VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Salvador

Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)

Post by Salvador »

Danas je biti ili ne biti za ovu sezonu.

Već sam ovde kukao kako su u obe tekme sa Ajaksom upropašćene jako dobre prilike da se dignemo iz blata u kome smo dugo godina, po meni je glavni krivac trener sa svojom kukavičkom taktikom, tj. što sa boljim izmenama i lošim vođenjem ekipe nije stisnuo tim kako treba u kritičnim trenucima, a videli smo i sve gluposti napravljene u domaćim utakmicama, pa je tim posle svega sigurno i psihički pao.

Kako god, danas sve to zaboraviti i krenuti napadački i beskompromisno od starta do poslednjeg minuta.
Podrška momcima i samo hrabro, sa današnjom pobedom sezona može zaista da počne od danas.
exlimanac

Post by exlimanac »

Jel zna neko neki dobar link za prenos na Areni...?
rykerfcv

Post by rykerfcv »

exlimanac wrote: Thu Aug 15, 2024 2:48 pm Jel zna neko neki dobar link za prenos na Areni...?
https://rd-live.com/
Bice ovde valjda.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kada pricamo o tim ''sad i ko zna kad'' utakmicama, igra jos jedan jaaaaaako bitan element - glad igraca. Podjednako bitna kao i sve ostalo navedeno.
Mi smo i 2013. i 2015. imali po par igraca koji su je posedovali. U ovoj ekipi, ili u ekipi koja je igrala protiv AZ-a npr, nismo.

2013: Abu, koji je iz sezone u sezonu pokazivao suv kvalitet, a nikako da ode. Nikako da se proda. Zeljan uspeha, zeljan neke jace lige i tog sledeceg stepenika. Vulicevic je rastao sa ekipom tokom svih sezona kod nas. Delac, oznacen kao talenat koji tavori po pozajmicama, itd itd.

2015: Ozegovic. Toliko osporavan, kroz celu karijeru. Ovde bio osporavan maltene do trenutka kada je dao taj treci gol. Secam se kad je istrcao kontru za 2:0. On sutira, masi, ja se vec zalecem da psujem sve cigansko i to mi prekida Stanisavljevic golom. Treci gol i ostalo je istorija. Ivanic je u toj utakmici izrastao u lidera te generacije.

Ja to ne vidim kod igraca u ovoj ekipi. Mozda gresim, mozda vise idealizujem ekipe koje su nesto postigle, ali imam osecaj da nam je protiv takvog Ajaksa glad koju su imali Abu i Ozegovic, svako u svojoj ekipi, mogla doneti prolaz.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Protiv Ajaksa bi mogli ali protiv Viktorie Plzen nisu mogli :mrgreen:

Šalim se malo, znam šta misliš samo mislim da je Ajax za nas prevleiki zalogaj makar u kvalifikacijama, u grupnoj fazi bi već nešto i moglo da se uradi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote: Thu Aug 15, 2024 4:40 pm Kada pricamo o tim ''sad i ko zna kad'' utakmicama,
Problem je što ova tekma sa Mariborom nije sad i ko zna kad... Ukoliko prođemo, dvomeč sa Jurgordenom bi bio "Sad i ko zna kad". Ovaj dvomeč je ranga Trenčina, Ružomberoka, mađarskih klubova... Relativizovanje poraza i čak još više preuveličavanje prolaza su moje velike brige nakon ovog dvomeča. Maribor nije evropska sredina već neko vreme. Nije u pitanju ista ekipa koja je ulazila u Ligu Šampiona. Tamo im je skrpljeno Celje uzelo titulu, lagano. Ne kažem da smo mi neko ime od kojeg treba zazirati, ali moramo biti u stanju da ovakve utakmice procesuiramo kako treba. Ispadanje danas je neuspeh. Prolaz još nije nikakav uspeh. Napričane su raznorazne bajke, uložene nezapamćene pare za srpske pa i pojmove našeg kluba, to mora biti uzeto u ozbiljno razmatranje kad se priča o reakciji na rezultat danas.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Нека се понове Сампдорија, Бурса и Динамо Минск

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/192247 ... namo-minsk
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Carevic-butean-crnomarković-sichenje-baros-njegos-savicevic-sery-nikolic-dele
Zašto Nikolića vise
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

exlimanac wrote: Thu Aug 15, 2024 2:48 pm Jel zna neko neki dobar link za prenos na Areni...?
Неки од ова два линка и ако пише на оба да ће бити. :cheers:

https://m.livetv684.me/en/

https://it7.sportplus.live/football/con ... e/5706956/
VošaNS

Post by VošaNS »

SlaninarIzNS wrote: Thu Aug 15, 2024 6:52 pm Carevic-butean-crnomarković-sichenje-baros-njegos-savicevic-sery-nikolic-dele
Zašto Nikolića vise
Ivanović u špicu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

VošaNS wrote: Thu Aug 15, 2024 6:55 pm
SlaninarIzNS wrote: Thu Aug 15, 2024 6:52 pm Carevic-butean-crnomarković-sichenje-baros-njegos-savicevic-sery-nikolic-dele
Zašto Nikolića vise
Ivanović u špicu.
Da potpuno zaboravih :roll:
Maki

Post by Maki »

Potpuno prirodan sastav s obzirom da smo desetkovani u veznom redu i napadu. Ovde sat vremena pred utakmicu na ulicama Topole i ne liči na veliku posetu, s tim što će Slovenaca biti dosta više na tribinama nego Holandeza prošli put. Tako mi se čini, ali šta da se radi.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Ђургарден је води 1:0 против Илвеса, тренутно је 26 минут.
Karlsson

Post by Karlsson »

Realno ako ne možemo da pobedimo Maribor pred svojim navijačima ni ne zaslužujemo Evropu.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Thu Aug 15, 2024 7:10 pm Potpuno prirodan sastav s obzirom da smo desetkovani u veznom redu i napadu. Ovde sat vremena pred utakmicu na ulicama Topole i ne liči na veliku posetu, s tim što će Slovenaca biti dosta više na tribinama nego Holandeza prošli put. Tako mi se čini, ali šta da se radi.
4 busa na naplatnoj upravo prošla.
Post Reply