Uprava
- gospodinFKV
Re: Uprava
U trenutku kada je ovom budjavom rezimu najvise potrebno 'leba i igara, rezimski puleni zakazuju sa ovim drugim. 

- Red Marquis
- Moderator
Meh, onaj najvažniji im neće se ovako obrukati, nažalost.gospodinFKV wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 10:55 am U trenutku kada je ovom budjavom rezimu najvise potrebno 'leba i igara, rezimski puleni zakazuju sa ovim drugim.![]()
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
S obzirom na to kako zapocinju utakmice i kakve padove u igri imaju u ovoj banana drzavi...cuj mene ligi...drzavi, pitanje je koliko ce prastati to Norvezani. Rastavili su Poljake.
- Grbavica.021*
Јел то она титула што обећавате као ваше остале бајке?!
Zbiljić da je ozbiljan čovek pre svega bi smenio Marka Jovanovića a onda naravno i trenera. Ne ide da se samo menjaju treneri a da glavni krivac ostaje.
Upropastiti onakvu energiju posle Amsterdama ne moze svako.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
+1
Glavni krivac je zapravo Zbiljić, ali on nam dođe kao neki kolonijalni namesnik koga ne možemo menjati. Zato je i jedini od koga možemo očekivati, ako ne spasenje, onda nekakvo privremeno olakšanje.
Inače, večeras sam saznao iz veoma relevantnog izvora bliskog RTV, da je Maribor bio odobrio prenos za 10.000 evra, ali su iz uprave odbili da plate. Toliko o Zbiljiću i sponzorima.
Njemu priznajem kao zaslugu jedino što je insistirao na dovođenju Mede i Polutanovića, inače bismo postali 100% crnogorsko-ciganski klub.
Energiju je u Amsterdamu upropastio sam trener nepotrebnim kukavičlukom na 8 min do kraja i sledstveno logičnim porazom, posle su samo nastavili da prave nove greške i sve se samo kotrljalo na dole do ovog sada već totalnog debakla.
Zbiljića realno boli ona stvar jer mu je ovaj klub samo sporedni hobi, a ostali su nebitni u celoj priči.
Nije njima stalo ni do rezultata, ni do prenosa, ni do stadiona, samo malo da se obrnu neke pare, a za sve ostalo su obični poltroni koji čekaju "šefa" da im kaže šta da rade

- Red Marquis
- Moderator
- Uvek sa tobom
Има ли капетана на броду?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Pisao sam vec u temi posle Amsterdama, neki redosled dogadjaja koji je doveo do tog gola. Najvise je tu doprineo Vukan sa svojom "povredom", pa naknadnom izmenom. Slazem se da je to bilo prenaivno odradjeno.
Po meni, apsolutno jajarsko odlaganje tekme sa Pazarom je unistilo taj pozitivan talas koji smo svi osetili. Ajaks u Topoli nas je spustio na zemlju, a onda ona tumbanja na Brdu i sramotna igra su unistila sve proliveno.
Ako cemo da se vratimo na upravu.
Cene ulaznica za Ajaks, klasicno pilicarsko halavljenje za par hiljada EUR vise. Organizacija same distribucije karata. Nepostojanje bilo kakvog vida marketinga za jednu takvu temu. Nemanje reakcije na zajebavanja na terenu. Totalno rasulo na svim nivoima.
Mi nemamo lidera u ekipi, svlacionici, terenu. Neko ko ce Radulovicu i Deleu nalupati samare zbog nezalaganja.
Jos gore, mi nemamo lidera ni u klubu. Neko cija rec ce se slusati i od koga ce svi strepeti. U pozitivnom smislu.
Gojko Kacar wrote:
Napisao sam skoro nakon jedne utakmice za igru i igrače, a sad sa punim pravom to pišem i upravi. Vas u u najboljoj meri opisuje jedna reč - IMPOTENCIJA!
Nije ni kraj avgusta, a mi smo se pozdravili sa Evropom, a i prvenstvom. Prvenstvom koje je NAJGORE u evropskim okvirima, a možda i šire. Dovešćemo četvrtog (ili petog? - ne može čovek više ni pohvatati) trenera u vašem dosadašnjem mandatu i izgleda da niko ne smatra da je takav haos nečija odgovornost.
Neke od izjava Zbiljića u prvom obraćanju na skupštini kluba:
Bukvalno ništa od ovoga nije realizovano uz dodatak da smo trenutno 14. na tabeli. Pa gde je zapelo, majstori?
Nije ni kraj avgusta, a mi smo se pozdravili sa Evropom, a i prvenstvom. Prvenstvom koje je NAJGORE u evropskim okvirima, a možda i šire. Dovešćemo četvrtog (ili petog? - ne može čovek više ni pohvatati) trenera u vašem dosadašnjem mandatu i izgleda da niko ne smatra da je takav haos nečija odgovornost.
Neke od izjava Zbiljića u prvom obraćanju na skupštini kluba:
Već za nekoliko meseci, a da ne kažem i za godinu, dve, Voša će da izgleda po svim načelima modernog fudbala i modernog biznisa.
Jedan je da izborimo plasman u Evropu, što je veoma važno, najbolje bi bilo direktno u Ligu šampiona, ako ne, onda kroz kvalifikacije sa pozicije broj dva. Ukoliko to ne uspemo, onda da se plasiramo u Ligu Evrope, jer tako punimo budžet i spremamo se za godine koje dolaze.
Drugi pravac u koji najviše verujem je rad omladinske škole i iskreno verujem da je to najbolji deo kluba u prethodnim godinama i siguran sam da će tako da nastavi i gospodin Grujić sa svojim saradnicima. Želimo da češće gledamo igrače kao što su Milošević, Majstorović, da produžimo ugovor sa Kabićem i da on bude zvezda kluba
I treći pravac je nešto za šta, kao neko ko je diplomirao na marketingu, mogu da kažem da je bilo malo zapostavljeno i na niskom nivou u prethodnom periodu, a to je marketing.
Hvala svim prijateljima koji su mi poručili šta znači biti na trećem mestu, ali iskreno, niti ja, niti Dušan Bajatović, niti ostali članovi uprave znamo da igramo za treće mesto. Da se niko ne ljuti, ali mi sigurno idemo na prvo mesto od prvog kola.
Bukvalno ništa od ovoga nije realizovano uz dodatak da smo trenutno 14. na tabeli. Pa gde je zapelo, majstori?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nekad su u fudbalu u ovakvim situacijama kada nema ko drugi ovu ulogu preuzimali navijaci. A mi kanda ni to vise nemamo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ono sto meni nije jasno, zasto niko u medijima nije napravio intervju sa Zoranom Kunticem, a uradio je vrhunski posao sa Serijem
Isto tako, sada, sa Mandaricem, da li je jos u Vosi ili nije?
Ako neko od forumasa ima kontakt sa njima, bilo bi od velikog znacaja i koristi da gostuju na Forumu.
Ili bi, mozda, prosli kao Korac ( iako nista lose nije rekao ni za koga)?

Isto tako, sada, sa Mandaricem, da li je jos u Vosi ili nije?
Ako neko od forumasa ima kontakt sa njima, bilo bi od velikog znacaja i koristi da gostuju na Forumu.
Ili bi, mozda, prosli kao Korac ( iako nista lose nije rekao ni za koga)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov