Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Wed Aug 14, 2024 4:53 pm Seri je bio rizik, pa na kraju dobitak.
Bamidele sigurica, instant pojačanje, pa na kraju...
Pa on je tek na početku, nije na kraju, Bamidele-a ćemo imati tek prostora da ocenjujemo, ma kako trenutno delovao, Arsenal je onda recimo trebao Havertza da šutne nakon priprema i prvih 5-6 utakmica.

Treba biti i malo strpljiv, ne izgleda sjajno trenutno ali ne znači da reciko već od sutra ne preokrene tu situaciju u svoju korist.
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 4:55 pm
Karlsson wrote: Wed Aug 14, 2024 4:53 pm Seri je bio rizik, pa na kraju dobitak.
Bamidele sigurica, instant pojačanje, pa na kraju...
Pa on je tek na početku, nije na kraju, Bamidele-a ćemo imati tek prostora da ocenjujemo, ma kako trenutno delovao, Arsenal je onda recimo trebao Havertza da šutne nakon priprema i prvih 5-6 utakmica.

Treba biti i malo strpljiv, ne izgleda sjajno trenutno ali ne znači da reciko već od sutra ne preokrene tu situaciju u svoju korist.
Ja nisam oduševljen njime ni na snimcima iz Radničkog, a to bi trebalo da je najbolje od njega.
Jeste imao brutalnu statistiku, ali do tih golova i asistencija je dolazio veoma tromo, slučajno i srećno.
Lik ne bi mogao da igra fudbal u nekoj malo ozbiljnijoj ligi. Kada je god imao priliku u Vojvodini do sada da se proslavi i ''poentira'' delovao je kao da se juče tek upoznao sa loptom.
Ja mogu da razumem da su ga naši ljudi doveli zbog statistike + niška veza, ali za uloženi novac smo mogli i morali da dovedemo kvalitetnije rešenje.
Da smo malo pojačali ponudu i pokušali da vratimo Čumića (pod uslovom da to želi).
Uvek imamo jednog odličnog krilnog igrača i jednog koji je u najboljem slučaju prosek. Nikako kockice da se poklope.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Могли су Новевског вратити, већи допринос би имао :greenbutt:
Ово је само нека виша, снажнија и лошија верзија Бараја...
Иначе кад смо већ код њега ретко ко је приметио да су Сери и Барај буквално два иста играча по начину кретања, трчања, вођења лопте, само што је наравно Сери много бољи играч и прави много већу разлику као странац него што је то радио Барај...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Hjaoj mrzi me da kopam, ali se secam svih mogucih komentara kad su Seri i Korac dolazili.
Dajte nekome makar polusezonu... :mrgreen:

Znate onaj snimak kad se Bolt trkao sa motorom? Treba da ga zovemo da se trka sa procenom necijih mogucnosti na forumu FKV. :mrgreen:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

gospodinFKV wrote: Wed Aug 14, 2024 9:04 pm Hjaoj mrzi me da kopam, ali se secam svih mogucih komentara kad su Seri i Korac dolazili.

Znate onaj snimak kad se Bolt trkao sa motorom? Treba da ga zovemo da se trka sa procenom necijih mogucnosti na forumu FKV. :mrgreen:
Koliko se secam za Seida su bili mahom pozitivni komentari,@Deep je hvalio Serija sto se i dokazalo kao tacno.
Nema nekog preteranog zakljucka dok ne odigra 4-5 utakmica,od Delea smo videli nista.Kanturina teska.
Rakovac

Post by Rakovac »

Vojvodina dovodi igrače koji su bez trenutnog angažmana. Koje su šanse da to može biti dobar igrač. Pametnom dosta. To je dobar potez samo za nekog ko treba da se ugradi u transfer za klub je siguran promašaj.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rakovac wrote: Wed Aug 14, 2024 9:31 pm Vojvodina dovodi igrače koji su bez trenutnog angažmana. Koje su šanse da to može biti dobar igrač. Pametnom dosta. To je dobar potez samo za nekog ko treba da se ugradi u transfer za klub je siguran promašaj.
Ko je bio bez trenutnog angažmana u poslednja dva prelazna roka?

Barem je to lako proverljivo.

Ja koliko sam upućen zadnja dva prelazna roka nismo doveli igrača koji pre toga nije imao angažman odnosno svaki fudbaler je imao u tom trenutku angažman.

Neki igrači su izlazili iz ugovora jer su imali klauzule ali su bili pod angažmanom.
Maki

Post by Maki »

gospodinFKV wrote: Wed Aug 14, 2024 9:04 pm Hjaoj mrzi me da kopam, ali se secam svih mogucih komentara kad su Seri i Korac dolazili.
Ajde molim te iskopaj. Apsolutno smo svi do jednog bili oduševljeni Serijem i Koraćem nakon prvog kontakta sa loptom, čak i posle odgledanih snimaka u prethodnim klubovima. Veoma se dobro razumemo u fudbal kada su očigledne stvari u pitanju, dok nijanse prepuštamo stručnijim forumašima.
Dele je drvo, i teška meraklijska podvala, to se znalo i pre dolaska, a i videli smo ga uživo. Nema potrebe davati Guramu, Deleu, Vukiću, Kajeviću, Tanjgi, ili Ivanu Vukčeviću pola godine, kada se iz aviona vidi da su dovedeni zbog nečijih niskih pobuda. Da je Dele doveden kao slobodan igrač niko ne bi ni reč rekao, ali za 650.000 naravno da ćemo da mu tražimo odmah da pokaže sve što zna. Čekajmo naše klince, i imajmo neograničeno strpljenje za mladalačke greške, a ovde je baš obrnuto - tražimo od Ivanovića, Sukačeva i Veličkovića da meću svaku, a Malbašiću, Vukanoviću, Seriju i sada Deleu ćemo gledati kroz prste
Dokle?
Last edited by Maki on Wed Aug 14, 2024 9:50 pm, edited 2 times in total.
Karlsson

Post by Karlsson »

Rakovac wrote: Wed Aug 14, 2024 9:31 pm Vojvodina dovodi igrače koji su bez trenutnog angažmana. Koje su šanse da to može biti dobar igrač. Pametnom dosta. To je dobar potez samo za nekog ko treba da se ugradi u transfer za klub je siguran promašaj.
Slažem se sa Deepom. Jedini ko su ovog leta došli kao slobodni su Poletanović i Butean, sa tim što se sa Buteanom pregovaralo i dogovorilo dok je još imao angažman.
Zimus su i Njegoš i Seri i Korać i Rosić došli kao aktivni igrači drugih klubova.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Maki wrote: Wed Aug 14, 2024 9:45 pm
Ajde molim te iskopaj. Apsolutno smo svi do jednog bili oduševljeni Serijem i Koraćem nakon prvog kontakta sa loptom, čak i posle odgledanih snimaka. Veoma se dobro razumemo u fudbal kada su očigledne stvari u pitanju, dok nijanse prepuštamo stručnijim forumašima.
Dele je drvo, i teška meraklijska podvala, to se znalo i pre dolaska, a i videli smo ga uživo. Nema potrebe davati Guramu, Deleu, Vukiću, Kajeviću, Tanjgi, ili Ivanu Vukčeviću pola godine, kada se iz aviona vidi da su dovedeni zbog nečijih niskih pobuda. Da je Dele doveden kao slobodan igrač niko ne bi ni reč rekao, ali za 650.000 naravno da ćemo da mu tražimo odmah da pokaže sve što zna. Čekajmo naše klince, i imajmo neograničeno strpljenje za mladalačke greške, a ovde je baš obrnuto - tražimo od Ivanovića, Sukačeva i Veličkovića da meću svaku, a Malbašiću, Vukanoviću, Seriju i sada Deleu ćemo gledati kroz prste
Dokle?
Слажем се са Макијем, онај зицер против ТСЦа би и Ивановић погодио, бар гол, ретко ко спомиње, али Бадимеле је морао и могао пуно боље код оног зицера на почетку утакмице против Ајакса, ту да смо дали гол, ко зна... Он баш млако шутирао и то још јачом левом ноогом...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Wed Aug 14, 2024 9:47 pm
Slažem se sa Deepom. Jedini ko su ovog leta došli kao slobodni su Poletanović i Butean, sa tim što se sa Buteanom pregovaralo i dogovorilo dok je još imao angažman.
Zimus su i Njegoš i Seri i Korać i Rosić došli kao aktivni igrači drugih klubova.
Pa i Poletanović je imao angažman, on je u Poljskoj imao +1 opciju. Sa Buteanom se još na zimu pregovaralo i onda je u međuvremenu njegov dolazak bio dogovoren.

