Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Turija »

@ Maki, to sto podrzavas dva bonusa, samo znaci da ce ti momci pre otici iz Vose, za manje novca i da joj nece dati ozbiljan doprinos ( igracki i finansijski), kad bi, recimo, otisli kao zreliji igraci.
Npr. od koliko godina je Ivanic dosao u cz i kako je igrao kod nas, kao mlad, a kako tamo?

Ja podrzavam da igraju najbolji, jer to donosi uspeh Klubu i vece transfere.

PS
A, eto, u drugom topiku imas primer Ivane Spanovic. Mislis da je bolje u omladinskoj skoli?
Meda, Kacar, Brka, Zuka....samo su retki izuzeci. Mi ne znamo za koga navijaju ,,nasa deca", pa da bi imala zasluge i malo protekcije. Sta mislis npr. za koga navija, recimo, protezirani Drobnjak ( nevezano za prezime - mozda bas on navija za Vosu, kao izuzetak)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Dva bonusa nisu izmišljena da bi se pomoglo srpskim mladim fudbalerima, nisu tu ni da se pomogne juniorskoj ni seniorskoj reprezentaciji. To pravilo je tu da ne bi imali situaciju da trener nekog tima koji ima brdo stranaca i prekaljenih matoraca igrao bez igrača koji su jedina šansa za prodaju i zaradu tog kluba. Pričam ovako bez nekog u vidu, recimo neki klub imena Grimizna Petokraka... kome to jedino može da znači.

I kroz prizmu toga ih jedino treba i posmatrati. Da će neki drugi klub možda od toga isto profitirati, pa i mi, moguće. Ali da mi tu sad nešto hvalimo to pravilo mi je deplasirano.
Io odio Belgrado
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Maki wrote: Mon Jul 29, 2024 3:06 pm Pa, to i kažem, trebalo je još klinaca da debituje tu utakmicu, a on je držao samo 2 bonusa u igri, koliko je i morao. Nije tipično za njega pa zato ni za pohvalu što mu je Drobnjak debitovao, jer ga je očigledno neka viša sila naterala. Možda me demantuje u nedelju na brdu, ako Luka ponovo zaigra, što bih ja prvi voleo.
Još jednom bih da pohvalim to pravilo dva bonusa, mada je glupo da nam strani igrači popunjavaju to mesto, kao Radulović, ili blizancima momci koji ne znaju ni reč srpskog.
Два омладинца је сасвим довољно на терену, поред њих смо имали двојицу новајлија на терену и још двојица ушли касније.

Не може се посматрати тактика кроз призму једне утакмице. Мора се размишљати унапред, ми смо у Паланци разигравали играче који су се супротставили Ајаксу а који су прошли само припреме са овом екипом а поједини нису ни толико.

Екипа ће се борити на три фронта, надам се макар до Децембра, и у складу са тим се бира ко ће бити на терену а да се не угрози резултат.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@CRD FCV

Po meni je Jedinstvo najgore u ligi, od Tekstilca sam video konture igre i jasno šta žele da rade na terenu, ono što sam video od Jedinstva je blago rečeno za mene negativno iznenađenje.

Jedinstvu je jedino nada da ovi stranci nekako kliknu pa da to izgleda na nešto ali ne obećava.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Mon Jul 29, 2024 9:55 pm @CRD FCV

Po meni je Jedinstvo najgore u ligi, od Tekstilca sam video konture igre i jasno šta žele da rade na terenu, ono što sam video od Jedinstva je blago rečeno za mene negativno iznenađenje.

Jedinstvu je jedino nada da ovi stranci nekako kliknu pa da to izgleda na nešto ali ne obećava.
Kod Jedinstva se vide konture kluba, što se za Tekstilac nikako ne može reći. Ne verujem da je Jedinstvu čak ni cilj da opstane, već da nastavi da gradi. Ne verujem da će posezati za nekim radikalnim rešenjima, čak i ako sezona ne bude išla dobro po njih. Oni će sebi dozvoliti malo jo-jo ukoliko im to bude koristilo da rastu kao klub. Tako da za njih ne brinem da li ćemo ih gledati za nekih 5 godina u superligi. Ovu inkarnaciju fudbalskog kluba iz Odžaka koji se slučajno zove Tekstilac, poput starog Odžačkog kluba, sigurno nećemo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Mon Jul 29, 2024 10:14 pm
Deep Purple wrote: Mon Jul 29, 2024 9:55 pm @CRD FCV

Kod Jedinstva se vide konture kluba, što se za Tekstilac nikako ne može reći. Ne verujem da je Jedinstvu čak ni cilj da opstane, već da nastavi da gradi. Ne verujem da će posezati za nekim radikalnim rešenjima, čak i ako sezona ne bude išla dobro po njih. Oni će sebi dozvoliti malo jo-jo ukoliko im to bude koristilo da rastu kao klub. Tako da za njih ne brinem da li ćemo ih gledati za nekih 5 godina u superligi. Ovu inkarnaciju fudbalskog kluba iz Odžaka koji se slučajno zove Tekstilac, poput starog Odžačkog kluba, sigurno nećemo.
Mislio sam po izgledu na terenu, da Jedinstvo za sad izgleda dosta lošije i od već prežaljenog Tekstilca, na to mislim. Kod Tekstilca se i pored manjka kvaliteta vidi glava i rep u igri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Deep, ko da ne znaš da mečevi sa blizancima nisu reper. Ovi iz Uba su već i rekli da tek sad za njih počinje prvenstvo.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Red Marquis wrote: Tue Jul 30, 2024 3:06 pm Deep, ko da ne znaš da mečevi sa blizancima nisu reper. Ovi iz Uba su već i rekli da tek sad za njih počinje prvenstvo.
Znam da nije reper ali ovi iz Jedinstva osnovna pomerenja na terenu ne mogu da realizuju a profesionalci su. Ni u onoj korona sezoni sa 20 klubova nisam video ekipu da toliko loše izgleda na terenu. Bukvalno kao da pozoveš 11 igrača i sastaviš ih prvi put zajedno.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Samo da nam ne odvede nekog igraca? Npr. Serija ili..?
Iskustvo sa Tadicem im pokrece interesovanje, pa i nas otpor u ova dva meca, za kontakt sa Vojvodinom..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Mare_Liman wrote: Fri Aug 02, 2024 10:17 am
Ovo je lepo za videti. Šmekerski i sportski od Italijana.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rakovac

Post by Rakovac »

Dajte sledećeg...
VošaNS

Post by VošaNS »

Lalatović se nudi sam :mrgreen: daj menjajte ovog Dunstera što pre...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Rakovac wrote: Sun Aug 11, 2024 10:02 pm Dajte sledećeg...
+1!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Post Reply