Mislim da ce nam trebati dva ,jer cemo prodati ivanovica za 5 miliona bice para
VOJVODINA u Evropi
Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)
- Grbavica.021*
Борац из Бања Луке води 3:1 тренутно је 5 минут првог продужетка, ај Борац! 

Dvomeč protiv Maribora je pokazao koliko smo bespomoćni u napadu i da ne možeš u Evropu bez desetke i ozbiljnog špica.
Vukanović bleda senka nekadašnjeg igrača, Ivanović i Veličković zeleni, Nikolić superligaški prosek, a za Savićevića ni ne znam šta bih napisao.
Ali mi ćemo da čekamo Bamidelea, a dok ga čekamo izgubićemo u Evropi sve što možemo izgubiti, a u domaćem prvenstvu ćemo gubiti utakmice protiv direktnih konkurenata za visok plasman. Ipak on će se kad-tad pojaviti i eksplodirati protiv nekog Železničara, IMT-a ili Lučana.
Vukanović bleda senka nekadašnjeg igrača, Ivanović i Veličković zeleni, Nikolić superligaški prosek, a za Savićevića ni ne znam šta bih napisao.
Ali mi ćemo da čekamo Bamidelea, a dok ga čekamo izgubićemo u Evropi sve što možemo izgubiti, a u domaćem prvenstvu ćemo gubiti utakmice protiv direktnih konkurenata za visok plasman. Ipak on će se kad-tad pojaviti i eksplodirati protiv nekog Železničara, IMT-a ili Lučana.
Božo samo idi. Ko opet kaže da se da šansa Lazaru Nikoliću neka se banuje sam. Ivanovića terajte i uzmite koliko god para, samo neka ide, a što se tiče Bamidelea...bolje da prećutim.
BOŽO ODLAZI!!!
BOŽO ODLAZI!!!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- churguzijanac
Kad se špekuliše sa pojačanjima, onda neće ni bog da te pogleda.Da se ne ponavljam šta i di fali da budemo konkuretni u evropskim kvalifikacijama.Već napisano 100 puta.
Jedina dobra stvar je što nema više šta da odvlači pažnju od najvažnije teme:Nećeš Kopati Žvalavi!
Jedina dobra stvar je što nema više šta da odvlači pažnju od najvažnije teme:Nećeš Kopati Žvalavi!
- Mark Renton
Realno i treba da ode. Njegove izmene su dovele do poraza protiv Ajaksa, plus ono eksperimentisanje i kombinovanje tima kojim nas je namestio Čukaričkom, a protiv ebenog Tekstilca izveo najjači sastav.
Nema jedan jedini argument da ostane.
Ovo mi je tako tesko palo,cepnuo sam jednog bromosa i dalje mi dobro nije.
Sutra cu napisati post o svemu ovome.
Zasto mi u glavi odzvanja Lalatovic

-
Za Vojvodinu navijam svakako, ali ću oladiti na neko vreme od ovih luzera.
Ako već oni ne žele da igraju na pobedu i prolaz, zašto da se ja oko takvih amatera nerviram?!
Bandoviću što pre otkaz, najobičniji dunster i tu promene biti neće.
One cifre što su se spominjale za Ivanovića (više od milion, dečko nije ni za 100k eur, pogubljen potpuno, ne bi dao gol na još 5 ovakvih da smo igrali), Sičendžea (3.5m? smešno), itd, to sve može samo nekim slepcima da se podvali.
Bamidelea kupili za 600k, tragikomedija.
Savićević i Njegoš kao da su rekreativnu danas igrali.
Drugi po veličini grad u Srbiji koji ne može ni stadion da sredi, čeka da vladar udeli milostinju, prejadno.
Šta uopšte i očekivati od kluba koji vode zbiljići, bajatovići i ostala naprednjačka telad.
Sve u svemu, previše sam energije izdvojio na njih u ovoj turi, neka ih gledaju mame i tate u Topoli.
Last edited by Salvador on Thu Aug 15, 2024 11:47 pm, edited 1 time in total.
- Grbavica.021*
Честитке браћи из Бања Луке на пролазу у плеј оф! 

- Mare_Liman
Свака вама људи част што можете било шта да напишете после овог вечерас, ја сам емотивно тотално испражњен, пауза док се не вратимо на Карађорђе...
Честитке Борцу на плеј офу и сигурној ЛК
Честитке Борцу на плеј офу и сигурној ЛК

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Бандовић: Морамо да наставимо овим путем, стекли смо велико искуство и бићемо само бољи
https://www.fkvojvodina.rs/bandovic-mor ... amo-bolji/
https://www.fkvojvodina.rs/bandovic-mor ... amo-bolji/
- gospodinFKV
Ja sam govorio o tekmi sa Ajaksom, Sampdorijom, Bursom, itd.
Prethodnih X postova sam rekao da su Maribor i Djurgarden pravo merilo i test za ovu ekipu, jer ako pricamo o iskoraku, ove ekipe se moraju pobediti. Isto tako sam rekao da trenutak za smenu nije poraz od TSC-a, vec ispadanje od Maribora.
Shodno tome, da se ne ljudimo...svi odreda. Mars u pi**u materinu.
Morao sam malo da prosetam prvo, da ne bih zavrsio banovan na forumu. Nisam svakako planirao da ih vredjam na osnovu fizickog izgleda i da napadam licnosti, ali cu reci jedno, koliko-toliko u granicama lepog ponasanja i pravila foruma - vi ste najgrdje je*ene luzercine koje sam ikada gledao u dresu Vojvodine. Bez preterivanja. Najobicnije bete, kojima je sreca u nesreci to da za nijansu bolje pikaju loptu od neke bete iz tipa Zeleznicara, pa nosite ovaj sveti grb. I zbog toga se ljudi poput Koste Hadzija prevrcu u grobu. Moja je jedina greska to sto sam, po ko zna koji put, verovao da ste nesto vise. Niste. Vi ste fudbalski kusur.
Vidjao sam dobre ekipe bez srece, lose ekipe sa srecom, razne kombinacije istih, ali ovakav festival najobicnijeg pegla mediokriteta nikad nisam video.
Da se razumemo, u ovoj drzavi je sve kvalitetno i na mestu marginalizovano, a normalizovano da budes mrtvi prosek, bez licnosti, zelje i stava. U svim sferama drustva, od glave do repa ove trule smrdljive lesine. Zato nisam iznenadjen. Jesam besan kao ris, i bicu besan, jer od ovih go*ana ocekujem da se izdignu iz tog medokriteta. Makar na sekund. Nekim potezom, da li na terenu ili, ne daj boze, van njega. Da makar sa modikumom ponosa ponesu ime ovog kluba...ali ne. To se ne moze ocekivati od luzera. Luzera koje je ova blatustina od drustva stvorila.
Malo cu da porazmislim o tome, mada mi se cini da je ovo drvo, u koje smo se ovoga puta zakucali nakon sto smo se ''ugledali i okomili se'' na neki cilj, bilo ono drvo posle kojeg cu da kazem ''dosta je''. Zivim na dve stanice od jednog od najgotivnijih klubova na planeti. Zasto ja, koju pi**u materinu, ovo sebi radim, i zasto svoje zivce i svoj zivot trosim na ljudski i fudbalski kusur koji vec godinama obitava u klubu kojim su me preci prokleli.