VOJVODINA u Evropi
Re: Maribor - VOJVODINA 2:1 (prvi meč)
Posto sam bio na poslu za vreme trajanja utakmice gledao dam je bez zvuka i bez stranih komentatora. Nisam mogao potpuno da posvetim paznju ali samo solidno ispratio.
Ne delim misljenje sa dobrim delom foruma. Da, mislim da smo bolja ekipa. Gol smo primili kako smo primili, simulacija i penal posle 10000% sanse. Odmah kazna i jbg.
Crveni nas je bas presekao ali smo i onda hteli da igramo. Gol u 98 mi deluje kao greska Crnog i Serija. Prvo Serija jer u takom trenutku mora da grizes njihovog igraca a ne da ga pustis da uputi takav centarsut. Posle toga Crnog jer sam siguran da je mogao da ovo skine, kao da nije ni pokusao...
Fudbal mi je delovao dosta dobro, i mi i ono borba na max sa vise puta lepo iznesenim loptama i jakim presingom. Pogotov mi.
Ono sto mi je strasno je da zbog njihovih startova mi izgubimo 2 igraca, a zbog jednog naseg dobijamo direktan crveni. Katastrofa.
Jos veci problem je sto smo ostali i bez Radulovica i bez Marka, bez Mede u naredne 2 utakmice.
Na sve to 2 godine za redom nam prvi napadac dozivljava katastrofalnu povredu...
Pojescemo ih u Topoli bas zbog svega ovoga. Vojvodina 3+
Ne delim misljenje sa dobrim delom foruma. Da, mislim da smo bolja ekipa. Gol smo primili kako smo primili, simulacija i penal posle 10000% sanse. Odmah kazna i jbg.
Crveni nas je bas presekao ali smo i onda hteli da igramo. Gol u 98 mi deluje kao greska Crnog i Serija. Prvo Serija jer u takom trenutku mora da grizes njihovog igraca a ne da ga pustis da uputi takav centarsut. Posle toga Crnog jer sam siguran da je mogao da ovo skine, kao da nije ni pokusao...
Fudbal mi je delovao dosta dobro, i mi i ono borba na max sa vise puta lepo iznesenim loptama i jakim presingom. Pogotov mi.
Ono sto mi je strasno je da zbog njihovih startova mi izgubimo 2 igraca, a zbog jednog naseg dobijamo direktan crveni. Katastrofa.
Jos veci problem je sto smo ostali i bez Radulovica i bez Marka, bez Mede u naredne 2 utakmice.
Na sve to 2 godine za redom nam prvi napadac dozivljava katastrofalnu povredu...
Pojescemo ih u Topoli bas zbog svega ovoga. Vojvodina 3+
Ja ne znam sta Klub ima da objasnjava zasto nije bilo tv prenosa? To treba da uradi arena ili rts, rtv, sport kanal ( svi su isti, po pitanju Vojvodine
).
Drugo, lepo pise u saopstenju Kluba da je televizija Slovenije odbila saradnju, a ne otkup prenosa. Nije isto saradnja i otkup prava prenosa, pa sve vise sam ubedjen da arena nije htela da plati, vec su hteli princip reciprociteta, misleci da su time zavrsili stvari oko prenosa iz Maribora? I onda plate prenos igz Grcke.
PS
@N13
Kako znas da je bilo otkupljeno ekskluzivno pravo prenosa ove utakmice?

Drugo, lepo pise u saopstenju Kluba da je televizija Slovenije odbila saradnju, a ne otkup prenosa. Nije isto saradnja i otkup prava prenosa, pa sve vise sam ubedjen da arena nije htela da plati, vec su hteli princip reciprociteta, misleci da su time zavrsili stvari oko prenosa iz Maribora? I onda plate prenos igz Grcke.
PS
@N13
Kako znas da je bilo otkupljeno ekskluzivno pravo prenosa ove utakmice?
Last edited by Turija on Fri Aug 09, 2024 10:17 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- naseljekolumbija
Re: Maribor - VOJVODINA, četvrtak 20.15 (prvi meč)
Ја мислим да немамо, али надам се да си ти у праву.
