Prvi tim
Re: Prvi tim
Depu zadužio broj 99, na zvaničnom sajtu Drobnjak konačno prebačen među defanzivce.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Sukačev, Butraković, Boškan i Popović na dvojnoj registraciji i igraće i za Kabel.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Takođe konačno znamo(znate?

U poslednjem postu si pisao o zvaničnom sajtu Superlige, pa sam tamo tražio, ali sad sam pogledao klupski sajt. Dobro je da su ga konačno pitali kako se preziva. Mislim da nam marketing nikada nije bio gori.
Ja sam, zbog toga, sto sve hocemo na cirilicu, a ne moze bas sve, poceo da pisem Kolins. Jer, bilo mi je nelogicno da se momak preziva Sicenje. Pogotovo je bezveze izgledalo njegovo prezime na dresu ispisano cirilicom u nasim evropskim utakmicama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Imamo i trećeg golmana, Ranko Puškić je na spisku igača na sajtu. Kokanović je zadužio broj 20.
Čudna je Vojvodina družina. Eto imamo Kenijca Kolinsa Sičendžea koji je musliman i Nigerijca Jusufa Isu Bamidelea koji je hrišćanin. 

- Grbavica.021*
Isto sam pomislio. Ali pretpostavljam da je hteo da iznese kapitenski. Teško ko je tu objektivan.
Mislim da se sa Krtolicom ponovo utvrđuje red u timu. Njegoš kao kapiten je preuzeo odgovornost, nije bežao od iste, i za to mu treba skinuti kapu. On neće biti izvođač penala, ali je prinudno na ovoj utakmici bio. Izrasta u ozbiljnog vođu na terenu, mada u poslednjih nekoliko utakmica ima kraći fitilj.
Inače, pre izlaska, na Radulovića se drao i Crnomarković a nedugo zatim i Krtolica. Sa njim nešto definitivno nije kako treba. Što potvrđuje izmena u 39. minutu utakmice u kojoj je nad njim do tada napravljen penal za vođstvo.
Inače, pre izlaska, na Radulovića se drao i Crnomarković a nedugo zatim i Krtolica. Sa njim nešto definitivno nije kako treba. Što potvrđuje izmena u 39. minutu utakmice u kojoj je nad njim do tada napravljen penal za vođstvo.
Crni je bodigard ekipe. Štiti svakog našeg igrača, uleće oštrije da osveti oštre faulove na našima, a ume i da podvikne. Shadow Captain.
Ja nisam fan Radulovića, on mi je više fantasy igrač, donosi golove i asistencije, ali toliko usporava igru i kvari timsku koheziju.
Ja nisam fan Radulovića, on mi je više fantasy igrač, donosi golove i asistencije, ali toliko usporava igru i kvari timsku koheziju.