Transferi
-
Re: Transferi
Срећа па је сад ту Офка,иначе отпад из цз који неће Чука завршавао би код нас.
Laza Bakmaz je bio na dobrom putu pomesao je centarfore...klub je bio pravi.
Očekujemo jos Lazara Jovanovica na pozajmici
Očekujemo jos Lazara Jovanovica na pozajmici

- Deep Purple
Ajde Derane srećno pa da i ti i mi imamo više sreće nego sa Bolingijem i da konačno dobijemo pravog naslednika Abua.
-
Nerealno šta rade ljudiRabba wrote: ↑Wed Sep 11, 2024 3:58 pmPo transfermarktu, nema EU pasoš, sajt Žil Visentea takođe ne donosi taj info. Ovo je postala najstrože čuvana tajna. Ono što znamo(valjda) je da su stranci Lukas Baros, Sičendže, Zadi Seri i Dele. Ovaj bi bio peti...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/491596

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... vojvodinu/
- Forza Voša
Znaci, imacemo ih petoricu, a cetvorica mogu na teren.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Pišu da je odigrao 3 utakmice za Angolu i dao 2 gola, ali nisu mu računali i ovu godinu gde je na 8 utakmica dao 5 golova.
Tako da je na 11/7.
Tako da je na 11/7.
- Red Marquis
- Moderator
24 nastupa, 3 gola. Tanko. No i takav, imam veća očekivanja no da smo dovukli neko domaće drvo. Deluje doduše ko igrač koji bi mogao da profitira od dobrih centaršuteva...jedini je problem što mi baš i nismo poznati po takvima.
Io odio Belgrado
U cajtnotu se i ne može više od ovoga. Treba ipak ostaviti prostora i za Borovinu. Mislim da nam ne treba više niko, čak imamo i viška igrača na nekim pozicijama, ali tih ćemo se teško otarasiti. Možda par tih odlazaka, a za nova pojačanja sačekati zimu i neko jače trenersko ime koje će ih izabrati. Ovog leta nismo doveli nikoga kalibra Njegoša, Koraća i Serija, koji su došli zimus.
Last edited by Maki on Wed Sep 11, 2024 6:11 pm, edited 3 times in total.
- Mare_Liman
Статистика не обећава, ал зато осмех обећава 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Pozitivna je stvar, za sada, sto ovi sa arene nece moci, po 100 puta, da kazu bivsi igrac zvezde ili zvezdin djak 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ukupno je na 5 / 2 po svemu sudeći. Gro ovih golova i utakmica koje si naveo je sa COSAFA kupa, koji mislim da nije takmičenje pod patronatom CAF/FIFA
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
Abuova statistika je svuda do dolaska kod nas bila maltene identicna.
Samo lagano, pa cemo videti...
Samo lagano, pa cemo videti...