Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Boži poslednja šansa Maribor, a Lalata ili sličnog domaćeg 'stručnjaka' NIKAKO, ako vec imaju para neka nadaju nekog solidnog stranca da nas resetuje.
Lalata može da predloži samo neko udaren u glavu i pod opijatima kao što je on. Nemojmo se zajebavati…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Obnovili smo coveku ugovor na dve godine i sada bi da ga menjamo.
A jos kada cujeno da se prica o Lalatovicu, povraca mi se.
A jos kada cujeno da se prica o Lalatovicu, povraca mi se.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nezasluzeno i prerano mu je obnovljen ugovor na 2 godine. Sreca ga je posluzila u prelomnim trenucima, kao sada i nedostatak iste, pa ono sto ostaje je rad. A, on je vidno problematican.
Medjutim, na nacin kako je obnovljen ugovor, isto tako moze i da se raskine. Covek je spreman za saradnju. Mislim da ce za sve dalje, kljucan momenat biti utakmica u cetvrtak ( trenutno smo , ipak, bolji od Tekstilca za gol razliku, na deobi 12og mesta na tabeli domace lige
).
Medjutim, na nacin kako je obnovljen ugovor, isto tako moze i da se raskine. Covek je spreman za saradnju. Mislim da ce za sve dalje, kljucan momenat biti utakmica u cetvrtak ( trenutno smo , ipak, bolji od Tekstilca za gol razliku, na deobi 12og mesta na tabeli domace lige

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Ja baš mislio da napišem kako bi bilo super da mu se pred Maribor, kao i pred kup, produži ugovor, ili bar potvrdi kao ono kada se supružnici ponovo venčaju. Kako je tada pisano to mnogo znači na psihološkom planu. Značilo bi još više i sada. S tim da smo pred kup i na kraju sezone nešto pametno mogli uraditi u smislu analize i planiranja, a sada ne možemo pametnije. Da li ćemo biti drugi ili peti nama je iduće godine LK realan domet (ako je i to), a Evropa je ove godine još u teoriji ostvariva. A realno koga zaboli da li smo drugi ili peti u ovoj ligi i državi, mene barem ne. Evropa je jedino za šta se vredi boriti i igrati.
Ovo sve liči na Monty Python.
-
Meni se cini da on cak i ako ispadnemo od Maribora nece podneti ostavku. Samo ce reci igramo dobro, nemamo srece bla bla bla. Ni casti ni obraza.
Selektor Engleske podneo ostavku a doveo ih do finala EP. Ovaj ne vidi problem nigde, zato nam je fudbal tu gde je, na dnu.
Selektor Engleske podneo ostavku a doveo ih do finala EP. Ovaj ne vidi problem nigde, zato nam je fudbal tu gde je, na dnu.
Uprava napolje!
A koja je poenta ostavke u ovom trenutku?
Trener odradi pripreme sa ekipkm, upozna ekipu, igraci znaju njega, krene lose, ostavka. Pa novi trener koji ne zna ekipu, sve ponovo da krene... ode cela polusezona dok trener ne napravi neki svoj pecat i prilagodi ekipu za njegov stil igre. Zar nam nije poznata ta prica poslednjih 10-15 godina? I kad nam je to donelo nesto pozitivno?
Pritom novi trener bi bio neko ko je bez posla, znaci opet neki superligaski prosek koji ide od ekipe do ekipe.
Zar nista nismo naucili od dobrih primera, tj TSC-a? Njih je isti trener vodio toliko dugo, da im sad ni ne treba trener. Mogu ja da ih vodim, imace rezultate i igru.
Da ne bude zabune, ni ja ne smatram da je Bandovoc trener za nas. On je mene posebno iznervirao na Banovom Brdu sa onom postavom, a i generalno taktikom branjenja rezultata poslednjih 15 minuta utakmice, pa smo bili kaznjeni svaki put zbog toga. On ne vidi da smo mi suplji previse i da ne mozemo da se branimo. Jedini nacin da se odbranimo jeste da napadamo, tj da imamo loptu. Cim prepustimo loptu protivniku, to je gotovo.
Ali menjati trenera sad posle priprema bas nista nece doneti. Trener se menja planski, pred pripreme. Ako hocemo da menjamo trenera, mi sada moramo dogovoriti saradnju sa nekim stranim trenerom koji ce nas u januaru preuzeti. Sve ostalo je samo vrtenje u krug bez puno smisla, a ni koristi.
Trener odradi pripreme sa ekipkm, upozna ekipu, igraci znaju njega, krene lose, ostavka. Pa novi trener koji ne zna ekipu, sve ponovo da krene... ode cela polusezona dok trener ne napravi neki svoj pecat i prilagodi ekipu za njegov stil igre. Zar nam nije poznata ta prica poslednjih 10-15 godina? I kad nam je to donelo nesto pozitivno?
Pritom novi trener bi bio neko ko je bez posla, znaci opet neki superligaski prosek koji ide od ekipe do ekipe.
Zar nista nismo naucili od dobrih primera, tj TSC-a? Njih je isti trener vodio toliko dugo, da im sad ni ne treba trener. Mogu ja da ih vodim, imace rezultate i igru.
Da ne bude zabune, ni ja ne smatram da je Bandovoc trener za nas. On je mene posebno iznervirao na Banovom Brdu sa onom postavom, a i generalno taktikom branjenja rezultata poslednjih 15 minuta utakmice, pa smo bili kaznjeni svaki put zbog toga. On ne vidi da smo mi suplji previse i da ne mozemo da se branimo. Jedini nacin da se odbranimo jeste da napadamo, tj da imamo loptu. Cim prepustimo loptu protivniku, to je gotovo.
Ali menjati trenera sad posle priprema bas nista nece doneti. Trener se menja planski, pred pripreme. Ako hocemo da menjamo trenera, mi sada moramo dogovoriti saradnju sa nekim stranim trenerom koji ce nas u januaru preuzeti. Sve ostalo je samo vrtenje u krug bez puno smisla, a ni koristi.
+1N13 wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:06 am A koja je poenta ostavke u ovom trenutku?
Iz šupljeg u prazno već godinama, decenijama, pa se ne pomeramo s mrtve tačke. Ali dugoročan plan nikad u ovom klubu neće zaživeti dok se pitaju oni koji su pustili korenje u loži.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
Ладно се овде упоређује ситуација са бившим селектором Енглеске, па Енглеска би требала да буде сила, они су никад гори, оно је буквално расуло од репрезентације и дошли су до тог финала ради индивидуалног квалитера и огромне дозе среће, ако ћемо тако да гледамо ни Пикси није дао отказ, што би овај??? Божа је крив за Чуку, а да л је крив за Вукановићеву стативу, Ивановићев зицер, опет Ивановићев зицер, направљен пенал, Медиј црвени, гол у последњој секунди где Сери не иде агресивно на играча, два поништена гола, Бамиделеов нестваран промашај,... Имамо игру и то је чињеница, имамо квалитетне појединце, неке мало мање, али има ту доста фактора на које Божа не може да утиче, ајде да видимо Марибор па да судимо... Њему отказ, дође неко још гори, пропадне нам и топ 3/топ 4, онда ће се кукати како немамо континуитет са тренирима итд.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Za nedisciplinu u igri je trener kriv, ko drugi? Unistio im je voljni momenat sastavom protiv Cuke. Crveni, penal i golovi u nadoknadi su nesto sto nikako nisu smeli da rade u tako bitnoj utakmici, a to je svakako i krivica trenera.
5 ili 6 poraza je previse cak i za Surdulicu, a kamoli za FKV.
Ljudi, nama sezona i buducnost kluba zavise od Maribora i nadam se sledeceg protivnika. Ako ispadnemo, tesko da cemo i izboriti Evropu naredne godine. Cuka nece dozvoliti da dve godine propuste to, tsc je dva nivoa iznad nas, mada od sledece sezone nam nece puno znaciti i da budemo 3. ili 4. ako su za nas ekipe poput Maribora i Apoela nepremostive prepreke. Lask je za nas Real licno, a dolaze iz prosecne fudbalske zemlje.
