VOJVODINA u Evropi
Re: Maribor - VOJVODINA 2:1 (prvi meč)
Deep, ja ne delim tvoju ubeđenost, ne zato što mislim da smo slabiji, već zbog generalnog stanja ekipe. Ukoliko je Poletanović povređen, mi ćemo gledati u sredini Njegoša, Savićevića i Uroša Nikolića, a meni to nikako ne uliva sigurnost. Mislim da ih moramo napasti s Ivanovićem od početka, Zadi Seri je siguran, a desno moramo izmisliti nekoga. Radulović sa dva gola ništa nije doneo u 45 u Mariboru, a mišljenja sam da je i Dele za klupu i pored majstorske, ali ruku na srce vrlo slučajne asistencije. Od silnih igrača napred, neko će morati da proigra, pored Serija, jer inače smo u problemu. Najviše se pribojavam Uroša Nikolića, čovek je u takvom raskoraku, da je to pogubno po nas.
Iskreno, ne bih se iznenadio da Lazar Nikolić počne kao desno krilo, a čak mali Popović pre Uroša... Možda je čak vreme i za povratak Koraća u 11...
Carević - Barros, Crnomarković, Korać, Butean - Popović, Njegoš, Savićević - Zadi Seri, Ivanović, Lazar Nikolić...
Iskreno, ne bih se iznenadio da Lazar Nikolić počne kao desno krilo, a čak mali Popović pre Uroša... Možda je čak vreme i za povratak Koraća u 11...
Carević - Barros, Crnomarković, Korać, Butean - Popović, Njegoš, Savićević - Zadi Seri, Ivanović, Lazar Nikolić...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Seid Korać mi je drag igrač. Ali žao bi mi bilo sichenja vidi se da se čovek trudiRabba wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 1:11 pm Deep, ja ne delim tvoju ubeđenost, ne zato što mislim da smo slabiji, već zbog generalnog stanja ekipe. Ukoliko je Poletanović povređen, mi ćemo gledati u sredini Njegoša, Savićevića i Uroša Nikolića, a meni to nikako ne uliva sigurnost. Mislim da ih moramo napasti s Ivanovićem od početka, Zadi Seri je siguran, a desno moramo izmisliti nekoga. Radulović sa dva gola ništa nije doneo u 45 u Mariboru, a mišljenja sam da je i Dele za klupu i pored majstorske, ali ruku na srce vrlo slučajne asistencije. Od silnih igrača napred, neko će morati da proigra, pored Serija, jer inače smo u problemu. Najviše se pribojavam Uroša Nikolića, čovek je u takvom raskoraku, da je to pogubno po nas.
Maribor nije kvalitetnija ekipa od nas. I da je bilo dva razlike ja bih verovao u prolaz! Ziv sam se odsekao prvo 1-0, pa crveni, jos pola sata do kraja, mislio sam da nam spasa nema... Ne da smo branili tih 1-0 nego smo sa igracem manje jurnuli na njihov gol i uspeli da ga damo... Nemojte da sirite pesimizam i da mislite da nema sanse, u cetvrtak svi u Topolu da podrzimo Vosu, ma koji tim da istrci na teren dace sigurno sve od sebe... Ja verujem u prolaz pa makar i posle 120 minuta fudbala!
Za mene su svi ovi porazi ocekivani.
Protiv Ajaksa je svaki igrac dao sve sto moze od sebe ( zbog eventualne prodaje), da se pokaze protiv takvog rivala, a vec sledece utakmice je bio ,,gas na pola", sto zbog nedostatka kondicije, sto zbog oslabljenog motiva.
Zbog velikog nadnapora su se i ispovredjivali nasi igraci. Fizicki nemaju kapacitet, a tehnicki nedovoljno kvalitetni da to kompenzuju sa manjim naprezanjem od ,,pucanja" musica i daha.
Trener nije (pred)osetio problem(e) i pravovremene reakcije su izostale. Sve ih je u Klubu opio otpor i rezultat meca sa Ajaksom u Amsterdamu ( koliko izgledalo da smo bili blizu dobrog rezultata, mi smo, realno, bili daleko od toga).
Sad sledi neizvesno ,cupanje" u B. Topoli. I to dva puta za nedelju dana.
Protiv Ajaksa je svaki igrac dao sve sto moze od sebe ( zbog eventualne prodaje), da se pokaze protiv takvog rivala, a vec sledece utakmice je bio ,,gas na pola", sto zbog nedostatka kondicije, sto zbog oslabljenog motiva.
Zbog velikog nadnapora su se i ispovredjivali nasi igraci. Fizicki nemaju kapacitet, a tehnicki nedovoljno kvalitetni da to kompenzuju sa manjim naprezanjem od ,,pucanja" musica i daha.
Trener nije (pred)osetio problem(e) i pravovremene reakcije su izostale. Sve ih je u Klubu opio otpor i rezultat meca sa Ajaksom u Amsterdamu ( koliko izgledalo da smo bili blizu dobrog rezultata, mi smo, realno, bili daleko od toga).
Sad sledi neizvesno ,cupanje" u B. Topoli. I to dva puta za nedelju dana.
Last edited by Turija on Fri Aug 09, 2024 2:21 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Што каже лик на инстаграму, нема резултата, нема стадиона, нема преноса... Туга
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Исто ми не улива поверење Урош Николић али за ову екипу Марибора ће бити и он довољан. Марибор је слабије деловао него добар део екипа из наше лиге. Дали на гол из одбрањеног пенала и у последњој секунди меча, ништа нису створили из игре. То су приказали на свом терену, видећемо шта умеју у гостима. И ми смо исто гости у Паланци али смо играли ту већ колико пута.
Они дочекују Муру која је незгодан противник, истрошиће се и они до четвртка а чека их и пут до нас.
Ко ће нам играти јесте главобоља. Радуловић надам се да неће јер ништа није показао.
Деле на његово место, Ивановић напред, средина зависно од расположивих играча.
Напасти их од првог звиждука, морамо створити далеко бише прилика јер их ретко користимо.
Они дочекују Муру која је незгодан противник, истрошиће се и они до четвртка а чека их и пут до нас.
Ко ће нам играти јесте главобоља. Радуловић надам се да неће јер ништа није показао.
Деле на његово место, Ивановић напред, средина зависно од расположивих играча.
Напасти их од првог звиждука, морамо створити далеко бише прилика јер их ретко користимо.
- gospodinFKV
Mene Ivanovicev promasaj ni najmanje nije iznenadio. Ne zato sto smatram da je on konkretno los, vec zato sto ovakvih promasaja vidimo bar 5-6 svako kolo kad se premotaju pregledi celog kola. Samo obratite paznju. U poslednjih x sezona je to bolno za gledati. Neverovatno koliko neinteligentne napadace proizvodimo, makar na tom nivou ispod reprezentativnog, ali ni tu nismo spaseni, kada se uzme u obzir sta se promasilo sve na Evropskom.
Ako nije skok ili neki tap in, da se smrznes koliko ti momci ne znaju da plasiraju lopte.
Ako nije skok ili neki tap in, da se smrznes koliko ti momci ne znaju da plasiraju lopte.
-
Re: Maribor - VOJVODINA, četvrtak 20.15 (prvi meč)
Što napisah, pobedila je ekipa koja zna da šutne na go.
Sva strategija, tranzicija, posed, dobra odbrana u većem delu su džaba kada ne znamo da šutnemo u okvir i da to bude opasno.
I pored svega delim Deepov optimizam da možemo okrenuti.
Biće Boža novi Ljupko, samo da nađemo novog Kosanovića.
Svi su isti!Cane wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 10:20 am Koliko ja mogu iz ovog dosta nemušto sročenog saopštenja da shvatim, u osnovi oko izostanka prenosa je na žalost bilo političko nadgornjavanje dve loše (političke) televizije i onih koji stoje iza njih. U tome smo mi ispali žrtva i to je sramotno za sve aktere. Svaka im čast svima![]()
Pokazalo se da je zaista svaka politika na štetu FKV i da mi ne treba niti jednima da služimo kao poligon njihovih interesa. Što se mene tiče za ono sinoć j.... im mater i jednima i drugima!
U potpunosti si opisao domaće špiceve u poslednjih 15ak-20 godina, uz vrlo malo izuzetaka. Meni je ipak Ivanović nešto iznad tog opisa. Dečko je zaista vrlo mlad, bez obzira na igrače koji se pojavljuju po Evropi i svetu. Ali ono što jeste činjenica je da će apsolutno morati da nastavi da napreduje po tom pitanju ukoliko želi da ostvari iole značajniju ino-karijeru.gospodinFKV wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 2:38 pm Mene Ivanovicev promasaj ni najmanje nije iznenadio. Ne zato sto smatram da je on konkretno los, vec zato sto ovakvih promasaja vidimo bar 5-6 svako kolo kad se premotaju pregledi celog kola. Samo obratite paznju. U poslednjih x sezona je to bolno za gledati. Neverovatno koliko neinteligentne napadace proizvodimo, makar na tom nivou ispod reprezentativnog, ali ni tu nismo spaseni, kada se uzme u obzir sta se promasilo sve na Evropskom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Maribor ništa naročito nije pokazao i definitivno po kvalitetu možemo da ih prođemo.
Ipak moj glavni utisak od sinoć je što nismo pokazali naročitu kreativnost u napadu, srednji red mora bolje da se poveže da bismo pravili više akcija i davali golove.
Psihološki smo dosta nestabilni, primamo golove u poslednjim minutima što ne bi smelo da se događa.
Juče je bio lep dan u Mariboru i dobra atmosfera.
Prvi put sam video njihov stadion i tačno takav neki i nama treba.
Momci moraju da shvate da je ovo istorijska šansa za sve, nas navijače, klub, a i za njih ako hoće da unaprede svoje karijere.
Nadamo se najboljem u četvrtak, mora se odigrati najhrabrije i napadački od samog starta, nema više mesta taktiziranju i moramo ovo proći.
Ipak moj glavni utisak od sinoć je što nismo pokazali naročitu kreativnost u napadu, srednji red mora bolje da se poveže da bismo pravili više akcija i davali golove.
Psihološki smo dosta nestabilni, primamo golove u poslednjim minutima što ne bi smelo da se događa.
Juče je bio lep dan u Mariboru i dobra atmosfera.
Prvi put sam video njihov stadion i tačno takav neki i nama treba.
Momci moraju da shvate da je ovo istorijska šansa za sve, nas navijače, klub, a i za njih ako hoće da unaprede svoje karijere.
Nadamo se najboljem u četvrtak, mora se odigrati najhrabrije i napadački od samog starta, nema više mesta taktiziranju i moramo ovo proći.
- Deep Purple
Ja sam stvarno ubeđen da ih prolazimo, Maribor ima par majstora u timu ali to su sve igrači na zalasku karijera (Iličić i Sudani) oni nama ne mogu da pariraju u posedu lopte nikako ali ipak mislim da je Bandović pogrešio što je insistirao na posedu, koliko god to bila naša igra, Maribor sa loptom u nogama u postavljenim napadima je jako jalov, oni su odmah stali iza lopte, prepustili nam teren jer su svesni da je ta razlika u kvalitetu veznog reda i najveća izmedu naših timova i oni protiv nas samo tako mogu da igraju, recimo Čukarički je na tom polju za nivo iznad Maribora. Mi smo trebali Mariboru da prepustimo loptu i sa 3-4 kontre i nekoliko polukontri da napravimo pozitivan rezultat ovako smo igrali na taj način koji njima jedino i odgovara profiv nas a to je da mi igramo visoko sa posedom loptri i oni da igraju na kontre i brzu tranziciju, oni kroz sredinu generalno nama ne mogu da stvore velike probleme u u kontinuitetu u pozicionoj igri.Rabba wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 1:11 pm Deep, ja ne delim tvoju ubeđenost, ne zato što mislim da smo slabiji, već zbog generalnog stanja ekipe. Ukoliko je Poletanović povređen, mi ćemo gledati u sredini Njegoša, Savićevića i Uroša Nikolića, a meni to nikako ne uliva sigurnost. Mislim da ih moramo napasti s Ivanovićem od početka, Zadi Seri je siguran, a desno moramo izmisliti nekoga. Radulović sa dva gola ništa nije doneo u 45 u Mariboru, a mišljenja sam da je i Dele za klupu i pored majstorske, ali ruku na srce vrlo slučajne asistencije. Od silnih igrača napred, neko će morati da proigra, pored Serija, jer inače smo u problemu. Najviše se pribojavam Uroša Nikolića, čovek je u takvom raskoraku, da je to pogubno po nas.
Jebiga Bandović se drži svoje filozofije i želi da protiv svih imamo posed i to je za poštovanje ali mislim da je trebao drugačije da postavi meč mada da je dao Ivanović ono mi bi pevali drugu pesmu sada.
Mislim da će Maribor nama sigurno opet prepustiti loptu i stati odmah iza lopte i svoje prilike opet vrebati iz kontre i polu-kontre ali će u Topoli biti drugačija utakmica jer ćemo mi više stegnuti obruč oko njih.
Ja sam generalno ubeđen da ako nama bude realizatorski dan i ako se otvori meč kako treba da smo mi čak i za tri gola bolja ekipa i ma kako me sad gledali po ovom upisu na forumu ja sam ubeđen toliko u prolaz da bih smeo ruku da stavim na pobedu od tri ili više golova, oni će izaći bunkerom protiv nas.
Mislim da smo za klasu na 70-80% pozicija u timu mi bolji.
Maribor je jako nezgodno gostovanje, iskusna su ekipa ali su oni i juče u nekoliko navrata pokazali i da smo mi dosta spremnija ekipa od njih, dobili su nas na iskustvo i na gotovo apsurdne situacije koje su se dešavale, moram i dodati da će Baros možda biti i najbolji nek u poslednjih ko zna koliko godina u našem dresu. Žao mi je Buteana odigrao je od početka sezone sve pristojno čak ni sinoć nije bio loš ali eto onaj penal…
Medojević da počne protiv Tsc-a a Petrović neka bude na klupi tu već mora da se iskalkuliše u ovakvoj situaciji. Veličković da počne obe utakmice, mlad je i može.
Ja bih čak odigrao i 4-3-1-2 sa Deleom i Ivanovićem u spicu a Sery-em iza koji bi imao totalnu slobodu u igri i pozicioniranju a vrlo lako možemo da se prebacimo na 4-3-3 u zavisnosti od napada, odbrane i situacije na terenu.
Možda sam preterani optimista ali uz Slaninarsku atmosferu oni nemaju šanse ni produžetke da izvuku kod nas i ja sam toliko ubeđen u prolaz i pored situacije u igračkom kadru.
Zbiljić treba da pusti besplatan ulaz, sezona zavisi od ovog meča sa Mariborom.
- Forza Voša
Ne treba nama besplatan ulaz nego trener koji ce igrati fudbal zbog kojeg ce ljudi rado doci na stadion. Miha bi juce dao dva gola da je imao 15-20 centarsuteva, mi ne igramo ni iz sirine u sredinu, ni iz sredine u sirinu nego iz sredine u sredinu s tim da nam krilni igraci ne napadaju prostore kojim bi cepali odbranu. Mi odbranu protivnika ne pomeramo uopste, ne pravimo viskove ni u jednoj zoni u poslednjoj trecini terena, nemamo dupli pas (izuzev Serija), nemamo merdevine, nemamo ulaske u sesnaesterac, nemamo povratne lopte, nemamo promene ritma, nemamo rotacije u zonama gde treba da se zavrti protivnik, imamo samo jalovi posed i 3-4 puta Njegosev sut sa 30+ metara (ja volim kada igrac sme da raspali ali kada je to 40% svega sto je upuceno toj tribini iza gola bilo da ide u gol ili ne to je jako puno). Glumimo neku pas igru do 40 metara od gola i onda sa 40 metara ide dijagonala koja leti 3-4 sekunde sto je dovoljno protivniku da se pomeri 15-20 metara. Ja ovakav prazan fudbal ne volim ni kada covek ima rezultat pa moras da cutis a kamo li kada ga nema, jednostavno nema perspektive sve ovo.Deep Purple wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 4:25 pmZbiljić treba da pusti besplatan ulaz, sezona zavisi od ovog meča sa Mariborom.Rabba wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 1:11 pm Deep, ja ne delim tvoju ubeđenost, ne zato što mislim da smo slabiji, već zbog generalnog stanja ekipe. Ukoliko je Poletanović povređen, mi ćemo gledati u sredini Njegoša, Savićevića i Uroša Nikolića, a meni to nikako ne uliva sigurnost. Mislim da ih moramo napasti s Ivanovićem od početka, Zadi Seri je siguran, a desno moramo izmisliti nekoga. Radulović sa dva gola ništa nije doneo u 45 u Mariboru, a mišljenja sam da je i Dele za klupu i pored majstorske, ali ruku na srce vrlo slučajne asistencije. Od silnih igrača napred, neko će morati da proigra, pored Serija, jer inače smo u problemu. Najviše se pribojavam Uroša Nikolića, čovek je u takvom raskoraku, da je to pogubno po nas.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Uvek sa tobom
Не треба давати бесплатан улаз, ал цена би морала бити нижа него против Ајакса како би се стадион напунио и потребни су нам искрени и прави навијачи, не позери који дођу да окаче стори и поједу хот-дог!
