Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

slanina wrote: Thu Sep 05, 2024 2:50 pm
Rabba wrote: Thu Sep 05, 2024 2:33 pm
slanina wrote: Thu Sep 05, 2024 1:56 pm https://www.index.hr/sport/clanak/rijek ... ostalo_d_0

Evo predlog da i mi nekog maznemo ispred nosa,za naše uslove ok.
Očigledno je bilo na primeru Perice da u duelu Rijeke i Vojvodine, Rijeka apsolutno odnosi prevagu.
Pa zar nismo sad stabilni finansijski i uzesmo 5 milki... :cheers:
U tom trouglu nije samo novac igrao ulogu, mi smo njega mogli da dovedemo samo da je Rijeka odustala kao što i jeste bila nakon što je odbio njihovu ponudu i oni nisu hteli da ga plate više, tu smo se uključili mi i ponudili mu koliko želi ali se Rijeka ponovo vratila i ponudila mu onoliko koliko želi. Mi da bi njega doveli morali bi da ga pretplatimo i platimo više nego Rijeka u prevodu on je Hrvat i naravno da mu je lepše da igra kod kuće ako su slične ponude.

E sad što Rijeka dovodi toliko napadača to ne znam, možda puste tek pridošlog Komnena Andrića?
Last edited by Deep Purple on Thu Sep 05, 2024 3:33 pm, edited 1 time in total.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

slanina wrote: Thu Sep 05, 2024 2:50 pm Pa zar nismo sad stabilni finansijski i uzesmo 5 milki... :cheers:
Izneo sam svoje laičko mišljenje na temu, da li u ovoj temi ili gde već, nema 48 sati. Kontam da je deo namenjen za transfere potrošen na Njegoša, Veličkovića, Delea i Barosa i da smo sad u "daj šta daš" modu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Jedno je sigurno, traže se opcije koje će doći za džabe, a moraće biti dobro plaćeni.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ja se samo nadam, da iz ocaja da nam treba napadac necemo dovoditi drva tipa Vukic ili Asceric. Poznati smo po tome.
Ako je to opcija, onda bolje postaviti Delea na spica ili se muciti sa Velickovicem, a polako uvoditi Borovinu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Salvador

Post by Salvador »

Turija wrote: Thu Sep 05, 2024 2:06 pm
Sve je to posledica i cena ispadanja iz Evrope, pa delom, i 14 mesta na tabeli.
Treba puno, puno rada, napora i srece da se sledeceg leta ponovo nadjemo u kvalifikacijama za evropsko takmicenje.
Propustile su se 2 godine, koje se nikako nisu smele propustiti.
Sada je to, gotovo, nemoguca misija naci se u i tim kvalifikacijama.
Upravo tako, to je ono o čemu smo puno pisali ovde, pobeda nad Ajaxom pa onda nad Mariborom je bila velika šansa da se podignemo na duže, a ne samo da igramo ove godine u nekoj ligi Evrope, a sa propustenim porazom je samo produbljena agonija i sve će biti teže iskopati se iz tog mulja.
Nažalost, to nikome u upravi nije bilo jasno, a većinu verovatno i zabole ona stvar.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da ne duplam link, išao je na temi za Karađorđe
dnevnik wrote:У потрази за играчем који би у шпицу напада Војводине попунио празнину, насталу повредом Вукановића и трансфером Ивановића у Енглеску, лицитирано је и име нападача бањалучког Борца Јова Лукића. Против тузланске Слобода (2:0) Лукић је постигао оба гола, а у следећем мечу са ГОШК-ом из Габеле (3:0) није ни био у протоклолу, што су поједини медији брже, боље, преточили у информацију да 25-годишњи Бањалучанин каријеру наставља у Војводини.

Ништа од тога. Ако је контаката у том смеру и било, Вошин спортски сектор наставља потрагу за центарфором. Јово Лукић не задовољава стандарде новосадског супелигаша.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Salvador wrote: Thu Sep 05, 2024 5:08 pm
Turija wrote: Thu Sep 05, 2024 2:06 pm
Sve je to posledica i cena ispadanja iz Evrope, pa delom, i 14 mesta na tabeli.
Treba puno, puno rada, napora i srece da se sledeceg leta ponovo nadjemo u kvalifikacijama za evropsko takmicenje.
Propustile su se 2 godine, koje se nikako nisu smele propustiti.
Sada je to, gotovo, nemoguca misija naci se u i tim kvalifikacijama.
Upravo tako, to je ono o čemu smo puno pisali ovde, pobeda nad Ajaxom pa onda nad Mariborom je bila velika šansa da se podignemo na duže, a ne samo da igramo ove godine u nekoj ligi Evrope, a sa propustenim porazom je samo produbljena agonija i sve će biti teže iskopati se iz tog mulja.
Nažalost, to nikome u upravi nije bilo jasno, a većinu verovatno i zabole ona stvar.
Samo jedno objašnjenje tražim pa mi nismo ispali iz evrope zbog manje ambicije uprave u smoslu prelaznog roka, prelazni rok je odrađen jako dobro, sačuvana okosnica ekipe, osim Zukića niko nas bitniji nije napustio pred te mečeve, očekivati od nas neke bolje prelazne rokove od prethodna dva trenutno bi bilo previše.

Mi smo ispali jer smo teški luzeri i to je to.

Ja ovoj upravi zameram neke druge stvari, što nisu mogli ranije da organizuju zamenu trave ili da odlože posle kvalifikacija za evropu pa bi svakako igrali negde van svog stadiona dok se postavlja ali tek nakon kvalifikacija.

Zameram katastrofalan marketing, zameram što vraćaju izdajice itd…
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Taj luzeraj počinje od uprave. To boljenje penista se prenosi na igrače, navijače, klub. Kad klub se ne potrudi, tačnije, potrudi se da se ništa i nikog ne alarmira pred meč sa Ajaksom. Ako pukne u svlačionici, a verovatno nije puklo zbog samo zbog jedne stvari, sigurno je bilo i ljubomore oko visina ugovora novajlija i slično, i tu uprava ima svoj uticaj, tj, nedostatak istog.
Ako uprava odluči da sa jednim jedinim napadačem odigra kvalifikacije jer zna da je glavni cilj njega istog prodati jer jedino njega i mogu prodati (ovo nije kritika Ivanoviću, ovo je kritika njima), ko je kriv? Da ne pominjem već sto puta što sam rekao činjenicu da na mesto Zukića nismo nikog doveli već nam ona primadona UN igrala. Dobro, tu može i Boža biti jedini krivac jer je hteo ekipu bez kreativaca. Ekipi od starta fale neke pozicije, koga tu kriviti no upravu?

Da smo samo luzeri, ispali bi iz Evrope ali bi gurali u ligi.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

@Deep
Da gledamo samo ekipu, sto je i najbitnije, nismo imali ono sto je trebalo i moralo se imati: realizatora i pravog organizatora ( da izbegnem naziv desetke). Nama je taj igrac bio krilni napadac ( Seri).
Ne mozes pobediti, ako ne dajes golove i nemas kontrolu igre na protivnickoj polovini. Mi jesmo stvorili neke sanse, ali sve to izgledalo dosta stihijski.

Ne vredi sada dalje komentarisati. Pa, Vosa i je i u nasoj ligi na pretposlednjem mestu sa istim tim sastavom.
Pricu o velikom klubu, svetom grbu i dobrim igracima vise ne mogu da slusam, jer to je kicenje tudjim perijem - nekih davnih generacija igraca i uprava. Odavno od toga nema nista.
Vidis dokle smo stigli, da vise niko nece u Vosu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Dani prolaze a od pojačanja ni traga ni glasa :evil:
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Radnicki KG direktno ponudio Gluscevica Zbiljicu. I to za vrlo male pare, samo da dele procente od naredne prodaje. Zbiljic rekao da mu je zanimljiv, ramislja se o tome…
P.S. Nadam se da ovi sto me kritikuju da “ispaljujem imena” sad shvataju neke stvari…
ssnigd

Post by ssnigd »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:31 am P.S. Nadam se da ovi sto me kritikuju da “ispaljujem imena” sad shvataju neke stvari…
Ako nije problem da pojasnis kakve stvari sada shvatamo. Mozda nisam najbolje ispratio prethodne upise.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:31 am Radnicki KG direktno ponudio Gluscevica Zbiljicu. I to za vrlo male pare, samo da dele procente od naredne prodaje. Zbiljic rekao da mu je zanimljiv, ramislja se o tome…
P.S. Nadam se da ovi sto me kritikuju da “ispaljujem imena” sad shvataju neke stvari…
Maradona, ti li si? :mrgreen:

Ako imaš informacije iz kluba, onda ih ili predstavi tako, ili ih nemoj predstavljati... Nabili ste ti i ovaj gari sa kojim si se prepisivao jedno 20 imena, bez nekog objašnjenja šta ti ljudi treba nama da znače. Ukoliko smo bili u pregovorima sa nekim od tih igrača, super, ali bi bilo ok da je postojao nekakav kontekst.

Inače, to sa Gluščevićem zvuči jako suludo. Ne za procente, nego što ga nama nude... Kakva je misterija srpski fudbal i šta sve krije, to je spektakularno...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Вукановић се повредио 1. августа, данас је 6. септембар, више од месец дана спортски директор није способан да доведе нападача, па после нека га неко брани, о тренеру да не причам, прошла нам је прва недеља паузе без нападача!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:31 am Radnicki KG direktno ponudio Gluscevica Zbiljicu. I to za vrlo male pare, samo da dele procente od naredne prodaje. Zbiljic rekao da mu je zanimljiv, ramislja se o tome…
Ne ispaljuješ ti imena, ko god malo prati tvoje upise može da “provali” da si sportski radnik, imaš puno informacija u vezi Radnika a i iz Skandivanije, što je okej da me nešto pogrešno ne shvatiš.
Post Reply