5 ili 6 poraza je previse cak i za Surdulicu, a kamoli za FKV.
Ljudi, nama sezona i buducnost kluba zavise od Maribora i nadam se sledeceg protivnika. Ako ispadnemo, tesko da cemo i izboriti Evropu naredne godine. Cuka nece dozvoliti da dve godine propuste to, tsc je dva nivoa iznad nas, mada od sledece sezone nam nece puno znaciti i da budemo 3. ili 4. ako su za nas ekipe poput Maribora i Apoela nepremostive prepreke. Lask je za nas Real licno, a dolaze iz prosecne fudbalske zemlje.
Uprava napolje!
„U ovom trenutku, pošto znate da Aleksa Vukanović ide na operaciju, potreban nam je još jedan napadač, ali to nije lako u ovom trenutku, jer je dosta igrača već našlo klubove. Moramo da realizujemo šanse, dali smo golove, ali su bili ofsajdi. Kada nema rezultata, jednostavno, sve pada u vodu. Ali da, gledamo da dovedemo napadača“.
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... tiva-gola/
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... tiva-gola/
Poslednja naša dva trenera, ne da nisu znali ekipu nego nisu znali nijednog fudbalera iz naše lige, jer su došli iz azijskog fudbala. Bandović i posle šest meseci u Srbiji, bolje poznaje crnogorske nego srpske igrače, pa je u Mariboru izveo tim sa 3 CG povremena reprezentativca, i 6 drugih stranaca, a većinu prvotimaca je on doveo i „upoznao“ pre samo nekoliko nedelja. Tu stvarno ništa ne gubimo.N13 wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:06 am A koja je poenta ostavke u ovom trenutku?
Trener odradi pripreme sa ekipkm, upozna ekipu, igraci znaju njega, krene lose, ostavka. Pa novi trener koji ne zna ekipu, sve ponovo da krene... ode cela polusezona dok trener ne napravi neki svoj pecat i prilagodi ekipu za njegov stil igre.
Svi domaći treneri prate naš fudbal, a i neki od zauzetih bi uz obeštećenje možda mogli preći u Vošu. Bolje je dati 300.000 za Savića ili Dudića nego recimo za Delea, koga niko nije ni uživo gledao, jer je igrao plejaut.
Za strane trenere treba i preko te brojke samo za jednogodišnju platu, ali bar je tu izbor veliki i tu se slažem da ih treba dovoditi planski i pre prelaznog roka i priprema.
Što se mene tiče ja u Topolu idem u četvrtak sa belom maramicom za slučaj da ispadnemo. Mislim da se nikada nije desilo da izgubimo zaredom šest utakmica i da trener ne dobije pedalu.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uta/489424
Navikao čovek da ga niko ništa na konferencijama ne pita i odmah se uvredio na prvo obraćanje...
Navikao čovek da ga niko ništa na konferencijama ne pita i odmah se uvredio na prvo obraćanje...

POŠTO OBRAZ ???!!!
Ne znam ko je novinar koji je postavio pitanje, ali svaka mu cast. Kamo lepe srece da cesce treneri dobijaju pitanja, na koja svi mi cekamo odgovore odavno.
Treneru, odgovaranje na neprijatna pitanja je deo posla. Mozemo mi fudbalski da budemo nepismeni ili polupismeni, ovakva oholost na najnormalnije pitanje ne prilici nikome. Pri tom, za Delea se svakako vid bol u medjunozju da pokriva nazad.
Treneru, odgovaranje na neprijatna pitanja je deo posla. Mozemo mi fudbalski da budemo nepismeni ili polupismeni, ovakva oholost na najnormalnije pitanje ne prilici nikome. Pri tom, za Delea se svakako vid bol u medjunozju da pokriva nazad.
Gojko Kacar wrote: