Prvi tim
Re: Prvi tim
Puno toga zavisi od toga kako će se pokazati Ranđelović, da li će se protivnici morati bojati još nekog sem Serija.
Jedna stvar me kopka od dolaska Ranđelovića. Umesto koga će on da igra i kako? Ako ide na krilo, može ili umesto Serija ili umesto Radulovića. Ako ide na Radulovićevo mesto, fali nam jedan bonus pored Veličkovića. Jedino što mi pada na pamet i ni malo mi se ne sviđa je da Veličković ide u špic, a na njegovo mesto Kokanović ili Mladenović. Šta će nam onda Depu? Šta ćemo sa Deleom? Ako Radulović mora da igra, šta će nam onda Ranđelović da greje klupu sa ogromnom platom?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Neki su pisali u komentarima, a ne bih se iznenadio i da je to tačno, da se radi na tome da se Sičendžeu sredi srpski pasoš čime bi se ubile dve muve jednim udarcem: manji broj stranaca i veći broj bonus opcija.
Možda se zato i odustalo od Kneževića kao bonus opcije i sredstva su usmerena na dolazak Ranđelovića.
Možda se zato i odustalo od Kneževića kao bonus opcije i sredstva su usmerena na dolazak Ranđelovića.
- Red Marquis
- Moderator
Pasoš Sičendžeu će značiti nažalost klupu Koraću, ali s druge strane nadam se i klupu Raduloviću.
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Pisao sam vec o tome. Prelazni rok kao ruski roman - mnogo se pricalo, malo se reklo. Imamo dosta dobrih igraca, ali tim nije dobro izbalansiran. Dovodilo se kao na Football Manager-u.
Ne bi me cudilo da najvise strada Poletanovic, ako Sicenje izvisi za pasos.
Ako Sicenje dobije pasos, onda nece biti problema, jer mozemo da rotiramo tim vise, a da kvalitet ne opada i da niko ne izvisi za minute u fulu.
U tom slucaju, bonusi za startnih 11 su: Sicenje, Radulovic, Velickovic.
Bonusi koji kucaju na vrata 11: Mladenovic, Kokanovic, Drobnjak, Gocmanac.
Iz prikrajka: Popovic, Bukinac, Butrakovic.
Ne vidim problem da pocnu Sicenje i Velickovic nekad, pa da Korac zameni Sicenjea, a na necije mesto udje Mladenovic ili Radulovic; ili da pocne Korac, sa Velickovicem i Radulovicem kao bonusima, a Sicenje i ekipa iz grupe 2 da ulaze kasnije.
Jako puno mozemo dobiti na balansu time da Sicenje dobije pasos. Dobija se na dubini, jer se time napadacke i vezne pozicije oslobadjaju pritiska.
Ne bi me cudilo da najvise strada Poletanovic, ako Sicenje izvisi za pasos.
Ako Sicenje dobije pasos, onda nece biti problema, jer mozemo da rotiramo tim vise, a da kvalitet ne opada i da niko ne izvisi za minute u fulu.
U tom slucaju, bonusi za startnih 11 su: Sicenje, Radulovic, Velickovic.
Bonusi koji kucaju na vrata 11: Mladenovic, Kokanovic, Drobnjak, Gocmanac.
Iz prikrajka: Popovic, Bukinac, Butrakovic.
Ne vidim problem da pocnu Sicenje i Velickovic nekad, pa da Korac zameni Sicenjea, a na necije mesto udje Mladenovic ili Radulovic; ili da pocne Korac, sa Velickovicem i Radulovicem kao bonusima, a Sicenje i ekipa iz grupe 2 da ulaze kasnije.
Jako puno mozemo dobiti na balansu time da Sicenje dobije pasos. Dobija se na dubini, jer se time napadacke i vezne pozicije oslobadjaju pritiska.
- gospodinFKV
Fejl je kad se zaje*es.
Mi se nismo zaje*ali, mi smo postupali po direktivi kao klasicne rezimske jajare kakve jesmo.
Mi se nismo zaje*ali, mi smo postupali po direktivi kao klasicne rezimske jajare kakve jesmo.
Апсолутно сам против давања пасоша без основе. Па нисмо ваљда и ми као они?
Имамо од играча шта имамо, на тренеру је да то увеже у нешто продуктивно.
Имамо довољан фонд играча да се избучемо из учмале 4-4-2 и окренемо неким модернијим тактикама као 3-5-2.
Росић-Црни-Дробњак-Колинс/Сеид Ранђеловић-Сери-Његош-Полетановић-Величковић-Депуе-Деле
Имамо три јака штопера која могу да покрију Дробњака ако затреба.
Имамо у средини "гужву" са омладином - Величковић, Поповић, Младеновић, Кокановић.
Имамо и Боровину у нападу.
Бековске позиције подуплане, можемо да прелазимо из било које формације у било коју другу. Имамо и искуснијих играча који могу да уђу и изнесу меч до краја.
Са 5 измена сада можемо рећи да имамо клупу која може да уђе и не промени ритам маше игре.
Како нам је клупа некада изгледала, поготови против Марибора, да Бог сачува.
Имамо од играча шта имамо, на тренеру је да то увеже у нешто продуктивно.
Имамо довољан фонд играча да се избучемо из учмале 4-4-2 и окренемо неким модернијим тактикама као 3-5-2.
Росић-Црни-Дробњак-Колинс/Сеид Ранђеловић-Сери-Његош-Полетановић-Величковић-Депуе-Деле
Имамо три јака штопера која могу да покрију Дробњака ако затреба.
Имамо у средини "гужву" са омладином - Величковић, Поповић, Младеновић, Кокановић.
Имамо и Боровину у нападу.
Бековске позиције подуплане, можемо да прелазимо из било које формације у било коју другу. Имамо и искуснијих играча који могу да уђу и изнесу меч до краја.
Са 5 измена сада можемо рећи да имамо клупу која може да уђе и не промени ритам маше игре.
Како нам је клупа некада изгледала, поготови против Марибора, да Бог сачува.
Zadržati poslednju mrvicu dostojanstva i ne petljati se u travestiju sa davanjem pasoša. Nemam apsolutno ništa protiv da Kolins postane državljanin Srbije, kada se za to ispune uslovi previđeni zakonom ove države. Ne na način kako to rade "oni".
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
Rabba, mi smo tu mrvicu odavno izgubili. Davno i pre tog glasanja za bonuse, a kamoli price o pasosu. Pozivati se na dostojanstvo u ovoj Srbiji ravno je nosenju pojasa za spasavanje dok te betonske ''cipele'' vuku na dno Dunava - mozes da nosis, tvoj je izbor, ali nece resiti goruci problem. Samo cemo da se osecamo moralno superiornije, jer smo eto ucinili sve sto smo mogli (nismo, ucinili smo minimum, nakon sto se vec nasli u situaciji da nosimo ''betonske cipele'').
Mozemo da otezamo sebi zivot, mozemo da ga olaksamo. Za dostojanstvo nema sta da brinemo, jer su se uprave u prethodnih 10+ godina pobrinule za to da se vek dostojanstva potrosi kao prva plata, na mnogo vecim problemima od davanja pasosa igracu da se zaobidje neko pravilo. To, naravno, ne znaci da treba da budemo sljam kao oni, ali smatram da stvari poput ove ne crtaju granice izmedju nas i njih, niti definisu to ko je taj sljam.
Mogu barem 10 slucajeva da nabrojim gde smo kao klub morali da sacuvamo dostojanstvo, mnogo vecih i gorih od davanja pasosa Sicenjeu. Da smo ga tada sacuvali, danas Sicenjeov pasos ne bi bio pitanje.
Mozemo da otezamo sebi zivot, mozemo da ga olaksamo. Za dostojanstvo nema sta da brinemo, jer su se uprave u prethodnih 10+ godina pobrinule za to da se vek dostojanstva potrosi kao prva plata, na mnogo vecim problemima od davanja pasosa igracu da se zaobidje neko pravilo. To, naravno, ne znaci da treba da budemo sljam kao oni, ali smatram da stvari poput ove ne crtaju granice izmedju nas i njih, niti definisu to ko je taj sljam.
Mogu barem 10 slucajeva da nabrojim gde smo kao klub morali da sacuvamo dostojanstvo, mnogo vecih i gorih od davanja pasosa Sicenjeu. Da smo ga tada sacuvali, danas Sicenjeov pasos ne bi bio pitanje.
Slazem se sa napisanim.gospodinFKV wrote: ↑Tue Sep 17, 2024 11:36 am Rabba, mi smo tu mrvicu odavno izgubili. Davno i pre tog glasanja za bonuse, a kamoli price o pasosu. Pozivati se na dostojanstvo u ovoj Srbiji ravno je nosenju pojasa za spasavanje dok te betonske ''cipele'' vuku na dno Dunava - mozes da nosis, tvoj je izbor, ali nece resiti goruci problem. Samo cemo da se osecamo moralno superiornije, jer smo eto ucinili sve sto smo mogli (nismo, ucinili smo minimum, nakon sto se vec nasli u situaciji da nosimo ''betonske cipele'').
Oni su obesmislili to pravilo bonusa i sada mi treba da ga osmisljavamo na nasu stetu?
To pravilo treba ukinuti, po vise osnova, a jedna je i ta sto je @Minja napisao, jer je apsurdno da strani igrac moze biti bonus, kad mu se preko noci da drzavljanstvo.
Svi su ga prihvatili, osim crnih, a verujem da nikom ne odgovara, osim cz. Na kraju, negde sam procitao na portalu, da taj dokument niko nije ni potpisao ( mislim da sam u komentarima na Mozzartu to procitao?)? E sad, da li je to tacno, ne znam? I da jeste i da nije, fakticki se primenjuje.
Last edited by Turija on Tue Sep 17, 2024 12:05 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mi bismo da budemo časni u nečasnoj igri. Pa ne može tako. Bonus pravila su totalna glupost podređena samo jednom timu. Igraju najbolji i tačka. Imao 40 godina ili 17. Ne možemo da budemo razvojna liga ako hoćemo da se dignemo na viši nivo.
Najjače je što su ti koji su prvi tražili vraćanje dva domaća bonusa dali svom strancu pasoš kako bi se računao kao jedan od tih bonusa što sve ovo čini još smešnijim i besmislenijim.
Oni su unapred obezbedili sebe kvalitetnim bonusima, pa su onda tražili promenu pravila kojoj su svi ostali klubovi morali da se prilagode u 5 do 12.
Smejurija od pravila, smejurija od lige, smejurija od saveza.
Oni su unapred obezbedili sebe kvalitetnim bonusima, pa su onda tražili promenu pravila kojoj su svi ostali klubovi morali da se prilagode u 5 do 12.
Smejurija od pravila, smejurija od lige, smejurija od saveza.