Transferi
Re: Transferi
Da li je blizu neki špic, šta se dešava?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Uvek sa tobom
Ја сам више за то да се нађе нови способнији спортски директор.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Uvek sa tobom wrote: ↑Sat Sep 07, 2024 2:02 pmЈа сам више за то да се нађе нови способнији спортски директор.
+ milion.
Mi bismo se najviše usrećili teranjem Marka Jovanovića. Odavno ga je trebalo skloniti i ne znam šta se više čeka s tim???!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Imati otvorene ruke da napravis tim tri godine i uvedes klub u Evropu i ti to ne iskoristis.Uvek sa tobom wrote: ↑Sat Sep 07, 2024 2:02 pmЈа сам више за то да се нађе нови способнији спортски директор.
Ljudi koji imaju obraza bi sami napustili klub!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
ElMaestro13 wrote: ↑Fri Sep 06, 2024 5:24 pmImali su ponudu Rakova od 700.000 sto ie sve zadovoljilo tamo, ali dva alava lika (jedan vrlo poznati agent i jos jedan clan uprave i to ne njihov prvi covek da ne bude zabune) su trazili 900.000 da bi u razlici od 200.000 mogli da se istale. Naravno da je Rakov odbio jer nisu ovca za šišanje.denialalner wrote: ↑Fri Sep 06, 2024 2:37 pmElMaestro13 wrote: ↑Fri Sep 06, 2024 1:31 am Radnicki KG direktno ponudio Gluscevica Zbiljicu. I to za vrlo male pare, samo da dele procente od naredne prodaje. Zbiljic rekao da mu je zanimljiv, ramislja se o tome…
P.S. Nadam se da ovi sto me kritikuju da “ispaljujem imena” sad shvataju neke stvari…
Upropastili mu transfer u Paok za milionski transfer ( trazili jos vise para)
cekali engleze da se upecaju (zbog predispozicija i brzine)
Ako je tako,kao sto kazes,
ne treba puno razmisljati![]()
Taj Rakov je nudio slican novac za Vukovica,
škrtare za pare.
A zaradili su, samo na
Anteu Crncu 11 mil (doveden za sa 1mil) nista spec igrac
i nasem nasem Vladanu Kovacevicu 5mil (doveden za 1mil)....
Dovedi jeftino, skupo prodaj
Gle cuda dovode igrace ugl u23,
mahom u21 igrace
-
Raków ima problem sa stadionom ono je veća ruina od karadjordja i na njemu ne mogu da igraju evropu. Pošto grad ne interesuje fudbal uopšte moraju sami da ga srede. Tako da ih razumem skroz.denialalner wrote: ↑Sat Sep 07, 2024 6:32 pmElMaestro13 wrote: ↑Fri Sep 06, 2024 5:24 pmImali su ponudu Rakova od 700.000 sto ie sve zadovoljilo tamo, ali dva alava lika (jedan vrlo poznati agent i jos jedan clan uprave i to ne njihov prvi covek da ne bude zabune) su trazili 900.000 da bi u razlici od 200.000 mogli da se istale. Naravno da je Rakov odbio jer nisu ovca za šišanje.denialalner wrote: ↑Fri Sep 06, 2024 2:37 pm
Upropastili mu transfer u Paok za milionski transfer ( trazili jos vise para)
cekali engleze da se upecaju (zbog predispozicija i brzine)
Ako je tako,kao sto kazes,
ne treba puno razmisljati![]()
Taj Rakov je nudio slican novac za Vukovica,
škrtare za pare.
A zaradili su, samo na
Anteu Crncu 11 mil (doveden za sa 1mil) nista spec igrac
i nasem nasem Vladanu Kovacevicu 5mil (doveden za 1mil)....
Dovedi jeftino, skupo prodaj
Gle cuda dovode igrace ugl u23,
mahom u21 igrace
Iako im je vlasnik jedan od najbogatijih ljudi u Poljskoj trenutno se ne rasipaju ali rade mnogo dobar posao!
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Pera Centar
Sto srećno?Uvek sa tobom wrote: ↑Sun Sep 08, 2024 8:12 amhttps://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ana/491367
Срећно Гио!
Taj deran nikad nije ni trebao da dodje u Vojvodinu, poluamaterski fudbaler, umesto da je igralo neko nase dete, ovi dadoše minute poluigracu iz Gruzije.
Ali nije samo on problem svi koji su dosli iz inostranstva skupo plaćeni polu igrači od Serija (neefikasnog) do Delea i beka rumuna ne zaslužuju mesto u Vojvodini.
Vojvodina mora da selektora, kao što je urađeno 1989 igrače sličnog mentaliteta iz Vojvodine, Baranje, Podrinja. Igrači iz inostranstva treba da imaju mnogo više kvaliteta i da donose prednost u igri.
@Pera Centar
Ne slazem se sa tvojim misljenjem o Seriju.
Seri je odlican krilni, pa cak i vezni, igrac ( dribling, pas, brzina, lakoca i sigurnost u kontroli lopte..) igrac koji prevazilazi nasu ligu. Da jos i realizator, sta mislis gde bi onda igrao?
Trenutno je najbolji igrac Vojvodine. Da mu dovedu pravog cenatarfora i jednog tehnicki dobro potkovanog ofanzivnog veznog, tek bi se se onda videlo koliko vredi.
Mi sansu ne bi stvorili da nema Serija. To je toliko ocigledno.
PS
O Deleu i Rumunu, prerano je za zakljucke.
Seri je odlican krilni, pa cak i vezni, igrac ( dribling, pas, brzina, lakoca i sigurnost u kontroli lopte..) igrac koji prevazilazi nasu ligu. Da jos i realizator, sta mislis gde bi onda igrao?
Trenutno je najbolji igrac Vojvodine. Da mu dovedu pravog cenatarfora i jednog tehnicki dobro potkovanog ofanzivnog veznog, tek bi se se onda videlo koliko vredi.
PS
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Pera Centar
Dragi moj Turija, pregledaj snimke ranijih utakmica Seri cak i kad udje u šansu 100 procentnu ne ume da je reši.Turija wrote: ↑Sun Sep 08, 2024 9:37 am @Pera Centar
PS
Kakav je igrač govori i da je mislim protiv Maribora umesto da ćusne loptu u gol, pokusao da iscenira penal.
Evo neka stoji zapisano da su svi stranci koji su ovi doveli skart(Videcemo za Sičenje).
Nažalost loše se piše nasoj Vosi sa ovim skartom na svim stranama.
Opet najviše bi voleo da nisam u pravu.
Ako išta najviše mrzim, to je kad se uzme neka glupa proksi metrika za procenu fudbalera, tipa da li je stranac ili još kriminalnija da li je naše dete. I jedno i drugo se koristi za igru sa osećanjima. Što se tiče igrača treba da se uzme samo kako igra i kako se uklapa u ostatak ekipe. Seri je posle Abubakara najbolji igrač što se tiče prikazanog kvaliteta.
Seri je ubedljivo najbolji stranac i generalno jedan od najboljih igrača Vojvodine poslednjih 10 godina. Koliku je pometnju samo pravio blizancima i Ajaksu.
Naravno da će da greši, naravno da neće uvek donositi najbolje odluke. Da nije tako igrao bi u mnogo jačem klubu i u jačoj ligi nego trenutno.
A i takav je dokazao da je jedini naš potentan igrač u napadu. Jedini koji ume nešto da stvori, improvizuje, iskreira.
Naravno da će da greši, naravno da neće uvek donositi najbolje odluke. Da nije tako igrao bi u mnogo jačem klubu i u jačoj ligi nego trenutno.
A i takav je dokazao da je jedini naš potentan igrač u napadu. Jedini koji ume nešto da stvori, improvizuje, iskreira.
Opet se bliži ponedeljak,a nema napadača.
Ovo podseća na onog što ga general nije pustio.

Ovo podseća na onog što ga general nije pustio.

@Pero, slazemo se obojica ( i ne samo nas dvojica), da Seri ima jako slabu realizaciju ( da je ima dobru, ne bio u Vosi, vec u ligama petice). Svi nasi igraci slabo resavaju zavrsnicu, to je fakat.Pera Centar wrote: ↑Sun Sep 08, 2024 9:51 amDragi moj Turija, pregledaj snimke ranijih utakmica Seri cak i kad udje u šansu 100 procentnu ne ume da je reši.Turija wrote: ↑Sun Sep 08, 2024 9:37 am @Pera Centar
PS
Kakav je igrač govori i da je mislim protiv Maribora umesto da ćusne loptu u gol, pokusao da iscenira penal.
Evo neka stoji zapisano da su svi stranci koji su ovi doveli skart(Videcemo za Sičenje).
Nažalost loše se piše nasoj Vosi sa ovim skartom na svim stranama.
Opet najviše bi voleo da nisam u pravu.
Ja neko opravdanje za slabiju realizaciju Serija vidim u tome sto ostane bez daha i snage za sut, jer ga nasi iscpljuju u akcijama.
On mora da zapocne svaku svoju ( i Vosinu) akciju sa najmanje da predribla 2 protivnicka igraca, da li na krilu ili jos na nasoj polovini, kako bi oslobodio i osvojio prostor. I onda jos ocekujemo da sutira besprekorno.
Ono sto Seri slabo izvodi to su korneri. I to, ne toliko po preciznosti, vec putanji i mestu upucivanja. Sa druge strane, nemamo mi ni igrace koji su opasni u skoku po gol protivnika. Ako i dohvate loptu odigraju slabo i neprecizno.

PS
Kolins? Sta znam on ili Korac ili Crni?
Ja bih voleo da igramo sa svom trojicom u liniji.
Nisu igraci toliko losi, koliko smo lose vodjeni sa klupe, u sportskom sektoru i upravi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov