Lav Kup Srbije - sezona 2008/09
Ne vredi se vise nervirati,nemamo mi nikakvu ekipu,niti cemo je uskoro imati.Fudbal se gleda na televiziji,i to iskljucivo stranci.Oni sto to rade vec godinama svaka cast,skidam kapu,pametni ljudi,svi ostali sto se nerviraju oko ovih nasih su budale a i ja sa njima.
Bruka i sramota za toliki Novi Sad ovakvi indijanci da nas predstavljaju..
Bruka i sramota za toliki Novi Sad ovakvi indijanci da nas predstavljaju..
Nema dalje! Kako kaze jedan prvotimac od kada se vise bata ne pita bas za sve, mnogi misevi se nadju da se#u i guraju svoje!Atmosvera u i oko ekipe je daleko ispod nule, puno nezadovoljnih, ljutih, besnih, uvredjenih, novokompanovanih zvezda i tako dalje i tako blize. Za Cvetka i Rabrena kazu da bi prodali i svoje keve za pare!
Ispali smo od ubedljivo najraspalijeg i najgoreg drugoligasa, kojima na golu stoji mali Keba
Hajde i dalje svi da se natrcimo i da cekamo smesne likove da odradjuju svoj posao..kao ona prica svi su je je# a samo mi voleli
Firmasi, simpatizeri, zaljubljenici, navijaci, poklonici , obozavaoci UJEDINITE SE I OTERAJTE KONACNO CVETKA RIDJOSICA, RADOSLAVA RABRENOVICA I DUBROJU CIGANA
Nemoj da neko prosipa price navijace ne zanima politika kluba, aj dodje neki predsednik, disa i promeni ime, dresove (to su vec radili
) a mi kazemo neka mi cemo biti na tribini! Koliko su vec trenera ispratili, pravili majmune od svih nas, trpeli sve i svasta, krali javno i tajno pare..Aj nek sjasu malo, dosta je vise DJE,DJE
Mene je sramota sto oni koji treba da vide ove stvari, nekim slucajem ne vide ili ne zele da vide!
Ispali smo od ubedljivo najraspalijeg i najgoreg drugoligasa, kojima na golu stoji mali Keba

Firmasi, simpatizeri, zaljubljenici, navijaci, poklonici , obozavaoci UJEDINITE SE I OTERAJTE KONACNO CVETKA RIDJOSICA, RADOSLAVA RABRENOVICA I DUBROJU CIGANA

Rekao sam da vise necu pisati ali moram ovaj put jos...
Ja u opste niti sam iznenadjen niti san besan .. ovo vise nije ona Vojvodina za koju navijam 18god. ...
jos malo pa nece biti stadiona a klub odavno vec ne postoji samo sto mi to jos ne vidimo..kao zvezde na nebu..
E .. al najbitnije je da je navijanje bilo extra
jel? 
....
rip
Ja u opste niti sam iznenadjen niti san besan .. ovo vise nije ona Vojvodina za koju navijam 18god. ...
jos malo pa nece biti stadiona a klub odavno vec ne postoji samo sto mi to jos ne vidimo..kao zvezde na nebu..
E .. al najbitnije je da je navijanje bilo extra

....
rip
Dupla kruna
E sad jos ono sto je gore od poraza od Hajduka sa Liona,jeste to sto za ovaj poraz niko nece mariti,sem nas 500 koji smo stalno uz Vosu,mislite da ce se Lovric i Pavlovic potresti zbog promasenog penala,da Mijatovic nece moci da spava zbog crvenog???Takvi ljudi predstavljaju nasu svetinju na terenu i van njega,vazno da imaju majspejsove i fejsbukove,manekencici!!!Da ce sutra u novinama napisati nismo imali srece,ej pa mi smo Vojvodina,ej mi i posle 1 primljenog gola,mi smo morali pobediti 5-1!!Sramota,a opet se nista nece promeniti,i opet cu oticu u subotu na stadion,i opet ce ljudi tapsati igracima kad pobedimo 1-0,i opet cemo izgubiti u gostima,i opet cemo napisati jos 1000 ovakvih postova,a mislite da nekog zabole briga za to?

Željko Brkić jedan je od nas!!!