Transferi
- Neizlecivi
Re: Transferi
Magarci, istice vam vreme. Znali ste da se povredio Vukanovic mesec dana ima, znali ste da prodajete Ivanovica, sigurno su pregovori tekli mesec dana u nazad... Alternativu imate u Deleu koji nije klasican spic i u Borovini, kog cete sprziti bude li vam ostao kao jedino resenje za klasicnog spica. Kakva indijanstina... Na kraju ce izaci i reci, birali smo, nismo zeleli da gomilamo i bacamo pare na igrace koji nisu adekvatni.
Ili recite stabilizujemo klub, samo cemo rasprodavati dok ne pokrpimo sve dugove (u sta vam opet ne bismo verovali). Ili recite hocemo Evropu i rezultate, pa se tako i ponasajte. Razumem da je Ajax prosao, pa Cuka zbog trenera, pa Maribor ajde kao baksuzi smo, pa TSC i ostala sranja... Ali vi u ostatak sezone ulazite bez spica, a realizacija nam skripi samo tako. Da smo imali tu bolja resenja, mozda bismo prosli Maribor, mozda bismo imali 10ak bodova vise i tako...
Ili recite stabilizujemo klub, samo cemo rasprodavati dok ne pokrpimo sve dugove (u sta vam opet ne bismo verovali). Ili recite hocemo Evropu i rezultate, pa se tako i ponasajte. Razumem da je Ajax prosao, pa Cuka zbog trenera, pa Maribor ajde kao baksuzi smo, pa TSC i ostala sranja... Ali vi u ostatak sezone ulazite bez spica, a realizacija nam skripi samo tako. Da smo imali tu bolja resenja, mozda bismo prosli Maribor, mozda bismo imali 10ak bodova vise i tako...
Ponedeljak, ali opet ne taj na koji je mislio naš predsednik.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Baš me zanima šta će biti izgovor za Francuza. Komplikacija oko papirologije, nije želeo da ispoštuje dogovor te je naknadno tražio više para, agent je sve upropastio itd.
Toga valjda nema u Francuskoj.
Zar se nije ta najava odnosila na onog burazera koji je otišao u Bugarsku? Neko je čini mi se ovde već pisao o tome.
Mislim da je Francuska završena priča, nadam se da postoji bar neka alternativa, ali kako stvari idu da na kraju ne budemo žalili za ovde ispljuvanim Romanićem.
Vojvodina se pojačava iz Bundeslige, Marko Mladenović iz Ajntrahta stigao u Novi Sad
https://rtv.rs/sr_lat/sport/fudbal/vojv ... 67233.html
Taj nije iz Francuske već iz Belgije ako se dobro sećam.Cane wrote: ↑Mon Sep 09, 2024 12:18 pmZar se nije ta najava odnosila na onog burazera koji je otišao u Bugarsku? Neko je čini mi se ovde već pisao o tome.
Mislim da je Francuska završena priča, nadam se da postoji bar neka alternativa, ali kako stvari idu da na kraju ne budemo žalili za ovde ispljuvanim Romanićem.
-
Ozbiljan potencijal. Fizički još malo da nadođe i biće top. Ima srpske papire, bonus je, biće samo zanimljvo videti na kojoj poziciji će da bude korišćen.Karlsson wrote: ↑Mon Sep 09, 2024 12:19 pm Vojvodina se pojačava iz Bundeslige, Marko Mladenović iz Ajntrahta stigao u Novi Sad
On može da bude ono što smo izgubili sa malim Lanetom, a možda se i bolji pokaže.
Dolaskom Mladenovica se nadam odlasku Nikolica.
Pre više meseci sam izdvojio ovog momka da bi trebalo probati. Reče Deep da smo posle i pregovarali, drago mi je da mu ostale kombinacije nisu prošle pa je ipak završio kod nas. Velik je potencijal i definitivno će nam dobro doći. Samo treba poraditi sa njim.
Može da igra i klasičnog veznog. A svakako mogu biti Veličko i on za rotaciju.