5. kolo 24/25: Radnički (Kg) – VOJVODINA 2:2 (1:2)

ElMaestro13

Re: 5. kolo 24/25: Radnički (Kg) – VOJVODINA, ponedeljak 19h

Post by ElMaestro13 »

Ma lik je smešan, Treba juriti kondicionog iz štaba Vladimira Gaćinovića, onaj Pazar je bio najspremnija ekipa koja se pojavila u zadnje vreme u Srbiji. A kasnije i onaj mučeni Napredak do plejofa, samo na spremu i motivaciju...
CRD FCV

Post by CRD FCV »

2:0 нап најопаснији резултат који пут већ.

Меч је био леп на око, већином због скоро константног нападања обе екипе. Као да нико није умео да смири и задржи лопту.

Свидео ми се Росић са одбранама и испуцавањем. Не слажем се са прозивањем Ивановића. Добио је скоро сваки ваздушми дуел, то што после њега слабо шта буде је друга прича. Да уме да после тога сачува лопту гледали би ми њега уторком и средом на највећој сцени.

Деле гол главом и ногом са дистанце, прелеп гол. Показао да уме кад хоће, само да хоће чешће. Одбрана такође за похвалу уз пар киксева.

Голове смо примили исто као против Марибора. Лопта са десне стране, овај пут из корнера, и гол их пенала.

Оно што бих подвукао је да Радуловића треба послати у ГАТ. Он игра своју игру, ретко кад користан, скоро па никад. Још и безобразан.

Бандовић је требао раније да мења, Полетановић или Медојевић да се освоји средина терена.

Тешко је бити задовољан али се виде неке позитивне ствари у свему овоме.
ssnigd

Post by ssnigd »

Trenutno smo razbijena banda. Ima nekoliko igraca kojima je stalo, ali trule jabuke u timu dominiraju.
Uprava ovu zajebanciju na terenu moze lako da resi, pitanje da li sme ili zeli.
I pored napaljenog Radnickog, nas ovakvih neodgovornih i umornih, opet primamo golove zbog amaterizma i nezalaganja.
Ps. Utakmica je bila mozda gledljiva zbog "napadackog* fudbala. Realno, bila je ultra nekvalitetna sa gomilom tehnicki limitiranih igraca.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Re: 5. kolo 24/25: Radnički (Kg) – VOJVODINA 2:2 (1:2)

Post by Uvek sa tobom »

Шта је са изјавом тренера? Јел нашао неко?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja razumem sustinu foruma i smatram ga poslednjim bastionom slaninarstva u svojoj biti i jednim od poslednjih mesta gde u kontekstu Vojvodine nema uniformisanog razmisljanja ''po direktivi''.
E, sad, podrazumeva se da s nekim ''predznanjem udjes u kafanu'', jer pricamo o fudbalu, i onda polazim od toga se ovde svi (u manjoj ili vecoj meri) razumemo u fudbal, ali kad procitam nekad neke stvari u ovoj kakofoniji misljenja ljudi koji, do jednog svi, Vojvodini zele dobro, cesto se zapitam da li je u pitanju neznanje ili se iza tako nekih zakljucaka ipak krije pravdanje licnih stavova i trazenje dlake u jajetu u svakoj situaciji gde se pruza prilika da iste pravdate. To mogu da razumem po platformama poput Fejsa, gde svaka budala moze da pise sta hoce po komentarima, ali ovde zaista ocekujem vecu dozu samokritike pri pisanju. Retko kad je samo ono prvo, cesce je ono drugo, a najcesce je kombinacija ta dva u razlicitim razmerama.

Seri je i sa jednom nogom apsolutni bog otac fudbala u ovoj ekipi. Da mu sutra amputiraju jednu nogu i da skakuce bez staka po terenu, bice najmoderniji fudbaler kojeg imamo. To sto nije Mesi i nije dovoljno kvalitetan da iz utakmice u utakmicu sam resava sve, to je druga stvar, ali ne i njegova da resava. Ne moze jedan igrac igrati. Decko je verovatno i preumoran. Sve lopte maltene idu preko njega. Te ga seli na krilo, pa ga seli na desetku, pa je cas na polovini terena levo, za dve sekunde je u kaznenom i radi posao za trojicu.

Miha masi sanse, jer je u kanalu i pod ogromnim pritiskom, ali se itekako vidi da zeli dobro ekipi. Nije onaj spic koji van forme forsira sut na stetu svih ostalih. Vidi se zelja i da uposli saigrace, vidi se da radi za ekipu.

Penali koje je Butean napravio zaista nisu plod nekog neznanja i divljastva. Bas mi ga je zao, jer su oba na ivici, ne toga da li su penali ili ne, vec toga da mu je santimetar tu i tamo falio da do penala ne dodje. Ovde se vidi da je decko stavio ruku uz telo. Kakav vi polozaj ruke ocekujete kada neko trci? Video sam 1001 penal protiv Vojvodine, gde igraci masu rukama kao da su one reklame na naduvavanje sto ih pomera vetar. Ovde to nije slucaj, momak stavio ruku uz telo, ali jbg desilo se, saka je bila otvorenija jer je bio u trku.

Njegos je kapitencina i apsolutno zasluzuje i dres i traku, bez obzira na ''proslost''.

Sicenje nije kriv ni za jedan gol, decko se trudi i odlican je. U ovom blatu od lige, imamo nekoliko igraca koji odskacu kvalitetom toliko da mi nije jasno kako nam skauting sluzbu nisu ocerupali do sada, a ne tim.

Sto se same utakmice tice, treba naci podatak, ali mislim da smo u samom vrhu srpskog fudbala po broju utakmica koje smo remizirali posle 2:0. Ovo je stvar za psihologa, vise nego za bilo koga drugog. Takodje, kao sto smo i sumnjali, klasicna srpska posla - visoko raspolozenje iz prethodne sezone na staklenim nogama, pokoseno prvom preprekom na putu. Koliko puta smo videli ovo u srpskom fudbalu, reprezentaciji, klubovima? Tako to ide kad ne postoji sistem, nego se grade rezultati na temeljima raspolozenja, sto je recept za propast. Uvek.

Pozdravio bih i smenu i otkaz Bandovica. Sta god dodje prvo. Ponovicu se - Maribor i Djurgarden su bili dve ekipe koje su se mogle proci. Dva testa za njega kao trenera. Pao je vec na prvom. Hvala lepo, dovidjenja. Marko Savic.
N13

Post by N13 »

gospodinFKV wrote: Tue Aug 20, 2024 10:53 am Ja razumem sustinu foruma i smatram ga poslednjim bastionom slaninarstva u svojoj biti i jednim od poslednjih mesta gde u kontekstu Vojvodine nema uniformisanog razmisljanja ''po direktivi''.
E, sad, podrazumeva se da s nekim ''predznanjem udjes u kafanu'', jer pricamo o fudbalu, i onda polazim od toga se ovde svi (u manjoj ili vecoj meri) razumemo u fudbal, ali kad procitam nekad neke stvari u ovoj kakofoniji misljenja ljudi koji, do jednog svi, Vojvodini zele dobro, cesto se zapitam da li je u pitanju neznanje ili se iza tako nekih zakljucaka ipak krije pravdanje licnih stavova i trazenje dlake u jajetu u svakoj situaciji gde se pruza prilika da iste pravdate. To mogu da razumem po platformama poput Fejsa, gde svaka budala moze da pise sta hoce po komentarima, ali ovde zaista ocekujem vecu dozu samokritike pri pisanju. Retko kad je samo ono prvo, cesce je ono drugo, a najcesce je kombinacija ta dva u razlicitim razmerama.

Seri je i sa jednom nogom apsolutni bog otac fudbala u ovoj ekipi. Da mu sutra amputiraju jednu nogu i da skakuce bez staka po terenu, bice najmoderniji fudbaler kojeg imamo. To sto nije Mesi i nije dovoljno kvalitetan da iz utakmice u utakmicu sam resava sve, to je druga stvar, ali ne i njegova da resava. Ne moze jedan igrac igrati. Decko je verovatno i preumoran. Sve lopte maltene idu preko njega. Te ga seli na krilo, pa ga seli na desetku, pa je cas na polovini terena levo, za dve sekunde je u kaznenom i radi posao za trojicu.

Miha masi sanse, jer je u kanalu i pod ogromnim pritiskom, ali se itekako vidi da zeli dobro ekipi. Nije onaj spic koji van forme forsira sut na stetu svih ostalih. Vidi se zelja i da uposli saigrace, vidi se da radi za ekipu.

Penali koje je Butean napravio zaista nisu plod nekog neznanja i divljastva. Bas mi ga je zao, jer su oba na ivici, ne toga da li su penali ili ne, vec toga da mu je santimetar tu i tamo falio da do penala ne dodje. Ovde se vidi da je decko stavio ruku uz telo. Kakav vi polozaj ruke ocekujete kada neko trci? Video sam 1001 penal protiv Vojvodine, gde igraci masu rukama kao da su one reklame na naduvavanje sto ih pomera vetar. Ovde to nije slucaj, momak stavio ruku uz telo, ali jbg desilo se, saka je bila otvorenija jer je bio u trku.

Njegos je kapitencina i apsolutno zasluzuje i dres i traku, bez obzira na ''proslost''.

Sicenje nije kriv ni za jedan gol, decko se trudi i odlican je. U ovom blatu od lige, imamo nekoliko igraca koji odskacu kvalitetom toliko da mi nije jasno kako nam skauting sluzbu nisu ocerupali do sada, a ne tim.

Sto se same utakmice tice, treba naci podatak, ali mislim da smo u samom vrhu srpskog fudbala po broju utakmica koje smo remizirali posle 2:0. Ovo je stvar za psihologa, vise nego za bilo koga drugog. Takodje, kao sto smo i sumnjali, klasicna srpska posla - visoko raspolozenje iz prethodne sezone na staklenim nogama, pokoseno prvom preprekom na putu. Koliko puta smo videli ovo u srpskom fudbalu, reprezentaciji, klubovima? Tako to ide kad ne postoji sistem, nego se grade rezultati na temeljima raspolozenja, sto je recept za propast. Uvek.

Pozdravio bih i smenu i otkaz Bandovica. Sta god dodje prvo. Ponovicu se - Maribor i Djurgarden su bili dve ekipe koje su se mogle proci. Dva testa za njega kao trenera. Pao je vec na prvom. Hvala lepo, dovidjenja. Marko Savic.
Napokon post koji je objektivan, strucan i realan. :lala:

Nisam se oglasavao u ovoj temi do sad, jer nisam znao kako da nesto napisem, a da ne prozivam druge ljude koji pisu ovde svasta. A kao sto gospodinFKV rece, ovo sve vise lici na komentare na drustvenim mrezama.

Seri ovde isprozivan kao niko. Ne od pojedinaca, vec vecine. Razumem da svako svoje misljenje ima, ali ne mogu da shvatim da ljudi toliko ne razumeju fudbal.
Pa upravo i nasi igraci najvise njemu veruju... jer kad ne znaju sta ce sa loptom, traze njega, i kada to ima smisla i kada nema. On covek ide na svaku loptu, pokusava da je iznese, jer je najkvakitetniji sa loptom u nogama bez konkurencije. Otuda i tolike greske juce, preforsirali su ga. A upravo on je bio taj koji je mogao jednim potezom resiti utakmicu. I to bi uradio onim proigravanjem Radulovica nakon odlicnog iznosenja lopte, da je Radulovoc bolje reagovao. Ali mi navikli da on prolazi kao Mesi sve, pa cim 2 puta izgubi loptu, pocinje napusavanje. Jbt i Mesi je gubio lopte. A Seri je igrac Vojvodine, ne Reala i Barse.

Slicno i za Mihu. On decko nema fudbalski problem. Vec problem u glavi. Poleteo je posle onih licitiranja ciframa i stavljanjem u siri spisak za Euro. To koliko je poleteo pokazuju i njegove izjave pred Ajaks i Maribor. I na to kad se nadovezu promasaji, on je pod teskim pritiskom u glavi. A svako ko se bavio nekim sportom zna koliko pritisak utice na ucinak na terenu. Ali opet moze se videti da nije beskoristan na terenu. Proradice kad tad. A boljeg nemamo.

Slicno i Dele prethodnih utakmica. Iznapusavan, ali se moglo videti da ima u njemu nesto. To je i pokazao juce i siguran sam da ce tek pokazivati.
Turija

Post by Turija »

Da kazem neko svoje razmisljanje, iako nisam upucen u kvalitete predlozenih trenera, nego samo gledajuci globalno njihov rad (ako bi dovodili novog trenera?).
Prvo pitanje bi bilo sta Klub hoce od trenera i sta je cilj?
Ozbiljno se predlazu Savic i M. Veselinovic - dva moderna mlada trenera.

Moje neko vidjenje Savica na klupi je ako mislimo da teziste prebacimo na razvoj mladih igraca u Vosi.
Sa ovima oko 30 godina ne znam kako bi islo u vezi autoriteta Savica?

Ako bi se htelo sa nekom kombinacijom ovih starijih i mladjih, onda mislim da je M.Veselinovic bolja opcija. Ima vise iskustva i ,,deblji" CV, kao i ino iskustvo - pa mozda bi imao veci autoritet i kod starijih igraca?
Samo na osnovu te dve cinjenice iznosim svoju pretpostavku.

Koliko je Bandovic kriv za sadasnje rezultate, ne znam, ali je cinjenica da nije ostvario glavni cilj: plasman u LK.
Razlozi, mozda, nisu samo teren, ali to se ocito vidi i primarno gleda.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

У оквиру 6.кола суперлиге Србије екипа Војводине дочекаће Напредак из Крушевца у недељу (25.август) од 19:30 часова у Бачкој Тополи.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Што се тиче наше игре имали смо или неку брзоплетост да се одигра из прве па нам пресеку,или вишак потеза,непотребни дриблинзи а у ситуацији си да дуплим пасом избациш тог играча,вишак потеза,дављење лопте,успоравање акције.
Ми смо дали два гола,ал мало шта смо се питали на терену,стално су имали лопту,отворили се скроз и права је срамота што их нисмо дотукли са бар још два комада.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

gospodinFKV wrote: Tue Aug 20, 2024 10:53 am
Sa svim bih se složio osim sa ostavljenim delom. Napisao sam već ranije da nije ni Bandović problem već onaj kojo je doneo odluku da se ugovor produži pre kraja prošle sezone. Taj koji je doneo takvu odluku treba da ide prvi jer je sama odluka bila jako diskutabilna, a to nije bilo ni mesto ni vreme da se igra na rizik i donosi odluka.
Odmah u finalu se videla jako pogrešna postavka igre.
Zaista ništa protiv Bože ljudski jer mislim da čovek jednako ulaže u sve ovo kao i nabrojani fudbaleri iz gornjeg upisa.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ево изјава тренера после утакмице
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Savcic Luka wrote: Tue Aug 20, 2024 12:19 pm Napisao sam već ranije da nije ni Bandović problem već onaj kojo je doneo odluku da se ugovor produži pre kraja prošle sezone.
Ma sve je tu jasno, jer mora da postoji lanac odgovornosti. Bandovic nije najveci problem ovde, ali je i dalje problem ocigledno. Ono, imas visok pritisak i boli te zub jos pride. Sigurno neces reci ''a okej, zub neka ceka, nije prioritet jer imam visok pritisak i prvo to treba da resim''. Resavas stvari kako mozes i sta prvo mozes.
Kada gledamo trenere u novijoj istoriji, Boza je jedini ili jedan od retkih, koji su kod mene krenuli sa vrlo malo ili 0 kredita, a uspeli da izgrade dovoljno da kazem ''okej, pogresio sam.''

Ipak, ziveti od starih zasluga je recept za neuspeh, sto licni, sto kolektivni, i pre ili kasnije dolazi do bolnog otreznjenja. Primera radi, crna :shit: sad to prolaze sa Stanojem. Brat koji je izgradio karijeru u ligi gde je sve bilo podredjeno njegovom timu sada rapidno renda taj kredit.

Da se dobila neprelazna prepreka posle Ajaksa, mislim da niko ovde ne bi rec rekao, ali smo dobili dva tima koja su se morala proci. Ako posmatramo nase izlaske u Evropu, vise smo sada imali srece nego onomad kad smo igrali sa Serifom, jer se Bursa morala proci, a nisi imao popravni kao sada kada se ispalo od Ajaksa. Sam Bog zna kad cemo ponovo dobiti ovakvu sansu. S ovakvom igrom necemo nijednu sansu dobiti.
Beli

Post by Beli »

Ivanovica prodati sto pre. Dve leve noge ima. I kupiti nekog normalnog napadaca. Raulovica takodje. Tako moze da igra i da se ponasa u GAT-u ili Novom Sadu. Mada bi ga i odande verovatno najurili.
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ВОЈВОДИНА РЕМИЗИРАЛА СА КРАГУЈЕВАЧКИМ РАДНИЧКИМ У ПЕТОМ СУПЕРЛИГАШКОМ КОЛУ: Војводина испустила предност од два гола

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... -vojvodina
Locked