(odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar 0:1 (0:1)
Re: (odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar, sreda 19h
Toša, legenda istoka, komentariše kako imamo kontinuitet, primili smo ga u 95. i 1. minutu. Dva gola za dva minuta. 

Kakve su ovo igracine jbt,ne znaju da prime loptu normalno.
Mogli lagano još dva da nam daju.
Evo sada vec 4 su mogli da nam zavale.
Kakav raspad sistema.
Kakav raspad sistema.
- Deep Purple
Mi imamo kvalitet i tehnički se vidi da znamo i da smo bolji od mnogih rivala ali ovakav psihološki raspad ja ne pamtim.
Ne mogu da verujem da još uvek nismo uparili Preletanovića i Medojevića pogotovo u ovoj dubiozi u kojoj se nalazimo.
Ne mogu da verujem da još uvek nismo uparili Preletanovića i Medojevića pogotovo u ovoj dubiozi u kojoj se nalazimo.
- Mare_Liman
Распад система, не можеш ти са полу-тренером уз сво поштовање Кртолици... Скаутинг служба ужасна, Величковић, Депу... После хоћемо да будемо ко Хајдук и Ријека по броју сезонских, посећености и остало... Дајте људи мало реалности...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Daj ne zajebavaj se Deep ahahahah,znamo jedino da cemo biti sredina tabele.Deep Purple wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 7:43 pm Mi imamo kvalitet i tehnički se vidi da znamo i da smo bolji od mnogih rivala ali ovakav psihološki raspad ja ne pamtim.
- Deep Purple
Nalupetao si se za sve pare, Veličković i Depu su super igrači. Depu sve što je odigrao u našem dresu je bilo fudbalski. Veličković ima ogroman potencijal i biće super igrač.Mare_Liman wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 7:43 pm Распад система, не можеш ти са полу-тренером уз сво поштовање Кртолици... Скаутинг служба ужасна, Величковић, Депу... После хоћемо да будемо ко Хајдук и Ријека по броју сезонских, посећености и остало... Дајте људи мало реалности...
Mi nemamo među prostor, protivnici nam olako i bez prave igre stvaraju gol prilike.
Mnogo brzamo, preskačemo igru. Nismo strpljivi, oseti se nervoza i preko malih ekrana. Svemu to doprinose i amaterske greške iz kojih nam protivnici postižu golove.
Mi imamo kvalitet da okrenemo Pazarce ali da li smo psihološki kadri pokazaće drugo poluvreme.
U drugom poluvremenu mora Medojević iz svlačionice ako mislimo da ovo okrenemo.
Mi smo samo sebi od samog početka sezone najveći neprijatelji i ako mislimo da ispeglamo situaciju moramo da dovedemo Gaćinovića kako znamo i umemo jer mislim da je od lokalnih rešenja jedino on kadar da izdigne ovu ekipu.
Meni i dalje kvalitet ove ekipe nije upitan i imam po meni nepopularno mišljenje koje glasi da ovaj tim individualno parira najboljim timovima iz Batine ere i da treba verovati u ovaj igrački kadar.
Mi nemamo iskristalisane uloge u ekipi, ne zna se ko šta radi i ko koju ulogu ima. Ekipa nije postavljena nikako, nema uspostavljenog sistema i vlada divljina i to nas košta tokom cele sezone.
Mora da se zna uloga svakog pojedinca a mi smo u magli, niti se zna niti ima plana da se to iskristališe, ne znaš od koga šta da očekuješ i igrači tako deluju na terenu.
Ne zna se ko gde treba faul da napravi, ko gde istrčava, ko gde pokriva prostor, ko markira, ko ide iz drugog plana, delujemo kao ekipa koja je na trećem danu priprema tek skupljenja !
Ja i dalje verujem da je ovaj igrački kadar, kadar da iz vikenda u vikend rutinski pobeđuje po našim livadama i da to treba neko sposoban samo da ukalupi.
Više nema vremena za zajebanciju, Krtolica neka ostane pri prvom timu i neka sa njima radi i neka peče zanat, ne deluje kao loš čovek i ne deluje kao fudbalski diletant ima tu znanja ali trenutno nema sposobnosti niti rutine da se sa prvim timom nosi i zato koliko do kraja nedelje treba dovesti Gaćinovića i peglati situaciju u roku od odmah.
Last edited by Deep Purple on Wed Oct 02, 2024 8:00 pm, edited 2 times in total.
Ima. Radulovic i Savicevic.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nit uloga, nit šablona u našoj igri. Ja zaista mislim da oni dođu na trening i posle zagrevanja igraju neki mali fudbal.
Nisu oni loši igrači, koliko su loše vođeni. Takođe selekcija igrača, pre svega bonusa je kriminalna.
Nisu oni loši igrači, koliko su loše vođeni. Takođe selekcija igrača, pre svega bonusa je kriminalna.
- churguzijanac
U pravu je Deep.Ekipa totalno u kurcu sa samopouzdanjem.Veliki, ako ne i preveliki izazov za Krtolicu.Evo Gaćinovića u loži i mislim da nam je to novi trener.
- Deep Purple
Nemam informacije u vezi Gaćinovića da me neko pogrešno ne shvati da ga prizivam, samo je moje mišljenje da nam je u ovom trenutku možda i jedino rešenje koje bi moglo da donese instant boljitak.churguzijanac wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 8:02 pm U pravu je Deep.Ekipa totalno u kurcu sa samopouzdanjem.Veliki, ako ne i preveliki izazov za Krtolicu.Evo Gaćinovića u loži i mislim da nam je to novi trener.
Nisam znao da je u loži, generalno sam se udaljio od dešavanja u klubu i ne kopam informacije jer me generalno ova cela sezona jako boli jer ne mogu da se smetnem utisku da imamo odličan igrački kadar i kao neko ko gleda dublje fudbal me to boli i demoralisan sam.
Ja ću hiljadu puta ponoviti pa neka ispadnem na kraju i fudbalski diletant da je ovo tim za rutinsko drugo mesto u ligi i sa kvalitetom i sa dubinom igračkog kadra i da igramo ispod svakog mogućeg nivoa.
I molim za strpljenje za Depu-a po svim fudbalskim paramterima koje ja posmatram on ima kvalitet da u ovoj ligi bude bez oroblema dvocifren, treba i njemu minuta i rutine ali ima fudbasku inteligenciju i kvalitet da pravi razliku u ovoj ligi.
Last edited by Deep Purple on Wed Oct 02, 2024 8:09 pm, edited 5 times in total.
Da nasi igraci imaju plate za vrh tabele to imaju da imaju kvalitet pa to bas i ne pokazuju bas i neku tehnicku obucenost nisam video video sam par igraca koji ne znaju da prime loptu kretnju bez lopte video nisam itd itd ovde vise demokratija ne pomaze ovde je vreme za diktatutu pa brate ili igrajte ali u 5 ligu u ovom timu se jedini koliko toliko trudi igrac kojeg pola foruma zove Preletanovic pa brate mili Poletanovic je decko bar za mane jer se decko bar trudi izgubite brate mili nije problem ali bar oznojite taj dres
Bio je u loži i kad smo igrali protiv Želje.churguzijanac wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 8:02 pm U pravu je Deep.Ekipa totalno u kurcu sa samopouzdanjem.Veliki, ako ne i preveliki izazov za Krtolicu.Evo Gaćinovića u loži i mislim da nam je to novi trener.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
Randjelović po drugi put debituje
Sad idemo

Sad idemo