Kako da bude vracen kada to niko iz kluba ni ne trazi? Ne znam sa li sam nesto propustio, ali mislim da takav zahtjev nikada iz kluba nije upucen. Ako Mladost ne bude kaznjena zbog namjestanja eto njih sledece sezone u Super ligi i na Karađorđu.
Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Da li klub ima kapaciteta da vodi stadion, placa struju za koriscenje reflektora, da resi problem severne tribine i gomile lokala?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- gospodinFKV
Ste jos uvek u fazonu da nam ovi nesto grade i renoviraju ili smo sad konacno apsolvirali?
Edit: Ovo je napisano pre nego sto sam dobio informaciju da ima stradalih. Iskreno saucesce porodicama. Necu brisati upis, samo cu ga izmeniti da ima vise ukusa, ali treba da stoji.
Edit: Ovo je napisano pre nego sto sam dobio informaciju da ima stradalih. Iskreno saucesce porodicama. Necu brisati upis, samo cu ga izmeniti da ima vise ukusa, ali treba da stoji.
Pokoj duse stradalima.
Nije prava tema, ali je simbolika tu.
Nije prava tema, ali je simbolika tu.
Gojko Kacar wrote:
Ne dirajte nam stadion, molimo vas.
Saučešće porodicama poginulih...
Saučešće porodicama poginulih...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ne dirajte nam grad više, molim vas...
Kakva tragedija...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ево једна заборављена, пре оног првог реновирања, постављања атлетске, која по мом мишљењу није ни требала да се поставља.

- slanobarac
Atletska staza je oduvek tu.Verovatno si mislio na skraćivanje istoka i zapada i postavljanje tartan staze za potrebe juniorskog prvenstva Evrope u atletici.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Да, на то сам мислио, додуше то и није била права атлетска стаза , зато сам написао постављање атлетске. Поред истока и запада, скраћен је и север.slanobarac wrote: ↑Fri Nov 15, 2024 4:42 pm Atletska staza je oduvek tu.Verovatno si mislio na skraćivanje istoka i zapada i postavljanje tartan staze za potrebe juniorskog prvenstva Evrope u atletici.
Делује ми, можда грешим, да је простор иза и поред благајне на западу застакљен.
Ако не грешим, да ли је то било раније само нисам приметио до сада?
Био сам удаљен па нисам сигуран шта сам тачно видео.
Ако не грешим, да ли је то било раније само нисам приметио до сада?
Био сам удаљен па нисам сигуран шта сам тачно видео.
- Mare_Liman
Јесте, лепо изгледа у односу на ругло около, сад шта су планирали ту, да л нову благајну, можда клупски шоп, мада ми је мало за тако нешто, ал колико сам видео имају стаклена врата да л и са једне и са друге стране па ми зато иуказује на неки клупски шоп ил нешто слично...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Колко сам чуо биће клупски шоп поред благајне.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ко плаћа те радове, клуб или град? Како стадион није наш, јесмо ли то узели у закуп па средили или град одлучио да нешто предузме?