Ko jos kupuje te tkzv novine? Oni koji moraju,; kafici, biblioteke i poneki zaludjenik navike. To su odavno slikovnice u izlogu.
@Djiso, nemoj se prerano nervirati. Sacekaj kad to vidis na bilbordima Ali, nemoj ni onda. Nije vredno stresiranja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Samo što mi suze radosnice ne krenu na oči prateći danas ovu dirigovanu histeriju svih mogućih medija na temu "vesti dana" odnosno skupštinskog finala široko postavljene državne akcije pod nazivom Spasavanje redova Rajana (partizana). Svi su lepo i ravnomerno zalegli. I režimski i ovi drugi mediji da se sačuva i oporavi posrnulo čedo i ponovo bude dostojan takmac drugom zlu.
Kako su se ekspresno slizali ,ljuti" protivnici.
Jedino Pesic realno posten. Valjda zato, sto ne zivi ovde, pa neinteresno i nezavisno razmislja., dok druga dvojica grcevito cuvaju privilegije, po cenu i da se ostali klubovi ugase. Posle se zale kako je slabo domace takmicenje razlog njihovih losih rezultata u Evropi. Gde je tu zdrav razum ljudi koji sebe smatraju elitom?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov