Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Super Liga - sezona 2024/25

Post by gospodinFKV »

Rezimski okot prica o nekom postenju i sudjenju.

Image
srkins

Post by srkins »

Jahali su prvo jedni po njima su se pravila pravila ,morali su da osvoje sve .Sada je sve to isto samo se jahac promenio opet se cela liga stavlja u sluzbu jednog tima i ne bune se crni zato sto bi boze moj oni postenu ligu bune se jer vise nisu oni ti sto kradu
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Mislim da mi ne treba da se mesamo u njihova prepostena prepucavanja. Ne zna se ko je gori,terza je lopov,dzaja skola stara, a tole nekad bese avangarda :)
Sta sad mi svi ostali u ovoj napacenoj Srbiji treba da gledamo da sjase ove kurte da uzjase murte da opet ovi budu zadovoljni.
Bukvalno mi se povraca kad crveno-crni krenu da kenjaju o sudjenju i navlacenju, da vam pi*** materina svima vama postenima...
Dokle god se ovde TOK (tuzilastvo za organizovani kriminal) ne umesa i ne pohapsi boga oca ljudi nema tu price, a to se desiti nece naravno. Na nama je da svojom snagom udjemo u evropske grupe i budemo 3. u Srbiji toliko moze (toliko je dozvoljeno) ako smo mi sami kadri za to, naravno.
Je li govnaru kad ste nam ukrali kup, slavio si ga kao Boginju da ste osvojili, sta je sad, u fazonu eej kradete vec 10tak godina ajde mi sad malo opet, dosta je .... :juggle: :shit:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Što više vreme prolazi, to se više gadim ove izjave Stanojevića. Ne žali on za regularnošću, nego za ukinutim benefitima. Čak im ni nisu ukinuti svi, jer otkud grobarima 5 miliona za ovaj prelazni rok? Tačnije, što i Napredak ili Lučani nemaju tih istih 5 miliona od države za ovaj prelazni rok? Kako takve ljude ništa nije sramota, to neću nikad razumeti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Thu Aug 15, 2024 10:18 am Što više vreme prolazi, to se više gadim ove izjave Stanojevića. Ne žali on za regularnošću, nego za ukinutim benefitima. Čak im ni nisu ukinuti svi, jer otkud grobarima 5 miliona za ovaj prelazni rok? Tačnije, što i Napredak ili Lučani nemaju tih istih 5 miliona od države za ovaj prelazni rok? Kako takve ljude ništa nije sramota, to neću nikad razumeti.
Prvi ne volim Stanojevića i pored toga što sam podelio ja tu konferenciju ovde slažem se sa tobom. On je navikao da glumi žrtvu ali je opet rekao nešto što se “ne sme” i zato sam podelio.

U izrečenom ima dosta istine.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ma sve je to zamena teza i nastavak na njihovu vodenicu ideje da su oni nekakva ugnjetavana manjina, avangarda i da ih režim kinji dok u upravi sve sami režimski ljudi. Ne sad, nego od kada postoje. Ni jedan minut postojanja, kao ni crveno bela gamad nisu bili vođeni ljudima koji nisu u vlasti.
Io odio Belgrado
Stexman

Post by Stexman »

Deep Purple wrote: Thu Aug 15, 2024 10:34 am On je navikao da glumi žrtvu ali je opet rekao nešto što se “ne sme” i zato sam podelio.

U izrečenom ima dosta istine.
To sto on to rekao, samo govori o tome koliko obraza nemaju. Iako jeste istina u nekim izjavama, trebalo je da cuti i da kaze u sebi: sedi tu i ne kenjaj to isto smo i mi radili. Ili da je izjavio u tom fazonu: Ovo je nedopustivo iako smo iste stvari i mi radili, tome treba da se stane na kraj! E tad bi moglo da se kaze da mu je izjava korektna i istinita.
Ovako je ispalo samo da njihovo :shit: ne smrdi!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Neke stvari se ne govore ako se pre toga nisi iskonsultovao da li smeš da ih kažeš.
Generalno, nije rekao ništa strašno, ništa što se već nije čulo u nekoj varijaciji na tu temu.
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Thu Aug 15, 2024 10:18 am Što više vreme prolazi, to se više gadim ove izjave Stanojevića. Ne žali on za regularnošću, nego za ukinutim benefitima. Čak im ni nisu ukinuti svi, jer otkud grobarima 5 miliona za ovaj prelazni rok? Tačnije, što i Napredak ili Lučani nemaju tih istih 5 miliona od države za ovaj prelazni rok? Kako takve ljude ništa nije sramota, to neću nikad razumeti.
Ovog leta su otprilike isto potrošili koliko su i zaradili, s tim što će ako ispadnu iz Evrope sigurno prodati i Saldanju za kojeg će izvući lep novac.
Prošle sezone su samo kroz transfere završili u plusu od preko 8 miliona.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Karlsson wrote: Thu Aug 15, 2024 3:05 pm
Ovog leta su otprilike isto potrošili koliko su i zaradili, s tim što će ako ispadnu iz Evrope sigurno prodati i Saldanju za kojeg će izvući lep novac.
Prošle sezone su samo kroz transfere završili u plusu od preko 8 miliona.
A nemaju ni za licencu.

Sto se Stanojevica tice, svakom pravom navijacu Vojvodine treba da se gadi i samo pominjanje njegovog imena.
Secamo se finala kupa 2011. kako je samo slavio nakon one pljacke, jos rekao sudiji da prekine utakmicu.
Nema razlike medju blizancima!
Uprava napolje!
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Кад су у питању трансфери наших играча у иностранство, и кад почне фрљање с цифрама, не верујем ни Војводини а камоли близанцима или Чукаричком. Салдања јесте добар играч, али на основу чега он вреди 8 милиона? Писао бих још али журим у Тополу.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

УЕФА коефицијенти: Од Воше бод, од партизана пола, Србија на последњем месту у Европи овог лета

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eta/489705
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Офка повела против ТСЦ 1:0
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Милетић у Напретку.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply