12. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 3:1

mihailov

Post by mihailov »

Krecemo iz Novog Sada oko 2 i opet sledi obilazak vojvodjanksih varosica.Stizemo u Beograd na start utakmice.Prvih 10 minuta prava uvertira za ono sto sledi.Kruzila je zvezda,igrala dosta motivisano i prvi gol pada vec u 14.minutu.Lopta je stigla do danas veoma inspirisanog Koromana,kojem nije bilo tesko da matira Brkica.Nije puno vremena proslo,kada Trickovski izmice ofsajdu i izlazi jedan na jedan sa golmanom...2-0,28minut.Do poluvremena bez vecih sansi,s tim sto je zvezda bila bliza postizanju treceg gola,nego mi prvenca.
Drugo poluvreme pocinje Pantelinjo(cini mi se da nije igrao dotad)koji je uneo malo zivosti u igru.Radost navijacima Vojvodine donosi Aleksic glavom u 60-tom minutu posle odlicno izvedenog kornera sa desne strane.Ipak,nismo ni stigli da se ponadamo izjednacenju...par minuta posle toga Milijas gasi sve nade da cemo izvuci bod.Odlican sut u Brkin donji desni ugao-3:1.Od tada pa nadalje nezanimljiv fudbal,Vojvodina ostaje na samo 3 boda iz 6 gostujucih utakmica...SRAMOTA!
Da je klub u situaciji da nema podrsku navijaca,da se ne ide na gostovanja,pa i da imaju opravdanja...ovako...nula!
Brkic na golu prosecan,odbranio je ono sto je morao,svaki bolji sut u okvir gola zavrsio je iza njegovih ledja.
Odbrana kritican,ni Djuric ni Mijatovic ne mogu da se pohvale dobrim partijama,duvalo je sa svih strana :? Sredina neinspirisana,nimalo kreativnosti,sve se svodilo na neke bezvezne pokusaje,neprecizna dodavanja i poklanjanje lopti.Buac jako,jako borben i po tome odskace od ostatka danas.Mrdja ocajan,delovalo je kao da ne zeli da postigne gol...(sto opet nije nemoguce).Nema otkrivanja,nema nikakvog napora da se dodje do lopte,pobegne stoperu zvezde,nula!Stojanovic ga je "nasledio"u spicu u 2.delu,odigrao je podjednako dobro.Aleksic dade taj gol,ali nije ni on posebno briljirao :wink: Radojicicu jedan veliki minus,Sepuje ni na klupi.I dalje gledamo Bekvalcevu taktiku,mislio sam da ima potencijala u njemu,medjutim trenutne igre to ne pokazuju.(mada ne pita se on mnogo)
Navijaci za cistu desetku,ovi manekeni ne zasluzuju takvu podrsku!Pevanje svih 90 minuta bez pauze,brojnost odlicna!Eto,toliko...
Napred Voso!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Hvala svima nadležnima na praznim obećanjima i neka svi lepo odu da nesebično pomognu malo i neke druge.Dobro će nam doći, jer tako će nam najviše pomoći.
Odlican predlog, mislim da se oko njega svi ovde slazemo!
Turija wrote:PS
Od najave promena i Sepuje kao startera, ostala je samo gola činjenica da momak nije uspeo stići ni do beogradske klupe.Eto, koliko (se) drži časna trenerska (od konferencije za štampu, pa do ulaska u svlačionicu) :oops:
Da ne gresimo dusu, mozda je Gaga jadan i stvarno hteo to da uradi ali zna se ko u Vosi sastavlja tim - trener sigurno ne. E sad, da je covek od principa, dao bi ostavku i ne bi dozvolio da podnece svoj obraz da bi neko uzimao procente...

