Super Liga - sezona 2024/25
- Mare_Liman
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Сусрећу се опет Бојић и Лалат...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- gospodinFKV
Da pogodim, dosao je u jedan od najorganizovanijih klubova u ligi. Nesko fantasticno vodi ovaj klub i on izuzetno postuje njegov rad i Lucane. 

Borice se za plej of, ali zasto ne i Evropu? Lucani kao klub, a i kao grad to apsolutno zasluzujugospodinFKV wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 8:12 pm Da pogodim, dosao je u jedan od najorganizovanijih klubova u ligi. Nesko fantasticno vodi ovaj klub i on izuzetno postuje njegov rad i Lucane.![]()

Drago mi je sto Lalatovic nije zavrsio kod nas, ali sa druge strane, kad Lucani budu gostovali ovde, ja cu ga aplauzom pozdraviti.
- gospodinFKV
''Ja se u Novi Sad uvek rado vratim. To je moj grad, mene svaki dan tu ljudi bukvalno mole da se vratim u Vojvodinu. Ja to volim da istaknem, Vojvodina je moja trenerska majka, najtrofejniji sam trener tu, imam najvise pobeda.''

Hvala Bogu. Lalate, sto duze tamo da se zadrzis 

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Mare_Liman
Имају таман и Бојића и њега, а вала и Станивуковића, голмана, којем ће ја мислим док не заврши каријеру омиљено гостовање бити у НС, сигурно да га нико тако није поздравио током његове дугачке каријере ко ми прошле сезоне ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mislis Stamenkovic?Mare_Liman wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:37 pmИмају таман и Бојића и њега, а вала и Станивуковића, голмана, којем ће ја мислим док не заврши каријеру омиљено гостовање бити у НС, сигурно да га нико тако није поздравио током његове дугачке каријере ко ми прошле сезоне ...

- Mare_Liman
Мислим, увек сам мешао, најгоре од свега је што сам проверио на флешу да се не зајебем и опет сам се зајебо...N13 wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:58 pmMislis Stamenkovic?Mare_Liman wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:37 pmИмају таман и Бојића и њега, а вала и Станивуковића, голмана, којем ће ја мислим док не заврши каријеру омиљено гостовање бити у НС, сигурно да га нико тако није поздравио током његове дугачке каријере ко ми прошле сезоне ...![]()
- Deep Purple
Чукарички дочекује Звезду у Панчеву 

- Neizlecivi
Kako se to odjednom vaga i gleda kad dolazi prvak univerzuma... Kad mi boranija stizemo, moze i na deponiji da se igra.
Re gu lar no.
Re gu lar no.
- Deep Purple
Konferencija koju vredi poslušati, od 04:00 kreče šou.
Aleksandar Stanojević je trener prema kojem imam nula simpatija, trener koga ne volim, postao je alibi trener ali ovo što je izrekao na ovoj konferenciji je za skidanje kape, ove reči pogađaju srž, ove reči imaju težinu.
https://www.youtube.com/live/jYgxdfh2AJ ... 2-KIRn3FcV
Aleksandar Stanojević je trener prema kojem imam nula simpatija, trener koga ne volim, postao je alibi trener ali ovo što je izrekao na ovoj konferenciji je za skidanje kape, ove reči pogađaju srž, ove reči imaju težinu.
Stanojević u metuDeep Purple wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 4:01 pm Konferencija koju vredi poslušati, od 04:00 kreče šou.

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
2010 je drugu priču pričao. Nek izađe i kaže i mi smo krali, imali ligu punu filijala, pa da onda poslušamo. A možda ni tada.
Postoji razlog zašto ih zovemo blizanci.
Postoji razlog zašto ih zovemo blizanci.
Svaka mu čast za emociju i hrabrost! Ovo je stvarno nesvakidašnje i treba pogledati. Najviše mi se svidelo što iskreno navija za svoj klub, zato je to sve i rekao.
Gadi mi se što smo na klupi imali jednog Lalatovića ili sada Bandovića. Kada bi Boža tako nešto rekao? Zabole ga savršeno za Vošu, ali zato gura svoje cigane i Crnogorce.
Gadi mi se što smo na klupi imali jednog Lalatovića ili sada Bandovića. Kada bi Boža tako nešto rekao? Zabole ga savršeno za Vošu, ali zato gura svoje cigane i Crnogorce.