Позивам све у четвртак да одемо и подржимо момке да ми дамо што је до нас и да се начеститамо арениспорт.
Позивам све у четвртак да одемо и подржимо момке да ми дамо што је до нас и да се начеститамо арениспорт.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
За четвртак не треба нека посебна најава и снижавање цене карата, сезонске су пуштене опет у продају, ко није стигао да је узме до сад, има прилику, коме је Војводина у срцу зна се где ће бити у четвртак, без обзира и на исход у недељу...
Од таме до сјаја, од пакла до раја!
Од таме до сјаја, од пакла до раја!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ma idioti sve useru sa kartama.
Jbt imam sezonsku, koja treba da mi olaksa sve, a ispada da mi je sve komplikovanije sa sezonskom.
Npr za utakmicu protiv TSC-a zamena sezonske za kartu je moguca samo u subotu od 14 do 18h. Evo vikend, lepo vreme, hocu negde da otputujem u subotu, vratim se u nedelju i gledam Vosu. Ne, ne moze, jer ako se ne nacrtam u subotu od 14 do 18h, necu dobiti kartu, dzabe mi moja sezonska. Pisao sam im da ih pitam postoji li bilo kakva sansa da zamenim sezonsku u petak ili u nedelju pre utakmice, kazu ne moze. Da sam teoreticar zavera, bio bih ubedjen da to namerno rade da sprece vlasnike sezonskih da se u subotu provozaju do bg-a na proteste.
Isto tako za Maribor. Nema nikakvih informacija za karte, a do utakmice manje od nedelju dana. Igrali smo protiv Ajaxa, sto nisu nesto naucili od njih? Clanovi kluba (vlasnici godisnjih karata) Ajaxa su mogli mesec dana unapred da uzmu kartu za nasu utakmicu, i to bez ikakvog odlaska, vec na 2 klika u aplikaciji na telefonu.
Ali nasi nesposobnjakovici nas ogranicavaju da i pored sezonske moramo da se iscimamo u tacno odredjenom terminu da dodjemo do karte.
A tek resenje 'ako ne mozes licno, posalji nekog sa slikom vase sezonske' mi je tek smesno. Necu jbt nikog da cimam i saljem da mi podize kartu, sramota me je da to trazim od bilo koga, kad ste neaposobni da organizujete nesto sto dolikuje 21. veku!
Jbt imam sezonsku, koja treba da mi olaksa sve, a ispada da mi je sve komplikovanije sa sezonskom.
Npr za utakmicu protiv TSC-a zamena sezonske za kartu je moguca samo u subotu od 14 do 18h. Evo vikend, lepo vreme, hocu negde da otputujem u subotu, vratim se u nedelju i gledam Vosu. Ne, ne moze, jer ako se ne nacrtam u subotu od 14 do 18h, necu dobiti kartu, dzabe mi moja sezonska. Pisao sam im da ih pitam postoji li bilo kakva sansa da zamenim sezonsku u petak ili u nedelju pre utakmice, kazu ne moze. Da sam teoreticar zavera, bio bih ubedjen da to namerno rade da sprece vlasnike sezonskih da se u subotu provozaju do bg-a na proteste.
Isto tako za Maribor. Nema nikakvih informacija za karte, a do utakmice manje od nedelju dana. Igrali smo protiv Ajaxa, sto nisu nesto naucili od njih? Clanovi kluba (vlasnici godisnjih karata) Ajaxa su mogli mesec dana unapred da uzmu kartu za nasu utakmicu, i to bez ikakvog odlaska, vec na 2 klika u aplikaciji na telefonu.
Ali nasi nesposobnjakovici nas ogranicavaju da i pored sezonske moramo da se iscimamo u tacno odredjenom terminu da dodjemo do karte.
A tek resenje 'ako ne mozes licno, posalji nekog sa slikom vase sezonske' mi je tek smesno. Necu jbt nikog da cimam i saljem da mi podize kartu, sramota me je da to trazim od bilo koga, kad ste neaposobni da organizujete nesto sto dolikuje 21. veku!