Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Uvek sa tobom wrote: Fri Sep 06, 2024 9:45 am Вукановић се повредио 1. августа, данас је 6. септембар, више од месец дана спортски директор није способан да доведе нападача, па после нека га неко брани, о тренеру да не причам, прошла нам је прва недеља паузе без нападача!
Amaterizam. Tačno se vidi da nemaju nikakve planove, već da se sve radi eto tako. Isto i za trenresku poziciju. Ako si znao da ćeš Bandoviću dati otkaz, zašto nisi imao spremnu zamenu već?
Salvador

Post by Salvador »

Deep Purple wrote: Thu Sep 05, 2024 8:33 pm
Salvador wrote: Thu Sep 05, 2024 5:08 pm
Turija wrote: Thu Sep 05, 2024 2:06 pm

Sve je to posledica i cena ispadanja iz Evrope, pa delom, i 14 mesta na tabeli.
Treba puno, puno rada, napora i srece da se sledeceg leta ponovo nadjemo u kvalifikacijama za evropsko takmicenje.
Propustile su se 2 godine, koje se nikako nisu smele propustiti.
Sada je to, gotovo, nemoguca misija naci se u i tim kvalifikacijama.
Upravo tako, to je ono o čemu smo puno pisali ovde, pobeda nad Ajaxom pa onda nad Mariborom je bila velika šansa da se podignemo na duže, a ne samo da igramo ove godine u nekoj ligi Evrope, a sa propustenim porazom je samo produbljena agonija i sve će biti teže iskopati se iz tog mulja.
Nažalost, to nikome u upravi nije bilo jasno, a većinu verovatno i zabole ona stvar.
Samo jedno objašnjenje tražim pa mi nismo ispali iz evrope zbog manje ambicije uprave u smoslu prelaznog roka, prelazni rok je odrađen jako dobro, sačuvana okosnica ekipe, osim Zukića niko nas bitniji nije napustio pred te mečeve, očekivati od nas neke bolje prelazne rokove od prethodna dva trenutno bi bilo previše.

Mi smo ispali jer smo teški luzeri i to je to.

Ja ovoj upravi zameram neke druge stvari, što nisu mogli ranije da organizuju zamenu trave ili da odlože posle kvalifikacija za evropu pa bi svakako igrali negde van svog stadiona dok se postavlja ali tek nakon kvalifikacija.

Zameram katastrofalan marketing, zameram što vraćaju izdajice itd…
Ispali smo i zbog lošeg trenera, što je direktna odgovornost uprave.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Neki su me bez razloga prozivali kao da ja imam "koristi" od nekih igrača koje sam ovde poslao, a nijedan kojeg sam poslao nije poslat bez razloga jer se svaki manje ili više pominjao kao potencijalni igrač, osim onog krila koje je bila šala.

Što se Gluševića tiče, u Radničkom misle da kod trenutnog trenera i u trenutnoj ekipi ne može da dostigne neku ozbiljnu cifru za prodaju i da je udario u limit što se kaže. Zato imaju predlog da ga daju Vojvodini kojoj treba bonus za realno simbolično obeštećenje, i da dele procente od naredne prodaje jer Vojvodina ima moć da ga proda za par miliona, što će Radnički teško uraditi. Računica je jasna, u pitanju je lova i obostrani interes, a ne što ima nekih problema sa Gluščevićem.

Inače mislim da nije u redu odavati izvore, ko želi da veruje može, ko ne želi takođe je legitimno.
hvylarn

Post by hvylarn »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 11:55 am Neki su me bez razloga prozivali kao da ja imam "koristi" od nekih igrača koje sam ovde poslao, a nijedan kojeg sam poslao nije poslat bez razloga jer se svaki manje ili više pominjao kao potencijalni igrač, osim onog krila koje je bila šala.

Što se Gluševića tiče, u Radničkom misle da kod trenutnog trenera i u trenutnoj ekipi ne može da dostigne neku ozbiljnu cifru za prodaju i da je udario u limit što se kaže. Zato imaju predlog da ga daju Vojvodini kojoj treba bonus za realno simbolično obeštećenje, i da dele procente od naredne prodaje jer Vojvodina ima moć da ga proda za par miliona, što će Radnički teško uraditi. Računica je jasna, u pitanju je lova i obostrani interes, a ne što ima nekih problema sa Gluščevićem.

Inače mislim da nije u redu odavati izvore, ko želi da veruje može, ko ne želi takođe je legitimno.
Po čemu se on razlikuje od malog Aleksića? Nije baš da je otišao za neku simboličnu cifru..
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

hvylarn wrote: Fri Sep 06, 2024 11:59 am
ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 11:55 am Neki su me bez razloga prozivali kao da ja imam "koristi" od nekih igrača koje sam ovde poslao, a nijedan kojeg sam poslao nije poslat bez razloga jer se svaki manje ili više pominjao kao potencijalni igrač, osim onog krila koje je bila šala.