Verovatno jer su amaterska televizija, pa nisu ni proverili da neko drugi ima ekskluzivna tv prava. Arena se oslanja na svoja tv prava koja svakako ima, i na osnovu toga najavljuju utakmice. Verovatno su tek pred utakmicu saznali za ekskluzivna prava SK-a, probali ispregovarati, nisu dobili, verovatno se nisu mnogo ni trudili i to je to.Mare_Liman wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 10:06 am Све је то у реду @N13, ал зашто је онда најављен пренос? Тек се јуче у току дана појавило да на програму нема утакмице, ал ај контао сам грешка, биће, ипак је Европа... Да су они текли одмах нисмо добили/купили права неће бити преноса, ником ништа, била би срамота свакако, ал не оволика, да сви чекају пренос на најављеном каналу, а њега нема...
Koliko ja mogu iz ovog dosta nemušto sročenog saopštenja da shvatim, u osnovi oko izostanka prenosa je na žalost bilo političko nadgornjavanje dve loše (političke) televizije i onih koji stoje iza njih. U tome smo mi ispali žrtva i to je sramotno za sve aktere. Svaka im čast svima
Znači gadovi s režimske Arene su se pravili blesavi i nisu hteli saopštiti da nemaju obezbeđen prenos nego su svesno obmanjivali i bez reči ubacili drugu utakmicu i pored najave koju su sami objavili. Užasno, sramotno, neprofesionalno, jadno, zaslužuju svaki prezir i pozivam sve da im se javljamo na svim njihovim mrežama i lepo im se "zahvalimo" zbog ovoga što su nam priredili. Smradovi nepismeni blizanački i režimski!
S druge strane "opozicioni" SK se pokazao apsolutno kao odgovarajući pandam ovom smeću s Arene. Kad su već bili u toj poziciji da mogu oni prenositi i na taj način poentirati u njihovom ratu s šugavom Arenom oni su se pokazali kao iste pi.de poput ovih jer su nas totalno i namerno iskulirali i namerno dali prenos Celja i ne znam koga, a ne nas. Jadno takođe, da jadnije ne može biti. Pokazali su se i oni da nisu suštinski ništa bolji od ovih, samo su trenutno u drugačijojoj poziciji. Isto đubre su i jedni i drugi ispali.
Pokazalo se da je zaista svaka politika na štetu FKV i da mi ne treba niti jednima da služimo kao poligon njihovih interesa. Što se mene tiče za ono sinoć j.... im mater i jednima i drugima!

Znači gadovi s režimske Arene su se pravili blesavi i nisu hteli saopštiti da nemaju obezbeđen prenos nego su svesno obmanjivali i bez reči ubacili drugu utakmicu i pored najave koju su sami objavili. Užasno, sramotno, neprofesionalno, jadno, zaslužuju svaki prezir i pozivam sve da im se javljamo na svim njihovim mrežama i lepo im se "zahvalimo" zbog ovoga što su nam priredili. Smradovi nepismeni blizanački i režimski!
S druge strane "opozicioni" SK se pokazao apsolutno kao odgovarajući pandam ovom smeću s Arene. Kad su već bili u toj poziciji da mogu oni prenositi i na taj način poentirati u njihovom ratu s šugavom Arenom oni su se pokazali kao iste pi.de poput ovih jer su nas totalno i namerno iskulirali i namerno dali prenos Celja i ne znam koga, a ne nas. Jadno takođe, da jadnije ne može biti. Pokazali su se i oni da nisu suštinski ništa bolji od ovih, samo su trenutno u drugačijojoj poziciji. Isto đubre su i jedni i drugi ispali.
Pokazalo se da je zaista svaka politika na štetu FKV i da mi ne treba niti jednima da služimo kao poligon njihovih interesa. Što se mene tiče za ono sinoć j.... im mater i jednima i drugima!
- Forza Voša
Pisu neki da smo ukleti klub jer primamo golove u poslednjim minutama i sekundama a niko ne kaze da smo ukleti sto su nam golovi u bukvalno poslednjim sekundama sacuvali trenera na klupi i doneli evropu (Vozdovac, Tsc, Partizan, pa cak i Radnicki Kg u polufinalu kupa). Sa ovakvim igracima Vojvodina mora da melje barem u domacoj ligi a mi svezi nismo mleli Tekstilac a ocekujemo kojesta. Bandovica je mali Jovanovic spasio otkaza posto nekoliko utakmica za redom nikoga nije mogao da pobedi u 90 minuta. Srecom, dal po njega il po nas, u bliskoj buducnosti slede Tsc, Maribor, Radnicki Kg, Napredak i Partizan pa da vidimo gde smo i sta smo.
Jedan fan fact za proslu polusezonu: da se fudbal igra osamdeset minuta Vojvodina bi od 20 utakmica (prvenstvo i kup) dobila samo pet - grcevitog borca za opstanak IMT, vec tada davno prezaljeni Radnik, grcevitog borca za opstanak Zeleznicar, juniore Napretka i podmladjenu Mladost iz Lucana u poslednjem kolu. Jasno je da se fudbal igra 90 minuta ali sta onda rade prvih 80 minuta.
Jedan fan fact za proslu polusezonu: da se fudbal igra osamdeset minuta Vojvodina bi od 20 utakmica (prvenstvo i kup) dobila samo pet - grcevitog borca za opstanak IMT, vec tada davno prezaljeni Radnik, grcevitog borca za opstanak Zeleznicar, juniore Napretka i podmladjenu Mladost iz Lucana u poslednjem kolu. Jasno je da se fudbal igra 90 minuta ali sta onda rade prvih 80 minuta.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Kao što je Božu tada spasao Lazar Jovanović, tako će ga sad spasiti Veličković i Sukačev, a možda i Butraković, jer nema koga drugog da stavi, a klinci kidaju.
(Evo, budi mi se ponovo optimizam, slaninarska bolest
)
(Evo, budi mi se ponovo optimizam, slaninarska bolest

Хладне главе да се сумира.
Фудбал је био досадан, нико није показао да је бољи од овог другог. Три детаља су пресудила:
1. Пенал,
2. Медин црвени,
3. Убацивање бека уместо штопера кад смо одлучили да се бранимо.
Чудом неким заиграли смо боље са играчем мање и дали гол.
Укупан утисак ми је да их можемо проћи, само треба пронаћи онај ритам као против Ајакса. Тешко је без Алексе али се екипа може спремити до четвртка. Верујем да је екипа емотивно празна након примљеног гола у последњој секунде.
Тај гол је донео само да морамо дати један више од планираног, да је остало нерешено опет би морали ићи на победу. Победа од два гола разлике ми делује сасвим реално.
Михајло је промашио у све теи утакмице, време је да га крене у четвртој.
Ништа није готово.
Фудбал је био досадан, нико није показао да је бољи од овог другог. Три детаља су пресудила:
1. Пенал,
2. Медин црвени,
3. Убацивање бека уместо штопера кад смо одлучили да се бранимо.
Чудом неким заиграли смо боље са играчем мање и дали гол.
Укупан утисак ми је да их можемо проћи, само треба пронаћи онај ритам као против Ајакса. Тешко је без Алексе али се екипа може спремити до четвртка. Верујем да је екипа емотивно празна након примљеног гола у последњој секунде.
Тај гол је донео само да морамо дати један више од планираног, да је остало нерешено опет би морали ићи на победу. Победа од два гола разлике ми делује сасвим реално.
Михајло је промашио у све теи утакмице, време је да га крене у четвртој.
Ништа није готово.
Jako smo poleteli nakon one prve utakmice protiv Ajaksa, a i tu su mogli lako da nas napenale sa 3:0. Svi naši argumenti su stali u onu stativu Vukanovića. Od pet odigranih utakmica, mi imamo 4 poraza, a i ono sa Tekstilcem je delovalo prilično mršavo. Treba biti realan i reći da nismo nikakva sila, čak ni za Maribor. Tu smo negde, možemo ih proći ako odigramo svoj maksimum, ali imaćemo i značajnih kadrovskih problema kako stoje stvari, što treba uzeti u obzir. Njima bi prepustio ulogu favorita, a mi imamo nedelju dana da ćutimo i radimo i probamo da izvučemo sezonu. Jer ako ispadnemo od Maribora, bojim se da kreće ozbiljan raspad ekipe i navijačkog korpusa.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Biće jako teško sa TSC, još teže sa Mariborom. Mi teško stvaramo šanse a glavni špic igrač nam je Ivanović koji bi teško i meni dao gol 1 na 1. Ne znam videćemo. Ko je u mogućnosti u Topolu da podrži momke.
Nije nemoguće i da se Dunsteru krene drmati stolica u slučaju loših rezultata....
Nije nemoguće i da se Dunsteru krene drmati stolica u slučaju loših rezultata....
-
Da li se neko seca kada smo prosli dalje a da smo izgubili prvu utakmicu?
Prvo cega se setim je Bastija, ali to je bilo davne 1998. godine.
Verujem da i kroz celu istoriju kluba nismo cesto stizali do pobede nakon poraza u prvom mecu.
Prvo cega se setim je Bastija, ali to je bilo davne 1998. godine.
Verujem da i kroz celu istoriju kluba nismo cesto stizali do pobede nakon poraza u prvom mecu.
Uprava napolje!
Mi smo morali da pobedimo juče. Koliko smo bili fokusirani protiv Ajaxa, toliko se to sad izgubilo. Previše grešaka koje su nas skupo koštale. Ivanović je morao da da go ako misli da uspe u ovom sportu, preglup potez Mede na njihovoj polovini okružen našim igračima, Crni ukopan u mesto u ključnom momentu.
- Deep Purple
Re: Maribor - VOJVODINA, četvrtak 20.15 (prvi meč)
Treba da izađemo da ih pojedemo i polomimo, bolja smo ekipa za klasu i ja i dalje verujem u to. Moramo da ih otvorimo odmah u startu revanša.naseljekolumbija wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 10:13 amЈа мислим да немамо, али надам се да си ти у праву.
Ivanović ono mora da rešava u nastavku karijere jer bolje prilike za napadača od toga neće imati ali nije ni njemu lako, još uvek je mladić. Skupilo se par promašaja verovatno i on sad iznad glave ima upitnik pa se uvukla nervoza. Deluje ovako generalno dobro na terenu, svaki skok je pokupio pored igrača Maribora a cigane iz Slovenije ima da prođemo samo zbog onih skandiranja i šarade oko prenosa. Maribor je lošiji i od Čukaričkog i od Tsc-a i sa 36 godina i sa stomakom u igri im sve zavisi od majstora Iličića.
Prolazimo ih mark my words.
-
Taktika, napadač, ovaj igrač onaj igrač, postava... džaba sve to kad ova ekipa nema pobednički mentalitet.
Luzeraj koji traje decenijama.
Luzeraj koji traje decenijama.
-
Odakle Deep crpis taj (nerealan) optimizam?
Dosta povreda imamo, Meda crveni karton, bice vrucina, samim tim teze za igru, ne igramo na svom stadionu, 4 uzastopna poraza, napadaci nula bodova...
A vec sam napisao da smo retko kad prolazili nakon poraza u prvom mecu.
Nemamo kapacitet da pobedimo sa 2 gola razlike, eventualno 1:0 ili 2:1, ali mi nemamo kondicije za produzetke!
Uradili smo juce sve sto se ne radi u ovako vaznim utakmicama u Evropi: penal, crveni i gol u dubokoj nadoknadi. Ko je za to kriv?
Dosta povreda imamo, Meda crveni karton, bice vrucina, samim tim teze za igru, ne igramo na svom stadionu, 4 uzastopna poraza, napadaci nula bodova...
A vec sam napisao da smo retko kad prolazili nakon poraza u prvom mecu.
Nemamo kapacitet da pobedimo sa 2 gola razlike, eventualno 1:0 ili 2:1, ali mi nemamo kondicije za produzetke!
Uradili smo juce sve sto se ne radi u ovako vaznim utakmicama u Evropi: penal, crveni i gol u dubokoj nadoknadi. Ko je za to kriv?
Last edited by Istocno stajanje on Fri Aug 09, 2024 1:28 pm, edited 3 times in total.
Uprava napolje!