4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC 1:3 (0:2)

Locked
Turija

Re: 4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC, nedelja 20h

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Sun Aug 11, 2024 8:40 pm Da li je bio ofsajd kod drugog gola? Meni je delovalo kao da nije.
I meni. A cini mi se da nije var ni izvukao liniju.
Ali, zato komentator arene zna da je ofsajd, pre vara. Sa kime su komentatori arene y komunikaciji pre nego sto var presudi????
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Turija wrote: Sun Aug 11, 2024 8:49 pm
Deep Purple wrote: Sun Aug 11, 2024 8:40 pm Da li je bio ofsajd kod drugog gola? Meni je delovalo kao da nije.
I meni. A cini mi se da nije var ni izvukao liniju.
Ali, zato komentator arene zna da je ofsajd, pre vara. Sa kime su komentatori arene y komunikaciji pre nego sto var presudi????
Pa izneo je svoj sud na osnovu stopiranog snimka.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Ajde sto vec dugo nemamo napad, a u skorije vreme nemamo ni odbranu...
Uprava napolje!
VošaNS

Post by VošaNS »

Careviću i Buteanu potražiti klub ili ih poslati na tribine, Leti, leti Boža...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Cane

Post by Cane »

Ubijeni smo u pojam, prosto ne vidim kako bi se sad mogli podići. Ovo je stvar glave sada, male su nam šanse.
Vladimir

Post by Vladimir »

Ne razumem zašto se stalno hvatate za komentare , nisu oni krivi što su ovi bogalji na terenu nesposobni. Ne mogu da prežalim još uvek poraz od Čukaričkog, to se trebalo kazniti po džepu. Bandović je krivac za sve,on je trener,on je selektirao ekipu.....očigledno imaju dobre plate ,pa ih boli ona stvar za trud. Još jedna propala sezona.
Телеп
draganas

Post by draganas »

Neka se kupi ova šabančina sa presaðenim brucama na glavi, sa sve sns šabanom na kub.

Meda srećom preskače četvrtak. Jeziv je, koji moj se i vraćao.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Kup je naŝ sezona može da otpoĉne.
Io odio Belgrado
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ovaj bamidele je veća prevara od vučića.
Nećeš kopati žvalavi!!
Last edited by churguzijanac on Sun Aug 11, 2024 9:01 pm, edited 1 time in total.
Duplof

Post by Duplof »

Napad nije delovao toliko loše, moguće da je razlog toga odbrana TSC-a, ali džabe kad smo dve lepe šanse upropastili, još ta dva poništena gola...
Korać uopšte nema samopouzdanja, onako izgubljena lopta na početku mu se do sad nikad nije desila u našem dresu. Jedino Baros deluje dobro nazad, ostalo je sve na klimavim nogama večeras.

0:2 je najopasniji rezultat :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Milan

Post by Milan »

gospodinFKV wrote: Sun Aug 11, 2024 1:50 pm
hvylarn wrote: Sun Aug 11, 2024 8:16 am Dođeš na šalter sa kupljenom sezonskom i onda čekaš kao idiot da te oni pronađu na nekom spisku. Pa jel mene neko zajebava? Zar nije dosta što sam doneo kartu, gde piše moje ime i prezime koje mogu da potvrdim uz ličnu kartu, a oni još dodatno te traže po papirima. Ispred mene su bili ljudi sa 5 do 10 sezonskih od drugih, pola sata čekanja za nešto je moglo da se završi za 10min max.
Zamisli da im kazes da se moze slobodno uci u devedesete godine 20. veka i resiti sve jednim laptopom i excel tabelom. :greenbutt:

gospodinFKV wrote: Sun Aug 11, 2024 3:52 pm
Kafa wrote: Sun Aug 11, 2024 2:35 pm Ili pri kupovini sezonske traže email na koji svim vlasnicima pošalju njihovu kartu jer se svakako ulazi sa qr kodom, naučna fantastika :mrgreen:
Ej....ej....mir sad.
Ne treba da nas zahvati zapadnjacka reka... :mrgreen:

Sad će Cane da se javi da ih opravda.

Elem, džaba Božina filozofija sa visokim presingom, posedom lopte… Šutevi na gol 7:4 za TSC. U okvir gola 4:0 za TSC. U prekršajima 16:6 za TSC. Prelaze nas i stvaraju ozbiljne šanse. Mi kao neki posed, a realizacija šansi na nivou ametera. Kanda će i ova sezona bitipo starom dobrom običaju već u avgustu:

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
fare

Post by fare »

Čim sam video da je go**o simović sudija znao sam koliko je sati :evil:
srkins

Post by srkins »

Bandović nije loš trener ali nije ni dobar, jednostavno on nije ono što nam treba ako želimo ozbiljnije rezultate treba nam ozbiljniji trener, kad primiš 4 gola u Evropi posle 85 minuta to nije slučajnost nešto je tu pogrešno
Turija

Post by Turija »

Vladimir wrote: Sun Aug 11, 2024 8:56 pm Ne razumem zašto se stalno hvatate za komentare
Zato sto oni nisu ni sudije, ni var soba, a uticu na nju i javno mnjenje. I treba da cute, dok oficijelna lica ne presude.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
student

Post by student »

2 ponistena gola sbog malih ofsajda - bili su.
Kao i velika sansa Serija promasena.
I odmah budes kaznjen.
Onakav kretenski promasaj Dele-a...
I odmah budes kaznjen.

Prvi gol moram reci je bar koliko greska Buteana toliko i Koraca. Butean mora da se zalece i da brani ugao, ako ga protivnicki igrac vrati tu mora biti stoper da zatvara, a Seida nigde. Sve u svemu majtorski pas kroz sredinu, jako tesko za braniti kad takva lopta naidje.

E ali drugi gol... 4 odbrambena i 2 zadnja vezna na liniji peterca, covek sam ko duh se namesta i pita golmana gde ce...

Sto se tice promasaja Delea, desava se. Sto se tice njegovog stava. Druze nazad u Radnicki pa se tamo setaj. 5 puta pravimo presing na zadnju liniji koji on ne israti. Igrac mu trci sa loptom ispred a on trckara iza, e to ne ide.

Ne znam na koga da budem ljut ovde, ne mogu reci da se ne bore, osim Dele-a, da ne trce, da nece.
Bolji smo a opet gubimo, isto kao protiv Maribora.

Nasi promasaji se surovo kaznjavaju. Protivnik osim golova bez sansi (a i stace mu). Bojim se da ce nam se uvuci to ako ga ne damo odmah ga primamo, a puno promasujemo. Jako nam treba da ovo vratimo.

Vukana umesto Dele-a pa sta nam bog da.
Locked