Po čemu se on razlikuje od malog Aleksića? Nije baš da je otišao za neku simboličnu cifru..
Da budem malo prost, po tome što je glup ko ona stvar :mrgreen: Dečku treba novi izazov, stalno mu treba dodavati gas i nema glavu ko Aleksić. U Radničkom već misli da je megazvezda, u Vojvodini ne bi smeo tako da se ponaša. Aleksić je druga priča, mentalno. Igraće on i u Kragujevcu i dalje, ali neće napredovati skoro pa ništa.
hvylarn

Post by hvylarn »

Hvala na objašnjenju. Sa jedne strane mi je jasno što KG nama nudi, nisu oni uopšte u ljubavi sa gamadom iz Beogradskog pašaluka. Sa druge strane, mogli su ga zavaljati da su hteli nekome preko, samo je pitanje za cifru koju bi želeli. Nama bi mogao višestruko da se isplati, kao Kragujevčanima.
Ako je istina to što kažeš, sa malim se mora opasno poraditi, a kod nas se to nije najbolje pokazalo upravo kod naših omladinaca.
Karlsson

Post by Karlsson »

hvylarn wrote: Fri Sep 06, 2024 12:41 pm Hvala na objašnjenju. Sa jedne strane mi je jasno što KG nama nudi, nisu oni uopšte u ljubavi sa gamadom iz Beogradskog pašaluka.
I Kragujevac je bio u Beogradskom pašaluku.
hvylarn

Post by hvylarn »

Karlsson wrote: Fri Sep 06, 2024 12:45 pm
hvylarn wrote: Fri Sep 06, 2024 12:41 pm Hvala na objašnjenju. Sa jedne strane mi je jasno što KG nama nudi, nisu oni uopšte u ljubavi sa gamadom iz Beogradskog pašaluka.
I Kragujevac je bio u Beogradskom pašaluku.
Odnosilo se na trenutna blizanačka smeća i okolne filijale. :)
FORD

Post by FORD »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:31 am Radnicki KG direktno ponudio Gluscevica Zbiljicu. I to za vrlo male pare, samo da dele procente od naredne prodaje. Zbiljic rekao da mu je zanimljiv, ramislja se o tome…
P.S. Nadam se da ovi sto me kritikuju da “ispaljujem imena” sad shvataju neke stvari…

U ovom trenutku to je najbolja stvar koju mogu da urade ovi nasi iz uprave. Za mene jako dobar igrac plus bonus. Mislio sam da je tako nesto neizodljivo, da je skup za nas ali sa procentima + kes ko zna.

Dovesti njega i jos nekog napadaca, moja zelja je Ohi. Negde sam procito da traze 400 000 evra za njega sto i nije puno a eksta je igrac.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

hvylarn wrote: Fri Sep 06, 2024 12:41 pm Hvala na objašnjenju. Sa jedne strane mi je jasno što KG nama nudi, nisu oni uopšte u ljubavi sa gamadom iz Beogradskog pašaluka. Sa druge strane, mogli su ga zavaljati da su hteli nekome preko, samo je pitanje za cifru koju bi želeli. Nama bi mogao višestruko da se isplati, kao Kragujevčanima.
Ako je istina to što kažeš, sa malim se mora opasno poraditi, a kod nas se to nije najbolje pokazalo upravo kod naših omladinaca.
Ponudili su ga i Vazuri u zamenu da im da Ugresica, to je jedan od najtalentovanijih omladinaca Partizana, da im otpise procente od Mircetica i da im da nesto malo love, kao sto bi i Vojvodina. Zvezdi ga nece nuditi znate i sami zbog cega, zaratili su opasno i samo pratite kakva odmazda sledi kroz sudjenje i druge opstrukcije.
hvylarn

Post by hvylarn »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:52 pm
hvylarn wrote: Fri Sep 06, 2024 12:41 pm Hvala na objašnjenju. Sa jedne strane mi je jasno što KG nama nudi, nisu oni uopšte u ljubavi sa gamadom iz Beogradskog pašaluka. Sa druge strane, mogli su ga zavaljati da su hteli nekome preko, samo je pitanje za cifru koju bi želeli. Nama bi mogao višestruko da se isplati, kao Kragujevčanima.
Ponudili su ga i Vazuri u zamenu da im da Ugresica, to je jedan od najtalentovanijih omladinaca Partizana, da im otpise procente od Mircetica i da im da nesto malo love, kao sto bi i Vojvodina. Zvezdi ga nece nuditi znate i sami zbog cega, zaratili su opasno i samo pratite kakva odmazda sledi kroz sudjenje i druge opstrukcije.
Mnogo su tražili Partizanu. Ne znam koja je suma u pitanju. Ali ova ponuda nam više odgovara u svakom smislu. Videćemo na šta će ispasti.
draganas

Post by draganas »

Mali je iz CZ, zvezdaš tako da nam je i to plus da ga dovedemo.

Osećao bi se među svojima kod nas.
Turija

Post by Turija »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:52 pm
Ko pamti slucaj Zjajo, zna o cemu pises. Nije Vosa tad imala tim za ispadanje, ali se posle, svega toga, vratila na velika vrata. Tako da je cak i profitirala. Nazalost, bila je to labudova pesma Vojvodine.
E sad, nece tako ici sa Sumadincima. Mnogo je to tvrd(ji) orah.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
denialalner

Post by denialalner »

ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:31 am Radnicki KG direktno ponudio Gluscevica Zbiljicu. I to za vrlo male pare, samo da dele procente od naredne prodaje. Zbiljic rekao da mu je zanimljiv, ramislja se o tome…
P.S. Nadam se da ovi sto me kritikuju da “ispaljujem imena” sad shvataju neke stvari…

Upropastili mu transfer u Paok za milionski transfer ( trazili jos vise para)
cekali engleze da se upecaju (zbog predispozicija i brzine)

Ako je tako,kao sto kazes,
ne treba puno razmisljati :)
hvylarn

Post by hvylarn »

U intervjuu koji traje 26 minuta, Subotin je otkrio Englezima sve o Mihi i sve što bi potencijalno mogli da dobiju od njega, a mi izdvajamo nekoliko najzanimljivijih odgovora uz preporuku da poslušate ceo intervju na kraju.
https://engleskifudbal.org/cempionsip/m ... S0cltiPvNQ
Post Reply