I ponovo kazem ja (uz opasnost da sam vec dosadio svima), svejedno je ko je trener dok su ONI tu - jer u Vozi je trener samo ime koje treba da otrpi pljuvacinu kada kola krenu nizbrdo (a moraju da krenu kad se radi naopako) i da bude smenjen da se smire uzbunjeni navijaci i "navijaci" i simpatizeri :wink: a sve vreme ekipu sastavljaju jedni te isti likovi motivisani svime drugim samo ne sportskim i fudbalskim razlozima. I nista se tu nece promeniti sedeo nam na klupi Gaga, Beki, Dzimi, Kapelo, Ferguson ili Bog Otac licno sve dok se ne promeni politika u klubu i SISTEM koji je totalno truo i korumpiran a olicen je u nasem voljenom dvojcu bez kormilara...
Milan

Post by Milan »

Molio bih merodavne da prebace ovde moj post koji sam pisao sa mobilnog u toku utakmice, a koji je greskom zavrsio u temi FKV-Banat... Neka ga ubace da odgovara hronologiji. Hvala

p.s. Promaja u odbrani sa svih strana. Nazalost, po ko zna koji put, igraci su na kraju utakmice ispraceni aplauzom od strane 90% navijaca koji su se nalazili u kavezu. Naravno da to nisu zasluzili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
vladans

Post by vladans »

Na pocetku,moram u stilu nasih trenera da napisem da je zvezda sasvim zasluzeno stigla do pobede,prakticno rutinski,bili su bolji svih devedeset minuta,prosto je delovalo da nam mogu dati gol kad god hoce jer mi danas odbranu kao da nismo ni imali!
Sve uslove su imali da odigaju dobro,solidno vreme,lep teren,podrsku navijaca,sudiju koji se bukvalno nije primecivao,a svi znate sta to znaci,ja iskreno ne pamtim bolje sudjenje protiv "vecitog dvojca" ali ono sto im je najvise falilo danas je znanje,koje ocito da nemaju,kako igraci,strucni stab,tako i ljudi koji na nasu zalost danas vode klub!
Turija,veruj mi da su naslovi u novinama skroz objektivni,ja uvek ponavljam da istina jako zna da zaboli,lazu nas vec dve godine kako jurisamo na titulu i ko zna koliko ce nas jos lagati ali osim nas koji im zbog decacke zelje za tom titulom na pocetku i poverujemo,niko normalan sa strane nece,pa na ovaj nazovi derbi dodje nesto jace od tri hiljade gledalaca,zar to nije dovoljan dokaz koliko smo providni,a i oni koji su dosli su se posteno nasmejali tim nasim zeljama!
Sto se tice same utakmice,kao sto sam i rekao ranije,rutinska pobeda zvezde,jednostavno imaju bolju ekipu,dva igraca koja prave razliku,koromana i milijasa i to je to,nema tu neke prevelike filozofije!
Mi smo u utakmicu usli totalno pogresno,mesto da igramo pametno,mi smo u skladu sa nasim sampionskim ambicijama poceli da srljamo,zadnju liniju pomerili previse daleko od svog gola i vrlo brzo bili kaznjeni zbog toga,Kiza se uspavao,nije izasao na vreme i na milijasevu dubinsku loptu koroman izlazi sam ospred Brke i lako postize gol!Kako smo krenuli sa centra,nov zicer za njih ali na nasu srecu njihov brazilac nije bio precizan ali zato jeste trickovski,nesto kasnije posle lepe akcije kada ispada cela nasa odbrana brazilac mu sputa lopru na tacnu a ovaj neometan jedan na jedan sa Brkom lako postize drugi gol!Kasnije su imali jos par polusansi,dok smo mi za celo poluvreme imali jedino solidan sut Mrdje i jednu situaciju koja je mogla da bude sansa da njihov golman nije na vreme istcao i sprecio Buaca da dodje do lopte a samim tim i sanse i to je sve,mrsavo!
Drugo poluvreme pocinje u nasoj totalnoj ofanzivi,ulazi Panta zeljan igre kao da je deckic,trazi loptu,otkriva se,uklizava...ali sta to vredi kad nema ko da ga prati,opet vezni red nismo imali,Pop jedino sto zna to je da cim primi loptu,izbunari istu,preskace igru,dok pod pritiskom ni to ne ume,kapitenski nema sta,dok je Grozdanovski posle dobre igre u proslom kolu danas bio neprimetan kao da nije ni igrao...jednostavno su nas pustili da igramo,dok je svaki njihov kontranapad bio bukvalno pola gola!
koroman je u par navrata posteno "izuo" Stosica i Djurica,kao da su neki decaci sa ulice,jednostavno da su bili koncentrisaniji kod tih kontranapada popili bi mi komotno jos par komada!
Jedino sta smo uradili je taj gol,koji je ruku na scre bio vise slucajan ali je ipak bio gol,medjutim nakon njega zvezda opet daje gas i mirno utakmicu privodi kraju!
Pojedinacno:
Brkic-iako nije kriv za golove,dosta nesiguran,narocito kod ispucavanja lopte!
Stosic-red je da se proda i da se i on i mi resimo muka!
Kizito-i njemu se desi da ima los dan,direktni krivac za prvi gol,plus jos dosta sitnih gresaka
Mijatovic-po meni,manje los od Djurica danas ali i pored toga dosta tanko
Djuric-nadam se da ga Antic nece pozivati u narednom periodu,red je da se malko prizemlji,dobar je on igrac ali ne bas toliko koliko on to misli
Tumbasevic-po meni najmanje los u veznom redu
Popovic-vec sam dosta toga rekao,jedostavno-izvikani kapiten a ustvari jedan debeli prosek
Buac-neprimetan
Aleksic-zelje je imao ali osim gola nista pametno nije uradio
Grozdanovski-kao i da nije igrao
Mrdja-kao i da nije igrao
PANTELIC-kamo srece da je mladji,pa da ga ovi nasi forsiraju da igra radi buduce prodaje kao sto se neki forsiraju poput Tadica,gde bi nam kraj bio....?!JEdini igrac koji je danas odigrao dobro i koji zna da igra fudbal!
Turija

Post by Turija »

Jedna medijska zanimljivost u vezi ove utakmice.
Večeras je na SOS kanal pozvan da bude gost u studiju, kao predstavnik Vojvodine:
1.Vorkapić
-odbio jer ide na koncert
2.Šaula
-odbio zbog povrede
3.Dunđerski
- odbio zbog obaveza prema klubu
4.Džimi Marić
-najljubaznije se zahvalio (voditelj procenjuje zbog toga što je najozbiljniji kandidat da nasledi Radojičića, mada novine spominju Stepanovića )
Šta reći u vezi ovoga , osim:
a jooj Vošo SOS, SOS!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

U vezi tapsanja igracima posle meca. Vodja je upitao kako cemo kad igraci dodju do nas posle tekme i svi su se jednoglasno slozili da im se ne tapse i ne zvizdi, vec da mi pevamo nasu pesmu a njih ko sisa. I onda dodje taj trenutak, dolaze igrace do kaveza i masa poneta pesmom peva i koristi ruke, pa ispada kao da im tapsemo, i igraci misle da ih pozdravljamo za pruzenu igru. MALO MORGEN, za ovo kako ste danas igrali zasluzili ste da idete kuci na onaj nacin kako navijaci Vojvodine putuju pod pratnjom policije, bez slobode kretanja i po silnim obilaznicama oko bga na svaku utakmicu. Firma je danas bila odlicna svih 90 minuta, uvek se iz petinih zila pevalo i na kraju ocekujes da ti se to na terenu bar malo vrati, a ono sipak. Normalno je da ti posle takve igre padne moral, ali cak ni tada pesma nije prestajala. Da ne bi i ja opisivao sta se desavalo na terenu, posle vladansovih, mihailovih, budabadinih ,i izvinjavam se ako sam nekog zabroavio, komentara.

SRAMOTA ILITI REALNOST :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Milan

Post by Milan »

Ne bih rekao da je donesena jednoglasna odluka. 20-ak ljudi oko mene su jednoglasno bili za to da im se zvizdi. Ako je izgovor da necemo da ih vredjamo zato sto su u Vosinim dresovima, onda im treba vikati da skinu iste. Ovako, iz ugla igraca posmatrano, izgledalo je da smo ih mi nagradili za "trud", i jebi ga, kao borili smo se, nesrecno smo izgubili i to nasi navijaci cene. Ma sta ima da se ceni u njihovoj jucerasnjoj igri. Jebes ti ekipu u kojoj najvise zelje za pobedom pokazuje njen najstariji igrac.

