je Maribor jači od Apoela, ali ova i prošlogodišnja Voša su neuporedive po kvalitetu. Zašto nije ubacio Koraća, ako je već hteo da se branimo? Evo mu sad njegovi desni bekovi umesto Vošinih. Mada, mislim da ono nije bio penal Buteana.
Dele, odlična peta, Car opet među najboljima, Seri lepa egzekucija, sve ostalo za zaborav.
Ne verujem da možemo dobiti u revanšu, sledi TSC i desetkovan tim povredama, nema samopouzdanja, uklet klub..
Dele, odlična peta, Car opet među najboljima, Seri lepa egzekucija, sve ostalo za zaborav.
Ne verujem da možemo dobiti u revanšu, sledi TSC i desetkovan tim povredama, nema samopouzdanja, uklet klub..
- churguzijanac
Ovoj ekipi fali kvalitetni centarfor i kreativan ograč sa iskustvom na sredini i onda bi to sasvim druga priča bila.Baš zato što nam tu fale igrači mi smo tako nedorečeni kao ekipa.Maki wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 11:57 pm Miha, ubedljivo naš najbolji igrač večeras. Dečko ima 19 godina, a gol smo dali posle njegovog prodora, a i onaj promašaj je bio nakon što je oduzeo loptu. Ovaj večerašnji tim bih ceo rasprodao osim Baroša, Serija i Mihe. Bandović je dobio bukvalno svakog igrača na koga je pokazao prstom, preskup tim, a poraz do poraza. Ko je kriv? Niko me ne može ubediti da je Maribor jači od Apoela, ali ova i prošlogodišnja Voša su neuporedive po kvalitetu. Zašto nije ubacio Koraća, ako je već hteo da se branimo? Evo mu sad njegovi desni bekovi umesto Vošinih. Mada, mislim da ono nije bio penal Buteana.
Bandović išao na nulu zato smo ga i izduvali.Karma je to izazvana!
Nemam ništa protiv da Ivanović promaši neku šansu, ali imam protiv toga što sere po novinama, kao pre finala kupa i Ajaksa. Dečko, ćuti, treniraj, počni da daješ golove, pa onda serendaj do mile volje (mada ni tad ne bi trebalo).
Medin crveni - totalno idiotski!
Deep, ponavlja da je na nama da napunimo stadion i damo podršku, a mi ni posle 1:0 u Amsterdamu nismo mogli to da učinimo.
Sumnjam da ćemo proći, a onda sledi rušenje kule od karata i ko zna koja po redu protraćena sezona. Nadam se da igrači veruju, jer ja vere više nemam.
Arena neka puši k***c!!!
Medin crveni - totalno idiotski!
Deep, ponavlja da je na nama da napunimo stadion i damo podršku, a mi ni posle 1:0 u Amsterdamu nismo mogli to da učinimo.
Sumnjam da ćemo proći, a onda sledi rušenje kule od karata i ko zna koja po redu protraćena sezona. Nadam se da igrači veruju, jer ja vere više nemam.
Arena neka puši k***c!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
-