У праву си, али ако ћемо реално она њихова доминација и ова Звездина су небо и земља.
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Potpis.Maki wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 6:14 pm Svaka mu čast za emociju i hrabrost! Ovo je stvarno nesvakidašnje i treba pogledati. Najviše mi se svidelo što iskreno navija za svoj klub, zato je to sve i rekao.
Gadi mi se što smo na klupi imali jednog Lalatovića ili sada Bandovića. Kada bi Boža tako nešto rekao? Zabole ga savršeno za Vošu, ali zato gura svoje cigane i Crnogorce.
Neko je morao prvi. Svaka cast Stanoju, tako se bori za Klub i trenersku poziciju.
Najmanje to ocekujem od Boze ( kakvu on emociju ima prema Vosi?), nego sto nasa uprava cuti, a sve isto bi trebala reci. Velicina Kluba to zahteva ( sto rekao Stanoje: sve ono okolo njega u prostoriji, istoriji, medju navijacima).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
+1
Да слушам партизановца и поштење о суђењу, одма сам угасио...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Red Marquis
- Moderator
Takođe. Ne bi ni trepnuo da je obrnuta situacija.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 8:35 pm+1
Io odio Belgrado
Interesantno bi bilo da ga je neko pitao o poništenom golu Mojsova u finalu kupa recimo. Da vidimo tu emociju i poštenje.Red Marquis wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 9:06 pmTakođe. Ne bi ni trepnuo da je obrnuta situacija.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 8:35 pm+1
Come on you Reds!
Ali zato slušate cigana Bandovića kako lupeta, a ne smeta vam ni što su kapiteni Voše ove godine bili Malbašić, Vukanović i Njegoš Petrović pre Zuke i Mede?
Stanojević voli svoj klub i kaže da je u njemu 36 godina. Pomenuo je i ostale klubove i da nije Srbija samo Zvezda, a nije ni samo Zvezda i Partizan. Odlična priča koja će odjekivati danima.
Stanojević voli svoj klub i kaže da je u njemu 36 godina. Pomenuo je i ostale klubove i da nije Srbija samo Zvezda, a nije ni samo Zvezda i Partizan. Odlična priča koja će odjekivati danima.
-
Ti slušaj grobarsku čku slobodno, a ja ću Bandovića sa sve presadjenim kako ga već časte ovde.
Čovek spremio predstavu, on ili neko mu izvukao linije koje će da izgovara. Fenomenalna režija koju je neko dozvolio. Hrabrost, fuj! Ne mogu da verujem koliko kratko pamećenje da se ovo go**o hvali. Imaju njegove reči i iz 2010 ili koje već.
Da izgori Humska i sruši im se jug sa sve navijača ne bih im ustao za minut ćutanja. Bagra dvojajčana!
@1892, MismoFKV, Uvek sa tobom, Red Marquise
Čovek spremio predstavu, on ili neko mu izvukao linije koje će da izgovara. Fenomenalna režija koju je neko dozvolio. Hrabrost, fuj! Ne mogu da verujem koliko kratko pamećenje da se ovo go**o hvali. Imaju njegove reči i iz 2010 ili koje već.
Da izgori Humska i sruši im se jug sa sve navijača ne bih im ustao za minut ćutanja. Bagra dvojajčana!
@1892, MismoFKV, Uvek sa tobom, Red Marquise

+1Savcic Luka wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 9:59 pm Ti slušaj grobarsku čku slobodno, a ja ću Bandovića sa sve presadjenim kako ga već časte ovde.
@1892, MismoFKV, Uvek sa tobom, Red Marquise![]()
Mrzim zvezdu i partizan,mrzim ceo beograd!
Ne moze covek koji je trener drugog blizanca govoriti nesto o sudjenju,od 1945 rezimski klub.
Jbt a šta je Lalatović pričao 2010? O ostalim ciganima u našem timu da ne govorim. To je kratko pamćenje.

- Red Marquis
- Moderator
Ne vidim da nas nekoliko ovde brani cigane. go**a i jedni i drugi, sve najgore juče danas i sutra.
Io odio Belgrado
Samo da se pridružim pozdravima Stanojeviću, uz konstataciju da se ništa novo ne dešava samo više oni nisu subjekat već objekat dešavanja. Smešno, gadljivo, suštinski tužno.
Iznad napisano, dok ne kaže tačan odgovor na pitanje koliko je Mojsov dao golova u finalu kupa 2011. može da izigrava Kalimera, čeka šampon i svog terzića.
Iznad napisano, dok ne kaže tačan odgovor na pitanje koliko je Mojsov dao golova u finalu kupa 2011. može da izigrava Kalimera, čeka šampon i svog terzića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jbg
Dok su crni jahali i bahatili se crveni su plakali i trazili kalcopoli a ustvari zeleli da uni uzjasu i bahate se.
Sad kad crveni jasu crni kukaju. Ali ne zato sto zele regularnost nego zato sto oni ne jasu i ne bahate se.
Jedini spas za srpski fudbal - ma ne fudbal, kompletan sport! - je momentalno zatvaranje i rasformiranje i crnog i crvenog zla uz dozivotnu zabranu vrsenja bilo kakvih funkcija u sportu svakome ko je makar i prosao pored njihovih stadiona. Bez toga pisi propalo.
Dok su crni jahali i bahatili se crveni su plakali i trazili kalcopoli a ustvari zeleli da uni uzjasu i bahate se.
Sad kad crveni jasu crni kukaju. Ali ne zato sto zele regularnost nego zato sto oni ne jasu i ne bahate se.
Jedini spas za srpski fudbal - ma ne fudbal, kompletan sport! - je momentalno zatvaranje i rasformiranje i crnog i crvenog zla uz dozivotnu zabranu vrsenja bilo kakvih funkcija u sportu svakome ko je makar i prosao pored njihovih stadiona. Bez toga pisi propalo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Ovo je vrh, cz moze da bira da ne igra sa Cukom na onom ocajnom terenu i da izabere Pancevo zato sto imaju vestacku travu da bi mogli da se spreme za LS i duel na vestackoj travi!?
Bukvalno liga pistoji zbog njih.
Zasto Zbiljic nije isto tako reagovao, mi smo takodje imali bitnu utakmicu protiv Maribora, a on predsednik zajednice Superlige! Nemamo mi nikakve koristi od toga.
Bukvalno liga pistoji zbog njih.
Zasto Zbiljic nije isto tako reagovao, mi smo takodje imali bitnu utakmicu protiv Maribora, a on predsednik zajednice Superlige! Nemamo mi nikakve koristi od toga.
Uprava napolje!
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... icu/489530Jedinstvo uručilo otkaz Ivanu Radovanoviću
Naravno.
A posto "nema jake zvezde bez jakog partizana" tu se okoristi i onaj drugi blizanac.
Svi ostali klubovi u Srbij od betona do superlige su tu samo kao kulisa. I eventualno da razigravaju blizancima igrace na pozajmicama.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!