4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC 1:3 (0:2)

Locked
Grof Žekula
Administrator

4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC 1:3 (0:2)

Post by Grof Žekula »

Уместо да пишем да је овај меч одложен, јер би то, свакоме иоле интелигентном, било нормално, писаћу следеће – Бандовић има још равно два меча, у којима нам нерешени исходи не одговарају, да оправда о(п)станак на клупи. Четири везана пораза, у моменту када идемо на ноге ТСЦ-у и Марибору (на истом терену, у свега 5 дана), а победа једино над нејаким Текстилцем, нису оно што је било ко и разматрао.

Знам, многи ће рећи да играсмо са Ајаксом два пута, да смо поражени на терену директног ривала за Европу у домаћем првенству, да изгубисмо на крају евро-меча у коме имасмо играча мање и у ком смо одржали активан резултат. Е баш иза, испред, изнад и испод тога (ко како хоће) треба сагледати све остале аспекте, пре свега наше игре, тактике и технике коју приказасмо.

Изгубисмо шансу да неке разигравамо на том терену баш против Новог Пазара, изгубисмо неке, у међувремену, због повреда, изгубисмо неке због тактике од почетка првентва (њима ће најтеже бити да се „врате“, ако им се у опште укаже шанса за то), изгубићемо неке због потребног одмора у овом ритму утакмица...Сви ти мали „порази“, условили су ове минуле на терену, а да ли ће и будуће?

Прво ћемо у Тополи бити домаћини Тополчанима, а потом и Мариборчанима. Сви прст на чело, јер се, већ до средине августа, по нас може све врло неугодно окончати.

Бачка Топола, 11.08.2024.
ФКВ - ТСЦ 1:3 (0:2)
0:1 - Ћирковић 36'
0:2 - Пејић 45'
1:2 - Ивановић 57'
1:3 - Шош 90' + 6

Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... odina-tsc/
1892

Re: 4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC, nedelja 20h

Post by 1892 »

Nek odmori još 9 igrača protiv TSC da nas nakantaju, pa ispadne od Maribora i možemo da batalimo sezonu već pre polovine avgusta. Klasična Voša.
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bravo za najavu.

Samo bih dodao da je kod nas vrlo tanka linija između "neugodno" i "očekivano"...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

A isto tako je samo jedna realizacija Ivanovića mogla da nas deli di hvalospeva od ovoga trenutnog.

Nije Bandović kriv što Ivanović promašuje i to ne promašuje nego pogađa golmana a mogao je da ga lita gde hoće?

Isto nije Bandović kriv ni za crveni Medojevića.

Bandović je samo kriv za sad od početka sezone za meč sa Čukaričkim jer je verovao klincima i dao im većini minute i šansu.

Umesto defetizma sad treba da se organizujemo i odemo u Topolu dva puta u nekoliko dana.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Bandović je kriv jer nije tražio napadača,a mnogo šta je tražio i dobio. I sad sno ekipa sa ukupno jednim napadačem koji je van forme. I vrlo je lako moguće da to bude tas na vagi da Evro sezona propadne.
Io odio Belgrado
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Шта је са Болингијем? Да ли ће наставити каријеру или? Прошло је годину дана
draganas

Post by draganas »

Poraz koji ce poput onog protiv Cukarickog sa se opravda nekom “Evropom”.

Nema potrebe tu puno da trosimo slova.

Mogla bi firma da se oglasi oko Rio Tinta, valjda je ostao onaj transparent od pre neku godinu.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Poklonili smo bodove Cukarickom, poklonili smo domaci teren TSC-u, bas smo galantni prema konkurentima.
Sta da ocekujem od ove utakmice? Zavisi u kom sastavu cemo igrati.
Bandovic mora da shvati da su naredne dve utakmice najbitnije u sezoni, a i za njegov ostanak na klupi.
Uprava napolje!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

:roll:
draganas wrote: Fri Aug 09, 2024 5:44 pm Poraz koji ce poput onog protiv Cukarickog sa se opravda nekom “Evropom”.

Nema potrebe tu puno da trosimo slova.

Mogla bi firma da se oglasi oko Rio Tinta, valjda je ostao onaj transparent od pre neku godinu.
Može i oko izbornih uslova, a može i oko uslova rada u kineskim kompanija, mada bih ja najviše voleo da protestvuju zbog toga što mi sa sezonskim ne dobijamo besplatne kokice. Ako Firma to ne reši neće niko.
Duplof

Post by Duplof »

Sreća pa igramo protiv TSC-a koji nije u najsjajnoj formi, ali nas očekuje ozbiljan meč. Odmoriti Njegoša, Meda da započne utakmicu ponovo pošto na njega ne računamo protiv Maribora, Korać da počne kako bi podigao sebi samopouzdanje. Ostatak ekipe mora biti najbolji moguć u ovom trenutku. Noge možemo čuvati protiv Uba i IMT-a kad za to dođe vreme.

Sve i da izgubimo ovu i narednu utakmicu zašto da smenjujemo Bandovića? Taman smo uhvatili neki ritam, u Sloveniji smo realno izgubili nesrećno i nepažnjom igrača, zašto da kvarimo sve odmah na početku sezone? Koga bismo onda doveli kao zamenu? Razumem da svi želimo pobede, neko ovakvu igru, neko onakvu, neko ove a neko one igrače, ali pustimo ljude da rade svoj posao.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Duplof wrote: Sat Aug 10, 2024 3:15 pm Sve i da izgubimo ovu i narednu utakmicu zašto da smenjujemo Bandovića?
Tada će biti poslednji trenutak da se smeni trener, ako ne uspemo da napravimo iskorak. Za sledeću sezonu, sve posle je kasno.

Ne kažem da ga treba menjati sada, ali i dalje bih voleo da nikad nije ni došao. To je moj lični stav, ne leži mi i to je to. Sad definitivno nije trenutak za menjanje trenera.

Ali TSC i Maribor mogu ozbiljno da mu zadrmaju klupu. Pogotovo pošto TSC nije nalegao sa svojim Klafurićem.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Sat Aug 10, 2024 3:25 pm
Ne kažem da ga treba menjati sada, ali i dalje bih voleo da nikad nije ni došao. To je moj lični stav, ne leži mi i to je to. Sad definitivno nije trenutak za menjanje trenera.
Ja mislim da je ugovor trebalo rešavati na kraju sezone, a ne pred kup. Nakon analize svega, rezultata, igre i planova.
Nisam bio dugoročno za Božu, niti sam uveren da sam bio u krivu.
Sad nisam za smenu pa i po cenu da izgubimo i protiv TSC-a, i Maribora. Stava sam da bi to bilo kontraproduktivno.
Simica

Post by Simica »

Prvo da se načestitam mile nove godine onome ko je smislio organizaciju odlaska u B.T. ... Sa sezonskom si imao 4. sata i slovima ČETIRI sata da podigneš ulaznicu i to subotom popodne u avgustu mesecu. Kao da nekom nije u interesu da nas bude što više i na gostovanjima i tu gde smo "domaćini".
Posle Maribora, ovo ću preskočiti (ne mojom krivicom),...vidimo se u četvrtak, pa makar biciklom išao.
salefkv

Post by salefkv »

Simica wrote: Sat Aug 10, 2024 8:54 pm Prvo da se načestitam mile nove godine onome ko je smislio organizaciju odlaska u B.T. ... Sa sezonskom si imao 4. sata i slovima ČETIRI sata da podigneš ulaznicu i to subotom popodne u avgustu mesecu. Kao da nekom nije u interesu da nas bude što više i na gostovanjima i tu gde smo "domaćini".
Posle Maribora, ovo ću preskočiti (ne mojom krivicom),...vidimo se u četvrtak, pa makar biciklom išao.
Isto…

O ovome se definitivno ne piše dovoljno, delom i zbog toga što nažalost dobar deo aktivnih forumaša ne ide na utakmice. Sramota epskih razmera, takoðe neću ići izrevoltiran činjenicom da danas nisam bio u mogućnosti da preuzmem ulaznicu.

Najmanje što su morali da učine jeste da ako već mi sa sezonskom moramo da pokupimo kartu, da imamo priliku to učiniti na samom stadionu neposredno pre početka utakmice…
N13

Post by N13 »

N13 wrote: Fri Aug 09, 2024 7:03 pm Ma idioti sve useru sa kartama.
Jbt imam sezonsku, koja treba da mi olaksa sve, a ispada da mi je sve komplikovanije sa sezonskom.

Npr za utakmicu protiv TSC-a zamena sezonske za kartu je moguca samo u subotu od 14 do 18h. Evo vikend, lepo vreme, hocu negde da otputujem u subotu, vratim se u nedelju i gledam Vosu. Ne, ne moze, jer ako se ne nacrtam u subotu od 14 do 18h, necu dobiti kartu, dzabe mi moja sezonska. Pisao sam im da ih pitam postoji li bilo kakva sansa da zamenim sezonsku u petak ili u nedelju pre utakmice, kazu ne moze. Da sam teoreticar zavera, bio bih ubedjen da to namerno rade da sprece vlasnike sezonskih da se u subotu provozaju do bg-a na proteste.

Isto tako za Maribor. Nema nikakvih informacija za karte, a do utakmice manje od nedelju dana. Igrali smo protiv Ajaxa, sto nisu nesto naucili od njih? Clanovi kluba (vlasnici godisnjih karata) Ajaxa su mogli mesec dana unapred da uzmu kartu za nasu utakmicu, i to bez ikakvog odlaska, vec na 2 klika u aplikaciji na telefonu.
Ali nasi nesposobnjakovici nas ogranicavaju da i pored sezonske moramo da se iscimamo u tacno odredjenom terminu da dodjemo do karte.

A tek resenje 'ako ne mozes licno, posalji nekog sa slikom vase sezonske' mi je tek smesno. Necu jbt nikog da cimam i saljem da mi podize kartu, sramota me je da to trazim od bilo koga, kad ste neaposobni da organizujete nesto sto dolikuje 21. veku!
Juce napisah ovo u drugoj temi. Mnogo lose organizovano. Bukavlno ljudi koji odlucuju o ovim stvarima ne vide dalje od svog nosa. Uopste ne razmisljaju iz ugla navijaca. I dalje ne mogu da se nacudim amaterizmu u klubu.

Jbt kod mene u firmi se uvek sve radi iz perspektive klijenata, da njima bude sve sto lakse. Za ovakve odluke bi leteli otkazi samo tako.
Locked