Prvi tim
- Mare_Liman
Re: Prvi tim
Да су размажени видело се, што би Тралалалат рекао имамо превише умишљених "звездица" у екипи, што се Серија тиче слажем се са Туријом, све из прошле сезоне и ове је ако не и више од пола његово.
Што се омладинске школе тиче није она ужасна, већ оно једино што је ваљало је давно завршило код црвених ил црних, ја сам и даље сваккао за то да се проба са Боровином па шта буде буде... За све је то најбољи доказ да Бутраковић и Сукачев не праве ама баш никакву разлику ни у трећој лиги у Кабелу, а не код нас...
Величковић нам квалитетом ама баш ништа није донео и то је чињеница, сад да л је превара, за суму за коју је доведен реално и јесте... Да је Младеновић добио упола минута ко Величковић ја мислим да би више показао, њега бих ако ништа свакако послао на позајмицу до краја сезоне само да се привикне на сениорски фудбал...
Само луд се не би обогатио на месту Марадоне, ушушко се, а отказ добити неће то је свима већ јасно, играчки кадар 0, Сери и остатак ни није његова заслуга...
Гочманац је млад и сјајан голман, може напредовати, штета за Росића свакако, али ту не видим никакав проблем
Што се омладинске школе тиче није она ужасна, већ оно једино што је ваљало је давно завршило код црвених ил црних, ја сам и даље сваккао за то да се проба са Боровином па шта буде буде... За све је то најбољи доказ да Бутраковић и Сукачев не праве ама баш никакву разлику ни у трећој лиги у Кабелу, а не код нас...
Величковић нам квалитетом ама баш ништа није донео и то је чињеница, сад да л је превара, за суму за коју је доведен реално и јесте... Да је Младеновић добио упола минута ко Величковић ја мислим да би више показао, њега бих ако ништа свакако послао на позајмицу до краја сезоне само да се привикне на сениорски фудбал...
Само луд се не би обогатио на месту Марадоне, ушушко се, а отказ добити неће то је свима већ јасно, играчки кадар 0, Сери и остатак ни није његова заслуга...
Гочманац је млад и сјајан голман, може напредовати, штета за Росића свакако, али ту не видим никакав проблем
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Šta bi tek bilo da trenira, kad je i ovako za klasu bolji od svih u ligi.
Interesantno da se od jednom na forumu pojavilo da je Lalat dao zeleno svetlo za prodaju i istovremeno da Seri ladi jaja u Vujadinu.
Mašinerija ne staje.
Lalatu je definitivno nagrižen mozak psihoaktivnim supstancama. Kakva suluda sezona.
Edit: Prodali ga ili ne. Takvog driblera nismo imali 20 godina. Uživanje je bilo gledati njegove veleslalome po pašnjacima naše lige.
Interesantno da se od jednom na forumu pojavilo da je Lalat dao zeleno svetlo za prodaju i istovremeno da Seri ladi jaja u Vujadinu.
Mašinerija ne staje.

Lalatu je definitivno nagrižen mozak psihoaktivnim supstancama. Kakva suluda sezona.
Edit: Prodali ga ili ne. Takvog driblera nismo imali 20 godina. Uživanje je bilo gledati njegove veleslalome po pašnjacima naše lige.
Come on you Reds!
Seri je majstor i kada ga mrzi da dise, a ne da trci.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ovako ide moj proces zaključivanja:
- Ako informacija dolazi iznutra, velika je verovatnoća da dolazi od partijski podobne osobe, obzirom da su i kafe kuvarice zapošljene po partijskoj liniji
- Po partijskoj liniji je i lalatović, samoproklamovani trener. Za kojeg znamo da je promaja u lobanji, bez znanja stranog jezika.
- Lalatović je ovde dobio kao partijski potrčko šansu da nastavi nešto što je kao započinjao 2 puta, sa tim jednim nesrećnim kupom, koji će nas pratiti kao pošast i lalatovićevo (ne)srećno zaveštanje.
- Znači da generalni stav o igračima formira manje-više lalatović. Naravno, uzimajući u obzir gotovo isključivo podobne igrače(Neku sns menadžersku kombinaciju).
- Uzimajući sve iznad u obzir, jasno je da je partijski stav na nivou kluba lalatović i izdefinisao, pa samim tim i ostali moraju da se povinuju.
- Prenosilac insajderske informacije ne mora da bude partijski obojen, ali ukoliko je osoba od koje stiže informacija neki prijatelj, jasno je da će informacija biti preneta uz žestoke liče stavove izvora, koje je formirala stranka, u ovom slučaju to znači lalatović
Stoga ne čudi da Seri označen kao problem a ne kao rešenje.
On je čovek nažalost zreo za neko posmatranje, slično kao gomila ovih vlasnika tabloidnih novina što obitavaju po veselim televizijama, a ne da bude javno eksponiran i da se njegovo mišljenje prenosi kao relevantno za bilo šta.
1. Mogu li se dobiti imena tih 42 igrača?Rakovac wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 5:59 pm 1. imamo 42 igrača na platnom spisku od kojih su mnogi preplaćeni i razmaženi
2. na treninzima mnogi zabušavaju a najviše zabušava Seri
3. nema trener nijednog mladog igrača da ga gurne u vatru, omladinska škola katastrofa
4. Mladenović i Veličković su prevare od igrača
5. Marko Jovanović se privatno obogatio za ove dve godine
6. Jedino što valja u klubu je to što su plate uvek na vreme a igrači su kao što rekoh žestoko preplaćeni što je jako loše i pročulo se tako da sada svi igrači za koje smo zainteresovani traže nenormalne pare
7. Gočmanac je po stručnoj proceni odličan golman i teško će Rosić opet na gol
2. Prvi deo, tome služi klupska disciplina, drugi deo komedija.
3. Žale se da ne mogu da gurnu u vatru nikoga iz škole koju su oni i uništili? Jel ta škola nezavisna od kluba, pa oni kao jadni ne znaju šta se, eto, u istoj dešava?
4. Obojicu su ih oni i doveli. Samo, ako pogledamo pojedinačni učinak, više golova od Veličkovića su dali samo Seri i Dele. Seri koji je alfa i omega ove ekipe i Dele, koji da nije lud u glavu, bi nosio 99% igrača ove lige u zubima. Obojica su definitivno talenti i definitivno nema ko da radi sa njima, ponajmanje nesposobni šef struke.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Grbavica.021*
Гочманац: Чврсто верујем у овај тим, улазимо у серију победа
https://www.fkvojvodina.rs/gocmanac-cvr ... ju-pobeda/
https://www.fkvojvodina.rs/gocmanac-cvr ... ju-pobeda/
Kad smo kod pretplacenosti, moze li se u transparentom klubu znati kolika je plata strucnog staba?
0.0625
Gospodin Slobodan Medojević!
Slobodan Medojević: I sestra me pita da li idem u zvezdu, a svi znaju da je to nemoguće
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uce/497494
Da postoji više ovakvih ljudi ne samo u klubu već i u svetu ovaj svet bi bio mnogo lepši.
Hvala Medo na ovim suzama koje su same krenule dok sam čitao ovo.
Slobodan Medojević: I sestra me pita da li idem u zvezdu, a svi znaju da je to nemoguće
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uce/497494
Da postoji više ovakvih ljudi ne samo u klubu već i u svetu ovaj svet bi bio mnogo lepši.
Hvala Medo na ovim suzama koje su same krenule dok sam čitao ovo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Meda za predsednika!
U dahu sam pročitao. Vidi se da klub poznaje u dušu, kako je nekad bilo i na čega smo sad spali. Više bih voleo da se prihvati upravljanja klubom, nego trenerskog posla. Nasušno su nam potrebni ljudi kao on, koji bi ovom klubu vratili identitet. Ako već nije kasno…
U dahu sam pročitao. Vidi se da klub poznaje u dušu, kako je nekad bilo i na čega smo sad spali. Više bih voleo da se prihvati upravljanja klubom, nego trenerskog posla. Nasušno su nam potrebni ljudi kao on, koji bi ovom klubu vratili identitet. Ako već nije kasno…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kapiten. Gospodin. Čovek.U jednom intervjuu, kada sam bio mlad, za sajt Vojvodine sam izjavio da ne bih nikada otišao u Zvezdu ili Partizan. Od tada, svi misle da ja u te klubove ne bih otišao zato što sam dao reč navijačima. Ali ja taj potez ne bih povukao nikad samo zbog jednog navijača (pokazuje prstom na sebe). To mi je najbitnije. Ja sam ponikao u Vojvodini i obećao sam sebi da nikad neću pojačati nijedan od ta dva kluba
Jedina svetla tačka u klubu danas.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Apsolutno se slažem, treneri su smenjivi, osim ako mu se da neka dugogodišnja funkcija kao što je imao recimo Arsen Venger, ali ovakav čovek je neophodan na čelu kluba.
Al će tek biti veselo iduće sezone kada napadnemo titulu sa Petrom Bojićem i Ljubomircem.
Seri se definitivno zasitio. Da li je do trenera, njega, ekipe ili nečeg drugog ne znam, ali ne vidim želju u njemu.
Stojim u mestu gubim vreme
Koje želje kad su ga škartirali i planiraju da ga pošalju u partizan?
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Sad je idealan momenat za Borovinu...
nemas napadaca u ekipi,
imas takvog talenta....
Sta se desava sa Bukincem,Mladenovicem?
Momak koji trenirao sa prvim timom Ajntrahta,
igrom slucaja otisao u potrazi za minutima,dosao u svoju zemlji
a imao je daleko ozbljinje ponude,jacih klubova iz jacih liga
I plus odbio Nemacku,da igra za nas
i eto sta je dobio
(slicna prica kao i Motika)
Prosle godine umesto Bukinca,kad su bile resene utakmice
igrao Vukcevic(i posle mu produzili ugovor)i poslali na pozajmicu
(ko se uopste i seca njega)
nemas napadaca u ekipi,
imas takvog talenta....
i eto sta je dobio
Kad je produžen ugovor Vukčeviću? Kako ga se nećemo sećati, pa i dalje je naš igrač, na pozajmici u Sutjesci, gde dominira sa 1 golom u 15 utakmica.denialalner wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 11:06 pm Sad je idealan momenat za Borovinu...
nemas napadaca u ekipi,
imas takvog talenta....
i eto sta je dobio