VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)

Post by Deep Purple »

Osetim se kao Robert De Niro u filmu Taxi Driver.

Nemam šta da dodam i oduzmem, da ispadneš ovako moraš biti umetnik a mi to izgleda jesmo. Ja sam bio optimista i po ko zna koji put sam pojeo go**o, vreme je da ćutim i gledam u pod, nema više optimizma.

Verovatno bih se trebao ohladiti malo i od fudbala i od Vojvodine na koji mesec ali je jače od mene i gledaću i meč sa Radničkim jer znam da drugačije ne mogu, mazohizam.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Завршена сезона у европи пре краја сезоне купања. :lol:
Maki

Post by Maki »

@gospodinFKV
+1
Pošto sam ovaj put bio vozač, seo sam sa strane na severu i trezveno ispratio utakmicu. Baš je to i moj glavni utisak, da smo luzeri. Maribor je bio nokautiran u drugom poluvremenu i u produžecima, ali mi smo jebeni luzeri. Koliko su naši napadači Seri, Ivanović i Dele puta šutnuli na gol? Jednom, ili dvaput svi zajedno. Sve nam se namestilo, najbolji igrač im se rano povredio, na vreme dali gol, Var nas prvi put pogledao, suđenje odlično, protivniku je više smetala vrućina, ali šta vredi...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote: Thu Aug 15, 2024 11:56 pm Vi ste fudbalski kusur.
Jedino što bih dodao na tvoje izlaganje je da nisu samo fudbalski kusur, već veoma skup fudbalski kusur.

Sve ostalo, prilično u metu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kafa

Post by Kafa »

Mnogo sam lakše prihvatio ovo nego što sam mislio, valjda sam i očekivao ovako nešto.
Sad kreće sezona za prave slaninarske sladokusce, ispali iz Evrope, dva poraza od konkurenata u ligi, ide sada otkaz treneru, rasprodaja igrača, dovodi se 5-6 novih poslednji dan prelaznog roka i ajmo Jovo nanovo.
Ja sad očekujem da uprava malo ugasi vatru i smiri forum vraćanjem Voje :mrgreen:
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovo je previse i za mene. Vreme je da se malo distancira od Vose.
Luzerski mentalitet kod svih u klubu preovladava nad svima.
Samo izgovori, prazne price za malu decu i nista drugo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Јел има неко да изведе корнер,а да није Сери? Лузери!

Само сам то дошао да напишем, јер ме то живцирало целу утакмицу ! Немам више никакав коментар.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
N13

Post by N13 »

Ali bas nemamo srece ovog leta.
Mada srecu treba zasluziti.

Ne mozes u Evropi promasivati onoliko zicera. To trener (ko god bude) mora da poradi na treninzima. Mi jbt ne igramo toliko lose, sve odradimo, stvorimo stopostotnu sansu. I onda kao da nesto udje igracima u glavu, ne znaju da iskoriste sansu. Pogresne odluke. Boje se da sutaju. Na silu pokusavaju asistirati u situacijama kad je bolje sutati. Kada sutaju, cesto je bolje da su dodali. I to kad sutnu, od 7 metara gola, sutnu direkt u golmana. Jbg, sa takvim luzerskim promasajima i treba da ispadnes iz Evrope.

Pritom, meni je i dalje Bandovic najveci krivac. Nas nije izbacio iz Evrope danasnji mec (borili su se igraci, trosili, bili daleko bolji u preteskim uslovima za igru gde treba pobediti 2 razlike... ne mogu im zameriti). Nas je izbacio luzerski odigran mec u Sloveniji. Kada branis 1:1 i cekaj kraj moleci se da ne primis drugi gol, znaj da ces biti kaznjen. Ona simuliranja, povlacenje u odbranu poslesnjih 15 minuta... znao sam da cemo biti kaznjeninza to i izgubiti taj mec. Da smo odigrali casno i muski do kraja, siguran sam da bi bilo nereseno, ili ko zna, mozda bismo pobedili. Ovako smo morali na +40 stepeni i teskoj sparini da jurimo pobedu od 2 razlike, sto nije ni malo lako. Dakle, ispali smo zbog meca u Sloveniji, a ne ovog danas. Da smo danasnji pristup imali tamo, isli bismo dalje. E tu je Bandoviceva krivica.

Ali opet nisam za smenu u ovom trenutku. Nista nam smena trenera nece sad doneti... samo novi superligaski prosek. Jesam da se planira sada polako naredni trener. Da se napravi analiza kakav tip trenera nam treba, pa da se trazi takav. Mesecima neka ga traze, al da nadju pravog... na polusezoni ili kraju sezone, svejedno... samo pre priprema. Ako cemo brzinski traziti trenera sada, bice kontraproduktivno.

Inace, utisak veceri. Aplauz celog stadiona Ilicicu kada je izlazio. Gospodski, slaninarski :lala:

Jbg, ja sam i dalje previse bolestan. Ne mogu odustati od Vojvodine, cak ni posle ovoga. U jednom trenutku sam toliko svisnuo psihicki, da nisam znao da li sam u stanju da vozim nazad do NS-a. Ali me setnja do parkinga smirila, pa sad vec polako planiram put za Gornji Milanovac u nedelju... mnogo vazna utakmica nas ceka. Nadam se da Bandovic nece opet odmarati ceo tim.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Bandović: Da sam navijač Vojvodine, bio bih ponosan
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... san/489678
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ovo je bio meč ekipe koja nema plan, nema koheziju, nema taktiku. Sve na neki individualni potez. Ili je Boža epski dunster, ili Boža ne drži svlačionicu. Ili oba, što je isto moguće.
Kad na to sve dodaš sveopšti kukavičluk i luzeraj...dobro smo i prošli.
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

CRD FCV wrote: Fri Aug 16, 2024 1:26 am
Bandović: Da sam navijač Vojvodine, bio bih ponosan
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... san/489678
Piksi 2.0
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Ljudi sve je ovo isto...ovo se desilo i prošle sezone. Ispadnemo iz Evrope i dovedu novog trenera počne da pravi rezultatat i onda eto
Turija

Post by Turija »

Nisam gledao ni ovu utakmicu. Procitao samo komentare na Forumu.
Godinama istog, doveli su me dotle da ne moram, da ne osecam pripadnost i potrebu. Dovoljno mi je da pogledam rezultat utakmica, samo zbog toga sto me drugi ne interesuju ni toliko. Kritikovan sam na forumu, indirektno, sto ne idem na utakmice, sto ne verujem u kvalitet ekipe, da sam pesimista, a ustvari samo realno gledam na situaciju.

Nisu oni luzeri, oni jednostavno ne znaju - i to svi u Klubu. Nedorasli Vojvodini.

Sta dalje?
Sasvim je svejedno. Bice, jos dugo, isto. Dok ne dodju ljudi koji vole Vojvodinu, nema od Vose nista. A, dok se to ne desi, mozda se i ugasi? Zvanicni razlog ce biti dugovanje.

Da bi dosli ljudi koji vole Vosu i Novi Sad, Vosa mora da ispadne iz najviseg ranga, pa mozda i nize i krene se sve ispocetka.
Kako je rekao Mika Antic: za Vojvodinu cu navijati i u podsavezu.
Tada cu navijati, kao nekad. Ovo sada je Trgovacki. Trguju sa svemu ( igracima, trenerima, emocijama navijaca, ugledom...) pod brendom velikog kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Поздрав за све губитнике у клубу
Лепо сте испали
Turija

Post by Turija »

Da dodam.
Trenutno, do kraja prelaznog roka, jedino resenje je Mandaric, a da svi sadasnji daju ostavke, pa sta bude. Da se formira sve organizaciono novo u Klubu.

Mandaric ima novce, ne ovde, ima iskustvo fudbalsko i poslovno, i verujem da ne mora da slusa sta mu govore, a i da vise voli Vosu, od svih trenutnih.
To je neki novi pocetak, pre onog najtezeg. I, mozda, nacin da se takav izbegne?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply