Jel Kokanović i dalje naš igrač? Nema informacija iz kluba o igračima na pozajmicama i dvojnim registracijama.Forza Voša wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 1:08 pm PS. I Bukinac je bonus, Kokanovic u GAT-u je takodje bonus.
7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA 0:0
- Grbavica.021*
Re: 7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA, nedelja 21.05 (A1P)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
Јебем ли га како после силних дешавања и резултата сам и данас оптимиста, цео дан данас некако имам леп осећај за вечерашу утакмицу, и ако сам рекао себи да ћу баталити, бар до повратка на Карађорђе након репрезентативне паузе и да се нећу нервирати поготво не вечерас опет не могу дочекати... Ко ће дати гол, добро питање, 1-2, Црномарковић и Деле ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- churguzijanac
Jeste Deep, verujem da je finansijska situacija u klubu mnogo bolja.Naprodavalo se vala ko nikad pre pa kako i ne bi bilo bolje.Deep Purple wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 12:16 pmMoram se ja nadovezati na to, mnoge ljude u i oko kluba možeš tako komentarisati i imaš apsolutno pravo i apsolutno si u pravu, sportske radnike ovoga tipa ne, jer je čovek sa konferencije bio u klubu kada nisu imali plate i u hiljadu puta goroj situaciji.churguzijanac wrote: ↑Sat Aug 31, 2024 9:45 pm I ovaj je u gazdinoj guzi. Kanda moraš biti u guzi da bi radio i napredovao.
Nisam optimista.Al ajd videćemo u nedelju.
On komentariše onako kako za njega jeste a to je da je što se tiče uslova i finansija situacija unutar kluba hiljadu puta bolja u odnosu na samo koju godinu.
Ne podržavam što mora ovako javno da to kaže ali njega razumem.
Mnogi ljudi žive i preživljavaju od Vojvodine i tu platu nose kući, njihova perspektiva i percepcija je onda normalno i drugačija od naše.
Ono što je gledam i što me jedino interesuje to je rezultat.Reči ne vrede pišljivog boba.Drugo što me interesuje je infrastruktura ili ti stadion i to su jedine dve stvari po kojima ću da merim ovu upravu.Mislim ja sam njih već izmerio, ali eto još su u mandatu, pa možda me iznenade.
-
Današnji derbi u UK priprada Feynordu.
I srpski će pripasti pola belom-pola crvenom.
I srpski će pripasti pola belom-pola crvenom.
Deluje da su plate redovne, i to je nesto o cemu ne bi trebalo ni govoriti u klubu kakav je Vojvodina i gradu kakav je Novi Sad.churguzijanac wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 6:15 pmJeste Deep, verujem da je finansijska situacija u klubu mnogo bolja.Naprodavalo se vala ko nikad pre pa kako i ne bi bilo bolje.Deep Purple wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 12:16 pmMoram se ja nadovezati na to, mnoge ljude u i oko kluba možeš tako komentarisati i imaš apsolutno pravo i apsolutno si u pravu, sportske radnike ovoga tipa ne, jer je čovek sa konferencije bio u klubu kada nisu imali plate i u hiljadu puta goroj situaciji.churguzijanac wrote: ↑Sat Aug 31, 2024 9:45 pm I ovaj je u gazdinoj guzi. Kanda moraš biti u guzi da bi radio i napredovao.
Nisam optimista.Al ajd videćemo u nedelju.
On komentariše onako kako za njega jeste a to je da je što se tiče uslova i finansija situacija unutar kluba hiljadu puta bolja u odnosu na samo koju godinu.
Ne podržavam što mora ovako javno da to kaže ali njega razumem.
Mnogi ljudi žive i preživljavaju od Vojvodine i tu platu nose kući, njihova perspektiva i percepcija je onda normalno i drugačija od naše.
Ono što je gledam i što me jedino interesuje to je rezultat.Reči ne vrede pišljivog boba.Drugo što me interesuje je infrastruktura ili ti stadion i to su jedine dve stvari po kojima ću da merim ovu upravu.Mislim ja sam njih već izmerio, ali eto još su u mandatu, pa možda me iznenade.
Medjutim, sve ostalo je daleko, daleko od onoga sto uprava FKV treba da donese i doprinese. Da ne ponavljam sto je napisao kolega forumas @churguzijanac.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rosić-Baros-Crnomarković-Korać-Butean-Njegoš-Poletanović-Seri-Savićević-Radulović-Veličković
Na klupi 6 bonusa i vrlo tanka situacija, u šoku sam koliko je loša klupa pa ovo je baš tanko...
Na klupi 6 bonusa i vrlo tanka situacija, u šoku sam koliko je loša klupa pa ovo je baš tanko...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Овде нема ко ни на контре гол да да... Кораћ или Црномарковић доносе 3 бода

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Ja imam osećaj da će Seri da ga zavuče...
-
Ценим да смо мањи распад од њих,плус су играли у Среду.Наш везни ред и одбрана су бољи од њиховог,у нападу и на клупи смо тањи.Уз добру тактику можемо их добити.
Sichenje ni na klupi. Vukan ispred Mede u startnih 11??? Mogao je tu "desetku" da igra i Poletanovic ili cak i Njegos.
Ps. Prilika da nam Natho i Kovac opet zavuku. Po tradiciji
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
U šoku sam koliko u ovom sastavu nema nikoga za koga bih ja mogao da navijam, osim Koraća i donekle Poletanovića. Bruka i sramota! Šta je ovaj Krtolica koji k***c zvao Medu na konferenciju, šta bre on izigrava!? Ko mu je diktirao tim!? Šta je promenio u odnosu na Dunstera? Gde su mu muda?
Potpuno sam ravnodušan prema ishodu dok ne vidim bar jednog vojvodinolikog derana na terenu.
Само да нас судија, или ми сами себе не осакатимо са неким црвеним. Или они са повредом. Клупа кратка али не и толико лоша.
Меда џокер из рукава.
Играј Вошо!
Меда џокер из рукава.
Играј Вошо!
- Mare_Liman
Маки опусти се, тахтички све, Меда позван на конференцију за медије, мисле да излазимо са сланинарима због гурања Кртолице на место тренера, ми их изненадимо са циганима и странцима у екипи, после Меда улази као џокер са клупе, даје гол ко Енвер ако се не варам 2013, са 30 метара ал овог пута од стативе, Јовановић кратак, Меда дотрчава до севера љуби грб, а Кртолица са клупе шири руке и виче Збиљи "јесам рекао" ...
Link?
Na areni 1 puštaju hajlajtse cigana.
Na areni 1 puštaju hajlajtse cigana.
Stojim u mestu gubim vreme