Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Transferi

Post by Milan »

Ako neko možda ima neki kontakt baš od Miloša Subotina, zamolio bih da mi prosledi. Unapred hvala!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Fri Sep 06, 2024 3:14 pm Ako neko možda ima neki kontakt baš od Miloša Subotina, zamolio bih da mi prosledi. Unapred hvala!
https://www.linkedin.com/in/milossuboti ... um=ios_app
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Minja
Imam u Kg neke prijatelje, poznanstvo kroz posao koje je preraslo u nešto malo više. Iz njihove priče znam da nas generalno cene u Kg i da razmišljaju vrlo slično. Kako fudbalski, tako i po onom što je neodvojivo od fudbala, a ovde zabranjeno spominjati.
I nije im potreban nekakav naročit marketing. Naravno, njima je ovo možda i najveći uspeh, dok smo mi u kanalu po različitim temema.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

denialalner wrote: Fri Sep 06, 2024 2:37 pm
ElMaestro13 wrote: Fri Sep 06, 2024 1:31 am Radnicki KG direktno ponudio Gluscevica Zbiljicu. I to za vrlo male pare, samo da dele procente od naredne prodaje. Zbiljic rekao da mu je zanimljiv, ramislja se o tome…
P.S. Nadam se da ovi sto me kritikuju da “ispaljujem imena” sad shvataju neke stvari…

Upropastili mu transfer u Paok za milionski transfer ( trazili jos vise para)
cekali engleze da se upecaju (zbog predispozicija i brzine)

Ako je tako,kao sto kazes,
ne treba puno razmisljati :)
Imali su ponudu Rakova od 700.000 sto ie sve zadovoljilo tamo, ali dva alava lika (jedan vrlo poznati agent i jos jedan clan uprave i to ne njihov prvi covek da ne bude zabune) su trazili 900.000 da bi u razlici od 200.000 mogli da se istale. Naravno da je Rakov odbio jer nisu ovca za šišanje.
Maki

Post by Maki »

Da ne polemišemo previše, jasno je da dečka treba uzeti, jer nam urgentno trebaju bonusi koji mogu odmah da igraju. To što je ciganski isprdak ne znači puno za momka od 20 godina, koji je prošao sve mlade nacionalne selekcije i koji već ima oko 40 superligaških mečeva za Radnički. Ako pogledamo njegovu karijeru, on je praktično došao u BGD u srednju školu da bi već u 18. godini prešao u Proleter i posle u RFK Novi Sad, što znači da mu je naš grad druga, ili treća kuća, i da bi rado došao.
Potencijalno je to novi Radulović, ali verujem da stari uskoro ide.
Treba nam bar još tri ovakva mlada igrača.
Danilo

Post by Danilo »

Glušcevic senior je igrao i ostavio dubok trag u Vojvodini.Sada je agent , mali nije prosao u par timova i imao je ok sezonu u Radnickom nista posebno....Gluscevic je u u velikom ratu sa Terzicem....preko veze je bio na spisku....nama izgleda je potvrdjen transfer decaka ofanzivnog veznog 19godina iz Nemacke, odrastao igra za nasu repku under ne znam koja selekcija. ne poznajem ga.
Nema igraca, jel nas je mnogo odbilo....ili trazi mnogo para .....
Karlsson

Post by Karlsson »

Marko Mladenović. Nema ko drugi.
Maki

Post by Maki »

Dobro bi bilo da dođe, ali onda Popović i Butraković vise, a nisam siguran da su išta slabiji, o Veličkoviću da ne govorimo.
Fale nam mladi desni bek i centarfor. Možda i iskusni centarfor, ali to bi bilo baš papreno skupo, a ne vidim zašto bismo bacali pare. Bolje graditi ekipu za sledeću sezonu. Romanić je izgleda još u igri, Partizanu je preskup, cena mu je dostigla blizu milion. Koliko li tek koštaju iole kvalitetni strani centarfori, čak i kada su slobodni igrači?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri Sep 06, 2024 5:56 pm Marko Mladenović. Nema ko drugi.
Pregovarali smo sa njim i nije došao, čim nema još klub možda se situacija promenila.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Danilo wrote: Fri Sep 06, 2024 5:51 pm Glušcevic senior je igrao i ostavio dubok trag u Vojvodini.Sada je agent , mali nije prosao u par timova i imao je ok sezonu u Radnickom nista posebno
Kakve veze imaju Igor i Matija Gluščević
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Rabba wrote: Fri Sep 06, 2024 7:53 pm
Danilo wrote: Fri Sep 06, 2024 5:51 pm Glušcevic senior je igrao i ostavio dubok trag u Vojvodini.Sada je agent , mali nije prosao u par timova i imao je ok sezonu u Radnickom nista posebno
Kakve veze imaju Igor i Matija Gluščević
Nikakve.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

To i napisah.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Deep Purple wrote: Fri Sep 06, 2024 7:38 pm
Pregovarali smo sa njim i nije došao, čim nema još klub možda se situacija promenila.
Da se nadovežem ono što ja čuo je da su malom veliki problem fizikalije i da je to najveći znak pitanja u vezi njega i sato se do sad i posle dobre juniorske sezone doveo do nekog ugovora na višem nivou.

Fudbalsko znanje generalno nije upitno.

Iskreno mislim da ne bi smeli da ga propustimo ako nam se ukaže prilika da ga dovedemo pa neka se Veličković i on bore za minute, nama bonusi svakako trebaju.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ако УН свакако иде нама треба појачање на тој позицији, играо је у Немачкој и имао завидну статистику, сад јебига, видећемо како би то било у сениорској конкуренцији, ал свакако да би донео квалитет, велика је разлика између немачке и нас у сваком погледу, па контам да се тај прелаз у сениорски део не би толико ни осетио
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote: Sat Sep 07, 2024 8:38 am
Deep Purple wrote: Fri Sep 06, 2024 7:38 pm
Da se nadovežem ono što ja čuo je da su malom veliki problem fizikalije i da je to najveći znak pitanja u vezi njega i sato se do sad i posle dobre juniorske sezone doveo do nekog ugovora na višem nivou.

Fudbalsko znanje generalno nije upitno.

Iskreno mislim da ne bi smeli da ga propustimo ako nam se ukaže prilika da ga dovedemo pa neka se Veličković i on bore za minute, nama bonusi svakako trebaju.
Sta znaci fizikalije tacno?

Nije ni Lazar Jovanovic imao fizikalije, ali sa odlicnom tehnikom se to nadoknadi.
Kup je nas!
Post Reply