Lav Kup Srbije - sezona 2008/09

Locked
vlada90

Post by vlada90 »

Posle Ranka... niko!!! :oops:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ma potpisujem da ko god da je uzeo da izvede penal da bi promasio, jer su trenutno u katastrofalnom stanju sto se tice psihe,a penal je samo stvar glave i nista vise!Samopouzdanje 0
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

dajte ljudi pobogu jel ima neko info sta se dogadja, penali su, ajde imajte srca
WLADASS

Post by WLADASS »

како се на крају завршило, ако се уопште завршило????
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ispali smo!
stormer

Post by stormer »

Na kraju nam je onaj njihov golman presudio i pogodio odlucujuci penal... sta reci... :oops: :oops: :oops:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

bravo Hajduk nas je dobio 7:6 na penale...
WLADASS

Post by WLADASS »

мајко мила,мајко мила.... ово је срамота.... :oops: :oops: :oops:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Tuga, bol, bes, razocarenje...Sva ta osecanja mi se trenutno mesaju po glavi!Auuuu na sta smo spali...Nek nam je Bog u pomoci!
umbro

Post by umbro »

Ne vredi se vise nervirati,nemamo mi nikakvu ekipu,niti cemo je uskoro imati.Fudbal se gleda na televiziji,i to iskljucivo stranci.Oni sto to rade vec godinama svaka cast,skidam kapu,pametni ljudi,svi ostali sto se nerviraju oko ovih nasih su budale a i ja sa njima.
Bruka i sramota za toliki Novi Sad ovakvi indijanci da nas predstavljaju..
Somborac

Post by Somborac »

Nema dalje! Kako kaze jedan prvotimac od kada se vise bata ne pita bas za sve, mnogi misevi se nadju da se#u i guraju svoje!Atmosvera u i oko ekipe je daleko ispod nule, puno nezadovoljnih, ljutih, besnih, uvredjenih, novokompanovanih zvezda i tako dalje i tako blize. Za Cvetka i Rabrena kazu da bi prodali i svoje keve za pare!

Ispali smo od ubedljivo najraspalijeg i najgoreg drugoligasa, kojima na golu stoji mali Keba :lol: Hajde i dalje svi da se natrcimo i da cekamo smesne likove da odradjuju svoj posao..kao ona prica svi su je je# a samo mi voleli :idea:

Firmasi, simpatizeri, zaljubljenici, navijaci, poklonici , obozavaoci UJEDINITE SE I OTERAJTE KONACNO CVETKA RIDJOSICA, RADOSLAVA RABRENOVICA I DUBROJU CIGANA :!: Nemoj da neko prosipa price navijace ne zanima politika kluba, aj dodje neki predsednik, disa i promeni ime, dresove (to su vec radili :roll: :lol: ) a mi kazemo neka mi cemo biti na tribini! Koliko su vec trenera ispratili, pravili majmune od svih nas, trpeli sve i svasta, krali javno i tajno pare..Aj nek sjasu malo, dosta je vise DJE,DJE :!: Mene je sramota sto oni koji treba da vide ove stvari, nekim slucajem ne vide ili ne zele da vide!
shecky

Post by shecky »

Rekao sam da vise necu pisati ali moram ovaj put jos...
Ja u opste niti sam iznenadjen niti san besan .. ovo vise nije ona Vojvodina za koju navijam 18god. ...
jos malo pa nece biti stadiona a klub odavno vec ne postoji samo sto mi to jos ne vidimo..kao zvezde na nebu..
E .. al najbitnije je da je navijanje bilo extra :) jel? :)
....
rip
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Sramota da se ispadne od tima koji se jedva bori u drugoj ligi. Cvetko, Rabrene, Dubroja, dosta je bilo kradje i lopovluka. Otidite sami, jer ako se digne kuka i motika bice svasta :cry:
Buca

Post by Buca »

Dupla kruna :roll: E sad jos ono sto je gore od poraza od Hajduka sa Liona,jeste to sto za ovaj poraz niko nece mariti,sem nas 500 koji smo stalno uz Vosu,mislite da ce se Lovric i Pavlovic potresti zbog promasenog penala,da Mijatovic nece moci da spava zbog crvenog???Takvi ljudi predstavljaju nasu svetinju na terenu i van njega,vazno da imaju majspejsove i fejsbukove,manekencici!!!Da ce sutra u novinama napisati nismo imali srece,ej pa mi smo Vojvodina,ej mi i posle 1 primljenog gola,mi smo morali pobediti 5-1!!Sramota,a opet se nista nece promeniti,i opet cu oticu u subotu na stadion,i opet ce ljudi tapsati igracima kad pobedimo 1-0,i opet cemo izgubiti u gostima,i opet cemo napisati jos 1000 ovakvih postova,a mislite da nekog zabole briga za to?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
WLADASS

Post by WLADASS »

добро је кад у сваком лошем нађеш нешто добро.... :D :D

не би ме наравно сад ни чудило да изгубимо од јавора....
можда ће се баш тад попунити сви услови да навијачи дају до знања управи да овако више не може и.....

САМО БОРБЕНО!!!!!
Locked