A što se tiče Bamidele-a on je sa 19 godina igrao standardno u Spartaku iz Trnave koji je često ulazio u evropu.

Ja samo hoću da kažem da treba da mu se da vremena.

On generalno kod nas ne igra na svojoj najprirodnijoj poziciji, igra na kontra strani, on najviše voli da igra levo krilo ali mi smo sami birali a on je to desno igrao u Radničkog iako je generalno levo krilo.

Ocrnili ste igrača posle pet utakmica, mi smo umeli da trpimo neke neznalice i po par sezona.

Dele ima još vremena da se pokaže i da se ne pokaže to je fudbal, ne može ni sa svakim da se pogodi ali je još rano da se na bilo koji način Dele ocenjuje, kao što sam rekao dovoljno je da sutra postigne gol i da njime otplati svoj transfer koji nije 650k eur.
Last edited by Deep Purple on Wed Aug 14, 2024 10:06 pm, edited 3 times in total.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Kad smo kod rizičnih napadača, evo jedan moj predlog https://www.transfermarkt.com/yudai-kim ... ler/895578.
Jedan od boljih špiceva japanske J1 lige koja nije ni malo loša, a interesantno je to što je visok i građen iznad prosečno za Japanca, izuzetno je jak, dobar je golgeter. Mlad, može da se proda dalje, ne može da bude preskup jer ugovor uskoro ističe, ali bi ipak moralo nešto da se plati. Rizik je jer nikad do sad nije igrao u Evropi, to je uvek mali minus, ali eto. Tek ove sezone je dobio pravu minutažu i vrhunski se pokazao, do sad su ga razvijali po pozajmicama.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Što se tiče napadača ovaj danas koji se spominjao po internetu iz Grčke nije neko za koga smo zainteresovani.

Čuo sam da se pregovara sa jednim strancem koji ima jako bogatu biografiju ali ne znam o kome je reč i ne znam nikakav detalj osim toga.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:03 pm Što se tiče napadača ovaj danas koji se spominjao po internetu iz Grčke nije neko za koga smo zainteresovani.

Čuo sam da se pregovara sa jednim strancem koji ima jako bogatu biografiju ali ne znam o kome je reč i ne znam nikakav detalj.
Samo nemoj da je Erik Sorga, tog agenti nude svakom klubu u Srbiji, ima dosta lepu biografiju, ali ništa ne zna :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ElMaestro13 wrote: Wed Aug 14, 2024 10:06 pm
Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:03 pm Što se tiče napadača ovaj danas koji se spominjao po internetu iz Grčke nije neko za koga smo zainteresovani.

Čuo sam da se pregovara sa jednim strancem koji ima jako bogatu biografiju ali ne znam o kome je reč i ne znam nikakav detalj.
Samo nemoj da je Erik Sorga, tog agenti nude svakom klubu u Srbiji, ima dosta lepu biografiju, ali ništa ne zna :mrgreen:
Kakva mu je ono sezona sa 34 utakmice i 31 postignutim golom :D

Nije on znam zbog jednog jedinog detalja koji govori da ovaj ima “sirotinjsku” karijeru u odnosu na ovog što sam čuo da pregovaramo.
Post Reply