6. kolo 24/25: VOJVODINA – Napredak 1:2 (0:0)

draganas

Re: 6. kolo 24/25: VOJVODINA – Napredak, nedelja 19.30

Post by draganas »

denialalner wrote: Sun Aug 25, 2024 10:45 pm
draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 10:43 pm Super, možda neki trofej bi nam legao.

Kup recimo protiv grobara. :dance2:

Ono malo poštovanja; za čoveka koji nam je doneo malo radosti.
NIje dovoljno 3 i 4 mesto,osvojen kup

Ali nije lepa igra,
evo sad je lepaaaa
Taman za ispadanje........

Sa njim je igra bila dobra; šta god pričali.

Da ne idemo dalje oko igrača koje je imao.

Ali valjda se osećaš dobro kad iznapušavaš trenera koji je nešto OSVOJIO, za razliku od ovih što nam svake gosdine obećavaju neke bajke, a mi se pecamo.

Na kraju, njegovo ime ostaje upisano u istoriju ovog kluba, koliko god to nekoga bolelo.

Za razliku od ovoh majmunčina koje nas danas vode.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 10:52 pm
draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 10:43 pm Super, možda neki trofej bi nam legao.

Kup recimo protiv grobara. :dance2:

Ono malo poštovanja; za čoveka koji nam je doneo malo radosti.

Ali nije lepa igra,
evo sad je lepaaaa

Ali valjda se osećaš dobro kad iznapušavaš trenera koji je nešto OSVOJIO, za razliku od ovih što nam svake gosdine obećavaju neke bajke, a mi se pecamo.

Na kraju, njegovo ime ostaje upisano u istoriju ovog kluba, koliko god to nekoga bolelo.

Gari, podsetiću te da si bio među najglasnijima za dovođenje Zbiljića, pa si se sad odjednom reinkarnirao kao poštovalac imena i dela Lalatovića, kao predstavnika neke "druge strane" i "opozicije" :shock:

To što je ciganski pavijan upisan u istoriju je samo dokaz koliko se ovaj nesrećni klub srozao od jedne zdrave priče do toga da se lice sa naslovnice ovog fudbalskog režima, Milojević za siromašne, predstavlja kao Mesija.

Fuj.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Rabba wrote: Sun Aug 25, 2024 11:04 pm
draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 10:52 pm

Ali nije lepa igra,
evo sad je lepaaaa

Gari, podsetiću te da si bio među najglasnijima za dovođenje Zbiljića, pa si se sad odjednom reinkarnirao kao poštovalac imena i dela Lalatovića, kao predstavnika neke "druge strane" i "opozicije" :shock:

Fuj.
+1
Maki

Post by Maki »

Ne znam da li mi je gore bilo gledati prenos ili ove komentare na forumu. :roll:
Svoje sam rekao pre utakmice, a i odavno se ponavljam. Posle ovih ni kamen na kamenu neće ostati. Ni u Voši ni u državi.
Ni ovi koji sada botuju za Lalatovića ne sazlužuju ništa manji prezir. Dalje ruke od Vojvodine! :evil:
ssnigd

Post by ssnigd »

Jajarsko odlaganje protiv Pazara.
Brukanje na Brdu.
Karma protiv Maribora zbog svega toga.
Bol u kurcu protiv Kragujevca,
Niko ne preuzima odgovornost.

Posle Maribora nemam snage ni da se nerviram vise.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
draganas

Post by draganas »

Gari moj,

Pre svega iskreno mi je drago da površno pratiš šta pišem godinama; ipak nije uzlaud :devil: hvala :D

Elem - niko nije pisao ovde o povratku Lalata; samo kažem malo poštovanja za čoveka koji nam je doneo JEDAN od PAR trofjea u +100 godina kluba.

Ipak je ovo gospodski forum.

A parole protiv uprave/ Lalata/ Zbilje ostavite za tribinu; ili možda i nećete….

Ps.O igri Lalat Vs Presadjeni možemo do sutra da se kuckamo.

Čuj ovog brata dalje ruke od Vojvodine/ kralju Zbiljić napredno zgodan ti vodi klub. Dalje ne može :lol: :lol:
Maki

Post by Maki »

draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 11:13 pm Čuj ovog brata dalje ruke od Vojvodine/ kralju Zbiljić napredno zgodan ti vodi klub. Dalje ne može
Ne može dalje niti niže od Vučićevog i Eskobarovog garija Lalatovića, i nikakav njegov namešteni trofej ne priznajem. Ono nije bila regularna utakmica.
A ovu upravu nikada nisam branio, pogrešna ti je adresa.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 11:13 pm Gari moj,

Pre svega iskreno mi je drago da površno pratiš šta pišem godinama; ipak nije uzlaud :devil: hvala :D
Nećemo sad da se pravimo da je bilo puj pike ne važi, ok? :)
Nismo deca, nadam se.
draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 11:13 pm Elem - niko nije pisao ovde o povratku Lalata; samo kažem malo poštovanja za čoveka koji nam je doneo JEDAN od PAR trofjea u +100 godina kluba.
Dotičnog poštujem tačno onoliko koliko i vođu ovog ekonomskog tigra u kojem živimo a koga su puna usta "najuspešnijem treneru u istoriji kluba".
draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 11:13 pm A parole protiv uprave/ Lalata/ Zbilje ostavite za tribinu; ili možda i nećete….
I dalje mi je fascinantno da posle silnih godina pisanja ovde imaš viđenje da je ovo firmin forum...
draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 11:13 pm Ps.O igri Lalat Vs Presadjeni možemo do sutra da se kuckamo.
Nemoj, bolje je... Još ćemo se složiti na kraju...
Maki wrote: Sun Aug 25, 2024 11:21 pm Ne može dalje niti niže od Vučićevog i Eskobarovog garija Lalatovića, i nikakav njegov namešteni trofej ne priznajem. Ono nije bila regularna utakmica.
Jeb*te, Maki, ako počneš da pljuješ Poletanovića, pomisliću da sam postao podvojena ličnost...

Ah, da, a onda sam pročitao glasove za igrača utakmice :lol:
draganas

Post by draganas »

Maki wrote: Sun Aug 25, 2024 11:21 pm
draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 11:13 pm Čuj ovog brata dalje ruke od Vojvodine/ kralju Zbiljić napredno zgodan ti vodi klub. Dalje ne može
Ne može dalje niti niže od Vučićevog i Eskobarovog garija Lalatovića, i nikakav njegov namešteni trofej ne priznajem. Ono nije bila regularna utakmica.
A ovu upravu nikada nisam branio, pogrešna ti je adresa.
Daj pojasni molim te, da ostane zapisano.

Dakle kako kažeš neko nam je poklonio trofej? Pošto je namešten.

Zbog nekog Lalata i Vučića? Ili je neka druga teorija zavere?
draganas

Post by draganas »

Rabba wrote: Sun Aug 25, 2024 11:21 pm
Kup je kup :D

Da ne smaramo masu; ostalo sam preskočio kontam da se slažeš.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pre bih pristao na Aleksandra Stanojevića nego na Nenada Lalatovića :mrgreen:

Šalu na stranu sledećeg trenera treba birati između Željka Sopića i Damira Krznara, boljeg nećemo naći trenutno.

Željko Petrović je isto dobar trener ali je i on “blesav”

Eventualno Amar Osim ali na kraće staze.
Last edited by Deep Purple on Sun Aug 25, 2024 11:31 pm, edited 2 times in total.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

draganas wrote: Sun Aug 25, 2024 11:26 pm
Rabba wrote: Sun Aug 25, 2024 11:21 pm
Kup je kup :D

Da ne smaramo masu; ostalo sam preskočio kontam da se slažeš.
:lala:

Vidiš da možemo i normalno da se prepisujemo
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote: Sun Aug 25, 2024 11:04 pm Gari, podsetiću te da si bio među najglasnijima za dovođenje Zbiljića
Ne znam da li me secanje vara, ali kao da se secam da smo svi bili ''pumpadzijini botovi'' samo zato sto nismo bili za Zbiljica. :mrgreen:

Ma dajte Lalatovica! Kad je bal, nek je*u i princezu. Ionako smo napredno ruglo od kluba, bez principa, jeftina personifikacija plicaka ovog drustva. Kad bi klub bio osoba, bio bi onaj lik sto pije svako jutro kafu u kladionici i glasa za SNS ''jer ce ionako pobediti'', a i obecali su mu posao u Elektrovojvodini ako skupi 500 sigurnih glasova. Dajte Lalatovica, da upotpuni teatar apsurda, izbaci sve strance iz ekipe, dovede pet svojih superligaskih ziherasa i pretvori nas u Mladost iz Lucana. :greenbutt:

Hocemo cekati jos mesec dana ovog mucenja, pa da lepo prodje prelazni rok, kako bi novi trener dobio sto manje prostora za uspeh kad dodje u oktobru?

Ceka nas uzbudljivih mesec dana. Siroka je paleta slobodnih dunstera. Ima nekoliko kvalitetnijih resenja, ali nemojmo se tako grubo saliti... :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Лалата поштујем за све што је урадио за клуб, сигурно је један од најуспешнијих тренера, са онаковом екипом је имао резултате, свиђало се то неком или не. Сад тренутно нисам за његово довођење, али исто сматрам да неког бољег неће ни довести. Ова сезона је упропаштена, нека остану у Тополи лакше ће ми бити, и ове и следеће сезоне.

Едит: надам се да ће куп што пре да испаднемо и тамо!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Frustracija zbog svega ovoga ovde dostiže vrhunac.
Valjda mora tako.
Da ne bude zabune, pošto sam ja prvi pomenuo Lalatovića večeras, ne zagovaram uopšte njegov povratak nego samo kažem da smo u iznudici da se po svaku cenu nešto menja hitno, a u takvim okolnostima obično rešenja i ne budu sjajna. Zbog toga sam predlagao da Bandović ostane do zime, ali pošto je očigledno da je svlačionica u teškom haosu bojim se da su šanse za to čekanje jako male.
PS Što se tiče osvojenog kupa, pisati da je osvojen neregularno je teška besmislica, da ne upotrebim neku adekvatniju reč.
Locked