Za mene je najvece ponizenje sinoc bilo kada se milijas i ostali zvezdini igraci nisu prakticno ni radovali posle njihovog treceg gola. U vecini slucajeva, na ovakvim utakmicama, igraci se raduju kao ludi jer su prelomili i verovatno resili konacan ishod. A ovo je bilo bas, bas ponizenje. Znamo da nam ne mozete nista, i da vam mi mozemo dati gol kad god to pozelimo. Nemojte ni pokusavati i truditi se badava da izjednacite...
POŠTO OBRAZ ???!!!
vladans

Post by vladans »

Milan wrote: Za mene je najvece ponizenje sinoc bilo kada se milijas i ostali zvezdini igraci nisu prakticno ni radovali posle njihovog treceg gola. U vecini slucajeva, na ovakvim utakmicama, igraci se raduju kao ludi jer su prelomili i verovatno resili konacan ishod. A ovo je bilo bas, bas ponizenje. Znamo da nam ne mozete nista, i da vam mi mozemo dati gol kad god to pozelimo. Nemojte ni pokusavati i truditi se badava da izjednacite...
To je kljucni dokaz koliko smo mi njima smesni,neozbiljni....porazavajuca cinjenica,na tribinama tri-cetiri hiljade ljudi,oni igraju sa pola gasa,daju nam dva gola,a mogli su jos toliko,nakon toga jos smanjuju gas,primaju slucajan gol,opet za nijansu podizu gas i opet nam kao od sale daju gol,sta reci,a ne zaplakati nad tom nasom tuznom "sampionskom sudbinom"?!
Ova nasa liga je jad i beda ali mi to nikad necemo znati da iskoristimo jer nas nikad niko nece previse respektovati,plasiti se u sportskom smislu,dok "veciti dvojac"igra i pobedjuje na ime,mi vise na ime ne mozemo ni Radnicki iz Sida da pobedimo jer smo provaljeni u toj nasoj lazi,zabludi da smo nesto kao jaki!
NEmamo igraca koji pravi razliku,"veciti dovajac" ima,plus to sto igraju na ime i eto uspeha u zemlji Srbiji!
Dusa me je sinoc bolela kad vidim coveka od 34 godine koji igra kao da ima 19,bukvalno je kao dopingovan usao u igru,dok ostali stoje,trce u prazno,beze od lopte...nisam sinoc napisao da i on snosi krivicu za taj treci gol koji smo primili jer je izgubio loptu na sredini posle koje su oni krenuli u kontru,ali kome da da loptu kada je niko nece!?Zalosno?!
masta_ace

Post by masta_ace »

Ja ne znam šta se vi tripujete, činjenica je da nas niko neće ceniti dok ne osvojimo titulu, jer jedino to se računa, to što mi povremeno zapretimo zvezdi i partizanu, izvučemo im bod na strani, možda nekad popedimo kod kuće, je po svima njihov slab dan, kiks, Vojvodina na nivou OFKe il Borca, dakle neki pokušaj evropskog tima i to je to. Čak i kup da osvojimo, koji bih ja voleo kao ne znam šta, je ništa jer nećemo dobiti respekt dok ne osvojimo tu titulu i to je jednostavno.
A mi smo do daljnjeg zakovani za treće mesto, i zašto bi nas neko respektovao. Isti smo im k***c kao banat il borac.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Kako mi da nadigramo i pobedimo bilo koga, ako nemamo igru, ako niko ne zna da doda. Da nece mozda Pop da razigrava, koji ne moze ni coveku pored sebe lepo da doda. Jebes ekipu kojoj skoro svaki pas ode u aut, ili iza ledja, koja postize golove iz prekida, koja sutira i daje golove cevanicom... Koja hoce da igra ofanzivno sa igracima koji kao da balvanom ili cevanicom kontrolisu loptu i dodaju. Pa i dete od 5 godina to kapira, a nasa uprava??? Ja ne zameram Tadicu kad pogresi, pa cini mi se da Tadic rastura u mladoj repki, bas zato sto ima igrace koji znaju da dodaju koji nisu "stabla". Kad ce nasa uprava dovesti kvalitetnog kreativnog igraca??? Svi prizeljkujemo onog majstora duge kose!!! Ljudi, do tada od uspeha nista... do tada igramo fudbal cevanicom
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote:Ne bih rekao da je donesena jednoglasna odluka. 20-ak ljudi oko mene su jednoglasno bili za to da im se zvizdi. Ako je izgovor da necemo da ih vredjamo zato sto su u Vosinim dresovima, onda im treba vikati da skinu iste. Ovako, iz ugla igraca posmatrano, izgledalo je da smo ih mi nagradili za "trud", i jebi ga, kao borili smo se, nesrecno smo izgubili i to nasi navijaci cene. Ma sta ima da se ceni u njihovoj jucerasnjoj igri. Jebes ti ekipu u kojoj najvise zelje za pobedom pokazuje njen najstariji igrac.
Jbg Milane nisam te(vas) cuo onda, a ja mislio da je bilo jednoglasno. U svakom slucaju isto je dogovoreno da im se ne zvizdi i da ce im se sve objasniti na treningu. Ni ta tvoja(vasa) ideja nije bila losa u svakom slucaju, ali se pored nje trebalo okuvati Uprava napolje i slicne toj.

Neverovatno je to koliko smo mi komicno izgledali sinoc. Bitno je da nam je kriv Nikola Simic i izjava da smo mafijaski klub i da je Dubroja nepismen jer izgovara peMzija, a ne peNzija.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
budababa

Post by budababa »

Pozitivno: jos uvek smo drugi
Manje pozitivno: sesti klub na tabeli je svega tri boda iza nas
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

budababa wrote:Pozitivno: jos uvek smo drugi
Manje pozitivno: sesti klub na tabeli je svega tri boda iza nas
Ovo me podseca na onu pricu o coveku koji je pao sa dvadesetog sprata i kako pada sve dalje on ponavlja "jos uvek je sve OK, nema problema..."

E taj covek, to je danas FK Vojvodina. Nase rukovodstvo se ponasa kao da je sve u redu (jos uvek smo drugi, igramo u kupu) a ne vide ovo drugo (da nam sesti duva za vrat tj. da se zemlja vrtoglavom brzinom priblizava).
Milan

Post by Milan »

ssnigd wrote: Neverovatno je to koliko smo mi komicno izgledali sinoc.
U najmanju ruku. Pogledao sam izvestaj na sos-u, pa ovo mi sad izgleda jos gore nago na samoj utakmici. Kao balvani najgori. Navijace tokom celog izvestaja prikazali samo jednom, i to prvih 50-ak koji su medju prvima usli na stadion, dok su cigane zumirali jedno 27 puta (svaki put znam sta mogu da ocekujem, ali ne vredi, svaki put se iznerviram)Plus voditelj govori kako je trener ekipe Vojvodine Dzimi Maric, a njegov pomocnik Dragan Radojicic. Gaga na konferenciji za stampu izjavljuje kako smo izgubili jer smo se previse otvorili... Pravljenje budala od svih nas sa pricom kako je Sepuja zalaganjem i igrama na treninzima i prijateljskim zasluzio sansu da se nadje cak i u prvih 11, i onda ga nema ni na klupi...

Ma o cemu mi uopste pricamo...!? Uzasno sam revoltiran...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

To se zove praviti budale od ljudi.
Kazati da smo se previse otvorili i zato izgubili se zove lupetanje nevidjeniih gluposti i jedna prava nemoc ili ne znanje da se ista pametno kaze na konferenciji za novinare.
Paliti masu cele nedelje da ce Sepuja biti u timu, jer svojim zalaganjem na treninzima to i zasluzuje. Pricati cele nedelje da je pred derbi Mrdja propustio 3 treninga i onda ga onako rovitog i nespremnog ubaciti da igra u spicu. Purke koji je povredjen jos pre nego sto je potpisao za nas ulazi kao rezerva umesto Mrdje. A Sepuje, ultra spremnog ultra motivisanog ni na klupi.
JESTE izubili smo sto smo se previse otvorili.

Boze dokle cemo mi navijaci Vojvodine slusati ovakve gluposti.

SEPUJAAAA :!:
Gojko Kacar wrote:
Locked