Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Deep Purple »

CRD FCV wrote: Fri Nov 22, 2024 10:37 pm Ко плаћа те радове, клуб или град? Како стадион није наш, јесмо ли то узели у закуп па средили или град одлучио да нешто предузме?
Ja koliko sam upoznat nama kao klubu pripada samo jedan deo na zapadu.
slanobarac

Post by slanobarac »

Klasičan sns poduhvat. Na stadionu koji se sav oronuo urušava praviti novi šop. Bitno je da se pare okreću. Bitangama iz kluba i grada je samo novac u glavi. Bednici jedni.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Šta je sa našim grejačima na terenu? Sneg je čišćen lopatama.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Koliko je bilo stepeni na dan odigravanja utakmice?
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

čeda_maraš wrote: Mon Nov 25, 2024 4:57 pm Šta je sa našim grejačima na terenu? Sneg je čišćen lopatama.
Колко сам чуо нису још повезани грејачи, чека се Топлана, ако сам добро разумео да иде преко њих.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

:lol: :lol:
Turija

Post by Turija »

Ne treba nasi nista da misle, samo neka prekopiraju sve ( naravno i troskove izgradnje).
https://www.maxbetsport.rs/krece-rusenj ... ba-563079/
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Navodno je na CEOP-u objavljen deo projektne dokumentacije koja se odnosi na rekonstrukciju našeg stadiona. Ja sam pokušao da to pronađem i vidim o čemu se radi ali nisam uspeo. Bilo bi lepo da pogleda i proveri neko ko za razliku od mene ima iskustva s korišćenjem ove aplikacije i prenese nam o čemu se radi.
slanobarac

Post by slanobarac »

@Cane vreme ti curi.... :mrgreen:
Cane

Post by Cane »

slanobarac wrote: Sat Nov 30, 2024 6:34 pm @Cane vreme ti curi.... :mrgreen:
Moguće je, moguće. Šta da se radi, neka bude što biti mora :D
Ali ako je nešto zaista objavljeno tamo onda možda ima bar neke minimalne šanse i da preteknem ... :mrgreen:

Bez šale, zaista bi bilo dobro ako je neko u prilici da proveri ovo o čemu sam gore pisao, onda bi videli postoji li nešto zvanično a ne samo naklapanja.
Cane

Post by Cane »

https://ceop.apr.gov.rs/eregistrationpo ... fd348d609a

Uspeo sam nekako na CEOP-u doći bar do jednog zvanično objavljenog dokumenta koji se odnosi na toliko pominjanu rekonstrukciju stadiona. Po nekim pričama tamo ima još dostupne projektne i druge dokumentacije ali ja to ne uspevam pronaći.

I iz samog ovog rešenja se ponešto može zaključiti, počev od cifre koja se odnosi na vrednost jednog dela radova do još nekih detalja. Bilo bi dragoceno ako na forumu imamo nekoga iz ovog faha da nam rastumači ono navođenje raznih projekata kao sastavnog dela ovog predmeta, elaborata itd.
Milan

Post by Milan »

Od drugara supruga je gledala prošle nedelje i nije ništa našla u vezi sa stadionom...
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Da se ja pitam, u ovom i ovakvom trenutku, srušio bih sve četiri tribine. Ozidao bih oko atletska staze zid kao što ima svaki seoski klub u Vojvodini. Visok tek toliko da se može sa bicikla gledati kako se loptaju. To bi podmirilo 300-400 posmatrača a bilo bi bezbedno. Sve bi to moglo u zimskoj pauzi ako vremenske prilike dozvole. Vratiti i repliku kućice za potrebe svlačionica i da Zbiljić može da posmatra sa sprata kao nekad Bata.Milina Božija.
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Baš ga forsiraju prethodnih dana. Obzirom da apsolutno nisam u priči, je l’ on popularan u tim krugovima?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply