@Cane
A, ko je kriv sto domacih talenata nema skoro deceniju? I cim se prokljuvi neki, odmah ga prodaju kao poluproizvod, a novci ispare. Ni adekvatnih pojacanja, ni infra strukture, ni igraca, ni rezultata.
Ako ce nam Jovic iz Borca biti pojacanje, onda bolje ne dovoditi nikog i dati minute Borovini.
PS
Ja ne mogu da verujem da si napisao da uprave rade sizifovski posao Stvarno sam iznenadjen.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote: ↑Tue Sep 03, 2024 1:15 pm
@Cane
A, ko je kriv sto domacih talenata nema skoro deceniju? I cim se prokljuvi neki, odmah ga prodaju kao poluproizvod, a novci ispare. Ni adekvatnih pojacanja, ni infra strukture, ni igraca, ni rezultata.
Ako ce nam Jovic iz Borca biti pojacanje, onda bolje ne dovoditi nikog i dati minute Borovini.
PS
Ja ne mogu da verujem da si napisao da uprave rade sizifovski posao Stvarno sam iznenadjen.
A ja dragi moj Turija ne mogu da verujem da ti (a izgleda i još poneko) nisi dobro pročitao moj upis
Autorski moj je samo prvi pasus u kome se čitko navodi odakle sam preuzeo i na šta se odnosi tekst ispod. Ceo drugi pasus, uz to i označen navodnicima je prenet sa navedenog profila na FB. Tako da ako se neko slaže ili ne slaže ja nisam adresa za polemiku s iznetim stavovima. Pri tome svako ko ima par minuta vremena može otići na FB i uveriti se da autor ovog profila i nije baš neki maloletni klinac koji se slabo razume nego bih po onome što se tamo može naći rekao da čovek ima neposrednog i višedecenijskog dodira s "domaćim" fudbalom. A naravno da je svako mišljenje podložno osporavanju pa i to njegovo.
Inače, meni ta rečenica uopšte nije bila ključna da prenesem tekst nego ukazivanje da je iz perspektive nekog inostranog igrača neuporedivo primamljivija opcija igrati u fudbalskom i životnom okruženju neke od razvijenijih zapadnih zemalja nego na ovim našim "regionalnim" prostorima. Tako da to treba imati u vidu kad se i ovde na forumu iznose različite želje i predlozi po pitanju mogućih pojačanja.
Razumem da je citat, ali kad se nesto citira, onda se slazes ili osporavas. Ja sam pretpostavio da se slazes u celosti, pa i sa poslednjim delom citata?
Mogu da se slozim da sam pogresno pretpostavio da delis celokupno misljenje sa autorom. Ostavio si ga otvorenim, zato se razlicito i tumaci.
Okej
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ma Stipe je patka.....ona ce u lijepu njihovu. Al bojim se za tog Jovica ako ga je Zbilja procenio kao Vukica posto je licno insistirao i na jednom i na drugom.....decka ne poznajem al kako ga hvalite bojim se da ce doci
Mene interesuje kako to Zbiljić može nekog da hoće? Čoveku jedina veza sa sportom to što liči malo na dve lopte... Bez da se neko uvredi, ni ja nisam daleko
Danilo wrote: ↑Tue Sep 03, 2024 3:15 pm
Ma Stipe je patka.....ona ce u lijepu njihovu. Al bojim se za tog Jovica ako ga je Zbilja procenio kao Vukica posto je licno insistirao i na jednom i na drugom.....decka ne poznajem al kako ga hvalite bojim se da ce doci
Није Јовић него Јово Лукић
Надам се да је за њега патка.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Realno nama treba Luka Jović a mi dovodimo Jova Lukića.
To lepo oslikava stanje u klubu
Edit: Zbiljić sem što je marketing ekspert izgleda da je i fudbalski skaut.
Bas sam hteo da pisem kako se niko ne hvata za Pericinu nacionalnost, kao kod trenera Barisica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ja sam kriv, a ne @Danilo, jer sam prvi permutovao.
Tek toliko o poznatom napadacu iz inostranstva.