RK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
Grbavica.021*

Re: RK Vojvodina

Post by Grbavica.021* »

Uvek sa tobom wrote: Wed Sep 18, 2024 9:02 pm
Grbavica.021* wrote: Wed Sep 18, 2024 9:02 pm
Uvek sa tobom wrote: Wed Sep 18, 2024 8:58 pm Сигурно нас је пореметило премештање из хале, ал опет јако лоша игра против доста лошијег противника барем на папиру, Фирма забачена у ћошак данас као да смо гости били а не ДОМАЋИНИ!
имали смо гостујуће дресове. :mrgreen:
Кренуо сам то да допишем... страшно
не знам шта ми је горе пало ти дресови, наша игра или двоцифрен број седмераца за ове где су имали 9 од 10 голова...
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Ројевић: Не памтим овакву Војводину, извињавам се свима у клубу

Image

„Рекао сам пре пар дана да је јако тешко победити партизан два пута у седам дана. Ми смо се емотивно испразнили после победе у Бањалуци и данас сам већ у 10. минуту видео да то није то. Мој екипа није имала емоцију”, рекао је Ројевић после пораза у дербију.
Рукометна Супер лига неће више служити као Вошин полигон за Европу. Ако то није било јасно после прелазног рока који је имао партизан, онда је свакако разјашњено после вечерашње победе црно-белих над Новосађанима у СПЕНС-у.

Тога су свакао свесни играчи Старе даме, као и шеф стручног штаба Борис Ројевић. Трофејни стручњак је и поред свих дешавања, која су претходила овом дербију, после убедљивог пораза своје екипе, честитао противнику и потврдио да ће ове године, трка за одличија у српском рукомету, бити трка удвоје.

„Заиста фер и коректно понашање између играча, као што је било и у Бањалуци. Кажу да је екипа огледало тренера, али мислим да су огледало и ови момци и једне и друге екипе који се понашају феноменално. Рекао сам пре пар дана да је јако тешко победити партизан два пута у седам дана. Ми смо се емотивно испразнили после победе у Бањалуци и данас сам већ у 10. минуту видео да то није то. Не памтим овакву Војводину, екипа није имала емоцију. Одрадили смо тренинг и по пред овај меч. Нисмо имали времена да се спремимо на та нека утрчавања, па смо желели да применимо зону. Примили смо 14 голова од десног бека, што је заиста превише. Миљан Пушица се синоћ јавио да има температуру, мислим да је то била кључна ствар за нашу одбрану. Ту је одбрана тотално пала. Голмани се нису показали, свега четири-пет одбрана. Данас нисмо имали шта да тражимо против оваквог партизана”, рекао је Ројевић.

Дотакао се тренер Лала и репрезентације Србије и предигре дербија.

„На све то су се надовезали и моји лични проблеми кроз које пролазим данима, од којих нисам могао потпуно да се фокусирам. Овом приликом се извињавам свима у клубу. Ово је велики заостатак пред сезону, али морамо енергетски да се дигнемо, јер може бити проблематично. Екипа је потрошена, имамо доста повреда. Милан Јовановић се повредио у 40. минуту, Јовица Николић игра са отеклим коленом. Али то није разлог пораза, разлог је тај да је партизан био бољи вечерас. Пред нама је задатак да дигнемо екипу и да победимо у недељу на јако тешком гостовању у Шапцу”, закључио је Ројевић.

Своје утиске након дербија изнео је и десни бек Лала - Јовица Николић.

„Неизвесна, тешка утакмица. Нисмо били данас на нашем нивоу, посебно у одбрани која нас краси. Примили смо кући 30 голова, што се нама не дешава…Честитам на победи партизану и идемо даље, сезона је тек почела”, кратак је био леворуки Новосађанин.
Tigers1990

Post by Tigers1990 »

Grbavica.021* wrote: Wed Sep 18, 2024 8:22 pm
Rakovac wrote: Wed Sep 18, 2024 8:14 pm Glavni utisak je malo publike. A po prenosu ni grobari se nisu puno čuli ne deluje da je i njih bilo puno. Ne znam, da ne grešim dušu, čini mi se da rukomet nije pustio korenje u ovom gradu kao odbojka. Po rezultatima koje imamo, sala je trebala da bude puna, da mi budemo srpski Kil ali jako je to mlako i mršavo.
Пре је било кад је нека овако важна текма кад играју рукометаши пуна скоро Слана бара такође одбојкаши кад играју у малој сали не може се проћи од људи и ти што дођу углавном се ту затекну први пут или су студенти па дођу да подрже клуб.
Organizacija, merketing i "podela" karata je kriminalno odrađena. Čudi me da je bilo i toliko publike. Kao da ih je posle svih cirkusa oko utakmice bilo sram da bude više publike na istoj ili se pak znao unapred krajnji ishod. A o plavim dresovima na domačoj utakmici i stavljanje firme u čošak da i ne govorimo.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Tigers1990 wrote: Wed Sep 18, 2024 9:51 pm
Grbavica.021* wrote: Wed Sep 18, 2024 8:22 pm
Rakovac wrote: Wed Sep 18, 2024 8:14 pm Glavni utisak je malo publike. A po prenosu ni grobari se nisu puno čuli ne deluje da je i njih bilo puno. Ne znam, da ne grešim dušu, čini mi se da rukomet nije pustio korenje u ovom gradu kao odbojka. Po rezultatima koje imamo, sala je trebala da bude puna, da mi budemo srpski Kil ali jako je to mlako i mršavo.
Пре је било кад је нека овако важна текма кад играју рукометаши пуна скоро Слана бара такође одбојкаши кад играју у малој сали не може се проћи од људи и ти што дођу углавном се ту затекну први пут или су студенти па дођу да подрже клуб.
Organizacija, merketing i "podela" karata je kriminalno odrađena. Čudi me da je bilo i toliko publike. Kao da ih je posle svih cirkusa oko utakmice bilo sram da bude više publike na istoj ili se pak znao unapred krajnji ishod. A o plavim dresovima na domačoj utakmici i stavljanje firme u čošak da i ne govorimo.
само ћу рећи гости у свом граду.
Turija

Post by Turija »

Misljenja sam da smo ovu utakmicu morali izgubiti. Kampanja je bila nedolicna, ne sporta, vec ljudskosti.

Drugi objektivni faktor je prelazak iz male sale u veliku, gde se gubi osecaj terena. Vremenom se igraci malo prilagode, ali nikada do kraja.
A kako je projektovan taj Centar ( sala) na Slanoj Bari i meni, isto kao @Luki, nije jasno :frown:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Beli

Post by Beli »

Sudije su toliko navlacile za partizan da je to kriminalno. Svaki malo jaci kontakt sviran je za dva minuta iskljucenja. O sedmercima ne treba trositi reci. Trecinu golova su dali sa sedam metara. Neko je ove sezone ozbiljno umesao prste da nas smakne sa trona ali morace mnogo bolje da se potrude smecari beogradski.
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Судије јесу навлачиле за њих то се зна али проблем је што је тај партизан опет као прошле сезоне милионче уложио и поред таквог суђења и навлачења једва успео да нас добије, они су морали ово добити јер у старту изгубили су Суперкуп и Свесрпски куп а то су два трофеја што није искрено мало изгубити на почетку сезоне, притом имамо пар наших играча што играју за њих жељни доказивања. Што се тиче наших рукометаша да се не лажемо одиграли су 30-50 % како знају да играју наспрам оваквог противника као што је партизан. :wink:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Сунајко напустио Вошу, враћа се у Мађарску

Image

Доскорашње лево крило српског шампиона прелази у ПЛЕР из Будимпеште где му игра брат Филип.
После само сезоне у црвено-белом дресу разилазе се путеви Стефана Сунајка и Војводине. Иако је прошлог лета потписао двогодишњи уговор са Лалама, некадашњи мађарски репрезентативац није био у плановима Бориса Ројевића. Предност на левом крилу имали су новајлија, Египћанин Ахмед Сеса и староседелац Бојан Рађеновић.

Није Сунајко био у протоколу за Суперкуп Србије и први меч Супер рукометне лиге против партизана, па је растанак са Новосађнима био очекиван.

“Стефан Сунајко од данас више није играч рукометног клуба Војводине. Стефане, хвала ти за сваки постигнут гол и за све лепе тренутке”, навели су у табору Лала.

Сунајко се после две године враћа у Мађарску. Браниће у наставку сезоне боје Плера из Будимпеште где му игра рођени брат Филип. Дрес клуба из престонице наших северних комшија брани још једно познато име српским љубитељима рукомета, Словенац Грегор Оцвирк, који је две и по године био у Војводини.

Сунајко је у Вошу стигао из панчевачког Динама. Прошао је млађе категорије Црвенке и ПИК Сегеда, играо и за први тим екипе из Сегедина, годину дана је провео у шведском Савехофу, две у Татабањи, да би се прошлог лета вратио у српски рукомет.

Добро је почео прошле сезоне у Војводини. Поготово је био сјајан на припремним утакмицама на ТВ Турниру шампиона у Добоју и на почетку сезоне, наговестио велико потенцијал, али је у другом делу пао у форми, изгубио је место на левом крило где је више играо Бојан Рађеновић.

После два кола мађарског шампионата, нови Сунајков клуб има победу и пораз.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

2.коло супер рукометне лиге
Полувреме:
Металопластика - Војводина 11:18
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

2. коло супер рукометне лиге
Металопластика - Војводина 24:35 (11:18) :cheers:
У трећем колу рукометаши Војводине дочекаће екипу Рудар из Костолца. (28.09. 18 часова)
Post Reply