Trebalo bi da stignu tri fudbalera.Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 9:35 amЈел мислио на овај понедељак или један од три понедељка?ZBILJIĆ ZA MBS: Verovatno ću u ponedeljak da dam nalog za dovođenje napadača iz Francuske!
Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Do kada?Deep Purple wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 10:41 amTrebalo bi da stignu tri fudbalera.Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 9:35 amЈел мислио на овај понедељак или један од три понедељка?ZBILJIĆ ZA MBS: Verovatno ću u ponedeljak da dam nalog za dovođenje napadača iz Francuske!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Koji su inicijali? Koja godišta? Domaći, domaći stranci ili strani stranci?
Jel bar jedan "reprezentativac jedne od okolnih država"?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Bez palete drva poslednjeg dana, ja prelazni rok ne prihvatamDeep Purple wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 10:41 amTrebalo bi da stignu tri fudbalera.Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 9:35 amЈел мислио на овај понедељак или један од три понедељка?ZBILJIĆ ZA MBS: Verovatno ću u ponedeljak da dam nalog za dovođenje napadača iz Francuske!

Sala Deep, nemoj da se ljutis

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Uvek sa tobom
Помислићу да се граничимо само са једном државом

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Ne znam ko su fudbaleri ali iskreno mislim da su jedan stranac i bonus u napadu i eventualno neko krilo, bar po mojoj logici nekoj. Neko da zameni Radulovića ako ode i dva napadača.
@Savcic Luka je imao priliku da me upozna i voleo bih ako bi mogao ovde da kaže da nisam nikakav bot (izvini što te maltretiram), niti da radim za nekoga, sve što podelim je samo moja dobra volja i cimanje za sve nas koji trošimo svoje vreme ovde.
Voleo bih samo da stavim tačku na to jer trošim puno energije zbog voljenog kluba a i živaca jer nam ide rezultatski loše a ima i dalje ljudi koji sugerišu na tako nešto.
@Savcic Luka je imao priliku da me upozna i voleo bih ako bi mogao ovde da kaže da nisam nikakav bot (izvini što te maltretiram), niti da radim za nekoga, sve što podelim je samo moja dobra volja i cimanje za sve nas koji trošimo svoje vreme ovde.
Voleo bih samo da stavim tačku na to jer trošim puno energije zbog voljenog kluba a i živaca jer nam ide rezultatski loše a ima i dalje ljudi koji sugerišu na tako nešto.
Znači golman, centarhalf i krilo kojeg ćemo da guramo u špicaDeep Purple wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 11:53 am Ne znam ko su fudbaleri ali iskreno mislim da su jedan stranac i bonus u napadu i eventualno neko krilo, bar po mojoj logici nekoj. Neko da zameni Radulovića ako ode i dva napadača.

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Po poslednjem intervju "zvezdana" Zbiljica za odredjenu kladionicu....
Najavio je pojacanje,napadac iz Francuske.....
Nesto je razocaran u klub iz RS,bratski,
jer ne zeli ispod cene da daju neke igrace
Konkretno :
David Vukovic 2003,
visoko krilo i igra podjednako dobro na oba krila
odbio je seniore BIHa
bio bi bonus igrac,
eksplodirao je prosle polusezone
14ut 6g 3 asistencije
Daje samo evrogolove
Jovo Lukic 1998,napadac
za Borac 108 ut 32 golova
Zanimljivi igraci su Mircetic 2006,Susic 2005.....
Svi oni su bili na meti czv,dok je bio tu izraelac......vrv i partizana
Najavio je pojacanje,napadac iz Francuske.....
Nesto je razocaran u klub iz RS,bratski,
jer ne zeli ispod cene da daju neke igrace
Konkretno :
David Vukovic 2003,
visoko krilo i igra podjednako dobro na oba krila
odbio je seniore BIHa
bio bi bonus igrac,
eksplodirao je prosle polusezone
14ut 6g 3 asistencije
Daje samo evrogolove

Jovo Lukic 1998,napadac
za Borac 108 ut 32 golova
Zanimljivi igraci su Mircetic 2006,Susic 2005.....
Svi oni su bili na meti czv,dok je bio tu izraelac......vrv i partizana
- Deep Purple
Kakav Jovo Lukić, navijači ga teraju iz Borca motkom, nema kvalitet ni za sredinu tabele Bh Lige.
-
Borac igra vcrs drugi mec u ligiDeep Purple wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 1:11 pm Kakav Jovo Lukić, navijači ga teraju iz Borca motkom, nema kvalitet ni za sredinu tabele Bh Lige.
Na prvom mecu je dao 2 gola
Teraju ga,
kao sto su se ovde terali Zukic(koji rastura sad u austriji),Topic i dr.
Gledao sam Borac - Ferencvaroš taj Jovo Lukić je ko Mrkajić gradi se jak u duelu i nisam ništa više video.
- Uvek sa tobom
Нико се мени из Борца није посебно свидео ових пар утакмица што сам гледао у Европи.Deep Purple wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 1:11 pm Kakav Jovo Lukić, navijači ga teraju iz Borca motkom, nema kvalitet ni za sredinu tabele Bh Lige.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !